Last news in Fakti

12 Март, 2016 15:35 1 781 0

Появи се ново парче от изчезналия MH370

  • mh370-
  • мозамбик-
  • самолет-
  • малайзия-
  • изчезнал-
  • малайжа еърлайнс-
  • изчезнал самолет

Отломката била намерена от южноафрикански тийнейджър на плаж в Мозамбик

На плаж в Мозамбик се появи още едно парче, за което се смята, че може да е част от изчезналия безследно полет MH370 на малайзийските авиолинии, съобщи Си Ен Ен.

Отломката, открита от южноафрикански тийнейджър, дава нова надежда за откриването на изчезналия преди две години Боинг 777.

Лиъм Лотер намерил отломката по време на семейна почивка в източната африканска страна през декември. 18-годишният турист обаче не предал находката си веднага, а я прибрал в дома си в ЮАР.

"Ние се натъкнах на нещо, което изглеждаше като извит сив обект. Не знаем какво е било в началото", каза 18-годишният младеж пред Си Ен Ен по телефона.

След съобщението, че е открита друга находка от самолета, отново в Мозамбик, семейството на Лотер предало своята находка в Министерството на транспорта. Стана ясно, че на отломката има петцифров номер, който се използва в самолетите „Боинг”

Следователите ще изследват парчето, за да установят дали е част от малайзийския самолет, каза Дан О'Мали от Австралийското бюро по транспортна безопасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА