ФАКТИ.БГ
  • калин тодоров-
  • мафия-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • румен радев-
  • предсрочни парламентарни избори

Калин Тодоров пред ФАКТИ: В прав текст ми намекнаха, че ще се озовем пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и части от БСП

"Крилата на мафията, представлявани от Борисов и Трифонов, се обединиха пред общия враг - протеста", смята журналистът

Публикувана: 7 Септември, 2021 18:04
142 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 43954
Калин Тодоров пред ФАКТИ: В прав текст ми намекнаха, че ще се озовем пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и части от БСП - 1
Калин Тодоров; Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 194 гласа.

“Доста самонадеяно е да не считаш, че си се провалил пред обществото, при положение, че той (б.р. Слави Трифонов) и неговата партия блокираха - според мен съвсем съзнателно, възможността протестните партии да създадат правителство. Направиха го два пъти, направиха го по най-брутален и некрасив начин. Те (б.р. ИТН) през цялото време вървяха срещу законите, срещу Конституцията, срещу волята на народа. Той непрекъснато се кълне в суверена, но именно това, за което суверенът го беше изпратил в Народното събрание, той не свърши. Суверенът изпрати тях - протестните партии, да създадат правителство и да управляват държавата. Tой (б.р. Трифонов) направи така, че да се управлява държавата да е невъзможно, генерира хаос, а сега вече последните му стъпки са и да злепостави, да компрометира останалите две протестни партии. Всичко това за мен е съвсем целенасочено и закономерно поведение на един човек, на една партия, които са “пета колона” в протеста”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ писателят и журналист Калин Тодоров.

“Смятам, че той (б.р. Трифонов) имаше програма-минимум и програма-максимум. Програмата-максимум, която му бяха поставили хората, които го движат, беше да състави правителство на малцинството. Това правителство на малцинството би било интересно с това, че тъй като не е коалиционно, той не би се съобразявал с волята и интересите на никой друг. Другото, което е още по-неприятно е, че той би разчитал на плаващи мнозинства, при положение, че партиите на статуквото - ГЕРБ и ДПС, заедно с неговата партия, правят около 160 души. Той щеше да има едно съвсем безконтролно правителство, което щеше да прави абсолютно това, което е в интерес на задкулисието”, каза още Тодоров.

Той подчерта ролята на предложенията на Трифонов за състав на Министерски съвет в неуспеха на ИТН да състави правителство на малцинството - ролята както на Николай Василев, така и на Петър Илиев. Към тях добави и Радостин Василев, “който се опитва да компрометира Татяна Дончева”. “Всички те са хора, които освен че са обществено неприемливи, са и негодни да управляват държавата. Не мога да си представя, че съдбините на държавата ще бъдат поверени в ръцете на един министър-председател, който до този момент е ръководил някаква групичка от 7 до 10 човека и е представител на България в една даже не средна, а малка американска фирма”, допълни той, имайки предвид Пламен Николов.

“Кадрите, които той (б.р. Трифонов) предложи бяха абсолютно неприемливи. Второ, начинът, по който го направи - без да се съобразява с мнението на останалите протестни партии, без да се опита да разговаря с тях и, освен това, без да се съобразява с мнението на обществото, на хората, които са го изпратили там. Всичко това за мен говори, че той предварително беше наясно, че иска да постигне или програма-максимум, или програма-минимум. Програма-максимум е да си направи правителство на малцинството, което да обслужва интересите на олигархията, а програма-минимум, до която успя да стигне - да блокира възможността да се направи правителство на протестните партии, да отнеме голяма част от енергията на протеста. Абсолютно категорично той постигна това, което се е стремял да постигне” обясни Калин Тодоров.

Той коментира и казуса с Татяна Дончева и посочените от нея фигури, които биха могли да стоят зад ИТН. “Беше публична тайна, че Орлин Алексиев, който фактически е в основата на скандала с Татяна Дончева, е финансовият гуру на общината (б.р. на Столична община) - три мандата подред е председател на Постоянната комисия по финанси и бюджет от ГЕРБ, той е сивият кардинал на общината и освен това той е доста сериозно компрометиран от един наркоскандал, което показва, че зад него стоят съвсем други неочаквани сили”, обясни Тодоров.

“Също така, г-н Каримански, когото те се опитаха да наложат като гуверньор на БНБ, преди това последователно е бил първо шеф на Демирбанк - банката на Фуат Гювен, банката, която финансира обръча от фирми на ДПС, а Фуат Гювен беше човекът, който даде пари на Доган да си купи Пристанище “Варна”. След това Каримански става шеф на банката на Петя Славова, която е пряко свързана с библиотекарите, с Библиотекарския институт. Така че това са фигури, които са обществено неприемливи”, допълни той.

На въпроса как да си представим, че Борисов - с цялата си осведоменост, е допуснал да се изгради ИТН като проект, Тодоров отговори: “Това е много особен, странен, деликатен въпрос. За мен това означава, че има две или три крила на мафията, които воюват помежду си и се опитват да овладеят държавата. Крилото на мафията, която представлява Бойко Борисов, което беше овладяло държавата и което направиха опит да детронират с крилото, което е представлявано от Слави Трифонов, имам чувството, че в един момент, когато те видяха общия враг - а общият враг в случая е протестът, те просто се обединиха. Склонен съм да мисля, че още от самото начало са играели в някакво съдружие”.

Той посочи, че лидерите на двете партии са критикували словесно съответния “противников” лидер, но допълни, че “в решаващи моменти - дори при гласуванията в НС, когато интересите на двете групи са засегнати, те гласуват в поразително единомислие”.

“Има реална опасност при третите избори през ноември ние да се озовем именно пред коалиция ГЕРБ, ДПС, ИТН и някакви части от БСП. Това ми беше намекнато. В прав текст ми го намекна човек, който разбира и който знае проблемите на задкулисието. Тази възможност реално съществува”, предупреди Тодоров.

На въпрос за присъствието на БСП в подобно евентуално управление, той отговори: “Те биха се включили само ако на Конгреса успеят да детронират Корнелия Нинова. Публична тайна е, че вътрешната опозиция в БСП, която играе срещу Нинова, от години играе с Бойко Борисов - имам предвид Гергов, Добрев и т.н. Ако вътрешната опозиция в БСП вземе властта в партията, тя ще направи коалиция с ГЕРБ”.

Калин Тодоров посочи, че в момента крилата на мафията са обединени срещу общия си враг президента Румен Радев. “Склонен съм да мисля, че те (б.р. крилата на мафията) не са се отказали съвсем от възможност да го съборят като президент. И ако те го съборят, оттам нататък няма да имат никакъв проблем да съставят каквото си искат правителство”, допълни той и уточни, че това е възможно дори и математически.

Той коментира и преимуществата на президента Радев в контекста на предстоящите президентски избори: “Най-силният коз на Радев срещу противниците му е, че той не е корумпиран или поне не може да бъде обвинен, че е корумпиран. В момента основният конфликт в обществото е корупция срещу нормализация. Президентът може да предложи и успехите на едно служебно правителство, което също показа, че срещу корупцията е възможно да се проведе успешна борба. Освен всички друго, това, което не се говори, но което е така е, че той има подкрепата на голяма част от външните фактори. Нещо, което не се споменава от пропагандата на ГЕРБ е, че Бойко Борисов вече никога не може да стане министър-председател или да управлява под някаква форма държавата, защото той загуби външната подкрепа. Е, външната подкрепа Радев засега я има. Всички тези неща, сложени на масата, го правят почти сигурен победител. Винаги обаче съществува и обратният вариант - да загуби”.

Калин Тодоров посочи и министрите от служебното правителство, които според него са провели реални борба с мафията - министър-председателя Стефан Янев, министъра на икономиката Кирил Петков, министъра на финансите Асен Василев, министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова, министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на правосъдието Янаки Стоилов. “Другите не ги видяхме - не видяхме енергетиката, не видяхме селското стопанство, не видяхме туризма, а там също има страхотни ями, които трябва да се разровени”, допълни той.

“Ако следващото служебно правителство на Румен Радев продължи в това темпо, по този начин да се бори срещу корупцията и да разрива Авгиевите обори, президентът многократно ще увеличи шансовете си да бъде преизбран”, каза още той.

“Възможно е и да се появи нов проект - партия на министъра на икономиката и министъра на финансите. Според мен засега абсолютно погрешно се опитват да ги сложат в някакво чекмедже - или са десни, или са соросоиди, или са някакви други. Не, те са просто партия на нормалността, партия, която показа, че е възможно една държава да не е корумпирана. Според мен на това се дължи огромният им престиж. Те показаха нещо, което не знаехме вече 30 години, че е възможно - една държава да се управлява и без корупция”, смята още Тодоров.

В края на разговора Калин Тодоров разказа и за последната си книга - “Завесата падна”. “Това, което съм се опитал да кажа в тази книга е, че от 2001 година насам - вече близо 20 години, един след друг се опитват да ни пробутват чисто инженерни проекти. Нарекъл съм тези три инженерни проекта Царя, Пъдаря и Шута. Първоначално ни предложиха Царя - 10 години един инженерен проект изяждаше политическото пространство (...). След това на мястото на този огромен център се настани Пъдаря. Сега се опитаха на мястото на Царя и Пъдаря да сложат Шута. Този път не се получи. Изтощи се самата идея, че е възможно да лъжеш хората повече от 20 години. Хората прогледнаха”, каза той.

“Хората прогледнаха и затова ми се струва, че всички тези идеи, че Бойко Борисов може да се върне на бял кон в българската политика и отново да управлява, не са състоятелни (...). Никога вече българите няма да допуснат един подобен примитивен и корумпиран тип да управлява държавата. Това просто не може да стане”, допълни той.

"Крайно време е българските политици да престанат да се занимават с партийно строителство и да започнат да се занимават с държавно строителство, да мислят как да управляват държавата, как да я направят по-добра, а не как да излъжат група хора и да ги ограбят", каза още той. "Ние сме тези, които пращат хората във властта - било то в Главна прокуратура, било то в Министерски съвет, било то в Президентството. От нас зависи кой ще отиде там, дали ще ни излъжат още веднъж, дали няма да успеят да ни излъжат. Всичко зависи от нас", завърши Калин Тодоров.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Легитимни ли са за Вас избраните след това парламенти?
Линк към резултатите


България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 194 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Бамбука
1 Отговор
Браво. Точно и ясно.

Коментиран от #21, #94, #107, #109


Оценка:
-77 +268

Мислещ
2 Отговор
Очеизвадно е. Ролята на чалгарите от първия ден е да хвърлят кал по всички опозиционни партии, да се правят на обидени и съответно след следващите избори да кажат, че "Не са имали избор, понеже те другите много лоши и не ги щат, а трябва да има правителство, та ГРОБ/БКП и турците са единствената опция".

Лошото е, че наистина Антидемократична България и И Бъгни се не са достатъчно по-малко зло от тези. Възраждане ясно, че ще са в опозиция, така че не може да става дума за власт при тях, поне на този етап.

Коментиран от #7, #19


Оценка:
-68 +192

Въпрос
3 Отговор
Защо ген. Атанасов е в студиото на частна телевизия(Ризова) , като трябва да бъде на работа в НС??? Кой ще му плати тази самоотлъчка? Пак жалкия народ ли? Незабавно да му се отреже надникът! Деб.или с де.билите!

Коментиран от #13, #137


Оценка:
-57 +149

тулупов
4 Отговор
Много ясно че това е играта. На слави честито първи крачки в измамния политически свят. И не се прави на ощипана мома славчо.

Оценка:
-51 +198

верваи ми
5 Отговор
Слави доказа че плюе по този за когото му платят.

Коментиран от #32


Оценка:
-41 +213

Смърфиета
6 Отговор
Кой е този обратен убитак?

Коментиран от #10


Оценка:
-154 +60

Абе Хейко
7 Отговор

До коментар #2 от "Мислещ":


Какво Възраждане те подгони предвечерно ве?

Оценка:
-25 +71

Валката
8 Отговор
Сега Тошко волейболиста да коментира това.

Оценка:
-18 +93

9
Този коментар е премахнат от модератор.
янко
10 Отговор

До коментар #6 от "Смърфиета":


сина на Станко Тодоров

Коментиран от #20


Оценка:
-10 +66

Пифи
11 Отговор
Поредният умствен екзерсис в медиите. Суверена решава кой и какво ще бъде. Само "размътват" мисленето на избирателите, които не са си стъпили "здраво на краката"!

Оценка:
-114 +45

А НИЕ.
12 Отговор
ПО ФЕЙСА И ФОРУМИ СЪЩОТО
ГО ПИШЕМ ОТ МЕСЕЦИ. И ДНЕС
И ВЧЕРА НЯКОЯ, НЯКОЙ КАЗАХА:
И КОМЕНТИРАХА СЪЩОТО. КОЕТО
НИЕ ПИШЕМ, НО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ.

Оценка:
-19 +55

Нагли са
13 Отговор

До коментар #3 от "Въпрос":


Безпрецедентно!

Оценка:
-7 +36

Алооуу Калине
14 Отговор
Ти в час ли си?
Айде моля всичките разбирачи,що не вземете да си направите една партийка и да се любите до безкрай.

Оценка:
-97 +44

asd
15 Отговор
Дубрютру!

Гнусната оркска паплач защо писка против Нинова а?
Защото такава гергерастка/геперастка паплач това иска!
Е да питат онзи шебек Киру Въртелешката/ВЕИ-то и останалата с.ган.

Оценка:
-23 +63

Пич
16 Отговор
Според нашите политици , мафия е далавера и обогатяване , в което те не са се вредили да участват... За наивниците пояснявам - винаги ще ви управлява мафия , защото няма да участвате в далаверата...

Оценка:
-14 +47

Смърфиета
17 Отговор
Не разбирам защо доносниците на софийските служби, начело с Рашков, които бяха пришити към Президента, който на практика не познаваше подводните течения в софийската политика, се наричат "протест", а не активно контрамероприятие на произвола на Гешев. Ама това, че чхутите дърпат конците на Ст. Янев, който слабо се изразява, и даже са му турили за секретарка докторант на Румяна Коларова, онази еврейка дето Плевнелиев му я дадоха за секретар за връзка с гражданското общество? Евреите са гласовити, дума да няма, но това не е протест, няма ги Хенри осми, Лутер, Калвин и Цвингли.

Оценка:
-76 +25

Пецата
18 Отговор
Прав текст и намек са противоположни неща. Няма как да ти намекнат в прав текст, освен ако не си фантазираш. Заместваме ИТН с ДБ и всичко си идва на мястото, защото ДБ бяха тези, които провалиха първи и трети мандат. Другите след тях повлякоха крак защото нямаха избор.

Оценка:
-34 +58

ЛЪЖЕШ
19 Отговор

До коментар #2 от "Мислещ":


Още първия ден
всички ляво десни комунисти в НС
се обединиха
срещу ИТН!
Това е истината!

Коментиран от #50


Оценка:
-98 +30

Смърфиета
20 Отговор

До коментар #10 от "янко":


Ако е вярно, значи чхут и рядко изхождение по дефиниция.

Коментиран от #34


Оценка:
-9 +15

Хаха хаха ха
21 Отговор

До коментар #1 от "Бамбука":


Борисов е въздух под налягане
в спукан плондер ОПГ ГЕРБ!
Борисов само плямпа срещу Радев,
но го е страх да се кандидатира за Президент!
Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!
И Борисов ще стане за посмешище
с плямпането си срещу Радев!
Нали?

Коментиран от #31, #102, #103, #117


Оценка:
-24 +116

Последния Софиянец
22 Отговор
Днес в парламента тази коалиция е факт.

Оценка:
-23 +48

Дааа
23 Отговор
Още един платен "политиколок"....дрънка глyпотевици на поразия... Продължават да отклоняват прожекторите от Гроб, Дпс и Бсп, виновниците за съсипана България и да оплюват една нова партия и лица в нея, ИТН

Коментиран от #29


Оценка:
-94 +27

07 09 1911
24 Отговор
Велика рождена дата.

Коментиран от #93


Оценка:
-8 +23

Хахаха
25 Отговор
Тоя Трифонов го размятахте и пришивахте към кого ли не.Всеки разумен човек ще спре да ви вярва в един момент станахте нагло банални.Сигурно сте ударили в тавана на лимит заплащане щом вадите хора от шкафовете с молци да бръщолевят едни и същи глупости

Коментиран от #27, #140


Оценка:
-63 +30

За честта
26 Отговор
Бачо Калин е много навътре в игрите. Няма кой сериозно да обори това което казва бачо Калин. Как не го е срам Чалгаря. С това здраве и без семейство единствено честта си трябваше да заложи пред българите и да я отстоява за пред историята.

Коментиран от #52


Оценка:
-28 +81

Бамбука
27 Отговор

До коментар #25 от "Хахаха":


Задкулисието създаде ИТН. Защо, кога и за колко ще се изясни. На първите два въпроса отговора е за да прецакат българските граждани протестиращи корупцията, да покажат на Герб кой кара влака. За колко ? Предателите ги купуват за няколко сребърници и потупване по рамото, а понякога и за малко прашец.

Коментиран от #35


Оценка:
-19 +77

Дааа
28 Отговор
Затова сме на 112 място, по лошото е, че те не се притесняват от това, стига да печелят от глупостите дето дрънка.....баx ви и гилдията със статут и авторитет на жрица от магистралата

Оценка:
-9 +41

Смърфиета
29 Отговор

До коментар #23 от "Дааа":


Споко, бързо ше остарее.

Оценка:
-6 +8

хм хм
30 Отговор
Прекрасен анализ,напълно споделям мнението му.За всеки се съди не по думите,а по делата.Делата на Итн,Герб и Дпс показват синхронизация и общ икономически интерес.Всичко друго е театър и постановки.

Коментиран от #37


Оценка:
-25 +73

Бамбука
31 Отговор

До коментар #21 от "Хаха хаха ха":


Осъдени за лъжа не ме интересуват, както и тези с шкафчета и пистолет до леглото. Там сутеньорите имат думата, те си знаят контингента.

Оценка:
-11 +44

LOSHIA
32 Отговор

До коментар #5 от "верваи ми":


И ти ми вервай: Слави винаги плюе по този който трябва,а не за който му платят!!

Оценка:
-57 +13

Хаха
33 Отговор
Ох тука всеки от всичко разбира и е запознат с всичко и всички. Тоя Трифонов само към неаполитанската мафия не го пришиха. Пък ако толкоз бяха с ДПС и ГЕРБ досега два пъти имаха възможност да си направят правителство. Ех за 20 лева всичко сте готови са напишете журналята!

Оценка:
-44 +27

янко
34 Отговор

До коментар #20 от "Смърфиета":


Вярно е,лично го познавам.Но не съм го виждал от много години

Коментиран от #58


Оценка:
-8 +6

Смърфиета
35 Отговор

До коментар #27 от "Бамбука":


По-сложно е, Генчо, и ти го знаеш ..

Коментиран от #48


Оценка:
-4 +7

Уса
36 Отговор
Трифонов го създадохме ние хората,които нямаме нищо общо с ония бастуни на яслата и целият им антураж от к..ви,сутеньори,подмазвачи,лизачи.За жалост такава е системата партиина а на Трифонов не му отива да бъде полирик,но не е трагедия по-добре такъв макар и странен отколкото сганта която ни пие от живеца 30 години.Истината е че ИТН са сами срещу всички

Оценка:
-34 +18

LOSHIA
37 Отговор

До коментар #30 от "хм хм":


А делата на ДБ и ИБГНИ какво показват,бре? 65 депутата желаят системата да бъде ДЕМОНТИРАНА,а 175 НЕ ЖЕЛАЯТ!!??!!

Оценка:
-13 +28

Емигрирайте масово!
38 Отговор
От какво се страхувате? Не виждате ли как се пропилява времето ви?Аз съм на 62 на 3000 км и тръгнах на 49. .....С жена и дете.Имате професия, знаете език...Има свободни позиции за ваща професия?Има посредници които търсят кадри. Елате в страни от Евро съюза (истинския).Естествено дипломата да е легализирана, признавана на запад. ...ще станете на 80 и в БЪЛГАРИЯ тия смр@дливци още ще се карат за своето благо.Повислете за вашето си.......Сама като си помисля какви ХХХХХХХ ви управляваха, какви чалгари сега пък ви го набутват ми се драйфа. Не съм си идвал от 4 години.....не ми се и стъпва....повръща ми се от простотията балканска....Патриотизъм?Няма такова нещо-то е за наивниците. Никаква перспектива няма в БЪЛГАРИЯ. Всичко високо технологично го унищожиха. А ново няма как да се направи защото няма кадри.Тиквата за 12 години Ви уби като държава.Сега чалгарят заби ножа по дълбоко.А пак му вярвайте след 2 месеца.

Коментиран от #46, #61


Оценка:
-23 +41

Калин Тодоров,? Как протестите партии ще
39 Отговор
Направят правителство без ИТН?? Как, с кой, с ГЕРБ, с БСП, с ДПС?? Говориш пълни глупости!! То няма дае правителство на Протестите партии, а на старата мафия в Парламента???

Оценка:
-34 +12

Кой68
40 Отговор
Бая ще да е намека!!!!

Оценка:
-0 +8

абг
41 Отговор
"Прав текст" и "намекнаха" са взаимоизключващи се понятия.

Оценка:
-5 +16

БСП= ГЕРБ=ДПС
42 Отговор
Като гледам кой как гласува в парламента не знам тоя къде пришива ИТН към ГЕРБ и ДПС? И днес при гласуванията на бюджета гледам,че си гласуват ГЕРБ,ДПС и БСП!

Оценка:
-20 +18

БСП на Бунището
43 Отговор
Една жена от Женския пазар,която много разбира от Политика му казала на Калин в прав текст ,че се очаква коалиция между ГЕРБ,ИТН,ДПС и части от БСП.....и т.н. даже се отказах да чета повече....Смиешно ли ви е,а???

Оценка:
-29 +22

и ко
44 Отговор
излиза от цялата работа
Представите на НАРОДА и политиците за НОРМАЛНА ДЪРЖАВА се разминават драстично със делата им

Ей ,прекалихте със вашите празни приказки ,ще има шутове
обърнахте ДЪРЖАВАТА на лична фирма ,всичките сте си плюли в устите ,бе
само гювеча гледата ,вашия

Оценка:
-1 +18

ежко
45 Отговор
Глупости на търкалета.Ако останалите протестни партии бяха подкрепили Трифонов и той деиствително беше съставил правителство на малцинството, то последното щеше да е много внимателно в действията си, защото подкрепата му щеше да е по-тънка от нишка на паяк и лесно би паднало,ако изгуби дори подкрепата не на партия,ана 2-3 депутата.За целта обаче Христо и Мая трябвше да се откажат от мераците си да управляват пряко,а това не е тяхната цел, а по скоро обратното на последната.

Оценка:
-26 +20

БСП= ГЕРБ=ДПС
46 Отговор

До коментар #38 от "Емигрирайте масово!":


Ти като си решил да не се връщаш,и като ти се повръща,защо пишеш в български сайтове и четеш новини за България?

Оценка:
-11 +29

Бай Яни
47 Отговор
Пу да му се не види,от къде го изкопахте този дърт комунист с промити мозък,аяе много лъже наглеца му с наглец,повече от ром при разпит лъже доносника от ДС. Партии на протеста все стари ченгета. А само Радев бил читав,аяе хората нещът да го виждат тези ни го пробутват.

Оценка:
-39 +18

Бамбука
48 Отговор

До коментар #35 от "Смърфиета":


Така е, но Съединението веднъж даде отговор на въпросите. Има шанс да го даде още веднъж - ясно и категорично.

Коментиран от #54


Оценка:
-3 +10

Ми при положение,
49 Отговор
че другите си раздават едни мафиотски пари под масата, кой купува кой продава партии е по добре да има едни разумни хора да направят най накрая правителство и дано се контролират едни други и да приключат тия мошеничества ! Винаги съм смятал, че е по добре голяма коалиция за по малко кражби !

Оценка:
-7 +10

Мислещ
50 Отговор

До коментар #19 от "ЛЪЖЕШ":


В някое от тъпите шоута на тошко - може, в реалността дори и в момента са прекалено меки с тях. Единствените, които са се обединили срещу тях, са нормалните хора в коментарите. Иначе Кошлук ТВ даже на крака му отиде да му прави ПР на чалгаря.

Оценка:
-13 +17

зрител
51 Отговор
гусинът е пропуснал ристю в нея "коалиция"! ще се разсърди чилякът.
предполагам, "частите" от бсп са за цвят. не, че няма магарета там, ама...

Оценка:
-6 +21

изрод от ГЕРБ
52 Отговор

До коментар #26 от "За честта":


И кой е бачо ти калин бре? Гадател ли е? Журналист ли е? Май ни едно от двете!Само син на Станко Тодоров!

Оценка:
-18 +16

53
Този коментар е премахнат от модератор.
Смърфиета
54 Отговор

До коментар #48 от "Бамбука":


Генчо, какво съединение бе човек, като оня дето са е съединил другия с него, е умрял да ме прощаваш за простащката метафора?

Коментиран от #79


Оценка:
-2 +5

Год
55 Отговор
Калине защо спиш отвит. Вече е студено. Мозъкът ти работи на много бавни обороти. ИТН никога няма да влезе в съюза на тези които съсипаха страната ни.

Оценка:
-21 +12

👽Асгард👽
56 Отговор
Как така са ти намекнали в прав текст бе льольо? Щом е в прав текст значи , че директно са ти ги казали нещата!

Оценка:
-8 +16

Само малко не разбрах
57 Отговор
Кои от партиите в настоящия парламент са протестни? Славито, който „рева” в шоуто половин година, че 50% от ГЕРб били негови и Борисовия си ги „присвоил” след основаването. Майчето, която предложи Пеевския за председател на ДАНСъ, а после го гони и все още не е ясно съпруга й дали е член в УС на БСПто. Дончевата с поправката Ванко 1 или бившия министър на Борисовия г-нъ Хр. Ивановъ. ДПСто и БСПто въобще не ги споменавам, защото вече 30 години им гледаме как се „целуват” на площадите и после се развеждат по „сметка”. Бих казал, че имаше протестиращи хора към които се лепнаха (компрометирани и услужливи) дейци на политическият (олигархичен) елит.

Коментиран от #70


Оценка:
-11 +15

Смърфиета
58 Отговор

До коментар #34 от "янко":


Склонна съм да ти вярвам. Принципно е лесно да се провери.

Оценка:
-5 +2

Ender
59 Отговор
Поредна платена анти-ИТН статия!

Оценка:
-19 +18

НЯКОЙ
60 Отговор
Споделям - логично, компетентно, честно!
Разминали сме се на косъм от нова диктатура и мутроуправление!
Даже още по-нагло от предишното!

Коментиран от #64


Оценка:
-7 +21

LOSHIA
61 Отговор

До коментар #38 от "Емигрирайте масово!":


Няма да емигрираме!!Ще си оправим държавата!Няма да е лесно,но всички заедно ще успеем!!!

Коментиран от #135


Оценка:
-4 +28

Ццц
62 Отговор
Един човек ми каза, че друг му казал, че тоя пич трябва да се изкаже за тези неща и така да подкрепи едни партии, чиито кадри никой не иска за министри, а едни хора много искат да имат свои министри. Като чуя, че Манолова, Дончева, Капон и оке един брадат галфон са партия на промяната и....

Оценка:
-9 +21

Туй
63 Отговор
Е онуй пиле дето шепне на бивола в ухото докато му кълве паразитите.На тоя Калин същото пиле направо му изкрещяло трите букви ИТН и стана страшно ужасът настъпи.ИТН дори и един ден не са управлявали самостоятелно и не са имали шанса да се докажат.Гадни мутри от Герб-сдс-дпс-бсп махайте се

Коментиран от #78


Оценка:
-20 +16

ИВАНЧО
64 Отговор

До коментар #60 от "НЯКОЙ":


Нито е логично,нито е компететно,нито е честно!Без никако значение КОЙ СИ!

Оценка:
-5 +8

Само питам
65 Отговор
Дядо Калин що се излага на стари години? Кой и той та някой да му споделя тайни от задкулисието в България. Хептен е изкукал горкият а медиите се гаврят с него като го поощряват да говори.

Оценка:
-19 +14

Истината
66 Отговор
Абе, Трифонов само на марсианците човек не излезна. Като гледам всички в тая страна знаят тайните на задкулисието, а Слави го пришиха към всичко живо

Оценка:
-13 +16

ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...
67 Отговор
"ИЗПРАВИ ГО БЪЛГАРИНО.ИДВАМЕ ДА СЕДНЕМ" Е ПАРТИЙКА НА ФАТМАКА И ЧЕРВЕНАТА ДС-ОЛИГАРХИЯ!
БИВШИ ДС-БОКЛУЦИ, ПАЧАВРИ И ПИШМАН АДВОКАТИ НА..ЧЕРЕПА, МУСТАКА ,..БИВШИ ДЪРЖАНКИ НА МУТРИТЕ БРАТЯ ГАЛЕВИ,НЕЖНИ СОРОСИ И ДЖЕНДЪР ПАПЛАЧ!
ФАКТ.
Бай ду уеб,...ИМА ЛИ ОФЕРТИ ОТ...500 К, ЗА...ДЕПУТАТСКИ ГЛАС?!?😂

Коментиран от #77, #85


Оценка:
-17 +14

Слави Трифонов
68 Отговор
Браво бе боклук дърт значи ИТН са от лошите, защото не направиха правителство с ГЕРБ и на два пъти отказаха така ли бе? И сега ги обвиняваме че видиш ли на третия път ще вземат да направят.

Оценка:
-23 +14

Тиква
69 Отговор
Калинчо, мамин златен. Дърт си вече да мислиш и говориш глупости. Все умници се въдите да давате акъл.

Коментиран от #110


Оценка:
-19 +13

факт
70 Отговор

До коментар #57 от "Само малко не разбрах":


Е сега Слави и ББ имат по 50 % в парламента и могат пак да си другаруват /управляват/.

Оценка:
-4 +20

Пепи
71 Отговор
И срещу кои закони са действали ИТН?

Оценка:
-5 +17

така така
72 Отговор
Борисов и Трифонов са един и същ човек, под две самоличности.

Коментиран от #76


Оценка:
-15 +18

Айде бе
73 Отговор
Ако не бъркам, този е архитект. Или брат му беше? Все едно, за дипломната работа на архитекта и колектива им платиха 16 или 18000 лв в края на 70-те, които бяха огромни пари, уж много нужна била такава разработка, та после идва Комисията за Държавен и Народен контрол да разследва! За сведение- тогава висшист проектант започваше с 80 лв.! Та имайте предвид колко е "обективен" тоя и защо Радев му е най- на сърцето.

Коментиран от #115


Оценка:
-17 +17

Алооо
74 Отговор
Много е прав за всичко казано ,пъзела се подрежда.

Оценка:
-13 +17

67778
75 Отговор
Калине празна кратуно, да твърдиш, че Нинова била опозиция на ГЕРБ трябва да си тежък алигофрен.

Оценка:
-22 +10

Слави Трифонов
76 Отговор

До коментар #72 от "така така":


Да и сам се дърпа да направи коалиция със себе си, като предния ден сам си предлага такава коалиция. Абе откъде ви изравят такива безмозъчни бе?

Оценка:
-6 +9

77
Този коментар е премахнат от модератор.
mi6osp
78 Отговор

До коментар #63 от "Туй":


От Борисов са парите, в Доган са юздите.

Оценка:
-5 +20

Бамбука
79 Отговор

До коментар #54 от "Смърфиета":


Опс, май говорим на различни езици. Мисълта ми беше за онова което празнувахме вчера и за този дето не го призна, дето нещо като брат ни се пишеше. Та от там и за ИТН-то, но явно сме на различни писти.

Оценка:
-3 +5

Коментатор
80 Отговор
Слави Трифонов е един простак с псевдо патриотични претенции. Жалко е, че толкова българи гласуваха за него без за си дават сметка за какъв субект гласуват - изпечен чалгаджия с манталитет на кръчмар с ниска култура и без всякъкав политически опит или опит в каквото и да е било сериозно поприще. Политиката е нещо повече от това да правиш скечове и да промотираш пошла музика и елементарно шоу. Спасителите на нацията от сорта на Слави само могат за забатачат държавата още повече. Да не говорим, че такива спасители сме виждали вече - Симеон предложи големи надежди, но се замина като жалък политик, ламтящ за имоти. Никой политик, без солидна партия зад гърба си, доказал се във времето, не може да направи нещо добро за Бъргария. Жалко е, че народът до такава степен се лумпеницира и оглупя, че е в състояние да гласува за съмнителни личности, които са без доказан опит в държавното управление и се хвърлят с глава напред, без капка разум в избора си, а просто по симпатия. Действително е трудно да се ориентира човек в българската политическа действителност, но преценката през погледа на демонстрирани принципи от дадената политическа личност би била по-правилна, отколкото да се базира на демагогия и празни приказки. Проблемът е, че е необходма способност да се различат двете категории...

Оценка:
-10 +25

Направете го
81 Отговор
Крайно време е да се направи такова правителството и да се успокои държавата. Всички други партийки са вредни. Цял ден днес в парламента мая и капонката дрънкът, дрънкат.... Безмислено.

Оценка:
-6 +12

Бай Кольо
82 Отговор
Абе,Факти това кукуригу от къде го измъкнахте?

Оценка:
-11 +12

83
Този коментар е премахнат от модератор.
Тоя
84 Отговор
Е луд сенилен каманис

Оценка:
-13 +6

Ммммм
85 Отговор

До коментар #67 от "ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...":


ДОРИ И ИДИОТИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ...НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА.

Оценка:
-4 +2

Огнян Балкански
86 Отговор
Толкова по-добре, че този нищоправещ парламент отива на бунището!
При такива опасни скрити мнозинства, винаги е възможно задкулисието да хвърли маските и да се опита къде с пропаганда, къде с кютек да се окопае за още 12 години ан власт.

Оценка:
-0 +15

Маски долу
87 Отговор
Има Такава Нагла патерица!

Оценка:
-6 +10

Нако
88 Отговор
нов прокурор и чалгаря и др при бай Ставри да не забравяме и б.б

Оценка:
-10 +10

Кинжал
89 Отговор
Едни от най-смислените думи, които съм чул напоследък. Доста реална оценка на събитията. Браво на Калин!

Оценка:
-13 +12

Bai...
90 Отговор
МОЯТА МОЛИТВА

"Благословен бог наш..."О, мой боже, правий боже!

Не ти, що си в небесата,

а ти, що си в мене, боже -

мен в сърцето и в душата...Не ти, комуто се кланят

калугери и попове

и комуто свещи палят

православните скотове;не ти, който си направил

от кал мъжът и жената,

а човекът си оставил

роб да бъде на земята;не ти, който си помазал

царе, папи, патриарси,

а в неволя си зарязал

мойте братя сиромаси;не ти, който учиш робът

да търпи и да се моли

и храниш го дор до гробът

само със надежди голи;не ти, боже на лъжците,

на безчестните тирани,

не ти, идол на глупците,

на човешките душмани!А ти, боже, на разумът,

защитниче на робите,

на когото щат празнуват

денят скоро народите!Вдъхни секиму, о, боже!

любов жива за свобода -

да се бори кой как може

с душманите на народа.Подкрепи и мен ръката,

та кога въстане робът,

в редовете на борбата

да си найда и аз гробът!Не оставяй да изстине

буйно сърце на чужбина,

и гласът ми да премине

тихо като през пустиня!...

Оценка:
-0 +10

Нако
91 Отговор
нов прокурор и чалгаря и др при бай Ставри да не забравяме и б.б

Оценка:
-8 +8

Да ги няма
92 Отговор
Този плещи глупости. Той иска да управляват тетки мажоретки - смешните и алчни мая, татяна, капон, ами тия с ковчезите и прашките бабик, хаджи, минека и сие. Пази боже, те са вредни, вън.

Оценка:
-16 +12

БОЛШЕВИК 🌟
93 Отговор

До коментар #24 от "07 09 1911":


Роден е Др. Тодор Живков - най-великия ръководител на съвременна България. Живота по негово време беше прекрасен, нямаше безработица и бедност, имаше ред и сигурност.

Коментиран от #112, #126


Оценка:
-10 +14

Калин е с висока температура
94 Отговор

До коментар #1 от "Бамбука":


Трябва сериозно лечение.

Оценка:
-13 +10

Това е истината, другари !
95 Отговор
Събраха се гробари,нинова,слави и депесари !
Ура, другари !

Оценка:
-12 +6

Ташо
96 Отговор
Щом е гост на другарката Лили Маринкова, не си струва изгубеното време да прочета статията.

Оценка:
-11 +11

Господ гледа! И се чуди,и се мае....
97 Отговор
Как НАРОДА ни ги трае !...

Оценка:
-2 +12

тъкача
98 Отговор
И какво ще ги правим сега тия кавали като вече сме ги избрали...

Оценка:
-1 +16

Авертас
99 Отговор
Нека уточним, че ИТН са водени от не един кукловод и понякга им се налага да изпълняват противоречиви команди. Главната задача еше да отнемат гласове от настроените срещу ГЕРБ избиратели. След изборите два пъти наблюдавахме една и съща пиеска. Опасявам се, че коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП е първоначалната задкуисна договорка, която сега ще бъде осъществена под мотото "В името на народа"

Оценка:
-5 +10

Содом и Гомор
100 Отговор
Това е нашият парламент.
Без капка коефициент.

Оценка:
-1 +11

Заминавам за Афганистан
101 Отговор
Там е по спокойно !

Оценка:
-3 +6

Бойко отдаде от живота си 15г
102 Отговор

До коментар #21 от "Хаха хаха ха":


За да имаме една нова България. Време му е за почивка.

Оценка:
-10 +4

Радев е история....
103 Отговор

До коментар #21 от "Хаха хаха ха":


Ще го търсим на село с хвърчилата. Деса ще му прави войнишки боб.

Оценка:
-14 +8

121
104 Отговор
Калин е син на Станко Тодоров. Старите хора, шивачи помнят Станко Тодоров с добро. Не е крал цент ит България. Най-честния от всички от политбюро е бил единствен Той Станко ТОДОРОВ и дори се говореше.. Станко да дойде, от думите казани от Петър Младенов(учил е заедно в училище подобие на климатична гимназия с наша близка учителка Петър Младенов) а Не Танковете Да Дойдат. Калине, Бог да Ви Благослови. Скромен като баща си е Калин.

Коментиран от #114


Оценка:
-8 +13

Лудница
105 Отговор
Време е да се рестартира държавата,да се премахнат парите в кеш,всичко на трансакция през банка кеш пари до 1000 лв,да видим корупцията и укриването на данъци как ще съществуват,назначени на минимални заплати и половин работен ден,закон човек да не може да работи повече от една работа всеки трябва да си знае мястото,не едни да се водят на 2 3 ведомости и заемат 2 3 работни места,достойна пенсия за пенсионерите не да им се дава право да работят и да заемат местата на младите хора.Забрана за частните организации наричани партии,трябва да е по опростено ,най добрите в своите области да стават министри и депутати не сега сюльо и пульо депутат и министър и член на партия и като такъв се ползва с превилегии.достойно заплащане на майките да си гледат децата до 2 години не още на 10 месеца да бързат да се връщат защото не могат да закрепят двата края,не са чак толкова незаменими има си за всичко хора и може без тях 2 години,а и е по добре детето да усеща майчина обич и топлина отколкото нечий чужди шамари.Нека свърши вече този хаус и нечестност спрямо хората,нека тръгнем по нов път,това което бе до сега го видяхме не става от 9 милиона сега сме 6 и 4 милиона са в България всичко друго е навън.

Оценка:
-7 +6

Баа..ти
106 Отговор
Славчо ни излъгА, ама тоА път ша гласуваме с дЕдото за Кирчо!

Оценка:
-6 +10

Слепия
107 Отговор

До коментар #1 от "Бамбука":


Аз без очи видях корумпираните съветници на радев / защо не пусна прокоратурата на проверка ами вдигна юмрук /този пак иска луканово видиново правителство Спомня ли си някога при комунист да сме били добре Освен сега високи цени ниски заплати и пенсии Ток вода парно -цени до тавана много сме доволни от радев

Оценка:
-13 +6

анонимен
108 Отговор
По дрехите посрещат, млади хора, по ума изпращат. Нищо че няма Калин Станков костюм от 10 хиляди, но е скромен и честен. Крушата не пада по далеч от дървото. Станко Тодоров е от беден род. Бил е министър-председател на РБ. Не е крал. Извода за вас и не обиждайте на старост, че много стари има добри, както и много млади непросветени и неуки. Амин... Станко Тодоров!

Оценка:
-6 +14

Да напомня
109 Отговор

До коментар #1 от "Бамбука":


Калине Калине защо нищо не кажеш за белене скравена ловеч какво са правили комунягите защото « добрия комунист е мъртвия «Как така забрави за луканов видинов станишев а знаеш всичко за борисов Къде прави боико рашков следователя за смърта на марков / уволниго за да не излези истината/а говориш само за слави и боико

Оценка:
-9 +9

Кауна
110 Отговор

До коментар #69 от "Тиква":


Калине защо не попиташ как живееха хората /по татево време / имаха в рода хора избегали от комунизма / и заживели в скапания капитализъм / или били в почивните станции белене или скравена/ живи хора хвърляни на прасета Поне мълчи не се излагаи

Оценка:
-11 +9

Баце
111 Отговор
В Колониите справедливостта е престъпление !!!

Оценка:
-1 +11

И аз да кажа
112 Отговор

До коментар #93 от "БОЛШЕВИК 🌟":


И ви отгледа такива - неграмотници и доволници , да сте доволни от затвора и паницата с леща!

Коментиран от #120


Оценка:
-2 +4

До коментар 27
113 Отговор
Толупа купува предателките с возене в джипката и с още нещо..Освен голям крадец,голям лъжец е и с много слаби ангели.

Оценка:
-4 +11

Луди всякакви
114 Отговор

До коментар #104 от "121":


Какви шивачи, бе- Станко Тодоров- член на Политбюро, женен за еврейка от заможно семейство, всичко с привилегии- жилища, снабдяване, охрана, обслужване, образование и работа на синовете; тия 45 години не са пръднали без специално обгрижване, а след 10.11.1989 си раздадоха благините и активите на соца и досега децата и внуците им са пласирани по министерства, медии, агенции, фондации- винаги в държавния сектор, на наш гръб. Все с такива съм учил, никога не са се озорвали нито при ученето, нито за работа и освен това имат самочувствие като да са синя кръв!

Оценка:
-5 +11

И аз да кажа
115 Отговор

До коментар #73 от "Айде бе":


Чувате ли какво ви пише човекът- по 10 (десет!!!) ГОДИШНИ заплати им платиха на хрантутниците за дипломната им работа! И тук някои още за Живков се умиляват...

Оценка:
-5 +6

Артилерист
116 Отговор
При Т. Живков революционния устрем, всенародната градивна енергия, моралните норми на антифашистката борба постепенно затихват, за сметка на нарастване привилегиите на заслужилите другари. Оформя се червено-аристократична каста, докато народа затъва в посредствен чушкопечен, кьопоолен и прочие туршиен и буркано-плоден варен битовизъм. Калин е син на Станко Тодоров-един от малкото умерени, скромни и приемливи висши номенклатучици, който, Калин, описа в книга, какви благини, какви вили и имоти, какви Корекоми, какви баки с манджа, какви доктори, мед.сестри, масажистки и прочие чорбаджийски екстри е имало "Зад завесата на соца". Затова му вярвам и оценявам отговорите му за правдиви.

Оценка:
-2 +8

Ъхъъъ
117 Отговор

До коментар #21 от "Хаха хаха ха":


Ако "Борисов е въздух под налягане" то Радев е московско газообразно под налягане от което само шум и смрад се носи.

Оценка:
-11 +4

Читател
118 Отговор
Хайде пак " Всичко зависи от нас". Приказки за наивници. За да зависи всичко от нас трябва обединение на нацията, на всички нас. За съжаление това е химера потвърждавана ежедневно.

Оценка:
-0 +6

Леко Объркан
119 Отговор
Решението Слави да обере протестния вот беше взето две три седмици преди парламентарните избори на 04.04. Когато за пръв път платените социологически агенции обявиха че партията му ще има 19%. Всичко това се потвърди от последвалите действия на Тошко африкански и компания, хората видяха всичко това и на следващите избори ще ги изхвърлят. Единственото което противоречи на тази теория е защо Слави подкрепи президента?

Оценка:
-0 +5

БОЛШЕВИК 🌟
120 Отговор

До коментар #112 от "И аз да кажа":


Ей, мърльо - По времето на бай Тошо в работнически стол имаше първо, второ и десерт за купон от 1лв. Каква леща те гони. Сега е всеки ден леща и боб за народа, а един файтон хора са се ояли.

Оценка:
-2 +12

Абе
121 Отговор
Поредният ялов анализ, от който трябва задължително да си направим извод, че каунът Радеф ще спаси България.

Оценка:
-8 +3

МОШЕНИЦИ
122 Отговор
КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ ДПС И ИТН - ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА НАЙ - КАЧЕСТВЕНО И ............. НЕОБРАТИМО !ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА , ПЪРВИТЕ ДВЕ ПАРТИИ А ВЕЧЕ И ТРИТЕ !

Оценка:
-4 +6

псф
123 Отговор
Адмирации за Слави! Той просто разбра намеренията на протестните партии и отказа да "играе по тяхната свирка"! Така, той показа, че има държавническо отношение към България! Сега, вместо да бъде адмириран за това си решение, той е подложен на незаслужена критика.

Оценка:
-5 +5

Гошко
124 Отговор
Потриса ме говоренето на такива като този измекяр Калинчо.
Калинчо, мама, що не вземеш да се гръмнеш?

Оценка:
-7 +3

Лустрация
125 Отговор
Съд и затвооор

Оценка:
-0 +2

Про мит мозък
126 Отговор

До коментар #93 от "БОЛШЕВИК 🌟":


Ние-бившите членове наБКП и ДС сме уверени хора
Едно мислим друго говорим третои четвърто вършим

Оценка:
-4 +3

Бай Гошо
127 Отговор
Ако г-н Тодоров правеше такива задълбочени разбори и по времето, когато баща му беше премиер, щяхме да сме най-богатите, най-умните и най-красивите в света. Ама пусто шубе... Майка му беше много по-смела.

Оценка:
-2 +4

Коко
128 Отговор
Пий си хапчетата

Оценка:
-3 +1

аз съм Веска
129 Отговор
А ТИ ГО НАПРАВИ В ПРАВ ТЕКСТ - ЦАРЯ , ПЪДАРЯ , И ШУТЪТ .
ШУТЪТ МОЖЕ ЛИ ДА ГО НАПРАВИШ В ЖЕНСКИ РОД .
КАК ТИ ЗВУЧИ .ЗВУЧИ КАТО БУДА , АЛЛАХ , ЗМЕЙ.
НЕЩО СА СЕ ЗАПЛЕСНАЛИ ПО МЪЖКИЯТ РОД .... ОКУЛТНО ....

Оценка:
-2 +0

чалгар
130 Отговор
тоз чичак вехт не си е пил лекарствата и явно е дошъл в студиото да вземе нещо сухо както се полага на такива клошари като този световно неизвестен специалист.

Оценка:
-3 +2

Инженер
131 Отговор
Вярно е казал човекът за инженерните проекти на царя, пъдаря и шута. Пропусна да добави само чий инженерен проект е Льотчика и партията на Киро Канадеца.

Оценка:
-2 +1

Шаран БГ
132 Отговор
И този многоуважаван господин, въпреки многото писане, нищо не каза !
Ако ИТН се коалира с кого да е от ГЕРБ, БСП или ДПС / а това страшно много се иска и на трите стари бандитски групировки/ пиши ги на бунището на историята. Само така могат да ги опорочат пред избирателите им окончателно и безвъзвратно !!! Е, да, един мандат някои ще се порадват в Парламента, други могат даже и министри на нещо си да бъдат ....но до тук. Филмът " Бареков" ако не сте гледали, ще се прожектира отново на широк екран.................

Оценка:
-1 +1

Матей
133 Отговор
Ми той и самозванеца трифонов нали беше уж протестър,без да е помирисал майдана.А сега виж как нещата си идват на мястото,ама подир дъжд качулка.Защото има нещо дълбоко сбъркано в политическата система,къса се връзката между избирателите и техните представители.И това са именно партиите,които слагат начело в листите Сульо и Пульо,после избирателя се коси,че не ги е избирал.Протестъри ,ама трънки,това са самозванци и навлеци,сега има нови кандидати за месии--К.Петков енд ко.тия са големи артисти,правят се на умрели лисици,и боко не се е отказал,дебне малко да се разсеят и да се върне на власт.

Оценка:
-1 +3

Банкер
134 Отговор
Какво постоянно ни напомнят че е бил банкер в банката на петя , там се работи изключително много и това по скоро трябва е стимулиращо за избора му в бнб

Коментиран от #138


Оценка:
-3 +0

Българофилчето
135 Отговор

До коментар #61 от "LOSHIA":


Тиквата унищожи всички и всичко. Не че преди това не се краде и унищожава, просто банкянската проститутка на дръндарския циганин завърши процеса. Свършено е с тази кочина убитак. Но ти няма как да го разбереш щото си от онези 80% дебили. Тъпаци като теб няма как да направят каквото и да било щото сте прекалено прости.

Оценка:
-0 +2

истината
136 Отговор
БРАВО ЗА СТОЙНОСТНИЯ И ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ.
Който има поне малко мозък в главата , не е чалгализиран и не е зависим от корумпетата и иска нормално бъдеще за деца и внуци ще проумее какво ни казва с този анализ Калин Тодоров.
ЦАРЯ, ПЪДАРЯ И ШУТА - в много коментари и аз ползвам същия израз.

Оценка:
-0 +0

чий трол си
137 Отговор

До коментар #3 от "Въпрос":


Защо бръщолевиш глупотевини , без да ти са ясни задълженията и работното време на народните представители.
Корнела на едно от важните заседания, за да не гласуват с протестните партии каза , че имала ангажимент с интервю, вие сте се загрижили за ден който дори не е заседателен - тъпа комунистическо-чалгарска пропаганда за промити мозъци.

Оценка:
-0 +0

да бе
138 Отговор

До коментар #134 от "Банкер":


Много се работи за ограбване на народа. Плюс е за крадливите мутри и то сериозен плюс, видя се че им е мнооого ценен.

Оценка:
-0 +0

без крадци
139 Отговор
Публикувано във факти.бг: смешните и алчни мая, татяна, капон, ами тия с ковчезите и прашките бабик, хаджи, минека и сие
Горепосочените са МИЛИОН пъти за предпочитане пред: ПЪДАР Бойко с разните ПКП , Сачева, шушулката Деса..., ЧАЛГАР Слафчу с разните тошковчета , ПАША кърдъйя от дъпъсъто с разните крадливи еничари и сие.

Оценка:
-0 +0

никога ИТНГЕРБ
140 Отговор

До коментар #25 от "Хахаха":


Ами защото сам се и пришил към кого ли не , но всички са тъмни и крадливи субекти. Просто целия ми живот си е свързан с кой ли не от мутрите на 90-те и кой ли не корумпиран управник в този период. От къто създаде шоуто в БТВ Чалгаря редовно изпълнява политически поръчки в полза на престъпниците и оплюва всеки читав политик, който би им застрашил властта.
Трифонов е най-голямата измама за тотално унищожаване на държавността , която до сега е била предлагана на простия народ.
Чрез него задкулисните играчи вече не искат парчета от баницата, а цялата баница ( държавата).

Оценка:
-0 +0

аз съм Веска
141 Отговор
ВЕЧНА ДРУЖБА С КПСС!!!МАЙ ЩЕ АКТУАЛИЗИРАМЕ И ДРУЖБАТА .
ЧУДЯ СЕ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ГУБИХА ДА СЕ ПРАВЯТ НА НЯКАКВИ ДРУГИ .В ЗНАМЕТО Е ЗАЛОЖЕНО И ЧЕРВЕНОТО . ТАКА ,ЧЕ ЛОГИКАТА Е ВИДИМА .
ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , 45 ГОДИНИ ДА БОЯДИСВАШ В АЛЕНО , И НЯКОЙ ДА СИ ВЪОБРАЗИ , ЧЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С НЕГО .

Оценка:
-0 +0

аз съм Веска
142 Отговор
ПОЗДРАВЯВАМ ХУДОЖНИКА УСПЯЛ ДА УЛОВИ РОГАТА НА ЛУНАТА , С ПИПАЛАТА НА ОКТОПОД .ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТИНКА Е ЯСНА . ЛУНАТА ЩЕ СЕ ОТБРАНЯВА ЛИ , ИЛИ ЩЕ СИ БЪРКА В НОСА , ЗА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ ....

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Корнелия Нинова
Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира ветото на президента
Строите пътища, но няма да има народ, който да пътува по тях"

Още бисери
ТОП 5