Last news in Fakti

2 Март, 2021 17:11 15 831 71

Орхан Исмаилов пред ФАКТИ: Пеевски сигурно се готви за наследник на Доган

  • орхан исмаилов-
  • народна партия свобода и достойнство-
  • гражданско сдружение ден-
  • герб-сдс-
  • делян пеевски-
  • дпс

''Щом 28-те областни структури го издигат, а той в същото време не влиза в листите, той се готви сигурно да е почетен председател'', коментира Исмаилов отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС за предстоящите избори

Орхан Исмаилов пред ФАКТИ: Пеевски сигурно се готви за наследник на Доган - 1
Снимка: ФАКТИ

''Ние от самото начало, когато създадохме гражданско сдружение ДЕН, заявихме, че нашата ориентация - в политическата геометрия или пространство, е център-дясно. Защо с ГЕРБ? Защото ние принадлежим към дясното. Преговаряхме и с други десни проекти и т.н., където се установи, че те не са узрели за такъв тип споразумение - да има наши хора водачи в листите и да има официално споразумение''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на Народна партия "Свобода и Достойнство (част от гражданско сдружение ДЕН) Орхан Исмаилов.

Припомняме Ви, че вчера стана ясно, че гражданско сдружение ДЕН ще се яви заедно с ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април тази година.

Орхан Исмаилов разкри, че преди споразумението с ГЕРБ-СДС, от ДЕН са водили разговори с "Демократична България'', които обаче са претърпели крах в самия им финал.

''Всички политически партии искат нашата подкрепа, но тя да е без споразумение, без да има наши представители в листите. За мен това споразумение е несериозно, не мога да го разбера. Всички политически споразумения се базират на това да се поемат основни ангажименти, приоритети, политики и реализиране на цели. Така че, за съжаление, пак казвам, има псевдодемократи, които имат желанието да ни ползват като ракета носител, или да имат полза от нас, без конкретни цели, които ние можем да постигнем заедно с тях'', поясни още Исмаилов.

Той смята, че Народна партия "Свобода и достойнство" и като цяло гражданско сдружение ДЕН имат потенциала и за повече от 100 000 гласа.

По-рано днес лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" е определил "Демократична България" като "незрели". Водещата Маринкова го попита защо и в какъв смисъл. ''Незрели са в такива смисъл, че те не могат да приемат, че в т.нар. смесени райони ние сме водеща сила, а те не ни дават места, където да дадем възможност на нашите кадри да се реализират. Това е едно от нещата, заради които не можехме до стигнем до финала на това споразумение. Незрели са и в това да има хора от различните етноси в изпълнителната (б.р власт), централната и във всички други институции. Кажете ми дали ги има и защо ги няма. Политиката е това. Да участваме на избори - това е едно състезание, да имаме повече последователи и избиратели, които да ни дадат тази власт ние да управляваме. Нашата цел е да управляваме, ние не искаме да сме опозиция, за да се чуваме по-добре'', отговори той на питането на водещата.

Той е съгласен с твърдението, че в последните години електоратът на ДПС е сериозно намалял. "Те, естествено, намират начини да компенсират тези гласове чрез други мерки и способи, които са известни на цялата общественост - купуване на гласове. Всеки го знае. Нищо не е забравено, тя системата си е една и съща. Но аз не казвам, че е само Движението (б.р. ДПС), има и други политически партии, които си осигуряват тези гласове. Движението за права и свободи много умело и много точно използва тези инструменти за власт и влияние - независимо дали е на власт или не е на власт. Това не е тайна, това всички го знаем'', коментира Исмаилов.

''Ние просто виждаме, че единствената реална възможност, единствената реална демократична коалиция е ГЕРБ-СДС. Това е нещото, което нашите последователи, членове и симпатизанти също го пожелаха. Това не е еднолично решение'', уточни той.

''Аз винаги съм казвал, че Движението (б.р. ДПС е подкрепяло ГЕРБ) наистина ги е подкрепяло за т.нар. няколко решения - за бюджета, за закупуването на самолетите F-16 за българската армия, за Истанбулската конвенция. Да, това сме го виждали, но аз си мисля, че нашето появяване официално, да се споразумеем публично, това означава, че зависимостта между ГЕРБ и ДПС към момента е нулева. Когато ние направихме това споразумение с ГЕРБ, веднага, автоматично, паникьосано имаше пренареждане на листата на ДПС в Кърджали. Това също е отговор на този въпрос и аз мисля, че ние ще бъдем гарант за това нещо в това обединение'', отговори Орхан Исмаилов на въпрос за симбиозата между ГЕРБ и ДПС в последните години.

В разговора стана дума и за начина, по който работи Бойко Борисов като министър-председател:

''Вие знаете, че аз съм бил част от квотата на Реформаторския блок в кабинета "Борисов 2", бил съм свидетел по какъв начин работи и съм се възхищавал, ако говорим конкретно за него'', каза Исмаилов по адрес на премиера Бойко Борисов.

''Един политик трябва да обича хората и трябва да е сред тях. А той това го може (б.р. Бойко Борисов). Нека и другите "да слязат" и да видят хората как живеят. Всеки иска да стисне ръката на премиера. Аз така мисля и мисля, че политиката трябва да е сред хората. Флиртът е хубаво нещо. Иначе да се затвориш в кабинета и да седиш, да не знаеш какво става наоколо и във всички краища на страната, това пък какво е? "Паркетен лъв". Всеки човек си има силни и слаби страни. Затова са тези избори - хората да преценят кой какво заслужава и какво може'', заяви още лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство".

Исмаилов бе категоричен, че не вижда друга коалиция, извън ГЕРБ-СДС, с която биха могли от ДЕН да реализират целите си.

Във втората част на разговора той коментира и отсъствието на Делян Пеевски от изборните листи на ДПС.

''Не знам каква е тази елиминация, но е факт, че г-н Пеевски не заема място в листите на Движението за права и свободи, което за мен също е изненада. Техни представители сами заявяват по медиите, че той е номиниран от всички областни структури на партията, а в същото време да не е в листите... Това означава, че г-н Доган не се съобразява с областните структури, което говори, че няма демократично представяне на листата. Това си го позволяват хората, които управляват еднолично или имат голям авторитет. Това се нарича диктатура.

Фактът, че медиите, които бяха на г-н Пеевски, вече не са негови, доколкото знам той ги продаде, и самото му отсъствие от листите, означава едно - или се оттегля от политиката, или се готви да стане почетен председател на партията. Щом 28-те областни структури го издигат, а той в същото време не влиза в листите, той се готви сигурно да е почетен председател. Г-н Доган също не е в листите, може би той е неговият наследник. Не мога да гадая, но като направим своя анализ г-н Пееески допринесе много за развитието на ДПС, тъй като той беше моторът, който движеше нещата. След Доган той беше вторият човек, който казваше какво да става. Аз не съм чул нито един представител на Движението да се изкаже срещу него. Напротив - само го хвалят. Лично т.нар. поставен председател Карадайъ, мисля, че в "Панорама" каза, че Делян Пеевски е човекът, който най-много е направил по време на пандемичната криза'', коментира процесите в ДПС Орхан Исмаилов.

Той заяви още, че не би имал проблем да седне на една маса с когото и да е от политиците. "Какъв е проблемът да седна да говоря с Валери Симеонов и да му кажа, че аз например съм готов да умра за знамето на Република България? Аз съм завършил военно училище, докато той ме обвинява например, че аз съм бил турски агент. Аз мога да седна и да му го докажа. И да му го покажа, не само да го докажа'', декларира Исмаилов.

Лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" не изключи от ДЕН да участват във властта с патриотите, като това зависи от целите, които ще се поставят. Той подчерта, че за тях не е на всяка цена да влязат във властта.

За него най-лошата комбинация за следващо правителство е тази между БСП и ДПС, подкрепена от патриотите. "Българя има нужда от дясно-центристко управление", категоричен бе Орхан Исмаилов.

"Аз мисля, че към момента и в бъдеще ДПС ще е изолирана. Ще може само да подкрепя някои политики и управление. Аз поне не знам някой лидер на партия - дали на парламентарно представена, или извън парламента, да има това желание (б.р. да се коалира с ДПС).

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    49 3 Отговор
    Орханчо, ако не бяхте дали някаква илюзорна подкрепа за ГЕРБ, щяха ли да те дават по тИлИвизора? Заслужаваше ли си?
  • 2 Иван Грозни

    50 1 Отговор
    Предлагам след изборите да подарим нов червен фес с по-дълъг пискюл на Боко за да си бъше сълзите от мъка и яд.
  • 3 РАДИО ЕЛТО

    25 0 Отговор
    едва ли та ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ влиза в оръжейния бизнес
  • 4 ТОТАЛНА ПОБЕДА НА

    8 44 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ!

    Коментиран от #5

  • 5 БОЙКО БОРИСОВ 4

    3 39 Отговор

    До коментар #4 от "ТОТАЛНА ПОБЕДА НА":

    ТОТАЛНА ПОБЕДА!
  • 6 Хасан

    23 4 Отговор
    С Доган или без турците искат да управляват
  • 7 Дръ Ткозел

    0 13 Отговор
    ЕЛТОС гага гугугугу ..дявол от преизподнята

    Коментиран от #19

  • 8 любител

    31 3 Отговор
    това вече на нищо не прилича вместо да махнат дпс като партия на верска основа което закона забранява регистрират още една която с цялото си нахалство се готви да управлява.ако и това стане да сложим кръста на Б-я и кой където види да се спасява.срам и пазор.Ботев Левски и всички загинали ще ссе обърнат в гроба.
  • 9 име

    4 18 Отговор
    бсп се кани да спечели и пеевски ще бъде шеф на данс. нищо ново от събратята депесари и червени...
  • 10 Си ган

    4 29 Отговор
    Страхотен и прозорлив ход на нашата партия ГЕРБ ( Граждани за Европейско развитие на България) след като привлече СДС , сега и огромна подкрепа на етническите Турци ! Както казва Орхан най малко ГЕРБ ще добави още 100 хиляди гласа в смесените райони ! Което означава че програмата минимум на коалицията е пълно мнозинство от 121 депутати а с подкрепата на ИТН се очакват абсолютно мнозинство от 160 депутати които ще могат да променят конституцията и да гласуват импийчмънт за фигуранта Радев. Защото според проучванията Трифонов ще има минимум 10 % което е около 38-40 негови депутати!

    Коментиран от #11, #17, #22, #23, #45

  • 11 Дръ Ткозел

    2 16 Отговор

    До коментар #10 от "Си ган":

    Значи 4 мандат на Борисов ще бъде най стабилния....Та тогава такива като Стой Копеев, ЕЛТОС дявола инвалид и ГАНКО анархо-терориста радикал ще изпукат окончателно от глад...

    Коментиран от #12

  • 12 Roki

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дръ Ткозел":

    Абе Копейков, докога ще ни се лигавиш във форума тука?
  • 13 Фактъ

    22 3 Отговор
    След това интервю , има ли още някой , който да не му е станали ясно , че ДПС и ГЕРБ са едно цяло ?
  • 14 Дъртият 1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣

    6 2 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят ще гласуваме за номер 1️⃣8️⃣ ▪️
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    16 1 Отговор
    рибата м в морето герб сложиха тигана на печката
  • 16 Roki

    2 18 Отговор
    Копейков,мокейпов и останалите ...ГЕРБ печели безапелационно ....

    Коментиран от #21

  • 17 БЪЛГАРИЯ

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Си ган":

    31 години капиталисти олигорси оглозгахте БЪЛГАРИЯ сдс ндсв герб съсипана икономика индустрия
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 РАДИО ЕЛТО

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дръ Ткозел":

    чупка
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Roki

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Roki":

    Не ми пиши с прякора.

    Коментиран от #25

  • 22 СОФИЯ

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Си ган":

    хайде да се срещнем таз вечер СОФИЯНЕЦО на по и нещо по така или ти е шубе

    Коментиран от #24, #33

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Си ган

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "СОФИЯ":

    Благодаря за поканата ! А Вие мъж или жена сте? Заведенията вече отвориха и може на по питие или желаеш в офиса на компанията ни ?

    Коментиран от #26

  • 25 Roki

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Roki":

    Не ми пиши с ника тук ...ясен ли съм?
  • 26 СОФИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Си ган":

    жена съм кажи в кое заведение и в колко може и заварка да направиме

    Коментиран от #27

  • 27 Си ган

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "СОФИЯ":

    Радвам се ! Аз съм семеен , но може да се видим в коктейл бара до улица Лозенска планина която се намира до единия ми мезонет в квартал Лозенец. Децата и жената са в един от другите ми мезонети ! Купих си 4 в този квартал на богатите за 11 години откакто ГЕРБ спечели и управлява. Там може да се видим и обсъдим политиката ! Градска надявам се и ти си от ГЕРБ и също богата като нас членовете на ГЕРБ. Но пак аз черпя дори да си богата . За нас от ГЕРБ парите не са проблем
  • 28 Анонимен

    4 2 Отговор
    Чапанджиев ШЕФКЕТ, град Мадан _ САЩ, 1964..youtube i Търсачката... Тяхният човек. На герб. На турция ердоган, а на българите 0. Семвто е на изчезване.
  • 29 Дръ Ткозел

    0 2 Отговор
    СЕЛТО какво мисли по въпроса ,а ве глухо ?
  • 30 Дръ Ткозел

    0 3 Отговор
    а,имам забрана за публикуване на коментари ...и коя малка съсухтена ръчичка чекидбийска натисна бутончето ?
    Вярвам е било СЕЛТОто глъмсво
  • 31 112

    4 1 Отговор
    Аз съм за други неща. Но За Орхан бих си дал гласа. Много е начетен, не като мехмед, шарков сергей, ще раждат на бойко родопчаните, мъжки женки. Шефкет, прав си. Поздрави на САЩ... Трябва да си прост, мързелив и цънцар, не ти да работих, а хората да ти работят. Турчина знаеш че е, ама другите ту ту къде слънцето там и те. Много трудни помашки имена имате чап.. Аджие, шефкет.. Дай да ти измисля име.. Шабан Чекмеджиев.
  • 32 ГАНКО

    3 5 Отговор
    А ДЕ ГО ПЕНКО ДА МУ ТЕГЛА ЕНА МАЙНА ?И КЪВ Е ТОЗ СЪСУХРЕН ЦИГАНИН НА СНИМКАТА ,ПРИЛИЧА НА РУМБОРАК

    Коментиран от #34

  • 33 Дръ Ткозел

    0 6 Отговор

    До коментар #22 от "СОФИЯ":

    това е СЕЛТО под прикритие ...Жена ли стана вече глух змей ..?

    Коментиран от #35, #36, #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Дръ Ткозел

    1 5 Отговор

    До коментар #33 от "Дръ Ткозел":

    СЕЛТО ще му кажа ,или затваряй за всички ,охлюве ,или не са излагай ,глух петел Га Га у Гу
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Roki

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "Дръ Ткозел":

    Кога се върна от строежа глъмав ...? Да не са те задържали да разтоварваш тухли до по късно тази вечер....?

    Коментиран от #39

  • 38 paдuo Гъзubapu FM

    0 1 Отговор
    чшш ти гледай от Xeмуса кога ша пуснат крЪлцa на примоция у Кауфлана
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 paдuo Гъзubapu FM

    0 5 Отговор
    Орчо ,не япилсиниз ва ,пара йок ли
  • 42 Дръ Ткозел

    0 1 Отговор
    кажи им Орчо ,за бат Бойко им кажи ,и на мисис Мандаринкова и кажи ,ма не и намигай ....серсемин

    Коментиран от #47

  • 43 Иван Ганкин Говедаров - темерут

    0 3 Отговор
    това не е мой коментар г- це Милинкова ,някои ми кръде никнейм темерут
  • 44 Орчо Исмаилов

    0 3 Отговор
    Маслинкова кога завършваш работа ,та водя на дюнер кебаб със бозлу кааве
  • 45 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Си ган":

    ЗДРАВЕЙ ПРИЯТЕЛ как си как я караш да те питам гледал ли си филма
    ОТМЪЩЕНИЕТО
    БЪЛГАРСКИ Е но действието се развива в ГЕРМАНИЯ разказва се за един адвокат който в един ден губи жена си и щерка си малолетна убити от корумпирано ченге та
    АДВОКАТА по план си отмъщава и убива това ченге там има един цитат
    за да победиш врага си не бъди кат него
    МАРК АВРЕЛИЙ

    Коментиран от #48, #49

  • 46 любител

    1 2 Отговор
    най добре е пеевски да се готви за затвора.това го чака.
  • 47 Roki

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Дръ Ткозел":

    Аве козелдуй.....Цял ден и Елто и онези Стойко ПЕНКО и други се чудят що те няма в сайта и накрая форумец те издаде че си зидаро мазач на строеж....Но най умния от тях с ник РАДИО СЕЛТО се изуми си написа - кой го е сложил мазач този лудия нали ще падне и ще се нарани...Ето мисли за теб човека и ти мисли доброто за разлика от другите ...

    Коментиран от #51

  • 48 Си ган

    1 7 Отговор

    До коментар #45 от "РАДИО ЕЛТО":

    Аз не гледам филми отдавна приятел. Не ме интересуват . Мен ме интересува само отново ГЕРБ да спечели за да си запазя високите доходи и висок стандарт .

    Коментиран от #52, #58

  • 49 радио Гъдзuбари ФМ

    0 5 Отговор

    До коментар #45 от "РАДИО ЕЛТО":

    СЕЛТО ,как е любовницата ?

    Коментиран от #53

  • 50 ГАНКО

    0 4 Отговор
    Утре сички на Щипка ,че имам обект !
  • 51 раduo Гъзubарu FМ

    0 5 Отговор

    До коментар #47 от "Roki":

    Ко се подигравате се...? Вие по цял ден сте тука и сте търтеи ...А мен няма кой да ме храни затова ме няма и бачкам...Вас ако ви храни Герб и сте лентяи мен няма кой.....СЕЛТО цял ден свикнал държавата да го храни от тоест ние бачкаторите
  • 52 РАДИО ЕЛТО

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Си ган":

    най важно са ЗДРАВЕТО И СЕМЕЙСТВОТО а за парите днес си на върха утре в прахта колелото на живота се върти не прощава

    Коментиран от #54

  • 53 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    ти бачкаш на клавитурата та ти си клошар като
    ИСТИНСКИ ЗАЩИТНИК който живее на подлеза на ПЛИСКА с котки и кучета

    Коментиран от #57

  • 54 Дръ Ткозел

    0 3 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    нал ,кажи им го ,ти си изблик на ум в тоз объркан свят ,на измамени надежди ...А ТА ЙБА И ХОХЛЯК
  • 55 радио ИВАНГЛУПАКА УКВ

    1 3 Отговор
    СЬЕЛТОТО ко са прай на голям ,тоз мимирутка
  • 56 радио Гъдзuбари ФМ

    0 3 Отговор
    СЕЛТО как са двете любовници и щерките им ?
  • 57 Roki

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "РАДИО ЕЛТО":

    С този дори котки и кучета не искат да живеят....!

    Коментиран от #60

  • 58 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Си ган":

    прав си филмите са филми живота суров бъди ЖИВ и ЗДРАВ грижи се за себе си и семейството а ДЕЧИЦАТА са най голямото богатсво
    поздрави от мен съпругата децата семейството ти от он лайн приятел с ник РАДИО ЕЛТО от ГРАД КОЗЛОДУЙ ОБИЧАМ ВЕ
    ДОВИЖДАНЕ и лека вечер и се пазите приятели

    Коментиран от #59

  • 59 Си ган

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "РАДИО ЕЛТО":

    Живи и здрави и от нас и поздрави на град Козлодуй! Не само на ника но и на града !!!!

    Коментиран от #61

  • 60 РАДИО ЕЛТО

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Roki":

    сигурно сга спами от фоаието на ХОТЕЛ ПЛИСКА тоя беше интубиран преди време спамеше в блица сега е тук от дир го банаха

    Коментиран от #62

  • 61 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "Си ган":

    сърдечно БЛАГОДАРЯ
  • 62 Roki

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "РАДИО ЕЛТО":

    Този сега май не е онзи клошар...Този е общака ...!

    Коментиран от #64

  • 63 Факти

    3 4 Отговор
    Ето това гнусно лице на снимката е същото ченге от ДС, като почти целия политически спектър в България. Доносник през по-голямата част от живота си и политически проект на Пеевски и Бойко. Откъде мислите са му парите на този за партия и как влезна в управлението на Борисов 2. Отдавна отдавна подготвян от Тиквочка за негова патерица, та и парата за партията му от същия център идва....
  • 64 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Roki":

    клошара е господине защо да лъжа грозно е

    Коментиран от #65

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Братя Маргини

    2 3 Отговор
    Нашите Бюлетини са
    ............ Номер 28 Боцко Големия Рапон и .... Номер 29 Славчо Малкия Рапон
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Roki

    0 1 Отговор
    По цял ден сте тука и кво да правят, без пари, къде може човек да отиде. Бихте ли им казали. Парите отидоха в определени хора. Питай управляващите. Как може един полицай да работи и след работа да продава дрога. На месец достигал до 28 хиляди. Как ще ги стигнем тия. Но който и да дойде на власт, запомнете го ще краде. Много бедни бяха, а днес с дрога, след работно полицаите работят дръгите на няколко места. Иди ги стигни. А и златото, да каже Х, никога няма да ви се получи. Свят ще ви се завие, ако чуете полицаите. Новите, младите, излишно е да коментираме. Прави са племенниците ни от вън завършули на запад. Забрави... Тяхни хора са с дрогата. Мвр. Реално погледнато по-добре да си е Бочко. Не ме вълнува. Дреме ми на сайдера.
  • 70 112

    0 1 Отговор
    Преди 10 години ти даваха 1500 лева, като ти се обадят по телефона да занесеш дрогата на посоченият адрес. В дълбоката провинция. Срещу нас ченгето и мълчи. Много млади хора от свръх доза починаха, падайки на улицата и днес още по млади ги зарибяват. Може ли да се обадиш, вечвр в тъмното стават нещата. Свърши ония години. Ред, дисциплиа. Реда е в ЕС и Америка. При тях е соц, а тук капитал...
  • 71 Roki

    0 1 Отговор
    Всичко от запада лошото. Кой се хване. Нашите са им предлагали. 1500 евро, вечер.. Но отказ. Трябва много родителите да се грижат за децата си, да им се говори. Не моя работа, но.. Дрогата се разпространява. А бг се издтржа от нея. И то съм запознат. Защито при живково конфискъваната стока, не разбирасе дрога, а сабо и дрехи, след това се предлагаха от административния секрвтар на съда леля ваня за продаб. 1/1.А днес ченгетата не мофат да пишат ни казват ченгетата. Парата.. Нищо не може, колкото си по прост, толкова си по издиган, защото с прости хора се ръководи и с послулници по добре. Бъдете здрави. Всеки не може. Но кой успя от бедните да се уреди в системата намвр, днес децата им учат на запад. От къде пари. Бедни бяха, без родители. Просто до ума, със заплата полицайска ли. Други.. Късмета, но не всеки може дрога, да трови. Това е престъпление, да виждаш как агонизират пред очитети, как спяха в жилища пред входове по цяли нощи и никой не смееше да им направи забележка и сега разбираме, защо назначаваха подхосящи хора, кои хихи