27 Септември, 2016 11:51 2 101 0

Подсмърчащият Доналд Тръмп - хит в интернет (Видео)

  • доналд тръмп-
  • подсмърча-
  • дебат-
  • сащ

Милиардерът не спря да подсмърча под носа си по време на снощния дебат

Подсмърчащият Доналд Тръмп - хит в интернет (Видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Подсмърчането на Доналд Тръмп по време на снощния предизборен дебат е най-коментираната тема в социалните мрежи. Кандидатът за Белия дом на Републиканската партия определено притежава талант да привлича вниманието на телевизионната аудитория, но този път поводът е крайно необичаен.

Милиардерът не спря да подсмърча под носа си, докато спореше ожесточено с Хилари Клинтън. Това моментално роди в Twitter многозначителния хаштаг #Trumpsniffle.

Социалните мрежи за минути се изпълниха със снимкови колажи, пълни с шеговити коментари и зрелищни анимации. И всичко това на фона на спекулациите на потребителите около причината за неочакваното подсмърчане на милиардера.

Все още никой не знае защо носът на Тръмп не спря да тече в ефир, освен самият Доналд, разбира се.

От Twitter побързаха да се похвалят с рекордна потребителска активност. Според администраторите на социалната мрежа, от създаването си насам, Twitter никога не е регистрирал подобни стойности, свързани с политическо събитие. 62 процента от потребителската активност в мрежата е свързана с Тръмп срещу едва 38 на сто за Клинтън.

Във Facebook съотношението е още по-ярко - 79 към 21 в полза на републиканеца.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА