ФАКТИ.БГ

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ген. Мутафчийски не става! Да го пращат в почивка

Журналистката определи министъра на здравеопазването Кирил Ананиев като мек човек и добави, че правителството е направило поредица от глупости до момента

Публикувана: 31 Март, 2020 19:10
316 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 57225
Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ген. Мутафчийски не става! Да го пращат в почивка
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.1 от 174 гласа.

''Не знам дали всичко тръгна от медиите, те, че имат участие - имат, разбира се. Но аз самата не мога да си обясня откъде дойде този бяс. Какво се случи? Напоследък, трябва да ви кажа, много, много често си спомням за тази евангелска притча за побеснелите свине, които се сурват по урвата и се издавят в езерото. Тя е много особена тази притча, евангелистите доста мимоходом я споделят, когато разказват за подвизите на Христос. Аз имам чувството, че ние в момента сме в ролята на свинете. Някой вкара този бяс в нас и ние сме се сурнали надолу и... трябва да ви кажа, че скоро и ще се удавим'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Копринка Червенкова, като коментарът ѝ е насочен към създалата се всеобща истерия, причинена от разпространението на COVID-19.

''Аз реално, трябва да ви кажа, че се плаша от това, което се случва. Около мен, нормални хора, прилични хора - всички полудяха, всички полудяха. И не си дават сметка, че това символическо удавяне, след това може би ще доведе до реално удавяне, когато икономическата ситуация се промени, и когато ние всъщност всички се окажем много по-бедни, отколкото сме сега. В тази ситуация какво може да се направи? Първо, обществото по някакъв начин трябва да бъде успокоявано. То не трябва да бъде плашено. Какво се оказва обаче? Доскоро, два пъти на ден, сега вече слава Богу само веднъж на ден, се явяваше един генерал, който ни говореше едни чудовищни работи, след като първо съобщаваше, че вчера пет души така, трима души там, седем души еди-къде си, са били удостоверени като заразени.

Той като някакъв четец на числа се явяваше, осем интубирани, след това започва беседата му с медиите, която е безумна, защото той на тези, които се опитват да му зададат някакъв въпрос по същество, по-важен въпрос, той започва да им се кара, да ги плаши, да говори за камиони с трупове. Може ли такова нещо да се говори, когато виждаш насреща си едно крайно изтерзано и уплашено общество? И единствената му радост е колежката Ива Николова, която обикновено се изправя, за да съобщи някакъв донос за еди-кой си, играл хоро не знам къде си, и той много се радва и съобщава, че това е безотговорно. Този човек не върши работа, този човек трябва да си почине, трябва да бъде прибран от тази роля. Той може да е бляскав хирург, да не дава Господ да опираме до неговите възможности и сръчности, но той за човек, който може да успокои обществото в този момент - не става. Просто трябва да му бъде попречено, трябва да бъде прибран'', възмути се журналистката от поведението на началника на Щаба за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски.

Копринка Червенкова определи министъра на здравеопазването Кирил Ананиев като мек човек и добави, че правителството е направило поредица от глупости до момента.

''Крайно време е да се обясни на хората, не знам кой може да го обясни и как да го обясни, че този вирус е може би малко по-остър, по-вирулентен вирус, но той е един баналаен, в края на краищата вирус, който не разболява, той отключва болест. Тази болест е в нашето тяло. И тук ние трябва да помислим за телата си, до какъв хал сме ги докарали. Това хедонистично човечество, което се занимаваше с кефовоте си, с удоволствията си, което дори тази физкултура, която прави във фитнесите, тя е, за да извае тяло, тя не е, за да произведе здраве, и в края на краищата това е нещото, което отключва едни заболявания, които вътре ги има в нашите тела'', смята Копринка Червенкова.

''За противоречията между различните експерти в Щаба и тези, които са извън от него, сиреч Медицинският съвет към Министерски съвет, Копринка Червенкова заяви следното: ''На мен ми се струва, че основата на тези разногласия, за съжаление, е политическа. Някаква част от населението, неясно за мен защо, привидяха в този генерал, който аз непрекъснато наричам Механджийски, а той е Мутафчийски, привидяха някакъв нов спасител. Абе, може ли? Това е част от лудостта, част от беса. Не може едни нормални хора да са забравили, че имат глава и че тази глава трябва да бъде употребявана, и че трябва да мислят с тази глава. Не може така, не може първосигнално да действат. Някакъв човек, който им чете числа, да го обявят за спасител. Това нещо беше много бързо усетено от властта и сега този генерал просто е използван, за да бъде цакан президентът. Той сега нещо ( бел. ред. ген. Мутафчийски) много се радва на себе си, а това не е здравословно нито за него, нито за хората, които той облъчва всеки ден. Трябва да си почине.''

''Стилът на живот сигурно ще се промени, защото сигурно ще обеднеем'', изрази мнение тя.

Ще се появят ли нови утопични идеи, попита Лили Маринкова своята гостенка: ''Доминантата в света е на посредствеността. Посредствеността няма идеи за нови утопии, новите утопии се раждат от мозъци, и то от едри мозъци. Тук едрите мозъци... всичко това е нивелирано, отрязано отвсякъде'', отговори от своя страна Червенкова.

Според нея тези, които твърдят, че глобализацията е приключила, много бързат със своите изводите.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.1 от 174 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Психиятъра
1 Отговор
Става за,, Откраднат живот " да го взимат веднага!

Оценка:
-115 +245

Ккксс
2 Отговор
Тая не беше ли сърна комунистка.

Оценка:
-251 +310

3
Този коментар е премахнат от модератор
4
Този коментар е премахнат от модератор
5
Този коментар е премахнат от модератор
чичо Пичо
6 Отговор
Да го пращат в здравен пункт на някое военно поделение /ако има такова/.

Коментиран от #295


Оценка:
-184 +235

S63 AMG
7 Отговор
Какъв генерал е тоя хахаха...у казармата старшините бяха по-страшни.Пропаднала история

Коментиран от #39, #123


Оценка:
-237 +212

Последния софиянец
8 Отговор
Всички министри са калинки. Ама досега се криеха зад Тиквата. Цитат на адвоката на арестувани министър на екологията: Ама той по закон не е длъжен да разбира това което работи. Да се смее ли човек или да плаче.

Коментиран от #126, #314


Оценка:
-95 +342

9
Този коментар е премахнат от модератор
10
Този коментар е премахнат от модератор
11
Този коментар е премахнат от модератор
Галя
12 Отговор
Браво на Копринка. Побъркаха и без това ошашавения народ. Та повечето ще си отидат от страх

Коментиран от #296


Оценка:
-215 +310

А тоз който му нарежда става ли?
13 Отговор
Видяхме го как разговаряше с
Турските представители на границата. Турската делегация спазваха протокола за срещи и го чакаха да свърши. Без спазване на протокол без ЕТИЧНО и ЕСТЕТИЧНО говорене, стойка и държание, въртя се, смъква маската си мин 50 пъти от нос на уста и обратно, говорейки приказки от 1001 нощ. И на всичкото отгоре каза този пункт трябва да работи ЗА МЕН, няма ЗА МЕН и ТЕБ, НА ТАКИВА СРЕЩИ И ПО ПРИНЦИП има ЗА НАС. АКО ТУРЦИТЕ БЯХА ПО-СПРИХАВИ, МОЖЕХА ДА МУ КАЖАТ "АЙ СИКТИ" и да си тръгнат, но бяха от класа. НЕ може така на МЕЖДУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ И ПРЕГОВОРИ.

Оценка:
-86 +327

Случаен
14 Отговор
Абсолютно верно.Истинския вирус ГЛАД ще дойде скоро.....и тогава ще е мор,не короната..Муфтячийски тогава няма да го има на картата..

Коментиран от #109, #129


Оценка:
-134 +279

15
Този коментар е премахнат от модератор
16
Този коментар е премахнат от модератор
Мими
17 Отговор
Тази иска да ни заблуждават,като при Чернобил,щото видите ли да сме по-спокойни!!!Смятам обратното-"страх-лозе пази"!

Коментиран от #69, #124, #159


Оценка:
-175 +258

18
Този коментар е премахнат от модератор
АЛ КЛ
19 Отговор
Комунист та дрънка.

Оценка:
-133 +169

Иван
20 Отговор
Тая каква е? Някаква специалистка ли е?

Коментиран от #36, #155, #199, #207, #236


Оценка:
-119 +212

Става страшно
21 Отговор
България влезе в дългова спирала и вече излизане от нея няма

Коментиран от #26, #45


Оценка:
-71 +195

Испания
22 Отговор
Само да кажа на другарката Червенкова, че в Мадрид складират труповете в Зимния дворец и по етапно ги изгарят. После дават на близките урни с пепел, без да се знае вътре на кой е пепелта! Та другарката да не плещи глупости, с да изпълнява решенията на щаба, за да не дойде този ад и тук!

Коментиран от #48, #97, #299, #306


Оценка:
-161 +329

23
Този коментар е премахнат от модератор
Кебьиво
24 Отговор
Да плаши хората с автобуси трупове заслужава да бъде свален от пиадестала и да бъде съден.
Масовата психоза, която насажда у здрави и хронично болни хора е недопустимо.
Да се махне от телевизора, че вече с Борисов са по-голяма чува от всяка, която се е появявала.

Оценка:
-167 +210

ко каза ко
25 Отговор
Еми вземи иди разходи се до ВМА или Пирогов да видиш ко праят тия с короната.

Оценка:
-26 +159

26
Този коментар е премахнат от модератор
Това е решението
27 Отговор
Комунистите като тая трябва да бъдат кремирани.

Коментиран от #172


Оценка:
-126 +180

28
Този коментар е премахнат от модератор
29
Този коментар е премахнат от модератор
30
Този коментар е премахнат от модератор
31
Този коментар е премахнат от модератор
НИЩО НОВО
32 Отговор
.....................че правителството е направило поредица от глупости до момента. КОПРИНКЕ, ТИ КАКВО ОЧАКВАШ ОТ ......КАЛИНКИ ??????

Оценка:
-92 +139

33
Този коментар е премахнат от модератор
Кдькофн
34 Отговор
Мутрите ще теглят 10 млрд , глух ли си???? Държавата пари няма!!!!! Откраднати и изядене от мутрите. За къщи в Барселона, за къщи за гости, тераси, адансьори.
Как може да има толкова прости, които вярват на мутрата. Пари ли ви дават или сте природно прости. Явно и двете.

Оценка:
-87 +282

35
Този коментар е премахнат от модератор
36
Този коментар е премахнат от модератор
37
Този коментар е премахнат от модератор
Никой.
38 Отговор
Най добре Корнела да дойде, та Копринка да е доволна.

Оценка:
-75 +122

39
Този коментар е премахнат от модератор
8396
40 Отговор
И тя прочела оттук, оттам по нещо за вируса и вече е капацитет.Вече ги разбира работите. Пази боже.

Коментиран от #96


Оценка:
-72 +193

41
Този коментар е премахнат от модератор
Дедо
42 Отговор
Другарката Червена Червенкова да вземе да се гръмне!

Оценка:
-94 +183

43
Този коментар е премахнат от модератор
44
Този коментар е премахнат от модератор
45
Този коментар е премахнат от модератор
46
Този коментар е премахнат от модератор
47
Този коментар е премахнат от модератор
ИМПЕРИАЛИСТ
48 Отговор

До коментар #22 от "Испания":


Глупчо, знаеш ли колко време чакат труповете на починалите за кремация в София???

Коментиран от #94, #102, #181


Оценка:
-38 +71

49
Този коментар е премахнат от модератор
Иван
50 Отговор
Ти па ква си, сефте чувам за тебе.

Оценка:
-42 +111

51
Този коментар е премахнат от модератор
52
Този коментар е премахнат от модератор
2597
53 Отговор
Тази на колко години е?

Оценка:
-32 +68

54
Този коментар е премахнат от модератор
55
Този коментар е премахнат от модератор
Gia
56 Отговор
Днес в Италия за пореден път си отидоха близо повече от 800 човека. Ей-така, представени като една цифричка. Всеки от тях е имал живот, мечти, радости, тегоби, любими хора. И са угаснали завинаги. Това е само днес. Това са официалните жертви, кой знае още колко гният в домовете си. Забравени - даже няма цифричка, до която да се сведе съществуването им.
Драга драскачко - затваряй си плювалника и научи какво е експоненциална крива. Днес жертвите са 8, след някоя и друга седмица ще са 800. На ден. Стой си вкъщи, спри да плещиш, спазвай мерките за карантина и се моли този пъкъл да отмине семейството ти и да отмине България.

Коментиран от #103, #125, #259


Оценка:
-71 +222

Истината
57 Отговор
Другарката Червенкова е Слави Трифонов в пола. Не разбрах само кого предлага на мястото на Генерала. Мими Виткова, Емилия Масларова, Илия Баташки или някой друг червен корифей?

Оценка:
-72 +171

58
Този коментар е премахнат от модератор
59
Този коментар е премахнат от модератор
Истината
60 Отговор
Другарката Червенкова е Слави Трифонов в пола. Не разбрах само кого предлага на мястото на Генерала. Мими Виткова, Емилия Масларова, Илия Баташки или някой друг червен корифей?

Оценка:
-51 +97

61
Този коментар е премахнат от модератор
62
Този коментар е премахнат от модератор
63
Този коментар е премахнат от модератор
ar40
64 Отговор
Г-жо Червенка Копринкова
Вие сте поредната надута личност която е решила да ни поръси с празните си приказки.Аз не видях нищо съществено в думите ви освен за закриляте продънения имидж на смотания ни президент.На всичко отгоре сте и пълен дилетант в областта на медицината ,да речем и още редица области касаещи държавното управление.Огладняла сте и правите халтури за да си докарате някой лев.Ако искатеда ви дам пари за маски.Какво паразитно съсловие сте.Като не можете с глупостите които ни заливате да помогнете ,поне не пречете.Да народа трябва да се дисциплиниран преди да се стигне до най крайната мярка и да се избегне това което става в Италия,но вие с вашите празни глупави дрънканици раздвоявате хората и внясяте съмнения което в моите о4и Ви прави враг на държавата.Заврете се някъде и не се показвайте.

Боже какъв бълвоч.Тая тя е за лудница или заинтенсивно.Тя е една проста драскачка,как смее да со позволява да коментира неща в които познанията са и кръгла нула,Ей така на ня всичко и е ясмо а на другите –Ама жено ти каква си ма .Какти отворена що си останала драскачка.Що не си тиМинистърка на здравето да сложиш нещата на място.да ама за това трябва пипе а ти го немаш.И като не знаеш какъв ужас е тази зараза не се пробвай да дрънкаш пред обикновения човек врели некипели.Ставаш смешна

Оценка:
-84 +127

65
Този коментар е премахнат от модератор
66
Този коментар е премахнат от модератор
67
Този коментар е премахнат от модератор
68
Този коментар е премахнат от модератор
До Мими
69 Отговор

До коментар #17 от "Мими":


Щото да правят от мухата слон и да довеждат хората до истерия е много хубаво.А, и сигурно щеше да се чувстваш по-добре,ако и при аварията в Чернобил бяхме подложени на западняшкото лаладжийстване?

Оценка:
-66 +65

70
Този коментар е премахнат от модератор
71
Този коментар е премахнат от модератор
ar40
72 Отговор
Mario mnogo si prosta

Оценка:
-10 +40

73
Този коментар е премахнат от модератор
74
Този коментар е премахнат от модератор
75
Този коментар е премахнат от модератор
76
Този коментар е премахнат от модератор
77
Този коментар е премахнат от модератор
78
Този коментар е премахнат от модератор
79
Този коментар е премахнат от модератор
Не само МУТАФЧИЙСКИ не става.
80 Отговор
ЦЯЛОТО ГЕРБ И ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СТАВА И Е ЗА ДЪЛЪГ ОТПУСК. МУТАФЧИЙСКИ поне за лекар става, но ГЕРБЕРИТЕ го ръгат други РОЛИ да играе.

Оценка:
-88 +101

81
Този коментар е премахнат от модератор
3433
82 Отговор
Чудя се как другарката Червенкова,не е предложила,на брифинга вместо Мутафчийски,който само ни тормозил с факти,да излиза Кашпировски.

Оценка:
-38 +114

83
Този коментар е премахнат от модератор
Павлов
84 Отговор
Френският Льо Монд даде за пример България, но не по отношение на битката с коронавируса, а в по-тежката битка за отстояване на демокрацията, която е по-застрашена отвсякога заради извънредните мерки.


Авторитетният вестник посочва, че България е успяла в последния момент чрез ветото му над закона на ГЕРБ да спре цензурата над медиите, които предвиждаха 3 години затвор за журналистите по усмотрение на властта.

Коментиран от #183


Оценка:
-59 +101

85
Този коментар е премахнат от модератор
86
Този коментар е премахнат от модератор
87
Този коментар е премахнат от модератор
CACA
88 Отговор
MАRIО MNОGО SI PRОSTА

Г-жo Чeрвeнкa Кoпринкoвa
Виe cтe пoрeднaтa нaдутa личнocт кoятo e рeшилa дa ни пoръcи c прaзнитe cи прикaзки.Aз нe видях нищo cъщecтвeнo в думитe ви ocвeн зa зaкрилятe прoдънeния имидж нa cмoтaния ни прeзидeнт.Нa вcичкo oтгoрe cтe и пълeн дилeтaнт в oблacттa нa мeдицинaтa ,дa рeчeм и oщe рeдицa oблacти кacaeщи държaвнoтo упрaвлeниe.Oглaднялa cтe и прaвитe хaлтури зa дa cи дoкaрaтe някoй лeв.Aкo иcкaтeдa ви дaм пaри зa мacки.Кaквo пaрaзитнo cъcлoвиe cтe.Кaтo нe мoжeтe c глупocтитe кoитo ни зaливaтe дa пoмoгнeтe ,пoнe нe прeчeтe.Дa нaрoдa трябвa дa ce диcциплинирaн прeди дa ce cтигнe дo нaй крaйнaтa мяркa и дa ce избeгнe тoвa кoeтo cтaвa в Итaлия,нo виe c вaшитe прaзни глупaви дрънкaници рaздвoявaтe хoрaтa и вняcятe cъмнeния кoeтo в мoитe o4и Ви прaви врaг нa държaвaтa.Зaврeтe ce някъдe и нe ce пoкaзвaйтe.

Бoжe кaкъв бълвoч.Тaя тя e зa лудницa или зaинтeнcивнo.Тя e eднa прocтa дрacкaчкa,кaк cмee дa co пoзвoлявa дa кoмeнтирa нeщa в кoитo пoзнaниятa ca и кръглa нулa,Eй тaкa нa ня вcичкo и e яcмo a нa другитe –Aмa жeнo ти кaквa cи мa .Кaкти oтвoрeнa щo cи ocтaнaлa дрacкaчкa.Щo нe cи тиМиниcтъркa нa здрaвeтo дa cлoжиш нeщaтa нa мяcтo.дa aмa зa тoвa трябвa пипe a ти гo нeмaш.И кaтo нe знaeш кaкъв ужac e тaзи зaрaзa нe ce прoбвaй дa дрънкaш прeд oбикнoвeния чoвeк врeли нeкипeли.Cтaвaш cмeшнa

Оценка:
-61 +78

89
Този коментар е премахнат от модератор
BEBE
90 Отговор
MАRIО MNОGО SI PRОSTА

Г-жo Чeрвeнкa Кoпринкoвa
Виe cтe пoрeднaтa нaдутa личнocт кoятo e рeшилa дa ни пoръcи c прaзнитe cи прикaзки.Aз нe видях нищo cъщecтвeнo в думитe ви ocвeн зa зaкрилятe прoдънeния имидж нa cмoтaния ни прeзидeнт.Нa вcичкo oтгoрe cтe и пълeн дилeтaнт в oблacттa нa мeдицинaтa ,дa рeчeм и oщe рeдицa oблacти кacaeщи държaвнoтo упрaвлeниe.Oглaднялa cтe и прaвитe хaлтури зa дa cи дoкaрaтe някoй лeв.Aкo иcкaтeдa ви дaм пaри зa мacки.Кaквo пaрaзитнo cъcлoвиe cтe.Кaтo нe мoжeтe c глупocтитe кoитo ни зaливaтe дa пoмoгнeтe ,пoнe нe прeчeтe.Дa нaрoдa трябвa дa ce диcциплинирaн прeди дa ce cтигнe дo нaй крaйнaтa мяркa и дa ce избeгнe тoвa кoeтo cтaвa в Итaлия,нo виe c вaшитe прaзни глупaви дрънкaници рaздвoявaтe хoрaтa и вняcятe cъмнeния кoeтo в мoитe o4и Ви прaви врaг нa държaвaтa.Зaврeтe ce някъдe и нe ce пoкaзвaйтe.

Бoжe кaкъв бълвoч.Тaя тя e зa лудницa или зaинтeнcивнo.Тя e eднa прocтa дрacкaчкa,кaк cмee дa co пoзвoлявa дa кoмeнтирa нeщa в кoитo пoзнaниятa ca и кръглa нулa,Eй тaкa нa ня вcичкo и e яcмo a нa другитe –Aмa жeнo ти кaквa cи мa .Кaкти oтвoрeнa щo cи ocтaнaлa дрacкaчкa.Щo нe cи тиМиниcтъркa нa здрaвeтo дa cлoжиш нeщaтa нa мяcтo.дa aмa зa тoвa трябвa пипe a ти гo нeмaш.И кaтo нe знaeш кaкъв ужac e тaзи зaрaзa нe ce прoбвaй дa дрънкaш прeд oбикнoвeния чoвeк врeли нeкипeли.Cтaвaш cмeшнa

Оценка:
-47 +65

Jojo
91 Отговор
Абе, каква е тази Копринка Червенкова, що не си затвори плювалника, че само ръси простотии... Кафа вече от прости хора, единствено могат да мрънкат, без да си дават сметка, че ако са те на мястото да вземат решения ще се панират до пълно вцепеняване.

Оценка:
-46 +112

Бате СЕР ГЕЙ
92 Отговор
Тая кукувица защо не отиде да вземе едно интервю от Италия

Оценка:
-41 +122

444
93 Отговор
Комунистка-некомунистка говори само верни неща жената.Или много ви боли,Истината де.

Коментиран от #267


Оценка:
-122 +72

Испания
94 Отговор

До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Какво общо има това с Испания!?

Коментиран от #148


Оценка:
-22 +11

95
Този коментар е премахнат от модератор
Свилен Узунов
96 Отговор

До коментар #40 от "8396":


и тя прочела колкото генерала, онзи ден оня мустакатия(даже и името му не споменавам, че не заслужава)обясняваше по нова, че генерала толкова много изчел за вируса през последния месец ,че станал специалист?!!? Айде без такива глупости моля, той е генерал от щаба за борба с вируса ,а тя е проста журналя!!! За мен са еднакви ама едната говори един път по телевизията ,а този ги твори цял ден!!!

Коментиран от #292


Оценка:
-66 +25

gost
97 Отговор

До коментар #22 от "Испания":


С що си мислиш, че у нас е по различно? Пиша при нормални условия. При нормална кремация ВИНАГИ се слагат няколко трупа. Такъв е технологичният процес.

Коментиран от #106


Оценка:
-15 +26

Гражданин
98 Отговор
Този ген. Муфта чийски като фатмак стресира и плаши народа и войнишки ботуши смачка икономиката на страната.

Оценка:
-98 +43

99
Този коментар е премахнат от модератор
100
Този коментар е премахнат от модератор
4227
101 Отговор

До коментар #95 от "Бате СЕР ГЕЙ":


Абе какво ли не се прави за хонорара.

Оценка:
-9 +50

Жорес
102 Отговор

До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Е тая, дето е кръстена на язовира, построен с бригадирска ангария и с фамилията на сатрапа Вълко Червенков, изобщо да не се обажда. Аман от комунистически еднодневки. Добре, че не ги слушат. А тая конкретно не заслужава да се чете изобщо.

Коментиран от #146


Оценка:
-40 +99

Омръзва вече
103 Отговор

До коментар #56 от "Gia":


В Италия на ден умират 1500 БЕЗ КОРОНАВИРУС!
Справка Националния статистически институт на Италия. Е, ще умрат повече през март, по-малко през декември!
Айде ся кажете нещо, страхливци насрани!

Коментиран от #117, #141


Оценка:
-53 +72

Поредните глупости
104 Отговор
Така някой като почне да пише щуротии и става много дразнещо! Цял свят се бори с пандемия с невиждани за модерната цивилизация размери, тук при нас до момента са взети една камара правилни решения благодарение на които не сме с няколко хиляди заболели а една няколко стотин, обаче видиш ли някой трябва да мрънка и да ни сравнява с удавени прасенца.... на такива трябва да им се забрани да пишат! Само евтини сензации търсят

Коментиран от #111


Оценка:
-31 +106

Празна Тиква
105 Отговор
Прехвалената псевдо мутра и отрепките около него ще разсипят икономиката и бизнеса непоправимо . Ще изплащат дългове след нас със поколения . Роби сме били и роби ще си останем , да се оставаме да ни правят на балъци някакви грозни селски , дебели , нагли , чичковци прасета и лелки свини . Срамота ве сам ли да излизам да се боря с тез кюфтета . Замислете се хубаво какво ви очаква безработица сметки данъци глад .

Оценка:
-70 +54

Испания
106 Отговор

До коментар #97 от "gost":


Въпросът е, че не трябва да стигаме до там!

Оценка:
-1 +35

107
Този коментар е премахнат от модератор
108
Този коментар е премахнат от модератор
109
Този коментар е премахнат от модератор
Направо ГЕРБ не става!!!
110 Отговор
Прав е Румен Радев ПРЕЗИДЕНТЪТ.
1.По възможност да не се вземат други заеми от ДЪРЖАВАТА. В БГ има много пари. Българските КАПИТАЛИСТИ, след РОТШИЛД и РОКФЕЛЕР са НАЙ-БОГАТИТЕ НА ЗЕМЯТА, защото 30г. НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪК ВЪРХУ КАПИТАЛА, да им се вземе данъка върху капитала за 30г. с лихвите СЕГА и нещата ще се наредят. 2.Да се съкратят паразитни служители в Държавната Администрация, намали броя на депутатите на 50 макс. 3.В случай на вземане на нов заем да се смени това правителство и състави ШИРОКОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО под непосредствен контрол на ПРЕЗИДЕНТА.

Коментиран от #132, #248, #258


Оценка:
-69 +77

joro
111 Отговор

До коментар #104 от "Поредните глупости":


ти разбирач от къде знаеш колко са заболелите ? ако направят тест на всички ще се окажат хиляди... само че поради уникалното положение на държавата няма пари за такива тестове така е хайде герберски палячо няма нужда да ми казваш кой е прав. и ако се разровиш малко в нета ще видиш въпросния генерал как си бърше очилата с предпазна маска и после следващото видео как си сваля маската и целува подарената му икона

Оценка:
-45 +43

Бай ху...
112 Отговор
Много хубава статия,за бога братя не вярвайте на тия българоубийци,крадливо племе сме

Коментиран от #144


Оценка:
-48 +30

Капацитетът
113 Отговор
И двете участнички в тоя малоумен разговор в студиото да си хващат ченетата и пишещите машини и да се разкарат! Безполезни същества!!!
Ако го слушахме тия капацитетки, известни с неизвестността си, още влакове щяхме да взривяваме!

Оценка:
-30 +82

114
Този коментар е премахнат от модератор
Хари
115 Отговор
ДругаркЕ, я ги говори тия поръчкови слова пред Тано Цолов, Пеко Таков и Мако Даков. Червенкова била, ти да видиш!

Оценка:
-24 +79

116
Този коментар е премахнат от модератор
9336
117 Отговор

До коментар #103 от "Омръзва вече":


Без корона вирус,не могат да те заразят.А с вируса може да се окажеш ''късметлия". Схващаш ли, или ти е с повишена трудност.

Оценка:
-11 +15

ГРОБ
118 Отговор
Оруел ряпа да яде пред Тиквата!

Оценка:
-35 +27

Възраждане
119 Отговор
Хайде още една Копринка калинкова... Напиши този пасквил на италианците от Бергамо или на хората от Ухан! И се моли да не ни стигне онзи "безопасния" вирус, който не разболява!

Оценка:
-22 +85

Японеца
120 Отговор
Тежко и горко на България и народа!

Оценка:
-9 +36

Още истина
121 Отговор

До коментар #54 от "Баш Истината":


Подкрепям напълно. Откъде изпълзяха толкова много “експерти” по темата като тази? Ако катастрофираме като Италия и Испания тези същите “експерти” ще излезнат тогава пак да критикуват че не са взети навременни мерки. Ще обясняват че отговорните за това държавници са за съд, как не са предупредили хората, как не са информирали за серизността на проблема. Но сега когато заразените и мъртвите са малко обясняват как се стресирало населението от екрана. Ами какво искат, генерала Мутафчийски да се хили като глупак и да ръси шеги за ситуацията ли? Че да не би да уплаши някой? Писна ми да им слушам глупостите. Не знам ако те бяха натоварени със задачите и отговорността на този генерал те какво щяха да правят и как точно ще предпазят хората. Всеки е цар да критикува. И Слави Трифонов се изчцепи - генрала бил строг и назидателен като говорел... Ами какъв да е? Шеговит благ и лежерен ли да бъде в тази ситуация? Глупаци

Коментиран от #195


Оценка:
-26 +100

122
Този коментар е премахнат от модератор
Казиченец
123 Отговор

До коментар #7 от "S63 AMG":


И на всичкото отгори и президент стана и един лев не е дарил

Оценка:
-7 +52

Фъчо
124 Отговор

До коментар #17 от "Мими":


Мими Душко стой у вас зад вратата и гледай нЕкой вирус да не кихне около теб. Той вируса няма да е все тук, но после колко години ще се оправяме финансово не ми се мисли. И как правителството успя да шитне 10 милЯрда за няма и 15 дни направо е фокус

Оценка:
-28 +36

Йов
125 Отговор

До коментар #56 от "Gia":


Цифрите са само десет-0,1,2,3,4,5,6,7,8,9

Коментиран от #247


Оценка:
-6 +5

Ново
126 Отговор

До коментар #8 от "Последния софиянец":


Може да са калинки но не са убийци/луканов/икауна да не туча след борисов да му пречи ами да вземе да каже нещо смислено

Оценка:
-9 +35

Радев не става
127 Отговор
Лесно се критикува кажи кои става

Коментиран от #139


Оценка:
-5 +42

HohoBoho
128 Отговор
Подкрепям напълно. Това е някакво безумие, което е обхванало света... Вижте Швеция - нали ползваме чуждия опит?

Коментиран от #135


Оценка:
-52 +28

Намерин
129 Отговор

До коментар #14 от "Случаен":


Тази е наи умната комуниска на света как нито една страна не е иска за лидер според нея 80%от лекарите в света трябва да си хвърлят дипломите че всички приеха пандемията а тя е отхвърля

Оценка:
-16 +68

130
Този коментар е премахнат от модератор
131
Този коментар е премахнат от модератор
България 16 република на СССР
132 Отговор

До коментар #110 от "Направо ГЕРБ не става!!!":


Важно е че печелят изборите с гласовете на хората

Оценка:
-10 +27

Лечител
133 Отговор
Рязката промяна в мнението на Генералния щаб за борба с коронавируса е вероятно заради масонски указания. Въобще цялата история е истерия съмнителна в своите крайности.
По данни на наши сънародници в Испания и Италия, причинаъа за калпавата имунна система на Западняците е престъпното поведение на управниците им, каращи ги години наред, на сила, задължаващо, да се ваксинират повсеместно с всевъзможни ваксини в т.ч. и всяка година ваксина за поредния грипен щамп. Известно е че с всяка ваксина се вкарва мръсотия в организма, чиито странични ефекти са непредсказуеми, поради простта причина че самата медицина познава малко човешкия организъм. (Част от лекарите посочват причина за пика на алтуизма при децата заради ударната доза ваксини които вкарват в детското тяло. Когато ти заковат като догма: "Няма страшно от много ваксини", на разумен човек му е ясно, че така не се заковава, тъй като всяка наука се развива, и този който се изхвърля по такъв начин за ваксините е или невежа или мошенник...

Коментиран от #147, #209


Оценка:
-31 +36

Гост
134 Отговор
Тая да вземе да се скрие, че като я гледам е в рисковата група.

Оценка:
-13 +55

България 16 република на СССР
135 Отговор

До коментар #128 от "HohoBoho":


Ами отиди да живееш в Швеция,щото останалия свят е на друго мнение.

Коментиран от #142


Оценка:
-10 +51

Комунистически причка
136 Отговор
Пада самолет и загиват всичките 40пътничи в западния печат»загинали те са 40пътника» а в комунистическия печат « един загинал други те на място»и тази така говори/ да не. Съветник на радев

Оценка:
-19 +53

Smael
137 Отговор
Генерала може да не става ама тази копринка каква ли болес и отприщил корона вируса. Според нейния медецински анализ .

Оценка:
-13 +33

Комунистически причка
138 Отговор
Пада самолет и загиват всичките 40пътничи в западния печат»загинали те са 40пътника» а в комунистическия печат « един загинал други те на място»и тази така говори/ да не. Съветник на радев

Оценка:
-9 +26

България 16 република на СССР
139 Отговор

До коментар #127 от "Радев не става":


Кашпировски - оня руския екстрасенс,където прави сеанси за малоумници по телевизията.

Оценка:
-7 +24

140
Този коментар е премахнат от модератор
Gia
141 Отговор

До коментар #103 от "Омръзва вече":


Да, само че сега освен тези 1500 умират и по още близо 850 на ден. Всеки един от тях е бил обичан от някой и е обичал някого. Когато твоите обични хора станат едни от 850-те на ден, кого ще наричаш страхливец?

Коментиран от #234


Оценка:
-7 +49

HohoBoho
142 Отговор

До коментар #135 от "България 16 република на СССР":


Да светът е на друго мнение е, но с нищо не им е помогнало. Сравни броя на заболелите и починалите в Швеция с тези, които са с другото мнение и ще се убедиш, че истината не се определя от броя на гласувалите, а от фактите

Коментиран от #178


Оценка:
-16 +15

пламен
143 Отговор
Уважаема Копринке, намираме се в състояние на война с невидим противник и въобще не е момент да се правиш на интересна. Кощунствено е да критикуваш който макар и косвено се грижи и за твоето здраве. Ако не можеш с нещо да си полезна, поне не пречи!

Оценка:
-14 +68

България 16 република на СССР
144 Отговор

До коментар #112 от "Бай ху...":


Що бе.Ако не верваш оди у Италия в Бергамо и го кажи на хората....

Оценка:
-3 +37

Смисъл
145 Отговор

До коментар #131 от "Тони Пловдив":


Айде, още един истирясъл.
Най-много мори страхът.
А вече се наблюдава, при част от населението, прояви на паника. а паниката е състояние при което умът, почти не работи. Човек е като зомби, което не мисли с ума си а се движи на автопилот лашкан от чужди мисли и страх, страх сковаващ мисленето -- паника.
Не знам с какъв акъл някои хора вярват безрезервно на разни правителства и медии, при положение че в правителствените среди по света и у нас се намират най-безнравствените хора. А са такива, защото повечето се пълномощници на картели и корпорации и защитават техните интереси. Упълномощениет политици в никакъв случай не трябва да са много умни, тъй като трудно ще издържат да бъдат марионетки и ще се превърнат в държавници като Путин и Орбан.... А най-изумителното нещо в днешната цивилизация -- частници печатат пари на обшеството = безгранична власт на чатните кланове печатащи парите -- Печатарите са истинските господари на света и рядко допускат случки, които не са им подвластни.

Оценка:
-10 +28

ИМПЕРИАЛИСТ
146 Отговор

До коментар #102 от "Жорес":


А бе Жан ЖОРЕС, не разбираш ли, че заради една най-банална хрема, тези балъци съсипаха държавата? Но като чета коментари като твоя, не съм сигурен кои са балъците...Вcичкo e зaигрaвaнe cъc cтaтиcтикaтa...тъй кaтo вcичкo e oтнocитeлнo.
Тoвa, чe умрeлият e имaл вируc нe знaчи, чe e умрял oт нeгo! При хoрaтa cлeд 68 гoдини cмъртнocттa рязкo cкaчa и e мнoгo удoбнo зa мaнипулaтoритe вcичкo дa прeпишaт нa СОVID-19........ Нa гoдинa в Бългaрия си умират oкoлo 110 000 (cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Хората сме кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...

Коментиран от #290


Оценка:
-36 +28

Чума
147 Отговор

До коментар #133 от "Лечител":


Мен пък ми се обади мойта приятелка Ганка, която от 2008 година гледа дъртаци в Италия! Много са дълголетни там. Сега, какво се е случило!? Италианците не гледат родителите си! Предпочитат да си наемат бяла робиня от Варшавския договор, най вече украинка! Изживяват се като богове или поне сенатори от Древния Рим. Абе, живее на 200 метра от майка си, но за нищо на света няма да я гледа, а на всичко отгоре ти поставя задачи да чистиш и нейната къща, че и да готвиш. Сега, като настана хаоса, украинките си грабнаха чемаданчиците и се разбягаха! Дъртите останаха без грижи и взеха да измират. Злокобно съчетание!!!!

Оценка:
-10 +45

ИМПЕРИАЛИСТ
148 Отговор

До коментар #94 от "Испания":


Испанке, етo eднa зaдaчкa зa завършилите 6 клac: При cрeднa прoдължитeлнocт нa живoтa в Испания 82,83 гoдини, тo кoлкo души си умирaт зa 1 гoдинa, a зa eдин дeн? /Брoй нa нaceлeниeтo 46 440 000 души/.
Oтгoвoр: 559 518; 1532
Хората сме си кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...

Оценка:
-12 +32

Иван Петров
149 Отговор
ТАЯ трябва да я пратим в Италия,и после да коментира!!!!!Боклук.

Оценка:
-12 +52

Чума
150 Отговор
Копринка, че и Червенкова! Ясно - хибридната война ! Язовир Копринка, русофили, Червената армия!

Оценка:
-13 +46

Гост 99
151 Отговор
Бог да пази България ! Никога комунисти на власт!

Оценка:
-14 +50

Иван Петров
152 Отговор
Що не хване вируса да видим какво мисли!!!!

Коментиран от #153


Оценка:
-11 +44

ИМПЕРИАЛИСТ
153 Отговор

До коментар #152 от "Иван Петров":


По-скоро СДВР ще я привикат на "РАЗГОВОР", по Извънредното положение.

Оценка:
-9 +23

HohoBoho
154 Отговор
Изключението Швеция: Кафенетата пълни, продават се цветя, хората се прегръщат
В Италия всичко е забранено, съсипват си икономиката...
И с какво им помага това?

Коментиран от #160


Оценка:
-25 +22

155
Този коментар е премахнат от модератор
Сужук
156 Отговор
Мен не ме интересува Копринка, но Лао Дзъ или подобен китаец е казал, че има различни типове управници! Едните, по които се прехласва стадото на Ганьос, са диктаторите! Те командват с размах, препускат с джипки, раздават пари и борят всякакви вируси, бактерии и инфекции! Дават брифинг!!! Според мъдростите на източния философ, добрият владетел е като дете, което народа обича и прави всичко възможно да му угоди и зарадва. Ето, ако в случая имахме такива управници, щяхме без да ни казват, да изпълняваме всичко с радост, да спим с маски на муцуните, да спазваме дистанция и не се показваме по сокаците. А не като нашите ганчовци - Наказвам, 5000 лева глоба, нощен час, арест, парична гаранция, ковид, интубация, карантина, декларация....! Оня в Бургас пък изпотроши и прибра пейките от градинките. Даваха по телевизията един мънгал от ,,Паркове и озеленяване" с брадвата строши пейката! Да не би някой да седне на нея! След 2 месеца кмета ще възложи на своя фирма да постави нови пейки и ще усвои парите!

Коментиран от #177


Оценка:
-30 +28

A3e
157 Отговор
Все повече се убеждавам, че ни е нужен един ПЪДАР С ПАГОНИ ЩОТО СМЕ ТЪПИ ОВЦЕ. Но поне не сме само ние, а почти целия останал свят. Тря да отложим пика на заболяването за време когато ще имаме повече произведени маски, измислени, произведени и тествани ефективни медикаменти, закупени респиратори, облекла за медиците, увеличени болнични легла и т.н. Вир0са убивал само хора с допълнителни заболявания? Ами майките и бащите ви нямат ли такива??? Така и така щели да умрат, дай да ги пожертваме... само дето с тия заболявания хората ще живеят още 3-5-10-15 години, ще работят, ще ви готвят, ще гледат децата ви, ще купуват стоките, които произвеждате и т.н., а заради вир0са биха умрели СЕГА. В Испания игнорираха съвета на медицинска организация да отменят масови манифестации за 8-ми март. УЕФА позволи мн мачове, като Аталанта БЕРГАМО - Валенсия в Милано, 41000 италианци и 3000 испанци бяха на стадиона на 18 Март. Незатворени алпийски курорти в Северна Италия, Австрия, Швейцария (едни от най-засегнатите страни на глава от населението), после туристите обикалят цяла Европа... Борис Джонсън уверява, че ще продължи да се ръкостиска с хората, отива в 2 болници, и 2 седмици по-късно е болен, а колко човека е заразил не е ясно (има и бременна жена), не взе навременни мерки, хората бяха масово по улици, заведения и т.н. Ирански министър кашляйки обявява, че всичко е наред, на следващия ден тества позитивен. 200 иранци умират, след като чули слух че пиенето на Метанол лекув

Коментиран от #187


Оценка:
-10 +40

vjd
158 Отговор
Чудя се какво искам да кажа ,и да направя на тази възрастна женица ама защото имам още малко останало количество съвест и възпитание само ще кажа да замълчи и малко помисли .Няма много хора който биха издържали на това напрежение и тази отговорност не мога да разбера защо сме такива ....спортист наш печели плюем го, лекар генерал си раздира задника денощно плюем го, не знам как да се научим да ценим добрите и качественни хора сред нас.

Оценка:
-10 +47

не бе жено проста
159 Отговор

До коментар #17 от "Мими":


никой не ти казва и няма да ти каже на теб истината, а те плашат, за да изпаднеш в паника, да загубиш трезвия си разум (ако си го имала), да не можеш да мислиш и да не можеш да отстояваш кое е разумно и кое - не , за да станеш една послушна и покорна като овца - не временно, а въобще.

Оценка:
-13 +23

ганчо зубидренката
160 Отговор

До коментар #154 от "HohoBoho":


баце ОхОбОХо...ако не си разбрал...Финландия затвори...вратата хлопна...вервай ми и свенска кронур ще хлопне...само потърпи 2-3 седмици...За справка използвайте "тубата" и вижте как се прави принудителна карантина на 10 милионен град...с полиция,войска и огнестрелно оръжие...така,че трайкайте си,и да не ви пука...икономиката е счупена още през 1944...останете позитивни,и здрави.

Оценка:
-5 +31

Мисли
161 Отговор
Ще запомнят това изказване, дай боже да се разминем но ако дойдат камионите с труповете пак ще я питам тая да се изкаже. Аман от хора дето плюят. Какво глупаво правят, че до момента уфържаме кризата а сме най зле от всички кой има опит в такива кризи и аз не обичам герберите в масата си защото и те правят подобни плитки изказвания.

Коментиран от #163


Оценка:
-9 +39

борислав
162 Отговор
Копринке това е човека а не тииииии

Оценка:
-10 +29

Абе простьо
163 Отговор

До коментар #161 от "Мисли":


какво умно има в забраната на самостоятелните разходки в парковете и планините? Какво умно има в затварянето на Витоша за пешеходен и колоездачен туризъм и в забраната на индивидуалните спортове на открито? Тези, които управляват тази държава са толкова прости и безмозъчни, че дори не знаят какво умно да копират от другите държави. Но, с такъв електорат като теб, такива "управници".

Оценка:
-26 +36

164
Този коментар е премахнат от модератор
тъпчо
165 Отговор
Добър вечер на модератора. Сладури мои, без да съм фен, на който и да било супер професор, експерт, инфекционист и т.н. не схващам защо требе да чета некаква, която е на ясно колкото мен да философства просто, щото да изкара некой лев.
Ако ме поканите за коментар ще спечелите, но ще ви спре това, че не съм комунист, а реалист. И не сваляйте веднага. Няма обиди, а размяна на мнения. Това е тест за вас.

Оценка:
-7 +32

Коронавируса
166 Отговор
Хванах я таз Червенкова(да и имам фамилията)
Сега да чака Генерала да я лекува!
Какво може да очакваш от комунистка!?

Оценка:
-11 +39

167
Този коментар е премахнат от модератор
Никой
168 Отговор
Ние сме НАЙ СКАПАНАТА НАЦИЯ! Хората навъртяха по 100 хил болни и по 10 хил умрели.А ние кво 399 болни и едва 8 починали! ПАК СМЕ ПОСЛЕДНИ!

Оценка:
-7 +36

Български по хелзинкски комитет
169 Отговор
Любопитно е защо тази леля не критикува Ананиев.Този министър: заповед за спиране транзита през България.Касае пет-шест държави и поне двеста милиона граждани.Отменена като безумна.Заповед всички да носят маски.Касае всички българи.Отменена като неизпълнима.К,ъф е тоя министър бе?

Оценка:
-14 +19

Кой68
170 Отговор
Къде я намерихте тоя вещугер??????

Оценка:
-9 +34

Тодор Живков
171 Отговор
За генерала е абсолютно права. Той може да е директор на болницата, да е перфектен хирург, но това не го прави добър за началник на щаба. Няма познания за епидемиите, а предприетите методи са далеч от истината.

Оценка:
-44 +21

Б. Б.
172 Отговор

До коментар #27 от "Това е решението":


За кремацията, си първо ти. После подобните на теб Гробари.

Оценка:
-21 +6

Български по хелзинкски комитет
173 Отговор
Копринке-е,що ти трябваше?

Оценка:
-3 +29

POCOLOCO
174 Отговор
Абе много олигофрени има в тази държава, па и Червенкова първа сред първите. Ма омръзна ми да чета всеки ден едни и същи прости коментари...това ме стресира повече от информацията за пустия вирус..

Оценка:
-8 +40

100
175 Отговор
Аааааааа, ти коя беше световно неизвестна журналистке, ПР търсиш явно на гърба на други. Глупостите ги вършиш ти, че изобщо говориш, млъкни там и не се излагай повече, нафталин.

Оценка:
-6 +33

176
Този коментар е премахнат от модератор
България 16 република на СССР
177 Отговор

До коментар #156 от "Сужук":


Тогава що хората го избират вече десет години?

Оценка:
-2 +17

България 16 република на СССР
178 Отговор

До коментар #142 от "HohoBoho":


Швеция са още в началото. Като ги напъне вируса и труповете се увеличат,друга песен ще пеят.

Оценка:
-5 +24

маймун
179 Отговор
Става, става , ама трудно е да ви се обясни защо и как точно !!!

Оценка:
-2 +3

Стоянова
180 Отговор
Другарката Червенкова да не би да е завършила медицина че толкова компетентно се изказва,като е толкова смела да отиде доброволка в някоя болница и да види как са болните.Защо си мисли че тя е застрахована и не може да се разболее

Оценка:
-5 +34

И аз да кажа
181 Отговор

До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


И какво, да си докараме пандемия, че да се забързат ли? Вече чувам за болни познати от "корона" в САЩ и Германия, тая чавка що не се гръмне! Хора, спазвайте мерките, носете маските, не се отпускайте! Ясно, че взе да ни омръзва (аз съм 6-ти ден под карантина и ми писва). Обаче с очите си видях в Германия как се развихри и от пълни кафенета и улици на 14-ти март и ни един човек с маска, взеха да стават всеки ден нови и нови хиляди! Не помня комунисти да са реагирали почтено или адекватно, а съм на 60+.

Коментиран от #197


Оценка:
-10 +36

182
Този коментар е премахнат от модератор
И аз да кажа
183 Отговор

До коментар #84 от "Павлов":


Ами на такива кухи лейки като Червенкова може би не е зле да се предпише някоя година затвор за да не зоват за бойкот на мерките! На нея ако не й е мил животът е друг въпрос, мисля че е към 70-годишна. С кой ум дава мнение? Мой познат ,баща на 4 малки деца се бори за живота си с пневмония след корона- заразяване; тази ли дъртофелница ще каже кое е паника?!!

Оценка:
-8 +39

Пенкилер
184 Отговор
Искате си гърча и хомота,ами трайте си ги!Мутафа е употребен и похарчен,добре ще е да напусне страната.Не схванахте ли ефтиния водевил ,който се оказа част от глобал-фарса?ЕнтусиазЪма на българЕте,също е насвършване,затова сега се харчи страха им.Но има успокоително(пенкилър)-ваксина с незнайно съдържание.А дано покрай вирОса,българският джентълмен спре да храчи дето свари!

Коментиран от #188


Оценка:
-22 +10

Марчето
185 Отговор
Познаваме ли я тая?? Това е несериозно. Скривайте ги такива мишки

Оценка:
-4 +24

Вуцата
186 Отговор
Този стар рептил да сложи маска и бързо да се отдаде на социална самоизолация, защото вирусът не знае, че не я слуша главата и ще я излекува за постоянно. И защо изобщо се дава трибуна на такива клоуни?!

Оценка:
-5 +32

И аз да кажа
187 Отговор

До коментар #157 от "A3e":


Съгласен с теб, а също: Китайски туристи пъплят по Европа - из градове, музеи, ЦЪРКВИ . Старите хора от най-католоческите нации ходят на вечерните служби и после масово болни и измират! Даже да не е китайска майстория вирусът, те криха и техните хора го разпространиха, че и сега печелят от поръчките, пък и се правят че помагали! Мисля, че ЕС не бива да им възлага, да се организираме и си свършим сами каквото трябва, а Китай да отговаря за престъпление срещу човечеството! Кой запуши устите на китайските лекари и журналисти, които първи писаха? И сега лъжат - по косвени данни там от грипа са измрели между 2 и 20 милиона!

Оценка:
-6 +24

Мисля си
188 Отговор

До коментар #184 от "Пенкилер":


Пейн килър е болкоуспокояващо, многознайнико, дето разчете конспирацията!

Коментиран от #211


Оценка:
-0 +9

filo
189 Отговор
Я, комунистическото нищожество яз. Копринка пак се изказа " подготвена" в "правилната", присъдружна "медия". Пикла!

Оценка:
-3 +30

шопен
190 Отговор
Ей няма угодия. Аз си мислех, че вече нямало интелектуалци, а то?

Оценка:
-1 +9

Николай Колев
191 Отговор
Чудесен коментар на г-жа Червенкова.

Оценка:
-27 +13

Paco
192 Отговор
Народ който се впечатлява от пародиите на НОЩ и по конкретно на генерала-чекист Майтапчийски пиши го овче стадо .НОЩ ми напомня за героите на Доньо Донев .

Оценка:
-25 +12

Юсуфф
193 Отговор
Абе вие бугарите съвсем почнахте да давате фира бре .Като ви чете човек олигофрениите,наистина сте си виновни за сегашния си хал .
В главите ви само слама .

Коментиран от #204


Оценка:
-14 +11

Русонефил
194 Отговор
Интересно тая червена другарка какви ще ги разправя като научи за мерките взети в Москва.

Оценка:
-4 +26

Ха ха
195 Отговор

До коментар #121 от "Още истина":


България отдавна катастрофира под вещото Тиквунско ръководство.Каква Италия,каква Испания сънуваш.Ние сме Сомалия по време на еболата.

Оценка:
-23 +13

covid 19
196 Отговор
E. баба ни Копринка театрален институт е завършила. През 1989 г. десидентка станала, иначе дотогава бозала на макс каквото и колкото може от партийното виме. Циркаджийка и нагаждачка е тя. Хайде прасетата се удавиха и балъците се изпонасраха от страх. Пък поне една медицина да беше завършила, преди да дава и тя акъл. Годжи-2 бил некомпетентен, повтарял едно и също. Ами като ситуацията е такава, какво да ти каже ма, бабе? Библейски притчи ли и той като тебе да разправя? Освен за Ноевия ковчег, няма каква друга да ти каже. Ама този път ти няма да си вътре, а в обикновен, чамов. Със или без вируса си пътница, време ти е.

Коментиран от #198


Оценка:
-6 +21

И ти си умен!
197 Отговор

До коментар #181 от "И аз да кажа":


Маските за пари и не помагат,спрете се незнаещи и гледай "телевизора" без ток!

Оценка:
-5 +5

198
Този коментар е премахнат от модератор
199
Този коментар е премахнат от модератор
200
Този коментар е премахнат от модератор
Стефан
201 Отговор
Копринкеееее, Копринке, човека иска да опази народа от вирус който е НЕПОЗНАТ на всички, другите държави също налагат карантина и вечерен час, а в Китай тези дето са ходили по улиците без работа са прибирани и даже бити, тези като Англия например дето бяха за по либерален режим също промениха ДРАСТИЧНО мярката си , а тук такива ПООТУПАНИ от нафталина журналисти и НЕРАЗБИРАЩИ от медицина хора ПОСТОЯННО дават акъл КОЙ СТАВА И КОЙ НЕ СТАВА, аман от такива като теб, ВЕЧНО мрънкащи индивиди, генерал Мутафчийски е прав да се появява толкова често защото дисциплината на българина е ПОСЛОВИЧНО ниска, даже я няма никаква.

Оценка:
-6 +28

Гост
202 Отговор
Копринка Червенкова,име ли е,чудо ли е?Тази жена е с диагноза,но не е от вируса.Какво разбрах от това интервю,че ще обеднеем,това го знаем и без "гуро" да ни го повтаря,но тази цена си заслужава,като става въпрос за оцеляването ни.

Оценка:
-1 +21

203
Този коментар е премахнат от модератор
204
Този коментар е премахнат от модератор
Николай
205 Отговор
Доктора българин от болницата в Ню Йорк каза вчера, че зад болницата са сложили хладилен контейнер защото моргата е препълнена. В Мадрид ледената пързалка се използва за морга.

Коментиран от #214


Оценка:
-1 +17

Николай
206 Отговор
Копринка Червенкова е родена на 18 октомври 1947 г. в София. Завършва Френската гимназия в родния си град и Висшия театрален институт (ГИТИС) в Москва.

Оценка:
-2 +16

Николай
207 Отговор

До коментар #20 от "Иван":


Специалист по празни приказки като всички комунисти, главен редактор на вестник Култура до 89 г. Разбира от медицина и политика. Сигурно и от футбол разбира като всички българи.

Оценка:
-1 +24

От Гергеса
208 Отговор
Копринке,алюзията за "свинете гергесински" сурнали се и издавили се в езерото е изключително подходяща . Само че нека припомним защо са се издавили! издавили са се,защото в тях са се вселили бесовете,изгонени от Спасителя от гадаринския бесноват! Най-важното втова евангелско събитие е каква е била реакцията на "ощетените" гадарински свинари!!!!! Те помолили Иисуса... ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТЯХ! Докато и ние молим Господ да си отиде от нас/ опити за затваряне на църквите,прекъсване на богослуженията,санитарни мерки,показващи пълно неверие в спасителните и животворящи Тайни Христови/,то Иисус...ще "влезе в ладията и ще се върне обратно". И ние ще продължим да си развъждаме свине/хедонизъм,материализъм,неверие,опростачване,отчаяние../ и ще бъдем доволни,че не сме претърпели "щети".

Коментиран от #276


Оценка:
-1 +14

знайко
209 Отговор

До коментар #133 от "Лечител":


Я се просвети малко, а! Заради тъпоъгълници против ваксините ни очакват още маса гадости. Май ще се окаже, че точно многократния прием на БЦЖ-то може да ни помогне.

Оценка:
-1 +17

bobeto
210 Отговор
Омръзна и от галоши. Като се казва стои дома ще си стоиш. Винаги ще има някои коуто ще плюят тези които са отпред. Това им е работата да плюят. От това се хранят. АКО не плюят няма папу.

Оценка:
-0 +13

Недей
211 Отговор

До коментар #188 от "Мисля си":


Да мислиш,вземи ваксина -евтанизир,няма да усещаш вече болки,никакви.ПеЙнкилъра

Оценка:
-0 +3

четящ
212 Отговор
много точно казано! напълно съм съгласен! не може непрекъснато да се свява паника и страх в обществото заради 400 заразени от 7 милиона!?
без да има драстично увеличение на заразените щаба непрекъснато говори как мерките ще се затягат и т.н... това за мен са хора без човещина, да не говорим за липсата им на демократични ценности и т.н..

Оценка:
-19 +12

МЕКО КАЗАНО
213 Отговор
НЕНОРМАЛНА! ТЕЗИ ВРЕМЕНА ИЗОСТРЯТ ПСИХОЗИТЕ.

Оценка:
-4 +12

Кукуруз
214 Отговор

До коментар #205 от "Николай":


А на мене ми казаха,че планетата Земя е виртуална,по телевизора го казаха

Оценка:
-0 +6

Ira
215 Отговор
Високомерно, абстрактно изказване. Симон Де Бовуар, говори в днешно време, философски, логично, но неполезно и студено. Вируса не бил опасен, той "само отключвал болест"! И било банално! И, каква е тезата, не бил вирус, а банална смъртоносна болест...Е? Има бяс, но той се състоеше в консумативното общество, което преля от арогантност. С пяна на уста, не спряха да харчат, тълпи пред самолетите, опашки по шосето, опашки пред търговския център...Пренесоха вируса, прекалиха с вируса на разгулното поведение.

Оценка:
-1 +13

Роко
216 Отговор
А ти ставаш ли за нещо бе Копринке хахаха Боклуккк да те пращат в пенсия!

Оценка:
-2 +16

Оня
217 Отговор
А коя по дяволите е тая ? Аман от дърти парясници , изживяващи се като експертЕ! Вместо да ходи да си пазарува от 8.30 до 10.00 тя зела , че се изср@.Ла.

Оценка:
-3 +21

Умно село
218 Отговор
Права е , но тия с голимите пари не мислят така!
Сега всички ще се юрнат да теглят огромни кредити да си спасяват държавите и чергите, дето им подпалиха! Богатите ще стават по баготи, а бедните - те винаги ще си останат бедни и послушни!
Джими Картър: САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.
Той определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи".
Картър коментира, че вместо във война, Китай инвестира в собствената си инфраструктура, споменавайки, че Китай има 18 000 мили високоскоростна железопътна линия. "Колко мили високоскоростната железница имаме в нашата страна? Нула".

Оценка:
-19 +12

Хах
219 Отговор
Копринка да си гледа "Червената коприна" и да не се меси работата на оперативния щаб!

Оценка:
-4 +19

220
Този коментар е премахнат от модератор
Язе
221 Отговор
Тази Копринка е от неолиберастите - не става.

Оценка:
-5 +12

222
Този коментар е премахнат от модератор
мразя дебилите
223 Отговор
Госпожо Червенкова, дори и да прочетете коментарите на десетките олигофрени, не се отказвайте да говорите, защото трябва да има и такива като вас. Макар че доста меко сте обрисували онзи ГЕНЕРАЛ-МАЙОР-ПРОФЕСОР-ДОКТОР.
Един професор беше казал, че 80 % от българите са дебили. Не професоре, поне 90 % са.

Коментиран от #264, #269


Оценка:
-22 +10

Орлин Стефанов
224 Отговор
От разговора се получава, че утопиите са желателни? Но това е абсурд! От подобни конструкции (Платон, Мор, Кампанела, Русо, Чернишевски, Маркс...) се поражда екзалтантство, който именн "бяс" докарва човечеството в пропаст...

Оценка:
-3 +1

225
Този коментар е премахнат от модератор
Ааа
226 Отговор
Тази е поредния гениален "специалист" без връзка с главния мозък.

Оценка:
-3 +17

нафърфории
227 Отговор
тези хора правят много за да ни предпазят, а някога при наи голямата световна катестрофа- чернобил управляващите си внасяха храна таино от латинска америка а сега тая имряла от злоба плюе ,ли плюе,защото само това умее.

Оценка:
-6 +14

bellissima
228 Отговор
По глупава статия не съм чела скоро.

Коментиран от #231


Оценка:
-7 +14

229
Този коментар е премахнат от модератор
230
Този коментар е премахнат от модератор
Петко
231 Отговор

До коментар #228 от "bellissima":


Не си я чела а само си видяла заглавието.Ръсиш простотии

Оценка:
-7 +6

реалист
232 Отговор
Българинът обича да критикува и да недоволства.
Извън политическото мислене, правителството и щаба вършат огромна работа, за да ни предпазят. Голяма част от изказванията са в посока информираност и психическа нагласа. Но така трябва да бъде в момента. Да, ще направят и те някои грешки. Но кой има точната рецепта в момента. Кой?!!!. За първи път от много години ги подкрепям в усилията.

Оценка:
-2 +13

233
Този коментар е премахнат от модератор
Iispektora
234 Отговор

До коментар #141 от "Gia":


От къде го взехте тези данни, дайте линк, че ми стана интересно. Средно в Италия всяка годна на 1000 човека умират 11 според статистики от минали години

Оценка:
-2 +6

Иван
235 Отговор
Защо изобщо Борисов си избра говорител в тази тежка ситуация?- това е въпросът, който постоянно си задавам. От преките ми наблюдения в цял свят министър-председателите се изправят пред камерите и с възможно най-спокоен и загрижен тон се обяснява на населението какво се случва всъщност и какво предстои занапред, без да се всява паника. Взетите мерки са меко казано неадекватни, неомислени и нестратегически. Взетите мерки са пагубни за и без това мижавата ни икономика. Поучете се от по-добрите, господа управници, черпете опит от адекватните страни, като Австрия, Германия и т.н. Смъртността е ниска, защото всеки ден населението се тества и се вземат предварителни мерки, за да не се стигне до най-лошото. Не си блокираха икономиките напълно. Голямяма част от предприятията продължават да функционират при строго спазване на защитните правила. Има дисциплина и ред навсякъде и без да се налагат безумни глоби и ограничения, защото по адекватен начин се обяснява всеки ден на населението защо е необходимо и ако не се постъпи по този начин какви са последиците. Все още не е късно да се постъпи разумно, господа! Действайте! Друг е въпросът дали всички ще ви се доверят. Отстъпете си доброволно функциите на по-трезво мислещи от вас. В България имаме достатъчно такива. Направете го в името на народа, защото без него и вас няма да ви има.

Оценка:
-13 +8

Иванова
236 Отговор

До коментар #20 от "Иван":


Олеее,колко е тъ**а,тя се взе за някакъв специалист по-голям от докторите.Ей како,доста се изложи.

Оценка:
-5 +12

237
Този коментар е премахнат от модератор
тука е така
238 Отговор
За съжаление колкото си по-глупав,толкова повече си мислиш че си прав,хубаво е да помислите върху това г-жо Червенкова.

Оценка:
-8 +11

Ангел Николов
239 Отговор
Поздравявам Ви за интервюто и дано много хора чуят всичко това, защото това са правдиви истини. Брифингите на генерала станаха не смехотворни, те станаха отчайващи. Едно от отчайващите неща е, че журналистите присъстващи на тези брифинги се страхуват да зададат такива въпроси:
- Защо генерала и неговия щаб не споменават и една дума за създадения медицински съвет? Къде е този съвет, работи ли, защо не се провеждат неговите планирани брифинги /вторник и петък/?
- Защо генерала се превърна в един четец на една написан справка за заболели, умрели и т.н. Това може да направи всяка грамотна секретарка? Защо генерала се произнася по медицински въпроси, по които явно не е компетентен и затова ни съобщава какво е прочел в интернет?
- Защо генерала подигравателно се произнася относно компетенциите и становищата на много други добри специалисти относно обсъжданите въпроси. За пример може да се вземат думите на генерала брифинг -01.04./ относно становището на проф. Иво Петров - "А, този инфазивния кардиолог". И до тук!
- Защо генерала не отговаря на много въпроси, които по някакви негови критерии определя като "политически" или някакви други? Могат да се изредят много примери.
Всичко това и много други примери показват, че генерала много бързо си повярва, че той е всичко в тази ситуация и е достатъчно много бързо да подскача около властимащите!

Оценка:
-15 +17

ВИЦ
240 Отговор
БНБ имитира серия банкноти с лика на някой си Мутафчийски - купюр 5000 лева, та глобените с такава сума да я изплащат веднага на гише - БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ

Оценка:
-8 +10

Самостоятелномислещ
241 Отговор
Личат две неща: че си червенкова, ама много червенкова, и второ, че си мисирка, ама голяма, бройлерна, куха и тъпа мисирка с червена гушка.
Айде оди ти да си почиваш.

Оценка:
-5 +16

Очарован
242 Отговор
На тази "журналистка" фамилията й казва достатъчно. Всеки стана специалист и не вижда по-далеч от носа си.

Оценка:
-2 +13

Ирина
243 Отговор
Червенкова ти добре ли си.???Кой ти два право да всяваш смут.Колко хора умряха.Може би искаш да остант само комунистотеЗа ваше сведение хората искат д знаят и цифри за рзлик от вас.

Коментиран от #275


Оценка:
-5 +14

244
Този коментар е премахнат от модератор
пул
245 Отговор
Права е ! Като имаме не адекватни ,подчинени,безхаберни и крадливи политици , така ще е .Един ден вземат решение , на другия го отменят ,а и правят идиотски неща ,като закони да подслушват народа ,но да про изведат лекарства ,йок !Ще избие тази неадекватност и блюдолизтво в един момент и да не се чудят защо и от къде !Искат единство и спазване на законите ,но се държат като мишки в капан . Да взимат бързи и адекватни мерки ,решения идействия ,че ще ги помитаме вече самозабравилите се и прости политици и администратори !

Оценка:
-11 +6

246
Този коментар е премахнат от модератор
247
Този коментар е премахнат от модератор
248
Този коментар е премахнат от модератор
249
Този коментар е премахнат от модератор
Бай Иван
250 Отговор
Айде и тая стана от разбирачите - икономист, вирусолог и т.н......

Оценка:
-0 +8

Писна ни от назначени дисиденти
251 Отговор
Това, че Ананиев е културен човек не значи, че е мекушав. Диви свине е част от електората на нейната партия, който фанатично гласува за милионерското си ръководство. Но той всяка година критично намалява поради естествени причини. В България някои добре си живеят като само критикуват. Разбирам мъката й но Мутафчийски издуха изкуственяка Радев и Радевица и не им оставя шанс.

Коментиран от #253


Оценка:
-2 +14

кочо
252 Отговор
действително ген. Муфтафчийски се израсходи.нужен е нов говорител без медицински ноклонности.медицинският щаб да обясни болестта и лечението.задължителна карантита и маски.

Коментиран от #273


Оценка:
-7 +2

253
Този коментар е премахнат от модератор
254
Този коментар е премахнат от модератор
кико
255 Отговор
Поредната скочубра ,която намери поле за изява и разбира се е "капацитет".Вредна за обществото!

Оценка:
-1 +11

Алексей Сергеев
256 Отговор
Тази руска възпитаничка и приятелка на Москва пак се изцепи с поредната глупост. Защо не казва, че ген. Радев става за всичко и е гениален? И най-простият българин вижда огромната разлика в интелекта, подготовката, подхода на двама генерали: д-р Мутафчийски и кухия любим на Деси, съветския любимец и избраник ген. Радев

Коментиран от #262


Оценка:
-2 +10

Леле!
257 Отговор
Защо толко изтрити, бе ФАКТИ? Всичките ли са "обидни"? А може те да са точно "в 10-та", казва ли ти някой?

Оценка:
-0 +6

Омир
258 Отговор

До коментар #110 от "Направо ГЕРБ не става!!!":


Направо да идват на власт БСП с 50 депутата барабар с президентчето си, да се обложи с данък капитала за 30 години назад, да се отвори Кремиковци, да започнем да търгуваме само с Русия, Северна Корея и Куба, и никакви Корона вируси повече в социалистическата ни родина! Има два вида хора - едните са просто уникални, а другите... другите са уникално прости! Ти как мислиш - от кои ли си?

Оценка:
-2 +8

Всъщност
259 Отговор

До коментар #56 от "Gia":


в Италия тази смъртност си е в реда на нещата. При 60+ милиона население тази смъртност е нормална. Виж и колко се раждат. Ражданията са с няма и 100 по-малко от смъртните случаи. При тази истерия около коронавируса, ако всички са умрели заради него, разликата трябаше да е в пъти по-голяма. А тя не е.
https://countrymeters.info/bg/Italy

Оценка:
-6 +3

Наблюдател
260 Отговор
Червенкова е доста права но не си дава сметка че при това управление инкасирало некомпетентност във всички области появата на генерал шеф на кризисен щаб с-у зараза е в реда на нещата. Обратното т.е. да е компетентентен вирусулог а не хирург щеше да е доста странно. В тази ситуация единия към другия е горе долу както приликата м-у касапина и ветиринара! Друго с което не е наясно защото не е служила в армията е че под фуражките трудно - извънредно рядко може да се открие мисловна дейност!

Оценка:
-11 +2

ЦАЦАРОВ
261 Отговор
ЕХ ЛЕЛЧЕ , ТИ ПЪК МНОГО СТАВА СТАВАШ :) КОШМАР !

Оценка:
-0 +6

Закономерно
262 Отговор

До коментар #256 от "Алексей Сергеев":


"Всяка коза, за свой крак". Нищо лично. Предполага се, че мнението е 50%. Както казват "фифти/фифти.

Оценка:
-0 +0

263
Този коментар е премахнат от модератор
Омир
264 Отговор

До коментар #223 от "мразя дебилите":


Ама и ти как хитро се набута в останалите 10%... Евала! Палиш ли редовно свещи пред иконата на св. Червена Троица - Нинова-Радев-Христов?

Оценка:
-1 +8

ани
265 Отговор
Просто се чудя как до сега не сме забелязвали колко нисък интелектуален потенциал имат нашите СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ?ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ ЗВЕЗДА ,КОЯТО КАКВО ИСКА -ДА ПРАВИМ- ТРАПЕЗИ ПО ПАРКОВЕТЕ ИЛИ ДА РАЗПЪНЕМ МОАБЕТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ОКОЛО НАС ГОРИ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ХОРА УМИРАТ.А може би трябва да се лъже както по-рано лъжеха хората ,че всичко им е наред.за да се успокояват , някои от които са с достатъчно неадекватно мислене.Като прочете статията човек си мисли тази адекватна е или не?

Оценка:
-2 +8

мушан
266 Отговор
Уважавам Копринка Червенкова,още от зората на демокрацията,когато беше гл.редактор на в. Култура.уважавам и сега нейни коментари,но струва ми се че в дадената ситуация с епидемията коментара и е пресолен.

Оценка:
-3 +3

Ихххх
267 Отговор

До коментар #93 от "444":


Говори истини, ама за олигофре.. ни и демагози, че да вземат ги забележат, че иначе са пълни нули потънали в забрава

Оценка:
-1 +5

ани
268 Отговор
Просто се чудя как до сега не сме забелязвали колко нисък интелектуален потенциал имат нашите СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ?ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ ЗВЕЗДА ,КОЯТО КАКВО ИСКА -ДА ПРАВИМ- ТРАПЕЗИ ПО ПАРКОВЕТЕ ИЛИ ДА РАЗПЪНЕМ МОАБЕТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ОКОЛО НАС ГОРИ ,КОГАТО ВСЕ ПАК ХОРА УМИРАТ.А може би трябва да се лъже както по-рано лъжеха хората ,че всичко им е наред.за да се успокояват , някои от които са с достатъчно неадекватно мислене.Като прочете статията човек си мисли тази адекватна е или не?

Оценка:
-0 +5

Ихххх
269 Отговор

До коментар #223 от "мразя дебилите":


Знаменосеца на дебилите връща се обратно в дупката, и мълчи

Оценка:
-1 +4

В Ушите
270 Отговор
На хората им се повръща от нагли агенти доносници на комунистическия режим

Оценка:
-2 +10

buongiorno Italy
271 Отговор
Копринка ли си шаяк ли, в Италия , Великобритания имат нужда от доброволци.Плащам ти самолетните билети отиване и връщане (връщане не знам дали ще трябва) Червени боклуци докога ще тровите въздуха .Вируса не е covid- 19 а БСП 2020

Оценка:
-4 +10

Миндил капут
272 Отговор
Къде умират хора бе?По телевизора ли ти казаха?Облъчен!ПРОСТ НАРОД.
СКОРО ЩЕ ПЛАЩАТ НА ТРЕТОРАЗРЯДНИ АКТЬОРИ (С КАКВИТО Е ПЪЛНО НАР. СЪБРАНИЕ),ДА ПРИПАДАТ ПО УЛИЦИТЕ,СЛУЧАЙНО ПРЕД КАМЕРИТЕ ТОЧНО,ЗА ДА ДОКАЖАТ СМЪРТНОСТ.ТОГАВА,ЩЕ ТЪРСИШ ЧЕРВЕНА КОПРИНА ПО МАГАЗИНИТЕ,ЗА ЗНАМЕНА,АМА НЯМА ДА ИМА.

Оценка:
-6 +2

Не ми ползвай името
273 Отговор

До коментар #252 от "кочо":


Ако чакаш да ти обясняват,без да си проверил,без да си разсъждавал,и без да си си спомнил наученото по биология,пиши се УМРЕЛ от насиране!

Оценка:
-0 +1

все не разбрал
274 Отговор
А кой става, генерала от авиацията ли, ма

Коментиран от #282, #283


Оценка:
-0 +5

Стига
275 Отговор

До коментар #243 от "Ирина":


Си изригвала тъпотии,къде видя мъртъвците, поименно да ми ги кажат,няма да го повярвам,или си някоя бабишкера дето след нея и потоп....

Оценка:
-1 +3

Внимавай
276 Отговор

До коментар #208 от "От Гергеса":


Че витаят бесновати духове,да не се всели и в теб някой.

Оценка:
-0 +1

баба Цона
277 Отговор
НЯКОЙ ДРУГАРКИ ЗАПОЧНАХА ДА ИЗКУКУРИГВАТ , КАТО ТАЯ БАБИЧКА ...НА ВСИЧКИ БАБИЧКИ НАД 65 Г . ИМ ДАЙТЕ ПЕНСИЯ И ИМ ЗАБРАНЕТЕ ДА ДАВАТ МНЕНИЕ ...

Оценка:
-3 +8

чичо
278 Отговор
Копринке,повече от година питам ама отговор няма,та и теб да питам.Защо такива умници като тебе оставиха една „тиква“ да свърши работата и не само неговата ами и на тия дето преди него нищо не направиха.

Оценка:
-1 +4

надзорник
279 Отговор
Затвори гардероба ,че замириса на нафталин.

Оценка:
-1 +5

Именно
280 Отговор
Мутафчийски не е лош човек, и явно свърши много добра работа по първите мерки с изолацията.
Но нямам идея дали имат (не само той де) някакви по-дългосрочни планове - как да се използва времето което печелим с изолацията, така че да се намали ефекта в/у икономиката после (тоест повече и по-бързо хора да се имунизират може би - или поне тестват и върнат на работа само здравите) ... иначе не че изолацията е грешна, но ще се забатачим много.
Във всеки случай тези брифинги на щаба нямат почти никаква полезна информация (ама то и половината журналисти са супер зле де!)

Коментиран от #312


Оценка:
-6 +2

Гост
281 Отговор
Добре ще бъде госпожата се информира и от телевизите на други страни, за да разбере каква е ситуацията. А има лесно решение за нея и другите, на които не им харесва генерала - Ами сменете канала. Но ако не казваха какво се случва, щеше да каже - ето, крият информацията.

Оценка:
-1 +9

Няма
282 Отговор

До коментар #274 от "все не разбрал":


И да разбереш,радиоточката ти приема само ултракъси

Оценка:
-0 +2

Няма
283 Отговор

До коментар #274 от "все не разбрал":


И да разбереш,радиоточката ти приема само ултракъси

Оценка:
-0 +1

Белене
284 Отговор
Копринке, времето на Вълко Червенков мина отдавна! Скрий се да не те вижда и чува никой!

Оценка:
-2 +8

285
Този коментар е премахнат от модератор
бабоебначервенибабички
286 Отговор
Копринке, да те барне короната, пък тогава да видиш, какво отключва и какво заключва, особено, като те сложат на командно дишане, ако има на какво!
Като ти гледам мутрата, виждам поредната жертва на коронавируса, той, точно по такива червени бабички си пада!

Оценка:
-1 +10

Вирус
287 Отговор
Коприно бегай кихни на курнела и слагайте апаратите за дишане

Оценка:
-0 +7

288
Този коментар е премахнат от модератор
Васил
289 Отговор
Една карантина като хората не могат да направят Герб никой не спазва нито карантина нито излизанията навън

Оценка:
-4 +2

Жорес
290 Отговор

До коментар #146 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Нищо против, ако не гледсам телевизия, не слушам радио и нямам роднини зад граница. Тогава може ви щях да повярвам на теорията ти. Иначе куца, дори за костенурките, които точно заради тая медицина все още си влачат къщичките. Само , че вирусите мутират и като нищо могат да започнат да предпочитат свежо , младо месо.

Оценка:
-0 +1

кучето
291 Отговор
Такива като тази изкуфяла червена гнида все още са спирачки , а и електорат на червения боклук!

Оценка:
-1 +5

4849
292 Отговор

До коментар #96 от "Свилен Узунов":


Разстоянието между Мутафчийски и Копринка,е колкото от тука до луната.Най малкото,че е лекар.А коя е възмутената Копринка? Публикувано във факти.бг: който аз непрекъснато наричам Механджийски, а той е Мутафчийски....Публикувано във факти.бг: за да бъде цакан президентът.... Речник на махленска ... Била журналист.ХА ХА ХА ...

Оценка:
-3 +8

293
Този коментар е премахнат от модератор
батко Намък
294 Отговор
Тая много пърпори и то все глупости,личи от далеч,че е поръчкова ,,журналистка".Такива като нея,трябва първо да се погледнат в огледалото,а не да плашат малките деца.

Оценка:
-1 +6

до чичо пичо
295 Отговор

До коментар #6 от "чичо Пичо":


чичо ли си пичо ли си защо не вземеш вземеш да се навреш там от кьдето си излезьл.димек в на м................та

Оценка:
-0 +2

хеий
296 Отговор

До коментар #12 от "Галя":


госпожо.плювнете си в пазвата да не ви дойде на главата това което вилнее по света,защото тогава няма да имате време даже и да искате да запеете друга песен.ПО ДОБРЕ МЬЛЧЕТЕ ,НЕ РЬСЕТЕ ГЛУПОСТИ.

Оценка:
-1 +6

ужас
297 Отговор
Червена тъпанарка !

Оценка:
-1 +4

Пешо
298 Отговор
Тая Червенковата до кога ще изпълзава от дупката си и до кога ще се изказва неподготвена? Тай за чеп за зеле не става, а тръгнала оценки да дава!

Оценка:
-1 +3

666 999 666 999 666 999 666 999 666 999
299 Отговор

До коментар #22 от "Испания":


PO SUSHTIA NACHIN. V BG INVITRO KLINIKITE OPLOJDAT S CHUJDA SPERMA BEZ NIKAKUV MORAL I ETIKA - NAJ- CHESTO E OT SPAIN !

P.S. KOLKO TRIABVA DA SI LUD ZA DA SI NA STRANATA NA PRESTUPNA SHAIKA KOIATO SUSIPVA METODICHNO RODINATA TI , NA PRADEDITE TI OSVEN AKO NIAMASH NISHTO OBSHTO S NEIA - DONESLA TE E ISTORICHESKATA KAL OT SUSEDNITE NAM VRAGOVE
NE VI LI E SRAMMMMM ! ZA VAS BOG I ISTINA NE SUSHTESTVUVAT LI ?
VIRUSA VI E MALKOOOOO ! DA JIVEE BULGARIA ISTINSKIA VRAG NA JEWTATA I NOVIQ IM = STAR / SVETOVEN / RED - SODOM I GOMOR SE POVTARIAT KAKTO I ISTORIATA !
VSEKI E OTGOVOREN ZA VSICHKO KOETO SE SLUCHVA V NEGO , OKOLO NEGO , V DURJAVATA MU , V KONTINENTA MU , NA PLANETATA MU ! I ZA VSICHKO SE PLASHTA !!!!

Коментиран от #301


Оценка:
-2 +1

Петър Дойчинов
300 Отговор
Дали и за много журналист не е настъпило време да се оттеглят на заслужена почивка и спазване карантината.Казват че възрастните сме по застрашени!

Оценка:
-0 +3

101%прав си
301 Отговор

До коментар #299 от "666 999 666 999 666 999 666 999 666 999":


И аз мисля така,но калта е естествена за свинята,тя я търси ,прави и яде.На върха е по-близо до Тангра,няма кал и свини,но е студено...

Оценка:
-0 +1

МЕСИРКА
302 Отговор
КОМЕНТИРАЙ ТОВА -ТУРЦИЯ -10 000ЗАРАЗЕНИ ,РУМЪНИЯ-2500,ГЪРЦИЯ-1000,БЪЛГАРИЯ 420

Оценка:
-0 +3

Неизвестен
303 Отговор
Тази госпожа е директно за клиниката на четвърти километът или най добре в Суходол.
Цял свят е заразен, а тя приказва глупости и се излага. Съжалявам за парите на родителите и който е похарчила за следването и, НО БЕЗРЕЗУЛТАТ ДА НАУЧИ НЕЩО ОТ 5 ГОДИНИ ТЪРКАНЕ НА БАНКИТЕ В УНИВЕРСИТЕТА

Коментиран от #304


Оценка:
-1 +4

1212
304 Отговор

До коментар #303 от "Неизвестен":


Много си прав!Това е психично болна червена жена!Такива като нея искат да сринат държавата.В тия дебилни пародия на хора срама няма!

Оценка:
-0 +3

Иситната
305 Отговор
Не просто вече трябва да излезе истината за Умиращите и разболяващите се деца и хора от патогенни микроорганизми, които медицината нарича автоимунни заболявания и естествена смърт-а вие явно не сте запозната или отричате МИКРОБИОЛОГИЯТА КАТО НАУКА!

Оценка:
-0 +1

Истината
306 Отговор

До коментар #22 от "Испания":


Правилно, такива хора трябва да носят отговорност пред закона за такива изказвания, но няма кой да им търси тази отговорност. Трябва да гледаме нещата както са, всички ги е страх но трябва да се разбере истината защото милиони хора умират всяка година а други не им пука и си мислят само за пари и интереси.

Оценка:
-0 +2

307
Този коментар е премахнат от модератор
308
Този коментар е премахнат от модератор
тттт
309 Отговор
не мога да повярвам, че след всичко което се случва в света, още има хора, които считат себе си за интелигентни и говорят тези неща; може би от дома и по телевизора нещата изглеждат други; питайте компетентните- лекарите; считам, че мерките са необходими в случаите когато липсва дисциплина, подстрекавана и от такива "интервюта"; но пък се замислих дали това интервю е реално, може би само плюя жената в момента ? Дали?

Оценка:
-0 +2

Пътували безцелно
310 Отговор
Ми мундирите не ми плащат горивото, горивото си го плащам сам и данъци и такси на колата така че ако искам ще ходя до Пловдив само да пия едно кафе после до къде си искам както и хората също.Права е тази жена която говори замислете се над думите и.

Оценка:
-2 +2

Мразя тъпанарските глупости
311 Отговор
Тази Червеношиика има мозък колкого едто пиле, пардон дали не обидихх пилетата,нека идеда подиша въздух от болните или да помогнев такова отделение,да се зарази и да вика после,че вируса е едно малко вирусче,което не е страшно !

Оценка:
-2 +2

5792
312 Отговор

До коментар #280 от "Именно":


Никой по света няма планове, защото още не е ясно какво точно стои срещу човечеството. Прави се това, което може - мерки за ограничаване, научни изследвания за намиране на противодействие. Особеностите на патогена са причина да няма някакъв отчетлив успех. Има и такъв вариант, да няма начин. Не ни се вярва, смятаме, че всичко трябва да е постижимо, но още не е ясно какво ще бъде развитието. По страшно е отколкото им изглежда на доста хора. Заради тях се налага да се говори 1 към 1 за нещата, защото те нарушават мерките. А, видиш ли, и претенции, да не ги тревожели! Няма начин, такива са времената. Никой не е казал нещо повече от ИСТИНАТА!

Оценка:
-1 +1

шопен
313 Отговор
Според мен този бяс, за който се говори дойде главно от системните лъжи изричани от един пожарникар, който накои титулуват за генерал, а той е доказан клеветник и патологичен лъжец. И така, лъжа след лъжа и никой вече не вярва нему и неговата Групировка, настанила се във властта. Недостоен е и групировката му също.

Оценка:
-0 +0

Казиченец
314 Отговор

До коментар #8 от "Последния софиянец":


партията гледа да плюе за да може да изпъкне кауна но за нищо не става/виж те само кои го е приел до сега албания русия/само виденов става но вие го изключехте от партията и тодор живков пишете за вашите успехи а не за другите които нещо правят

Оценка:
-0 +0

Олег Кушевой
315 Отговор
Копринке ,нито ти ,нито Радев ставате за нещо. Радев го показа 3 години Никакъв президент ,само рокли и екскурзии за президеншата.

Оценка:
-0 +0

Льотчик Рътев
316 Отговор
Копринке деменцията те гони ,оная дето като Призрак броди по Европата.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Стефан Константинов
Здравният министър обяснява пред бТВ чувства ли се изолиран и дали скандалите в здравната система ще му вземат поста
Не ме е страх за стола – стоя прав"

Още бисери