Last news in Fakti

26 Март, 2016 09:20 2 790 1

Самолет кацна по корем (ВИДЕО)

  • самолет-
  • корем-
  • кацна

Аварийното кацане стана на летището в Насау

Самолет на авиокомпанията JetBlue направи аварийно кацане на международното летище в Насау, съобщи CBS.

Проблемите на самолета се дължат на повреда в предния колесник. Неизправности в колесника са били докладвани още преди приземяването. Машината е пътувала от Вашингтон до Бахамите.

Служители на летището за залели пистата за кацане със специална пияна, за да предотвратят пожар при приземяването. Въпреки появата на искри при кацането, самолетът успя да се приземи само с един колесник. На пистата той беше очакван от спасителни екип.

Няма пострадали след инцидента. Всички 93 пасажери и 4-ма души екипаж бяха евакуирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    2 1 Отговор
    .аси "никаквата" новина-истинският джигит ще се приземи "по гръб"!В края на краищата пасажерът си плаща и иска да има с какво да се похвали че е преживял след края на полета:)