Last news in Fakti

23 Януари, 2016 22:11 3 404 1

Намериха части от самолета на изчезналия полет MH370?

  • mh370-
  • boeing-
  • самолет
Намериха части от самолета на изчезналия полет MH370? - 1
Снимка: АР/БТА

По южното крайбрежие на Тайланд са намерени части от самолет, за които се предполага, че може да са от изчезналия през март 2014 г. малайзийски Boeing, съобщава агенция Reuters.

За момента е известно, че голяма метална част, е изхвърлена на брега в провинция Накхонситхамарат. За намерените отломки са съобщили в полицията местни жители. Най-голямата е с ширина 2 метра и дължина 3 метра.

Намерените части предизвикаха много предположения, но тайландските средства за масова информация извеждат версията, че намерените части принадлежат на измезналия малайзийския Boeing. За момента няма официално изявление по въпроса.

Boeing 777-200 на Malaysia Airlines изпълняващ полет MH370 по маршрута Куала Лумпур-Пекин, изчезна в нощта между 7 и 8 март 2014 г. На борда му се намираха 227 пътници и 12-членен екипаж. През януари тази година малайзийските власти признаха, че самолета е претърпял катастрофа, а всички намиращи се на борда му хора, са загинали.

Завършването на подводните издирвателни действия на изчезналия през март 2014 г. самолет се планират за юни 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а ся

    0 0 Отговор
    Загубих бройката . Колко пъти намират част от точно този самолет ?