25 Февруари, 2020 17:04 84 096 154

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Бойко Борисов много лъже, 10 години лъже

  • къща в барселона-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • копринка червенкова-
  • факти-
  • лили маринкова

Тя е на мнение, че Иван Гешев не е силна фигура, а човек, който трябва изпълнява задачи

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Бойко Борисов много лъже, 10 години лъже - 1
Снимка: ФАКТИ

''Аз си мисля, че преди да стигнем до къщата в Барселона, трябва да минем през бомбастичната поява на новия главен прокурор. Новият главен прокурор, тук една поредица от хора го обявиха за новия Батман, за новия герой, за третия силен мъж в републиката, който ще формира триъгълника. И този триъгълник ще закове държавата, ще осигури нейната стабилност и нейния просперитет. Аз не съм сигурна, че е така. Първо аз не вярвам, че новия главен прокурор е новата силна фигура. Той не е силната фигура, освен това не е и достатъчно умен, за разлика от предшественика си. Той е едно лице, което е поставено там, за пореден път, да изпълнява задачи'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистката Копринка Червенкова.

''За да не ги наричам поръчки, аз ще ги наричам проекти. Той тръгна да изпълнява три главни проекта, поне засега са толкова. Първият беше тежката атака срещу президента, която той се опита да направи чрез Конституционния съд и желанието да се разтълкува член 103. Доколко може в битността му на президент, лицето президент да бъде атакувано от съда. След това, понеже това не му стигна, той извади едни СРС-та и тук вече нагази..., дет се вика в лай*ата. Според мен този проект той го провали. Не успя да изпълни задачата, но в края на краищата всички пътища от тази задача водят към Борисов. И не случайно президентът атакува не главния прокурор, той го подминаваше, той атакуваше Борисов. Той виждаше в него инициатора на атаката срещу себе си. Мисля, че има голямо основание'', заяви още журналистката и добави:

''Борисов, както постоянно повтаря, че не се интересува от президентския пост, мисля, че единственото, което го интересува в момента, е този пост. Той иска така, тържествено да приключи кариерата си. Ако може и с два мандата ще бъде най-хубаво''.

Журналистката изрази мнение, че Борисов е овладял голямо количество от телевизиите, които се гледат. Според нея под негов контрол не са bTV и ТВ Евроком.

Тя застъпи и теза, че премиерът Бойко Борисов иска Корнелия Нинова да бъде срината чрез ревизията на приватизацията, която иска да осъществи главният прокурор Иван Гешев, за да може ГЕРБ да направи коалиция с БСП, когато Нинова вече я няма начело на столетницата.

''Нашият министър-председател мисля, че никого не изненадва с поведението си. Ние 10 години го наблюдаваме какво представлява. Излязоха вече някакви коментари, които казаха: много важно, какво ще се занимаваме сега с неговото гадже. Ние имаме много по-сериозни въпроси да решаваме. Ето това чува електоратът. Не може със заплатата на Борисов да се купи къща в Барселона. Нито пък да се поддържа стандарт, нито да се наеме магазин, нито да се купи не знам си какъв автомобил на момичето. Хубав, хубав автомобил'', коментира Червенкова скандала с къщата в Барселона.

''Нещо да е взривило нашето общество? Не. И това няма да го взриви. Но се надявам все пак хората да се уморят от лъжите и глупостите на Борисов. Той много лъже, 10 години лъже. В момента Великите сили нямат интерес да го свалят. Едните нямат никакъв интерес да го свалят - руснаците. Американците имат интерес само да го плашат, да го натискат в кьошето. Не повече'', каза в допълнение тя.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 207 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уъафгс

    158 442 Отговор
    Комунистка.

    Коментиран от #6, #13, #15

  • 2 хаил

    438 93 Отговор
    Прав е дрътия бухал!
  • 3 Българин

    169 526 Отговор
    Факти до кога ще им давате трибуна на такива доказани червени лакеи ? Човек ще си каже же поддържате хибридната война на Кремъл срещу България ...

    Коментиран от #58, #68, #102

  • 4 Гост

    577 125 Отговор
    Права е. Всички знаят че е лъжец. Единствения политик осъден за лъжа.

    Коментиран от #21, #53, #73

  • 5 пешо

    165 452 Отговор
    Мръсните комунисти пак се опитват да вземат властта! Държавната хазна се понапълни, иска им се още да крадат! Долна пасмина!!!

    Коментиран от #25, #46, #92, #116

  • 6 среднощен

    214 52 Отговор

    До коментар #1 от "уъафгс":

    "Комунистка, ама без "класов враг", която ни говори за "лъжа" и "истина"...? По-нелепо нещо от това няма...!! Сегашните олигарси, деца на комунистите от "светлото минало" ли са или "класов враг"..??

    Коментиран от #45

  • 7 Пани

    165 127 Отговор
    Не знам дали е права, но е факт, че е завършила висшето си образование в Москва, когато там учеха само най-верните хора!!!

    Коментиран от #60

  • 8 боцмана

    126 29 Отговор
    Ти откри Америка!
  • 9 Страх ги е

    246 48 Отговор
    През 90-те СИК и ВИС така изплашиха народа, че никой гражданин не иска да каже нещо лошо за Сикаджия и се крият в миша дупка от страх
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Zyggy

    353 90 Отговор
    Да... може да е комунистка, но една дума не може да се обори... Твърде неприятна е истината за нашия премиер... и за нас самите-като общество...

    Коментиран от #65, #152

  • 12 лекар

    308 77 Отговор
    Борисов е психопат в буквалния медицински смисъл.

    Коментиран от #61

  • 13 Ицо

    269 49 Отговор

    До коментар #1 от "уъафгс":

    Борисов също е комунист, хахо.

    Коментиран от #54

  • 14 ПЕНКО

    72 114 Отговор
    БАБА ЛИ Е ИЛИ НЕ ??? САМО ФАМИЛИЯТА Я ВКАРВА В ЕДНА ВЪПРОСНА - ПИТАНКАА !?!?!?
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    85 163 Отговор

    До коментар #1 от "уъафгс":

    Комунистка-театралка да говори за политика.............и за лъжи! Най-голямите лъжци в историята на България!
  • 16 Овце ли сме

    168 16 Отговор
    Ама,вие какво коментирате, кой какво говори и дали лъже или каква е политическата му ориентация ? Ами затова сме на дъното..... Не гледаме кой какво прави, не слушаме кой какво говори, а се "подхлъзваме" по глупости, които нарочно изместват темата... Ами че внимавайте бре хора......
  • 17 filo

    66 188 Отговор
    Поредната платена мисирка.

    Коментиран от #26

  • 18 Ееееее

    191 38 Отговор
    Некой има ли новини за тръбата на пернишки поток. Стигна ли до някъде, щото срока даден от бибитко барцелоната изтече.

    Коментиран от #141

  • 19 filo

    64 176 Отговор
    Мисирки за тази къща в Барселона се говори от няколко години. Ако наистина Борисов имаше къща там дали нямаше да се разбере. Мисирките клеветят много повече, отколкото политиците лъжат.

    Коментиран от #55

  • 20 filo

    63 171 Отговор
    Коя е тая световно неизвестна въшка Копринка, за която най-вероятно е вярно, че е кръстена на на Казанлъшкия язовир.

    Коментиран от #33

  • 21 Р.радев

    74 26 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ей"гост",само да ти кажа ,че си изключително прост.. :)
  • 22 мани мани

    89 19 Отговор
    някой ако може да създаде коронавирус дето да трепи само политици и коври, то моля нека го пусне ... сега! :)
  • 23 Панов

    70 139 Отговор
    Копринка,вие сте първи по лъжи,паразити уж активни борци
  • 24 Г-жа Лъжа

    63 152 Отговор
    Тая дърта комунисткс в познавам,лъже като комунист пред разстрел..Фалшива новина..

    Коментиран от #108

  • 25 СПЕЦНАЗ

    29 16 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    Виж бе отворко :http://www.bnews.bg/article/215673
  • 26 СПЕЦНАЗ

    140 44 Отговор

    До коментар #17 от "filo":

    Идва му краят на тиквето. Ще предаде курвето, ще се отрече от дъщеря си.... Но онази ще го накисне и ще хапне бамбука
  • 27 Гого

    172 44 Отговор
    Евалла. Баш ка си требе. Ами нещата са точно такива каквито са. И всичко писано е вярно. И може би още повече. Цялото поведение на Борисов след като излезе информацията говореше, че е изненадан. Нищо, че твърдеше, че това се е знаело отдавна. Интересно откъде е знаел за атаката, след като вътрешният министър публично заяви, че той и службите нищо не са знаели по въпроса? Единият лъже. И май това е Борисов. Беше като притиснато в ъгъла кученце. Най просташки се оправдаваше и не знаеше какво да каже. Много се върти, но в такава ситуация ако си окъкан, колкото повече се въртиш, повече ти го набутват. Че е в далаверата е ясно. Испанската полиция едвали би започнала такова следствие, особено срещу такова лице като Борисов, без никакви макар и предварителни доказателства. Какво ще излезе от това ще видим. Да не се окаже изведнъж, че доказателствата ще изчезнати после да се окажат в сейфа на ЦРУ, за да могат САЩ да възнаградят безгръбначната си марионетка Борисов? Ами той цял живот е лъгал, лъже и сега. И за членството си в БКП, и за преследвания си и убит дядо от комунистите (нещо което не е вярно- справка уикипедия), и за икономическия растеж на България. И за цъфтящото благосъстояние на българите. И за прекрасното здравеопазване (на фона на затварящи болници, окрадени от неговата номенклатура).И за ТОЛ системата. И за еврозоната. И за Шенген. И за корупцията. И за това, че е законно избран от народа, а не от американците с подправени протоколи и слугинска изби

    Коментиран от #151

  • 28 Пешо

    62 125 Отговор
    От къде я измъкнаха тая бабка!? Това ли са хората на червената барикада, къде са младите бойци? Жалка картинка!
  • 29 Червенков!

    127 40 Отговор
    А ми те ромите си лъжат госпожо Червенкова!
    Въпроса защо го избираме при положение че е абсолютен въздухар, лъжец и крадец! За 10 години уж управление държавата е в пъти по лошо положение от преди това!
  • 30 Японеца

    48 122 Отговор
    Я сега тази изкуфяла комунистка да ни каже,ама честно цял живот и най-вече през комунизма,с какъв статут е била в обществото?!Не ми се вярва да е работила в ТКЗС или пък да е чакала 20г. за автомобил.
  • 31 Връл червен комунист

    122 45 Отговор
    Боката глътна вода... Айде сега в панделата и цвъки и горанчо баламанчо и т. н. Конфискация на всичко в полза на държавата. Национализация и старт на големите проекти. Винаги слънцето изгрява от Изток!

    Коментиран от #36

  • 32 цвцв

    113 29 Отговор
    и защо назначи бившия шеф на кпкомпи във валенсия да му пази имота,вместо да му извади очите му изписа веждите
  • 33 Мери

    153 42 Отговор

    До коментар #20 от "filo":

    Копринка Червенкова е била член на клуба за гласност и демокрация, поради което е уволнена от в. Култура и изключена от БКП. В клуба са участвали и други членове на БКП, включително и активни борци против фашизма. Червенкова е присъствала на сутрешната закуска с Митеран в посолството но Франция. Така че драги ми злобари и герберасти може само да си свалите шапките и да мълчите, защото нищо умно не можете да кажете.

    Коментиран от #64, #66, #77, #86

  • 34 бай ой

    53 13 Отговор
    Въх недей тей, къща няма 😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Махмуд

    41 101 Отговор

    До коментар #31 от "Връл червен комунист":

    А че чекист, режим на тока и на водата ли искаш. Забрави ли празните магазини, двустайните панелки в които бяха настанявани по 2 семейства, чакането да една лада по 17 години, собствениците, настанени в 1 стая от собствения си апартамент, за която стая /собствена/ плащаха наем, а в другите стаи настанени партийни другари. Ако днес Перник няма вода и може ми няма да има още месец, нека си припомним голям град като Бургас, който с десетилетия беше на воден режим и им носеха вода с ръждясали водоноски. Лесно е да се каже тоя или ония - в затвора,...... ами после......, запитай се какво ще се случи с нас, обикновените хора?

    Коментиран от #62, #74, #87

  • 37 Развед ГРУ

    98 27 Отговор
    Всичко е ясно! Е дете го вижда. Дори и най зомбирания гербав не му вярва вече. Кажи си Бойко, хайде всичко свърши!
  • 38 Пак ви казвам

    78 10 Отговор
    Нямам къща в Барселона, нямаммммммммммммммммм!

    Коментиран от #72

  • 39 ФАКТ

    37 92 Отговор
    КАЗАНО НА КРАТКО..ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИТЕ..ЖИВОТА БЕШЕ МЕКО КАЗАНО БРУТАЛНО ЗЛЕ...БЯХМЕ РОБИ НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА..ТАКА 4Е БСП ОТПАДА КАТО ВАРИАНТ..НАПЪЛНО...СЕГА ПРИ ГЕРБ Е ПО ДОБРЕ..ФАКТ ВИДИМ..ДА И ТЕ КРАДАТ ТОВА И ДА НЕ ГО ВИЖДАМ ГО ЗНАМ..И ВСЕКИ ГО ЗНАЕ..ОБА4Е ВИЖДАМ 4Е МОЖЕ ДА ДАВА ПОВЕ4Е НА НАРОДА КАТО ЗАПЛАТИ И ДРУГИ НЕЩА..НО НЕ ГО ПРАВИ..ЗАЩОТО НИЕ НАРОДА СИ МЪЛ4ИМ НЕ ИСКАМЕ ПОВЕ4Е..ДОВОЛНИ СМЕ НА ТОВА..ОТ КЪДЕТО СТАВА ЯСНО 4Е НЕ НИ Е ВИНОВЕН БОЙКО 4Е НИ ВДИГА ЗАПЛАТАТА 10 ПРЦЕНТА..ЗАЩОТО НИЕ И НЕ ИСКАМЕ ПОВЕ4Е..АКО ПОИСКАМЕ И ОТИДЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ КАТО ЕДИНЕН НАРОД СЪМ 100 ПРОЦЕНТА ОБЕДЕН 4Е ЗАПЛАТИТЕ МОЖЕ ДА НИ ВДИГНАТ ДОРИ И С 30 ПРОЦЕНТА МИНИМУМ...НО НИЕ НЕ ПРАВИМ НИЩО...ХОДИМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ БОЙКО ..ИСКАМЕ БСП..СЪЖАЛЯВАМ НО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ..КОГАТО ПО4НЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА НЕЩО СМИСЛЕНО ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗАЕДНО..НЯМА КАК ДА ИДА ДА ПРОТЕСТИРАМ ДА СЕ МАХНЕ БОЙКО ЗА ДА ДОЙДАТ ХОРА ПРИ КОИТО СЪМ БИЛ 10000 ПЪТИ ПО ЗЛЕ..НЯМА КАК ДА СТАНЕ..АЗ НЕ СЪМ ЛУД..АКО ВИЕ СТЕ ЛУДИ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ..

    Коментиран от #121, #122

  • 40 ФАКТ

    28 71 Отговор
    СЪЖАЛЯВАМ НО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИ4КИ СА МАФИОТИ..ОТ ПРЕЗИДЕНТА ..КАТО МИНЕШ ПРЕЗ МИНИСТЪРА ДО 4ИСТА4КАТА В ТОАЛЕТНАТА..ВСИ4КИ КРАДЪТ..И ВСЕКИ КРАДЕ КОЙ КОЛКО МОЖЕ..ВСИ4КИ СМЕ КРАДЦИ..ЕЙ ТОВА Е ИСТИНАТА..КАК ДА ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ КАТО ЗНАМ 4Е ДОРИ И ДРУГИ НОВИ ДА ДОЙДАТ ТЕ ПАК ЩЕ СА КРАДЦИ..И СЛЕД 5 ГОДИНИ ПАК ЩЕ ГИ ПСУВАМЕ..СЪЖАЛЯВАМ ИЛИ НИ ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА СМИСЛЕНА И УДА4НА ЗА ДЪРЖАВАТА..КОЯТО ДА НЕ ВКЛЮ4ВА БСП И ГЕРБ..И С ДВЕТЕ РЪЦЕ ОТИВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ХОРА..КОИТО СА 4ЕСНИ И НЯМА ДА КРАДЪТ......ПЪРВО МИ ПОКАЖЕТЕ ЕДИН 4ОВЕК ИЗМЕЖДУ ВАС КОЙТО НЕ Е БОКЛУК И КРАДЕЦ...И ПОСЛЕ НАМЕРЕТЕ ОЩЕ 50 ТАКИВА..И ОТИВАМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ..ДО ТОГАВА..НЕ МИ КАЗВАЙТЕ КАК КОМУНИСТИТЕ БИЛИ ХУБАВИ БОЙКО БИЛ ЛОШ..АЙДЕ БЕЗ ИДИОТЩИНИ МОЛЯ...АЙДЕ ПРИЯТНА ВЕ4ЕР СЕГА..И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ ТУК..ТУКО ВИЖ НЯКОЙ ВИ 4УЕ ПРОСТОТИИТЕ ДЕТО РЪСИТЕ..:)МАЛОУМЕН НАРОД..МАЛОУМЕН...
  • 41 Емил Кабаиванов

    46 23 Отговор
    До факт ........Аз съм кмет на Карлово уж от СДС,коалиция с ГЕРБ,а управлявам де факто със комунисти и крада като на световно. Въпрос до ФАКТ-какво съм аз.

    Коментиран от #43

  • 42 Криминално проявен

    94 22 Отговор
    Докъде ви докара " демокрацията"!!!.... Раздели ви и си играе с вас хора!!!....Но си го заслужавате!!!.... А ЖЕНАТА Е АБСОЛЮТНО ПРАВА!!!.....Чест за коментара на #33 ! А за тези които плюват!!!.... От калта трудно ще станете....и ще потъвате все повече в блатото...Борисов гьол!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Другия с коня

    32 37 Отговор
    Журналистите не сте Мисирки.В едно Капиталистическо Общество сте платени писачи.Плаща ви,който притежАва Медията в която работите.Продавате се.Има ли разлика между Айшето на магистралата и Вас....Пишете за който плаща най добре и колкото може повече.Имате и искате Стандард живот.Пишете и го получавате.Имате Морал,не пишете и ходите със скъсани обувки.Кажи,Копринка,кой ти плаща за изключителните политически Анализи....Кажи.....Не е срамно да си Платена.....Все пак вършиш някаква Работа която Обслужва Някой.....

    Коментиран от #47

  • 45 ТОЧКАТА

    22 4 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    НЕ ВЪРВИШ...Виж определението за КЛАСА!!!!!КЛАСАТА ВЛАДЕЕ /или не владее/ СРЕДСТВАТА /ФОНДОВЕТЕ!!!СЕГА/ ЗА ПРОИЗВОДСТВО ИЛИ СПЕКУЛА!!!!Нека припомним че СПЕКУЛАТА Е ОСНОВЕН СПОСОБ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БОГАТСТВО!!!!!А това в КАПИТАЛИЗМА ГО ПРАВЯТ КАПИТАЛИСТИТЕ!!!!!СЕГА!!!!И няма никакво значение какви са били ПРЕДИ!!!!

    Коментиран от #49

  • 46 Да бе

    30 11 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    С новия заем от 200 000 000 лв.
  • 47 ТОЧКАТА

    38 15 Отговор

    До коментар #44 от "Другия с коня":

    НЕ всички са ПРОСТАЦИ И...ПРОДАЖНИ ...КАТО ТЕБЕ!!!!Слава богу ,има и хора и САЙТОВЕ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!!!
  • 48 Усмивката

    52 17 Отговор
    Браво . Много точно обрисува картинката около последното , трето правителство на Б. Б.Това е и отговорът защо Бойко Методиев така дълго се задържа на власт.Никой от великите сили няма интерс да сваля Борисов и стига е ревал като бито магаре на боклука премиерът.
  • 49 среднощен

    15 33 Отговор

    До коментар #45 от "ТОЧКАТА":

    "...И няма никакво значение какви са били ПРЕДИ!!!!"; Щом няма значение - защо се "напъват" комунистите да вземат властта..?? Да не използват идеите за "братство, равенство и справедливост", за да се докопат до властта..!! Да стоят от страни и да се задоволяват с пенсиите, които бяха откраднати от родителите на днешните олигарси..! По справедливо и по-малко лицемерно е.., колега..!!
  • 50 червени и нагли

    25 55 Отговор
    Копринка /кръстена е на язовира/ и Маринкова тъгуват по България от времето на Мирчо Спасов! Vещици!
  • 51 схейхей

    23 43 Отговор
    топ е тази червена разпрана шаврантия
  • 52 Docenta

    22 30 Отговор
    Копринке копринке
  • 53 Ново

    20 31 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    В факти не познават ли някои независим журналист а все от дума за радев да каже тази кои президент от ЕС гое поканил или някоя развита Индустриална страна и тои се плъзнана пързалката на иончева мая европа го разбра и затова е воината с борисов без авторитет
  • 54 Архив

    16 11 Отговор

    До коментар #13 от "Ицо":

    Комунист може но не социалист =мусолини и хитлер са били социалисти/
  • 55 Митъо питоня

    12 33 Отговор

    До коментар #19 от "filo":

    Пуяк ти май му завиждаш на къщичката и ку.рвето.

    Коментиран от #67

  • 56 Отец нафарфории

    25 44 Отговор
    От къде изровихте тоя кукумицин, да му публикувате идиотщините ,Червенков ,като и чуеш само фамилията, и веднага бъди сигурен че е за Карлуково

    Коментиран от #59

  • 57 Пешо

    23 39 Отговор
    По-долна измет от комунистите няма.
  • 58 Въпрос

    11 12 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Завършил съм гимназия Трябва ли до взема на всички ученици коитоса учели в гимназията биографиите им че след време да не стане и с мен същото « да имам панаири импекси хотели и заводит преватезацията
  • 59 бай Шиле

    52 27 Отговор

    До коментар #56 от "Отец нафарфории":

    Глупако да и имаш половината акъл на Червенкова,пак ще си добре.
  • 60 Ани

    18 13 Отговор

    До коментар #7 от "Пани":

    И внучка или дъщеря на партизанин или ятак
  • 61 Инженер

    12 29 Отговор

    До коментар #12 от "лекар":

    Като знам как станах инженер та ми е ясно какъв доктор си за радев трябва да пише нервна шезофрения борисов си мълчи а тои само бълва лъжи по спокоино
  • 62 Бобчо(помияра)мамута

    26 17 Отговор

    До коментар #36 от "Махмуд":

    Мемет,расте ли пи.шката.Недей да сменяш времената.Сегашния управляващ комуняга не може да се оправдава постоянно с тези от 50 г.назад че до сега .Всъщност похватите и чалъмите му са същите като на онези полуграмотни шумкари, които приписваха всичко на гнилия капитализъм.
  • 63 Борислав Хрониката

    40 8 Отговор
    Ми не е работила в ТКЗС.И и личи.А по твойто писание си личи,че ти си работил там.
  • 64 Български по хелзинкски комитет

    36 14 Отговор

    До коментар #33 от "Мери":

    Допълвам те:много политически мошеници я канеха в тяхната глутница но тя отказа.
  • 65 Чужденец към факти

    27 9 Отговор

    До коментар #11 от "Zyggy":

    Вчужбина постояно ми задават въпрос българия с борисов ли започва и с него ли завършва друго няма ли само опозицията ли плаща на тези автори президент министри позна ти ли са на народа с борисов лягате с борисов ставате все лошо се пише а тои печели избори съдба
  • 66 filo

    17 20 Отговор

    До коментар #33 от "Мери":

    Копринке, недей с лошо моля те. Била си гоям авторитет, извинявай.
  • 67 filo

    19 37 Отговор

    До коментар #55 от "Митъо питоня":

    По-скоро не толкова тъп като теб, за да вярвам подобни глупости, преди да е доказано наличието на къща и че е придобита незаконно. Иначе Борисов е богат човек, не виждам какъв е проблема да има къща където реши и да има жена. Неговия личен живот си е негов и никой няма право да му се бърка.

    Коментиран от #76

  • 68 Уча се

    29 38 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Това е сайта на червените боклуци !

    Никога няма да спрат, щото това им е призванието по рождение, да лъжат,да унищожават , да крадат и ни на последно място, да убиват силните и успешните хора!
  • 69 Свой

    16 31 Отговор
    Тая кой и дава думата
    Овца
  • 70 ЯСНО Е

    30 41 Отговор
    ФАКТИ Е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА С ТРОЛОВЕ-КОМЕНТАТОРИ. САМО ГЛЕДАЙТЕ КЪДЕ СА ЛАЙКОВЕТЕ И КЪДЕ СА ХЕЙТЪРИТЕ....ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН - ПОРЪЧКОВА ЧЕРВЕНА ПОМИЙНА ЯМА СА ФАКТИ. А ТАЯ КОПРИНКА ЧЕРВЕНКОВА....СМЯЯЯЯХ, ЧЕРВЕНА БАБИЧКА ТРЪГНАЛА КЪМ ОРЛАНДОВЦИ, НО ДО ПОСЛЕДНО ПЛЮЕ ПО ПОРЪЧКА....

    Коментиран от #75

  • 71 Страничен наблюдател

    23 34 Отговор
    Комунистка Червенкова,и тя реши да заработи някой лев.
  • 72 абе добре

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Пак ви казвам":

    Ами къде?!......
  • 73 Боко

    37 12 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Лъжа,мажа-трябва да отърва кожата.Ей сега ще говоря с колегата от Кипър да ме покрие за сметките.Дойде ми точно на време! Голяма работа!5-6 милиона пари ли са!Омаскарихте ме за жълти стотинки!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 filo

    11 10 Отговор

    До коментар #70 от "ЯСНО Е":

    Абсолютно точно.
  • 76 Усмивката

    36 11 Отговор

    До коментар #67 от "filo":

    А защо не я е декралирал щом няма нищо нередно окло тез пари.Що отрича като партизанин пред другарски съд.Гузен ми се вижда. Овърта ,Завлача отговорите....Значи лаже. Познаваме го от десет години като наша рожба .Ние си го отгледахме милото. Полавник

    Коментиран от #79

  • 77 Минчева

    23 31 Отговор

    До коментар #33 от "Мери":

    Мери куха си като заешка хралупа! Копринка е от каймака на комунистическата номенклатура! Червени бокlуци!
  • 78 Мери

    17 10 Отговор
    Ех, Минчева не заслужавате отговор.
  • 79 filo

    10 22 Отговор

    До коментар #76 от "Усмивката":

    Този въпрос ще е актуален когато стане ясно, че има къща. Тя няма как да не се декларира, ако е на негово име.
  • 80 ТИКВАТА

    29 19 Отговор
    ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ В БЕСИЛИЕТО СИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО. ОБОРЕТЕ СТАТИЯТА С ФАКТИ.ИСТИНАТА БОЛИ. 10 Г. СТЕ ПОДЛОГИ НА ЕДНА СИЙАДЖЙСКА ТИКВА. ЖАЛКИ СТЕ. ПОДЛОГИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. НЕ ХАРЕСВАМ И БСП.

    Коментиран от #103, #104

  • 81 аааа

    13 3 Отговор
    кло зет
  • 82 Кокич

    21 25 Отговор
    Горката Копринка, комунистка жалка...
  • 83 Гост

    17 7 Отговор
    Умен и ителигетен човек може ли да бъде управляван и манипулиран лесно?
    Често хора заради компромати да не бъдат показани наяве изпълняват каквото им се нареди и това се вижда по филмите.А Бойко дали е чист и дали няма от какво да се притеснява ако не слуша големите?
    Много сте наивни ако смятате,че на някой от управляващите им пука за народа.Проблемите носят пари,а парите са тези за които се раздавате всеки ден и съществува държавата,която узаконено ви рекитира.
  • 84 Garrincha

    18 21 Отговор
    Тая дъртата, да не е на Вълко Червенков дъщеря ?
  • 85 Анонимен

    25 5 Отговор
    Към всички,които се дажфкате помежду си тук имам един въпрос?
    Обърнете внимание на живота си и какво правите всеки ден и поради каква причина и ако другите правят същото явно живота ви е свързан с имитация и заради това живота ви придобива форма като на другите.А щастливи сте от този начин на живот и ако не сте доволни какво направихте самите вие за да го промените?
  • 86 Garrincha

    17 13 Отговор

    До коментар #33 от "Мери":

    Те, комунистите, в това отношение са най-добри - червени с върхушката при бай Тошо, сини - с демокрацията и Митеран, жълти - с новото време и царя … хитри хамелеони ! От, ей такива, отрочета на ЦК и върли комсомолци, България пострада най-тежко - потънаха 186 милиарда и пенсионерите са бедни, като клошари, за разлика от Копринка ! Тъй, че мила Мери, колкото и да защитаваш баба си, няма вече кой да вярва - отидоха си хората !!!
  • 87 На Копринка кака й

    20 11 Отговор

    До коментар #36 от "Махмуд":

    Ей, много лъжеш. Не е ясно на колко години си, но лъжеш като Боко. За панелките се оа...а. Никъде по Черноморието не е имало десетилетия безводие. Смешник си голям.

    Коментиран от #109

  • 88 Garrincha

    3 7 Отговор
    Философски въпроси … чакай да позная - завършил си психология и си чел всички велики мистици и техните прозрения ?
  • 89 Храна за размисъл

    8 4 Отговор
    Българина знае и разбира всичко,политиците обаче не стават и са му виновни.
    Защо след като всеки се има за прав и велик страда и реве по форумите и нищо не прави?
    Да дискутирам другите не означава ли,че животът ми е твърде скучен и безинтересен,а на другите ми е интересен?

    Коментиран от #91

  • 90 Басмичка

    7 12 Отговор
    Нека бъде НРБ!
  • 91 Еееех ако

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "Храна за размисъл":

    можехме, само с размисли да се храним - и аз и ти щяхме да сме милионери … или чиста енергия и да се реем из безкрайната Вселена ! Дерзай !
  • 92 ssaev

    19 10 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    Драги, ти комунист виждал ли си? Ако не - виж Борисов. Същият, дето в началото на прехода напусна МВР, за да остане в БКП. А такива като теб бръщолевят ли, бръщолевят из сайтовете. Тъпи папагали, които глава нямат, а само клюна си изплзват
  • 93 dsсса

    23 11 Отговор
    Копринка не е права! Бойко не лъже 10 години. Лъже, откакто се помни.
  • 94 Byg

    13 17 Отговор
    Мисирка с рублички в ръка
  • 95 Иван

    10 16 Отговор
    Що и давате трибуна на тая бе?
    По важни неща има.
    Всичко и коронавирус!
  • 96 гошо

    12 18 Отговор
    поредната дърта кукувица
  • 97 Политолог

    17 17 Отговор
    Копринке, вие комунистите ни лъгахте 45 години. И какво стана? някой да ви е наказал? Трябваше сега да живеем в комунистическо общество, а се оказа, че вие лъгахте, мамихте ни станахте милионери
  • 98 "Истината" и само "Истината" ХаХаХа

    25 2 Отговор
    ХаХаХаХа
    "Бойко Борисов много лъже, 10 години лъже"
    Че има ли политик който да не лъже??!!
    Те нали с това си изкарват хляба!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Редко

    11 16 Отговор
    изкуфяла Червенка бабичка
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Репата

    15 17 Отговор

    До коментар #80 от "ТИКВАТА":

    Смешнико за 10 години българина взе въздух малко от малко и се почувства що годе човек, въпреки постоянните саботажи на гнусната терористична партия БСП.На всичко, които разправят, че никога не сме били по-зле им пожелавам Румен Радев и Нонива да ги оправят както оправиха родителите им преди 20 години.Да им вземат всичките пари и да ги оставят без пенсии, а те да ходят на работа да работят и накрая на месеца да получат $5 заплата.Е това заслужавате глупаци недни!

    Коментиран от #111

  • 104 Репата

    13 19 Отговор

    До коментар #80 от "ТИКВАТА":

    А и още нещо, пожелавам ви да дойде пак време благодарение на БСП да взимате $5 заплати и докато сте на работа децата ви да се редят на опашки по няколко часа да чакат за хляб наедно с озверели бабички, които да ги бутат, заплашват и изтикват назад.Това заслужавате, гадове мръсни!
  • 105 Шишо

    16 10 Отговор
    Елементарен български народ. За това, наглия гнусен безкруполен, така наречения Боко тиквата. Ето защо тиквата тържества.
  • 106 Не ми пука за вас!!!

    7 21 Отговор
    Той лъже 10 г.,а тя цял живот!!! Ама,че дисидентка!
  • 107 Лея

    12 17 Отговор
    Копринке,дърта мумиьо,ти пък откъде изпълзя!? Явно абсолютно всичката комунистическа гняс , включително и тази дърта номенклатура,е включена в режим защита на президентчо и атака на Борисов :) Цялото и "интервю"е запълнено от:аз мисля, според мен,аз не съм сигурна,аз,аз,аз...И накрая-гвоздея , който си забива сама!Как Борисов, видиш ли, иска чрез главния прокурор и разследването на приватизацията,да навреди на Корнела и да я изхвърли от командния пост от БКП.Е това се казва автогол:)С какво точно може да и се навреди на госпожата, ако всичко в приватизационните и сделки е наред!? Госпожо Копринке, малко ли бяха вашите лъжи през годините на социализъма, че обвинявате другите сега!?Е това се казва гьонсуратлък!!!
  • 108 Тест

    7 7 Отговор

    До коментар #24 от "Г-жа Лъжа":

    Кой повече лъже??? Бойко или Копринка !!!
    Да гласуваме !!!
  • 109 На кака и бабата

    4 5 Отговор

    До коментар #87 от "На Копринка кака й":

    Имаше и още как.И на тока имаше.
  • 110 Стефан

    12 10 Отговор
    Истината е много очевидна, ГЕРБ ПАК ще докарат БСП на власт и този път, за кой ли път тези марокански скакалци ще ошушкат държавата, но се съмнявам че и тогава този изключително прост и нагъл народ ще прогледне, затова млади хора или бягайте от тази клоака или се хващайте за сопите, видя се че мирния преход не върши работа.

    Коментиран от #117

  • 111 Тенесиста

    23 14 Отговор

    До коментар #103 от "Репата":

    Само през периода от 1945г. до 1989г. българина успя да си поеме въздух и да разбере, какво е да се живее в сигурност и спокойствие, какво е да се живее без страх че ще си загуби работата, жилището си, да е сигурен че той и семейството му никога няма да стоят гладни и никога няма да са голи и боси. След това в 1989г. в България нахлу това изродче "демокрацията" и навря българите в ямата с лайната, също както преди 1945г.. Те отново разбраха какво е да си безработен, децата им да стоят гладни, голи и боси, да загубят покрива над главата си и като нямат пари за лекар и зъболекар да се превиват и вият като кучета от болки, защото при "демокрацията", за разлика от Социализма, за лекари и зъболекари се плаща, и то през носа. Какво е пенсионерите да стоят гладни и да не могат да си позволят да си купят лекарства и да носят кърпени стари дрехи и скъсани, пробити обувки. Какво е да гледаш редовно по новините, как българи от отчаяние се самозапалват! Такава мизерия и цигания през Социализма я нямаше!

    Коментиран от #142

  • 112 бай Симо

    13 17 Отговор
    А бе ква е таз червена пръдла, журналистка - едва ли може такава грозотия да бъде нещо подобно?!
    Тази жалка твар се възползва от свободата на словото, което именно ББ й е дал и клевети безнаказано!!! Това е БГ комунизма- наглост и безочие, липса на всякаква съвест и морал!

    Коментиран от #120

  • 113 Възраждане

    8 13 Отговор
    Дъртата комундела е права за Бойко Борисов. Дано обаче хората да не си забравят , че БКП/БСП лъже и убива не 10, а 100 години, от които 45 безапелационно на власт! А на дъртата комунистка партията БСП вкара официално вкара турските агенти на ДПС в администрациите на България. Това не прави жълтопаветниците или шоумеите алтернатива.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 КОЧО

    9 14 Отговор
    Всички злини на България са причинени от БКП.
  • 116 Емил Станоев

    22 7 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    Каде забеляза че хазната е пълна ? При положение че само от началота на годината се изтеглиха 600 милиона нов държавен заем !! За 10 години Боко тиквето увеличи държавния дълт от 10 на 30 милиона и може би червените са виновни ? А за лъжливата статистика какво мислиш ? - червените ли я направиха ?

    Коментиран от #140

  • 117 Емил Станоев

    16 8 Отговор

    До коментар #110 от "Стефан":

    Тя държавата вече е ошушкана от Шайката на Боко !! а ако случайно останат още на власт то ще стане пълна катастрофа след тях..
  • 118 Бесеебе

    8 17 Отговор
    Мръсните комуноидни изроди като тоя вампир им се иска да падне от власт Борисов и ползват всякакви лъжи и инструменти включая и оня олигофрен Резидента Фатмак със съпругата травестит. Е,няма да се получи тоя път! И да даваГоспод здраве и сили на Премиера още да ни управлява държавата ,до токава докато и последната комуноидна гад изгние.

    Коментиран от #153

  • 119 Тти

    1 5 Отговор

    До коментар #114 от "Поредният червен боклук":

    Да дава Господ! АМИН!!
  • 120 Копринка

    11 2 Отговор

    До коментар #112 от "бай Симо":

    Той Б.Б. всичко ни дава, дори и въздуха, който дишаме, е от него:))))
  • 121 Наблюдател.

    3 3 Отговор

    До коментар #39 от "ФАКТ":

    От далеч се вижда, че не си факт, а гуввно на дъжд...
  • 122 Наблюдател.

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "ФАКТ":

    От далеч се вижда, че не си факт, а гуввно на дъжд...
  • 123 Гост

    12 4 Отговор
    Мутро-комунистът,доцента на маркучите,зеленчука-Тиква,Бай Ганьо е единственият политик в Европа, който държавата го е обявила официално за ЛЪЖЕЦ!Осъден за ЛЪЖА!
  • 124 Тенесиста

    14 5 Отговор
    Бай Пешо ти в България ли живееш, или в Куку ланд? Официално, публично достояние, че България НИКОГА в историята си не е дължала толкова много пари както сега!!! Дошло ми е до гуша да слушам глупостите, че до 1945г. България е била богата държава и имала голям златен резерв. На тази простотия, само глупаците могат да повярват. ФАКТ е, че когато България се освободи от турското робство, беше напълно банкрутирана и до 1945 г., мина през 2 Балкански войни и Първа и след това Втора световни войни и беше предимно агрокултурно/животновъдна страна и е имало само 10тина предприятия и не повече от 50 работилнички. От къде ще го натрупа този златен резерв, защото от чушки и домати никоя държава не е забогатяла - ТОВА Е ИКОНОМИКА НА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Никога преди не съм обичал комунизма, но в сравнение със сегашната цигания която върлува сега, беше като РАЙ! Ако искаш да знаеш истината, питай всички честни, нормални хора(Не малоумни простаци и мошенници) които живяха през Соца и могат да съпоставят живота по онова време със сегашната мизерия при демокрацията.
  • 125 Мамата

    16 5 Отговор
    Бойко НИКОГА ПРЕЗИДЕНТ,този път целият народ ще го е срам.Превърна народа си в сурвакарница.Сурвака бедният народ във всичко,особено шофьора
  • 126 kromeo

    12 5 Отговор
    Борисов живее само на заплата. И ползва бързи кредити за да преживява. Пътува с колело или метро до службата за да не харчи обществен ресурс. Как може да си измисля тая комунистка за къщи в Барселона?! Комунистите са виновни и за корона вируса! Нали тръгна от Китай! И за момчето с каскета Гешев нямалошо да думате! Он е като Чък Норис - непобедим и безумно смел!Ааа и независим!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Заро

    6 11 Отговор
    Тоя дърт бухал, 40 години беше на хранилка в министерството на културата и си траеше, а сега плещи, надвият бабин!
  • 129 Йони

    8 2 Отговор
    Всички коментари са под всякаква критика. Бъдете по културни в изказванията си, за да имат някаква стойност. Просташкото държане взема превес в България.

    Коментиран от #130, #131

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Халилоходжич

    6 1 Отговор
    Тая ще излезе голема врачка...
  • 133 Тони

    13 3 Отговор
    Браво, Копринке!
  • 134 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 13 Отговор
    Чети НАРОДЕ, внимателно, как ЧЕРВЕНАТА САТАНИНСКА ХИДРА надига глава...
  • 135 Гастарбайтер

    11 2 Отговор
    Добро утро.
    Ти чак сега ли разбра че Винету е лъжец
    от класа.
  • 136 Бай Миле

    10 2 Отговор
    Суджука е направил завод до завод за автомобили.Произвежда дамаски,чистачки,пепелници,запалки,стелки гумички за педалите и много други автомобили.
  • 137 Махайчо

    3 2 Отговор
    №111 и №124 - Тенесиста написа цялата истина и веднага се намериха няколко тролчета да му цъкнат по някое минусче.
  • 138 ira

    10 3 Отговор
    Извинете, какво против имате комунизма и комунистите? Ако знаете какво значи, все пак...
  • 139 Бубу

    5 6 Отговор
    Събрали се две дърти, злобни и много червеногъзи клюкарки и се надлъгват, и това е най важната новина за фактите
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Кгб-то

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Ееееее":

    Ква тръбъ кви 5 кинта,тръбътъ има само една дупка отдето и да я погледнеш,ши доди у Перник,ма суха кът пекинска патица с коронавирус...прай са тръбътъ...с 5 км на сезон...споко!
  • 142 Наблюдател

    1 4 Отговор

    До коментар #111 от "Тенесиста":

    ЗДРАСТИ ТЕНЕСИСТ, дали помниш онова изказване на любимия ви правешки козар,в което заяви в прав текст следното,:
    Комунизма ,е едно недоносче
    Ясно е ,че не си,както е ясно ,че не си прочел нищо друго,освен задължителната литература в училище.За 6 ти клас.Там си спрял.Там се намираш и сега горе-долу.Интелектуално.Няма надежда за тебе.
    Обаче като се замисля,най-вероятно и задъжителните книги не си прочел,защото прочитането дори на една книга,те кара да посегнеш към други,защото четенето предизвиква въпроси,а мислещите люде искат отговори.

    Коментиран от #143, #144

  • 143 Тенесиста

    9 3 Отговор

    До коментар #142 от "Наблюдател":

    Вярно е че мислещите люди искат отговори, но това не променя Факта, че през Соца хората живееха в пъти по-добре, бяха щастливи и никой не се самозапалваше, за разлика от сегашната кучешка мизерия.
  • 144 Симо

    8 1 Отговор

    До коментар #142 от "Наблюдател":

    Наблюдател, хората не ги интересува какво име ще му сложиш на един строй. На тях не им пука дали ще го наречеш комунизъм, сосиализъм, демокрация или каквото и да е друго. Това което ги интересува е дали живеят добре или зле - нищо повече. Никой не може да отрече факта, че до 1989 година хората в България живееха в пъти по-добре от сега.

    Коментиран от #145

  • 145 Наблюдател

    0 4 Отговор

    До коментар #144 от "Симо":

    Нали помниш лозунга на соца,; Всекиму според потребностите!
    Вместо правилното,;Всекиму според труда.
    Не ми говорете,че било по добре.В София през 70 и 80те г.имаше валутна аптека.Демек с долари.И имаше всякакви лекарства,които ги нямаше в обикновените аптеки.Мой колега и приятел,се молеше на виетнамците,дето работеха в България по ония времена, да му продадат $ та да купи лекарства за майка си.
    Между другото оня ден ми излизаше вноската за кола,по изчисленията на ДСО,"МОТОТЕХНИКА"
    Имате достъп до глобалната мрежа пълна с инфо,само трябва да прецените кое е вярно ,и кое не.В момента ако ви се работи и сте много добър в някоя област,можете да си купите и позволите всичко.

    Коментиран от #148, #149

  • 146 Туземец

    3 0 Отговор
    Пак ни употребиха
  • 147 Тнтн

    5 2 Отговор
    Който и да е на власт все ще краде няма значение от коя партия е Нещата никога няма да се оправят ще си останем в тинята. Проблемат ни е че сме си крадливо племе. Затова каквото сме си надробили в паничката това ще си сърбаме
  • 148 българин

    5 0 Отговор

    До коментар #145 от "Наблюдател":

    Забравяш че не всеки човек може да е успешен бизнесмен или професор с дебела заплата. Останалите, нормалните хора, които са по-голямата част от населението, те какво да правят? Да мрат ли? Или ако не им харесва, просто да се залеят с бензин и да се самозапалят, нещо което след 89г. стана ежедневие.
  • 149 Партизан Белград

    6 0 Отговор

    До коментар #145 от "Наблюдател":

    Казваш че през 80те години, някакъв твой колега е купувал долари зада купи от валутна аптека лекарства за майка си. Направл го е защото е имал осигурена до живот работа и български левчета. Сега в някои аптеки има всякакви лекарства, но каква е ползата от това, след като много от хората са безработни и нямат пари за да си ги купят, особенно пенсионерите?
  • 150 rambaldievskievichus

    4 0 Отговор
    И к'во сега: Бойко - лъжец, Корни и тя - Госпожа Лъжа, Командира - и него колко годин' го дъвчат, Р. Овч. си го мести от единия в другия крачол в Лукойл, агентът Сава - спокоен си е той - нали го вардят най-много от 'сички - дипли си кайметата и му дреме на какалашката и т. н., и т. т. н. Но, иначе: Елате си българи у нас! Връщайте се, българи!
  • 151 овен

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Гого":

    Ех,Гого,Гого,как я носиш тази смирисана кратуна на раменете си?
  • 152 Zezo

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Zyggy":

    Ами да го осъди в съда. Не само да го клевети.
  • 153 Дани

    0 0 Отговор

    До коментар #118 от "Бесеебе":

    Па тия дет сега те раководят какви са я молко се поограмоти ако не знаеш всицки са наследници на бкп.
  • 154 ЦК на ГЕРБ

    0 1 Отговор
    Вие сте нашата гордост другарю Бойко Борисов!