Last news in Fakti

9 Март, 2021 21:13 27 342 89

Росен Миленов за ФАКТИ: Мутрите Божков и Пеевски бяха изпратени на почивка в Дубай

  • росен миленов-
  • делян пеевски-
  • сенатори-
  • ахмед доган-
  • мутри-
  • система

"Делян Пеевски си свърши неговата роля и вече представлява опасност за системата", смята бившият служител на службите за сигурност на България

Росен Миленов за ФАКТИ: Мутрите Божков и Пеевски бяха изпратени на почивка в Дубай - 1
Снимка: ФАКТИ

"Преди една година в това студио коментирахме, че една от големите мутри - Васил Божков, беше изпратен на почивка в Дубай. Една година по-късно пак сме в това студио и коментираме за друга голяма мутра - Делян Пеевски, който преди няколко седмици също беше изпратен на почивка в Дубай. Преди това имаше прехвърляне на това, което е заграбено, от адвокати и международни трансферисти като Спас Русев. Разпределяне по веригата". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ бившият служител в българските служби за сигурност Росен Миленов.

"Спас Русев обикаля тук през последния месец и прехвърля фирми, той е в категорията "международен трансферист". Офшорни фирми, прехвърля пари по сметки и т.н., урежда отношенията на Пеевски със системата. Системата това са Доган, това са хората от задкулисието. Там има много икономически групи и т.н. Делян Пеевски си свърши неговата роля и вече представлява опасност за системата", допълни той.

"Има голяма разлика между това, което контролира и това, което е прибрал, което е взел със себе си. Защото активите на фирмите, с които той е оперирал, те не са негови. Той е оперирал, бил е мениджър под опеката на държавата. И преди сме го коментирали, тези хора, дори да вземем по-стойностни фигури като Ахмед Доган, са никои без държавата. Ако не представляват държавата, ако не ползват нейния ресурс, нейните блага, те са никои. Казвал съм, че една касетка домати на пазара не могат да продадат. Зад гърбовете на тези хора се крие съдържанието на мракобесната система - ордите от хиляди хиени, те са навсякъде. Знаем ги като икономически групи, олигарси, местни феодали, сивите кардинали във всяко едно министерство с по 30-40 човека, клиентелистите - икономически, политически, по цялата пирамида, или ако трябва като отчисленост да обрисувам пирамидата, то на върха има 70 човека, после има 500, 15 000 и една здрава клиентска основа от 300 до 500 000. Това е системата", обясни Росен Миленов.

Той коментира и позицията на американски сенатори за корупцията в България:

"Наивно е да си мислим, че от вчера те са се сетили за България, че на върха на държавата безчинстват престъпници, доказани престъпници на най-високите върхове. Нали не си мислите, че тези сенатори са действали по самоинициатива? Ходили са влиятелни политически и икономически кръгове и просто към момента ги активират. Фактически са задействани (б.р. сенаторите) от "български деца" с икономическо и политическо влияние, а пък насреща тяхната държава ще получи някаква облага, като нови поръчки за военнопромишления комплекс и т.н. Нали вече дадохме няколко милиарда за самолети. А пък когато един управленец е изключително зависим, неустойчив и компрометиран, както е Борисов и всички около него... И Доган сближиха (б.р. ДПС) много в последните години връзката си с американците. Самото назначаване на главния прокурор в престъпна държава, който коли и беси, беше съгласувано с американците".

След това в разговора отново Делян Пеевски стана тема.

"Просто един бушон го дърпат назад, защото вече застрашава системата. Трябва да има някъде отдушник. Той е акумулирал в себе си много негативна енергия. Вече не е нужен, за неговото място чакат около 100 човека. Тези от младите са още по-нагли, с по-арогантни действия биха работили срещу държавата. Мястото му (б.р. на Делян Пеевски) беше, че беше буфер между това, на което лицемерно слагаме чертата - престъпност и държава. Буфер за пред хората, иначе то е обществено достояние, че държавата фактически е организираната престъпност", коментира още Росен Миленов.

По думите му, разлика между Васил Божков и Делян Пеевски няма. Просто единият е от по-старите, а другият от по-младите мутри.

"Доган е най-големият лисунгер на прехода и винаги стои отстрани. Ние затова организираме една акция в събота от 11:00 часа пред Боянските сараи с искане за затвор на Ахмед Доган. През целия си живот се крие. Като започнеш от Държавна сигурност, после се крие чрез всички престъпни управляващи формации, които той създаде и грабиха, крие се зад гърбовете на Борисов и Пеевски и ги реди. И за това трябва натиск върху такива като Доган, поредица от акции, които са точно пред домовете, защото пред празните сгради (б.р. визират се институциите) видяхме, че не става нищо. Там да го притискаш (б.р. пред дома му), да им се покаже, че тук има хора", поясни бившият служител на службите за сигурност и активен гражданин.

Експертът по национална сигурност обърна внимание на това, че въпреки записите с премиера Бойко Борисов, въпреки снимките и всякакви други доказателства, които го компрометират, на практика нищо не се е случило с него. "Държавата е тяхна. Държавата не е на всички българи. Държавата е на една клика, която е овладяла всичко, ползва философията на вируса "Ганьо", т.е. дребния балкански тарикатлък и чрез това събира една общност, която е много сплотена около материалния интерес. А пък за съжаление, ние останалите граждани, които сме ощетени от тази престъпна политика на всички изредили се досега в парламента и другите власти, не можем да се обединим, за да се противопоставим реално с резултат - да ги видим тези в затвора", констатира Миленов.

"Едните си тръгват с по 200-300 милиона, а другите търпят постоянното увеличение на цените, постоянното увеличение на такси и са смачкани и ощетени. Аз затова казвам, че трябва да се борим за България на всички, ама ние в момента сме никои. Статисти. Обикновеният гражданин няма допир до държавата си, независимо дали е при писането на закона или е при разпределянето на публичните средства", добави той.

"На всеки един политик предварително се прави профил, независимо дали е за президент, дали е за премиер, дали е за министър, прави се профил от т.нар. ченгесарски групи,които са около всеки един кръг - политически и икономически. Например, когато Борисов залязва трябва да изкараш един антипод на него (б.р. в случая това е Румен Радев). И за това трябва да говори по-възпитано, по-умерено, по-патриотично да говори. На мекия Станишев и на всичките меки от БСП им изкараха грубия Борисов, уличната мутра. И така ни въртят. Аз за това казвам, че Доган е големият лисунгер. Той познава в подробности, в детайли манталитета на българина и ни води за носа вече 30 години. И най-добрият хищник би му завидял, че по този начин води жертвата си", заяви още Росен Миленов, а след това уточни, че ще има протестни акции пред домовете и на други, подобни на Ахмед Доган, вредни за българи индивиди.

Бившият служител на службите разкри, че е получил информация, че Марешки купува гласове из страната, като тарифата е 100-150 лева на глас, в зависимост от мястото. "Къде е полицията, къде е прокуратурата? Няма никой?", за пита Миленов с основание.

"Докато всички не влезнат в управлението чрез механизмите за пряко участие, няма нищо да се случи в тази държава, защото вирусът "Ганьо" ни е поразил навсякъде'', категоричен бе активният гражданин, който от години рядко пропуска протест срещу политико-икономическата мафия у нас.

Той сподели, че не се страхува от никого заради това, което говори в публичното пространство, защото има безупречна репутация и в периода му в службите, и сега , когато е в частния сектор.

"От престъпника не трябва да страхува честният човек. За това, когато говорим за България, трябва да усетиш, че това е твоята държава, че тук гледаш семейството, децата си, бъдещето на България и трябва да излезеш да ги защитаваш, както едно време се е ляло кръв по тези ширини, за да си запазят парчето место по времето на войните. Аз ви казвам, че промяна ще има, колкото и на някой да не му се иска. Като кажеш справедливост и веднага трябва да дойде на всеки български гражданин във въображението да види Доган, Борисов, Пеевски.... 15 000, по списък ги има в службите, в затвора, да ги види зад решетките, да има конфискувани едни 50 млрд. и оттам насетне вече можем да говорим на чисто, че в България има конституция, има закони, можем да говорим за върховенство на закона, можем да говорим за механизми, които да контролират всички онези принципи, които ги изредих в конституцията, можем да говорим за бизнес. Ама не бизнес, покровителстван от държавата", каза към края на участието си Росен Миленов и призова гражданите да държат главата си горе, което, казано по друг начин, значи да не губят надежда и кураж.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 152 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    29 243 Отговор
    КОЛКО ТИ БРОИХА ЗА ТОВА СРАВНЕНИЕ...ИЛИ ТЕ ЗАПЛАШИХА....СМЕШНИК..

    Коментиран от #64, #79, #88

  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    38 129 Отговор
    ОЩЕ НА 18 ГОДИНИ И ВЕЧЕ СА ЕКСПЕРТИ И ГЕНЕРАЛИ ОТ СЛУЖБИТЕ
    ................. А НА 22 СА ПЕНСИОНИРАНИ ТРУЖЕНИЧКИ :)))
    ........... ............... .............. ......... ОТНОВО ОПЕРАЦИЯ С ДИМКИ
    ............. ДОГАН ВИ УПРАВЛЯВА В СЯНКА И ПУСКА КЬОР-ФИШЕЦИ
  • 3 Оооо

    35 154 Отговор
    До сега спал и сега се разкоментирал ?!
  • 4 КАКВО ЗНАЧИ

    39 112 Отговор
    ЕКСПЕРТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ😡👙👠💄👓

    Коментиран от #33

  • 5 дядо курти от село пиперково

    152 22 Отговор
    А тиква,менда и гораноф при бай Ставри.Човека е строг но справедлив...Черепа в петък пуска видеото с предаването на подкупите...Проверено е.
  • 6 ponti

    59 117 Отговор
    Мога ли да питам, този "представител на службите за сигуреност" КАКВО Е НАПРАВИЛ ДОКАТО Е БИЛ НА ДЛЪЖНОСТ, ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ?!!!!

    Коментиран от #36, #55

  • 7 Адмирации на

    167 23 Отговор
    Росен Миленков за точния анализ. На всички крадци и мошеници мястото им е в затвора на топло доживотно. Народа се събуди и ще има шествия пред домовете на всички министри, МУТРИ И КРАДЦИ ОТ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД НАСАМ . Няма да има прошка за Бойко Методиев Борисов и неговите приближени и ПОДЛОГИ.
  • 8 РЪМПЕЗИ

    20 81 Отговор
    ТИ МАЙ СЕ ОПИТА ДА СРАВНИШ ИВАН КОСТОВ С ПЪРВАНОВ...НЕЩАСТНИК СИ ОТ КЪДЕТО ДА ТЕ ПОГЛЕДНА....

    Коментиран от #11

  • 9 Хуарбуса

    99 22 Отговор
    Журналистката Деляна Ценова завършила и политология в СУ е определила думите на Васил Божков за партията на Станислав Трифонов ИТН "Стабилна патерица на ГЕРБ" за малко погрешни ! Партията на Трифонов е техен клонинг ! Също така напомня как през 2006 година при учредяването на ГЕРБ пред учредителите на пиедестала Борисов и Цветанов са седнали в бели кресла с позлатени облегалки ! Журналистите отразявали събитието са избухнали в бурен смях и определи че това е точно копие на честване на рожден ден на мафиотски босове а не на политическа партия! Определили са също така това като гротеска и са били на мнение че тези мутро- болшевики нямат никакво политическо бъдеще. Но явно мисленето им е било погрешно защото всички се убедихме какво се случи. За 11 години опоскаха страната като термити и в 21 век докараха населението да получава заплати колкото да си плати ток,отопление,вода,интернет,телефон,транспорт и средства за друго да не им остава! Така че хора мислете като гласувате.

    Коментиран от #19, #31, #42

  • 10 Другаря Христов е руски патриот

    133 10 Отговор
    Браво Росен ,че имаш смелостта да го обясниш публично , пуснаха Черепа, Галеви,Цветан Василев умишлено една мафия са
  • 11 Хахаха

    61 41 Отговор

    До коментар #8 от "РЪМПЕЗИ":

    Първанов е по достоен от Мавъра, Костов е проклятието на България

    Коментиран от #74

  • 12 Кирил

    83 10 Отговор
    Точно казано!
    Българина е свикнал някой да го води, да го оправя, бащицата, а не съда да му решава проблемите, .....
  • 13 мдаааа

    61 12 Отговор
    До 04.04. ще е така ... Какви ли не помии ще изчетем .. И всеки ще казва истината и само истината ...🤭
  • 14 Перо

    71 5 Отговор
    Човекът е прав 90%,но си мисли,че всичко знае,а главните неща,т.е.,тези които местят пешките са в другите 10% и това не е Доган! Има си дълги носове за това,другите са мюрета и не са местни.
  • 15 Студио Х

    90 8 Отговор
    ИЗГЛЕДАЙ – Отвратен И Вбесен Росен Миленов – За РАЗВРАТА В България …
    Всички българи, които са за свалянето на Бойко Борисов от власт и цялата крадлива шайка на ГЕРБ, знаят кой е Росен Миленов. Негова е Електронната Платформа За Гражданско Управление „Възмездие“ – За участие на гражданите в управлението на държавата. Росен Миленов е и бивш служител в ДАНС. Росен е един от най-яростните и най-постоянните протестиращи. Всички помним грозният му арест на един от поредните протести.
    Тази вечер Росен Миленов беше гост в предаването „Студио Х

    Коментиран от #51, #86

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 50ЛВ СА СИ 50ЛВ

    38 50 Отговор
    ТОЯ РАЗПРАВЯ ГОЛЕМИ СМЕШКИ. ТОВА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕНАТА НА ЛУКАНОВ, БЕРОВ И КОСТОВ. НАЗНАЧЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ. ПИРАМИДАТА СЪС 70 ЧОВЕКА, 500 И Т.Н. ДА НЕ Е ОТ ВЧЕРА? РАЗДАДОХА СИ ДЪРЖАВНАГТА СОБСТВЕНОСТ ОЩЕ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ. ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, АЕРОГАРИ, СГРАДИ, ИМПЕКСИ, РЕЗИДЕНЦИИ, ТЕРЕНИ НА ВОЕННИТЕ, БАНКИ, ХОТЕЛИ, ПАНАИРА....ТОА СЕГА НИ КАЗВА НОВИНА? И ЩЯЛ ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ? ДА НЕ НИ ПРЕДЛАГА ЗА МОДЕЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ?

    Коментиран от #22

  • 18 Евала брат!

    83 15 Отговор
    Браво, такива българи трябват на България! А тия, които пишат с главните букви тук могат да си го... отзад-изчадия адови!
  • 19 Избирател

    15 42 Отговор

    До коментар #9 от "Хуарбуса":

    Виж сега статията е за друго - това че са ти платили да плюеш по Слави го разбрахме - под всяка статия са твоите словоизлияния с различни никове.

    Преди известно време ни убеждаваше че партията на Слави се разпада та защо тогава те притеснява че бил "клонинг" на герб.

    За сега само Слави декларира че няма да се коалира с партиите на статуквото (герб, дпс, бсп и оп) - защо ли другите не го правят.

    За сега само Слави декларира че иска промяна на системата - защо ли другите не искат да променят системата - за 30 години кои ли не се смениха.

    Та до сега не бях решил за кого да гласувам но като гледам кой е най-оплюван от платените тролове бързо ме ориентира.

    Коментиран от #32, #35

  • 20 ЛЕНИН

    53 11 Отговор
    ПРОДАДОХА КРЕМИКОВЦИ ЗА 1 ЛВ. АЗ ЩЯХ ДА ИМ ДАМ 5 ЛВ. ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ И ПАК НЯМАШЕ ДА МИ ГО ДАДАТ НА МЕН. В РУСИЯ КАК Е? НЕ Е ЛИ СЪЩОТО? А В САЩ, НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, КАК Е?
  • 21 ЛЕНИН

    17 46 Отговор
    ДРУГАРЮ - ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА. ЩОМ ИСКАШ ПРОМЯНА ЗНАЧИ ДА ВЪРНЕМ ДИКТАТУРАТА? ПАК ЛИ РЕВОЛЮЦИИ ЩЕ ВДИГАМЕ?

    Коментиран от #24

  • 22 Антигерб

    49 6 Отговор

    До коментар #17 от "50ЛВ СА СИ 50ЛВ":

    Е чак пък Северна Корея не става ама Китай е добър пример - за корупция или противодържавна дейност на стадиона и пищова в главата - ще има зрелища за тълпата а като му конфискуват и имуществото ще има и хляб.

    Рим е просъществувал доста дълго време така.

    Коментиран от #25

  • 23 Чичо дядко

    60 7 Отговор
    Трябва някой да почне да ги изтребва тия глигани ,колко са там на брой, човека го е казал. 500 ,15000 до 500000 навързани в системата и тогава ще тръгнат нещата в България

    Коментиран от #27, #87

  • 24 Демократ

    54 1 Отговор

    До коментар #21 от "ЛЕНИН":

    Другарю, това при нас не е демокрация ако знаеш какво точно значи "демокрация" - ще ти помогна гръцка дума е и значи управление на народа чрез гласуване почти за всичко.

    Така наречената "представителна демокрация" не е демокрация а вид диктатура - някой решава вместо теб и в 90% не е в твой интерес.

    Това че някой казва на диктатурата демокрация не я прави такава а си остава диктатура макар че истинските диктатори днес са доста прикрити и обичат да управляват задкулисно.
  • 25 КИТАЙСКИ МОДЕЛ

    30 9 Отговор

    До коментар #22 от "Антигерб":

    ТОГАВА ТУК НЯМА ДА ОСТАНЕ НИКОЙ БЕ! КОЙ УКРИЛ ДАНЪК, КОЙ ПУШИ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ, КОЙ КРАДЕ ТОК, ВОДА ИЛИ ПАРНО, КОЙ СТРОИ НЕЗАКОННО, КРАДЦИ НА ДРЕБНО И ЕДРО И КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ?
  • 26 Чичо дядко

    41 2 Отговор
    В Сингапур са го направили чистка на съдебната система (лустрация) вдигане на заплатите на най важните хора в държавата (митничари,доктори, полицаи, пожарникари, прокурори,съдии,,нападжии , учители, и други) нов наказателен кодекс , който казва всеки който е осъден А корупция -най малко 25години в в каторга, не в затвор ,да бачка яко , и като излезе тогава да се радва на парите дето е скътал
  • 27 НЕ СТАВА

    30 9 Отговор

    До коментар #23 от "Чичо дядко":

    ТАКА СА НАПРАВИЛИ НА 09.09.1944Г И ВИЖ СЕГА КАКВИ - ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ И ГЛАДНИ ГЛИГАНИ СА СЕ ПРЪКНАЛИ!
  • 28 Чичо дядко

    28 7 Отговор
    Другия вариант е с атентати срещу хунтата
  • 29 Вал

    62 10 Отговор
    След като преживях последните дванайсет години в БГ и работих все на по-високи от средното длъжности
    и сега чета изявлението на Росен Миленов
    и навързвам факти от това което съм видял с очите си,
    съм убеден, че всяка изказана мисъл и дума на Росен е вярна на 100%.
    Много добре е схванал и описва точно как стоят нещата.

    Имахме хубава държава създадена от нашите родители, за да живеят децата им щастливо в нея, но ни я отнеха.

    Коментиран от #34

  • 30 ПОЛ ПОТ

    19 24 Отговор
    НЕ МИ РАЗПРАВЯЙ ДЕМОКРАЦИЯ! КАК ЩЕ СИ РАВЕН НА ПУТИН ИЛИ НА МЪСК, ГЕЙТС...? КЪДЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ? СВРЪХ БОГАТИТЕ С ПАРИТЕ И ДИКТАТОРИТЕ С ВЛАСТТА СИ УПРАВЛЯВАТ НАРОДА. ПОДХВЪРЛЯТ ИМ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ЗА ДА НЯМА БУНТОВЕ И РЕВОЛЮЦИИ И ДА БАЧКАТ, ЗА ДА ИМ ИЗКАРВАТ МИЛИАРДИТЕ! СОПОЛИВОТО ЦИГАНЧЕ НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ А ТИ ПИШЕШ НА КОМПЮТЪР ? АМАН ОТ КОМУНИСТИ - ОТОПИСТИ.
  • 31 НАТО е нашия спасител

    38 14 Отговор

    До коментар #9 от "Хуарбуса":

    Когато,бяхме наивници и мислихме, ето влизаме в НАТО после в ЕВРО СЪЮЗА и край всичко ще е о.к.Оказа се ,те си имали техни интереси,които не съвпадат с нашите мисли за щастие, НАТО и Германия създадоха Герб на БОРИСОВ и Цветанов, знаейки кои са те,а те ка комунисти завършили комунистическите репресивни институти,те знаеха ,те ще ликвидират нормалността в тяхна полза, същевременно ни заспиваха с сладки приказки да върховенство на закона и свобода на медиите, а всячески подпомагаха криминалните комунисти,в грабежа, дори не си впъднаха малкият пръст когато ,тяхните подчинени престъпни имайки от Герб и патриотичния фронт,пребиха мирните протестиращи,изключително цинично изказване в полза на престъпният свят от САЩ и Германия, сега очаквайте мутрите да вземат власта и са признаят под влияние на НАТО и Евро съюза всичко което искат макетата.

    Коментиран от #44, #45, #54, #63

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Той си мисли, че значи

    22 23 Отговор

    До коментар #4 от "КАКВО ЗНАЧИ":

    Просто е поработил малко в ДАНС и вече бил експерт по национална сигурност :)
  • 34 ПУТИН

    36 13 Отговор

    До коментар #29 от "Вал":

    ТА КОГА КАЗВАШ ДЪРЖАВАТА Е БИЛА ТВОЯ /НАША/? БИЛА Е НА СУЛТАНА 500 ГОД., БИЛА Е 45 ГОД НА СССР, СЕГА Е НА НАТО. А КОЙ ЩЕ Я УПРАВЛЯВА ТОВА ЩЕ КАЖЕ ЧОРБАДЖИЯТА. ТОШО, МЛАДЕНОВ, ЛУКАНОВ, БОЙКО - НИКОЙ НЕ НИ ПИТА НАС. ИЗБОРИТЕ СА ЗА ПАРЛАМА, ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Нищо не е направил

    14 25 Отговор

    До коментар #6 от "ponti":

    А и нищо ме казва , защо е махнат от ДАНС!
  • 37 ДЕМОКРАЦИЯТА

    27 11 Отговор
    СТАВАШ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ВОДЕЩ,ЗА ДА ТЕ ПОЗНАВА НАРОДА. ПОСЛЕ ПРАВИШ ПАРТИЯ И ЗАБАЛАМОСВАШ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ С ОБЕЩАНИЯ И ЛОКУМИ - ЩЕ ВИ ВЪРНА ДЪРЖАВАТА, ЩЕ ВИ ВДИГНА ПЕНСИИТЕ И ДР. ТАКИВА! ПОСЛЕ ОТИВАШ В РУСКОТО ИЛИ ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И СИ КАЗВАШ ЦЕНАТА И КОЛКО НАРОД СТОИ ЗАД ТЕБ. ВЗИМАШ ПАРАТА И СТАВАШ ПАРТИЕН ВОЖД И ДРАПАШ ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА НЕ ТЕ РЕЗНЕ ГОСПОДАРЯ ТИ И ДА ИМАШ ДА ВРЪЩАШ! ВОЛЕН, БАРЕКОВ, РАДЕВ, ПИНОКИО, МАЯ-МАТА....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Студио Х

    2 9 Отговор
    Стига сте писали глупости че от Сайта вече няма по беден от милионер - 34 тактики за генериране на трафик към вашия уебсайт
    1. ПИШЕТЕ ПОЛЕЗНО СЪДЪРЖАНИЕ
    Доказан метод за генериране на трафик към вашия уебсайт е създаването на съдържание, което да даде отговор на често задавани въпроси в Google. На пръв поглед тази тактика може да ви звучи доста елементарно, но всъщност наистина работи.

    Първата стъпка, която трябва да предприемете, е да потърсите често задавани въпроси с помощта на ключови думи.
    По този начин Google ще генерира трафик към вашия уебсайт.
    8. ПУБЛИКУВАЙТЕ И ВЪНШНИ СТАТИИ ВЪВ ВАШИЯ УЕБСАЙТ

    Плащане на клик или оптимизация на сайт?
    Щом опрем до създаване на трафик за даден сайт, често имаме две алтернативи: реклами от тип плащане на клик (PPC) или оптимизация на сайта за Google (SEO)
  • 40 Любопитко

    21 5 Отговор
    Защо бе господине, след като имате информация за злоупотреби и птестъпления, службите пускат "ветераните" на гости при Божков, Галевите, Цв. Василев? После ще ги търсите с пенбяни бюлетини? Та има един стар виц - спира военна колона в селото, вадят военните картите и бабите казват - сега тия момци ще питат де е пътя. Тя вашата работа май чака някой да каже - кой да арестуват и кого да "проспят" . Мили млади хора, още ли чакате тук светло бъдеще?
  • 41 БЛА БЛА

    15 9 Отговор
    ВСИЧКО Е ЗА ПАРАТА, ВСИЧКО СТРУВА ПАРИ. БОРБА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ - АМА НАЛИ ТОВА СТАВА С ПАРИ? МУТРИ ВЪН - КОЙ ЩЕ ИМ ВЗЕМЕ И ЩЕ ИМ УПРАВЛЯВА БИЗНЕСА - НИЕ ЛИ? А КОЙ ТОГАВА ЩЕ БАЧКА?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Здрав разум

    14 30 Отговор
    Пълни глупости. Преди 11 години получавах заплата, която не ми стигаше до следващата. Разликата преди и сега е ясно различима. Само човек без професия може да пише подобни нелепости.
  • 44 Здрав разум

    13 8 Отговор

    До коментар #31 от "НАТО е нашия спасител":

    Кво пребиване? Кви мирни протестиращи? Имаш ли връзка с главния мозък?
  • 45 РУБЛАТА ЕВТИНА

    10 15 Отговор

    До коментар #31 от "НАТО е нашия спасител":

    БЯХМЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД 10 ГОДИНИ БЕЗ ГОСПОДАР. ВЗЕХА НИ НАТО И ЕС И СЕГА НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАШ И 3000 ПОЧИВАЛИ В ЗАНЗИБАР? ПРЕДИ - НИТО ЕДИН? СЕГА ЧАКАМЕ ОТ ГОСПОДАРИТЕ 60 000 000 000...

    Коментиран от #46

  • 46 Затова

    11 18 Отговор

    До коментар #45 от "РУБЛАТА ЕВТИНА":

    На 04.04 _40%за ГЕРБ,за бсп_под 20
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Защо не е застрелян доган до сега?

    17 6 Отговор
    Защо няма преврат ?изборите са за баламия народ прах в очите?

    Коментиран от #60

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ами като питаш да ти кажа

    42 12 Отговор

    До коментар #6 от "ponti":

    Това беше момчето, което разгласи аферата "ало Ваньо" и бе принуден да напусне, повтарям принуден да напусне, а не напуснал по своя воля. А такива като теб, които само питат без да се поинтересуват преди това, трябва само шапка да му свалят за смелостта и гражданската позиция!

    Коментиран от #76

  • 56 Oxoxo

    37 6 Отговор
    Най после истината в прав текст, на всички е ясно кои стои зад ДПС и Пеевски , но никой не смееше да го каже.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иванов

    8 26 Отговор
    В БГ всички станаха специалисти по-футбол.Този г-чо се опитва
    да открие топлата вода.Какъв експерт само.Само не разбрах
    в коя сигурност е бил-Танзания или Бангладеш,а сега ще има и на луната.Приятен му полет.
  • 59 хан ювиги

    24 9 Отговор
    браво на Росен,такива хора си заслужава да последва народа!
  • 60 любител

    18 7 Отговор

    До коментар #53 от "Защо не е застрелян доган до сега?":

    напълно си прав.нежни революции няма и кучето не дава кокъла без бой камо ли мафията която ни управлява.
  • 61 1357

    18 11 Отговор
    Мутрите В. Божков ,олигархът Делян Пеевски и всички от типа Баневи Бобокови, и др. са лични приятели на мафиота и предател Бойко Методиев Борисов. Лично той ги приемаше в Министерски Съвет ,а преди това в Кметството като Кмет -мутра.Не се чудете от къде са мафиотите.Бойко М. Борисов идва от подземния свят ,на Илия Павлов, Маргините ,братя Галеви.Той създаде хранителната среда за Мафията в България и я поддържа до сега.Защо винаги търсите вината другаде?Истинският виновник за мутрите в България е Бойко М. Борисов.Потърсете сведения-има много, ако са изтрите обърнете се към чужди медии/френски, испански, италиански/.Там всичко е написано.Не бъдете подлога на Борисов за 30/50 лв./сребърника.Глетайте истината право в очите.
  • 62 Gowko

    7 5 Отговор
    Браво .С голяма точност.Това поставя въпроса иска ли ,,Големият брат да ни помогне".
  • 63 Gowko

    10 6 Отговор

    До коментар #31 от "НАТО е нашия спасител":

    А Бойко Борисов е сделка между Путин и Америка.Значи ли ние съществуваме все още благодарение на ,,сделка".Значи ли че сме отдавна ,,територия".
  • 64 Още малко ви остана

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ганьо, на тебе колко ти брои тиквата българоубиец, сън да не спиш и да плюваш из форумите по честите хора.
  • 65 Бай Ставри

    19 8 Отговор
    Дай Боже повече такива хора!И да казват всичко в прав текст и без заобиколки.Народът трябва да се вдигне,не става само с псуване пред тв-то.Точно такива като този,с такова мислене трябват.Но и да действат.Колко повече,толкова по-добре.И да,когато се вкарат в затвора тези наглеци и се върнат едни 50млрд,тогава говорим за върховенство на държавата и закона.Сега има едно голямо "НИЩО".
  • 66 Грую

    7 5 Отговор
    Че заслужили са си хората! И ти ако платиш 700 милиона рушвети можеш да уредиш с почивка в Дубай. Гаранция!
  • 67 Чекмедже турс

    8 3 Отговор
    Предлагам продължителна почивка в Дубай срещу 700 милиона рушвети. Може и в Белград. По избор!
  • 68 Тяната

    7 18 Отговор
    А вие от факти,стига с тия папагали къде сте ги викали,къв е тоя клоун

    Коментиран от #71

  • 69 Росенчо

    9 2 Отговор
    Върниш сучиш все до комунист стигаш /спас русев/ без тях нищо не става

    Коментиран от #72

  • 70 Маиничка

    6 4 Отговор
    Защо не изброи спонсорите на бсп зад граница успешно напуснали българия
  • 71 Gowko

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "Тяната":

    Той за вас говори.
  • 72 Комбайнер

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "Росенчо":

    75 години комунисти ни подреждат живота ясно като бял ден те са виновни
  • 73 ИСТИНАТА

    6 4 Отговор
    е точната,която говориш.АЗ предлагам престъпниците да се затворят в клетките на подпорната стена,все пак ще имат хубав изглед.АЛЕПУ ДА СТАНЕ ЗАТВОР -СИМВОЛ НА "ПРАВОВАТА" ДЪРЖАВАыКЪДЕТО МУТРИТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ.И ДА ИМА АТРАКЦИЯ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ В ЗАТВОРА АЛЕПУ.НАЗИДАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МУТРИ€
  • 74 Ама

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    и двамата са си едни и същи маскари от задкулисието. Костов докара Първанов, а Първанов докара Борисов.

    Коментиран от #75

  • 75 Кенеди

    6 5 Отговор

    До коментар #74 от "Ама":

    Точен и верен , ясен анализ готови за линчуване без съд защото и ЦАЦАРОВ ,ГЕШЕВ СА ВЪТРЕ
  • 76 Така ли ви лъже

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Ами като питаш да ти кажа":

    Ама му и вярвате . Друга служба от МВР-СОТИ 01
    правеше записи по онова време и не беше в ДАНС! А на лъжеца Миленов ли е ,Поляков ли е,много му здраве!
  • 77 Чекист

    3 4 Отговор
    Бастун... Непоръбен!
  • 78 Иванов

    7 2 Отговор
    Само е забравил да спомене към тези двамата и друг престъпник и фараон - Цветан Василев!
  • 79 Обрулена държава

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Защо няма никой корумпиран политик в затвора през всичките 30 години на прехода.
  • 80 100 милиарда евро

    2 1 Отговор
    Не ми се ходи повече на работа ⁵⁰ години стигат трудов стаж в селското стопанство и ангария.
  • 81 Васил

    1 3 Отговор
    Ще чакат помоща на диктатора 5-те хилки нали и те са музиканти
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Уйке

    3 4 Отговор
    Не! те не бяха изпратени, те си бяха открили предварително офиси и създали условия за хубав живот! Вероятно подобни мерки са предприели и Б. Борисов и Доган! Само Гешев понеже е много тъп, не си е обезпечи по-светло бъдеще!!!
  • 86 Анализатор

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "Студио Х":

    За протокола: Росен Миленов е работил в ДАНС около цели 2-3 месеца, преди да го изгонят от там. Арестуван е на близо едногодишните протести само веднъж на обявеният национален протест т.н. "Първо Велико Народно Въстание" след няколко часово крещене, обиждане, заплашване, псуване на властта и полицията с мегафон в ръка, замерване на полицаите охраняващи протеста с всевъзможни неща от разстояние, пряко блъскане и удряне с ръце и крака на полицаи и потрошаването на поне един служебен автомобил на РПУ-то. Арестуван е след като в продължение на над половин час скача върху покрива на автомобил на полицията и с мегафон в ръка призовава протестиращите да "изметът и смачкат еничарите" т.е. полицията застанала пред и охраняваща Новата Сграда на Парламента. Срещу него е приложена правомерна сила, поради неадекватното му и крайно агресивно състояние, поради което той е бил заплаха както за общественият ред, така и заплаха за здравето и жовота на себе си, околните и полицаите охранявмащи протеста. Въпреки че е нарушавал за тия близо десетина месеца, по същият начин няколкостотин пъти законите за об.ред в РБ, той не е задържан и спрямо него не е прилагана сила.
  • 87 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Чичо дядко":

    Нали това казвам.
    Само ДР.ДРАГУНОВ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ.
    Колко пъти го казах ,вече не помня.
  • 88 princessAbigail

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ах!Всички са и малко изнервени..Правят грешки. А може да коства съдба, живот. И аз сред тези, които съчувстват на Васил Божков. Но моля, не бързайте.. - Росен Миленов е изключителен човек.... Идеалист. Без такива хора светът ще се разпадне изцяло!Някoи oт нaивнocт, нeзнaниe и нeрaзбирaнe гoвoрят против него.
    Да..и Дубай може да е златната клетка.
  • 89 moni

    0 2 Отговор
    Харесва ми изказването. България се обезбългарява. Казва ми Х, във входа сме само три български семейства, всичко е ц.. Нищо против тях, но не виждаме изход. Хубаво стана за някои, знаете, за кои от социала и на бб цццвк хората. Пак нищо против, жалват се българите. Карай да върви