Last news in Fakti

26 Януари, 2017 08:11 2 057 20

Да приемеш исляма в знак на протест срещу Тръмп

  • мадлин олбрайт-
  • сащ-
  • ислям-
  • протест-
  • доналд тръмп-
  • мюсюлмани

Бившият държавен секретар може да се регистрира като мюсюлманка

Да приемеш исляма в знак на протест срещу Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Бивш държавен секретар на САЩ ще приеме исляма в знак на протест срещу имиграционната политика на президента Доналд Тръмп.

Мадлин Олбрайт, която бе външен министър при президента Бил Клинтън, заяви, че Америка трябва да остане отворена за хора от всички религии, пише The Hill.

„Бях възпитана като католичка, после преминах в Епископалната църква, а след това открих, че родителите ми са евреи. Готова съм да се регистрирам като мюсюлманка в знак на солидарност“, заяви Мадлин Олбрайт.

По време на президентската кампания Доналд Тръмп заяви, че мюсюлманите, които пристигат на американска земя, трябва да бъдат регистрирани в специална база данни.

Позицията на Мадлин Олбрайт бе приета с одобрение от американската феминистка икона Глория Стейнъм, която също изрази готовност да се регистрира като мюсюлманка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККК

    34 5 Отговор
    Като те гледам как си я карала сигурно и с мъжете си се пробвала да ги разнообразяваш.Аман от боклуци!
  • 2 даммм 7777

    31 5 Отговор
    Тия в САЩ-говоря САМО за сегашните политици--съвсем изперкаха...Боже,колко лицемерие има в тяхните постъпки.Реално тая кръвопийца дали ще приеме исляма или не-няма никакво значение--Тръмп е президент.
  • 3 боклук долен

    28 4 Отговор
    Тоя вампир сигурно ще преме исляма за да си опрости греховете за избитите 500 000 иракски деца.....ЗАМИСЛЕТЕ се...половин милион деца са избити от САЩ ...и това САМО в Ирак...Ето и признанието на това чудовище в което тя оправдава убийството на децата........https://youtu.be/4CZKb3625Jg.....
  • 4 Три

    21 4 Отговор
    Няма да учудиш никого Мадлин... само си погледни родителите, а те техните.. и така проследи близкородствените вързки и ще разбереш защо си дегенерат.
  • 5 goni

    23 1 Отговор
    Нормално за еврейка! Първо католичка, после протестантка, сега мюсюлманка и разбира се утре може да е будистка, или мормонка!:) Не може да се отрече че e практичен човек!:)
  • 6 Kcaniba

    16 5 Отговор
    Впредвид политиките на ФАЩ последните 25 години, редно е!!
    Да си сложи и бурка молим!!!
    Нека всичките жидомасони - либерасти да си приемат исляма!!!
    Поне да се знае - хуизху!!!
  • 7 ссс

    14 4 Отговор
    Заглавието е малко подвеждащо, да се регистрираш като мюсулманин не е точно, като да си смениш религията. Но нищо, нека се регистрира Мадленчето, ще бъде втората жена на Обамката.
  • 8 Лъчо

    9 3 Отговор
    Щом е еврейка, тя с нищо не променя религията си. нали евреите създадоха Исляма, за да контролират презираните други от тях "гои" , още и "гяури, слуги, ...". То и Соломон Пасси се пръкна ИСлям, вероятно служейки на играта за мъкнене на имигранти и ислямизиране на Европа и другите. Исляма и Християнството са създадени от евреи фарисеи. Ако тая беше против Тръмп просто щеше да си каже мнението, не да играе театро. Тръмп искал да строи стена? Мадлин, какво му е лошото е въпроса? Ако местните ни политици мафиоти врагове не бяха разминирали браздата и разрушили оградите, а те не са ги строили, строени са с народни пари, нямаше да има куп проблеми. за съжаление никой не разстрелва врагове политици, а имаме куп агенции за сигурност. Явно сигурността означава вземане на заплатката и сритване на онези, които началството нареди. Е, то навред май е така, но все пак при Орбан и китайците не се получават много аномалии. Китайците са като прабългарите - а сгафи министър или чиновник и на площада... Е тогава нямаше автомати но резултата бе еднакъв.

    Коментиран от #9

  • 9 Лъчо

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лъчо":

    Като пиша, че не трябваше да се разминира границата, означава не, че харесвам тоталитарната мафия о БКП-ДС, която ни тиранизираше, напротив, добре че стана по-свободен живота!, а че ако една граница не се пази тя изчезва. вярно човеците сме създадени от един създател творец, по един прототип и би било редно да сме като приятели навред! да, тогава света би бил ИДЕАЛЕН, някой ден вероятно ще стане така, наричат го Христово царство, или царството на ЧОВЕЩИНАТА. но засега има куп бандюги - джихадисти, трафиканти на хора, трафиканти на органи, милионни пришълци непознатис други обичаи, ето афганистанци правят пакости из Германия и къде ли не, даже тук някакъв се прояви иг о екстрадираха писаха? засега света е пълен и с изроди, затова границата, оградата, минното поле са вид самозащита. Е, мадлин, като ти влязат 100 непознати крадливи човечета от нейде си там, ти как щес е защитиш, децата си? Теб те пази ЦРУ ФБР. А повечето хора кой ще ги пази? Те и родните лапачи политици ги охранява НСО. А ние дето вярвахме на МВР и Правосъдието да стопира крадците колко от нас окрадоха, колко бяха ограбени бити убити, осакатени тук? Е, Тръмвп да не би да върши нещо нечовешко? човека иска да защит САЩ от неканени навлеци и опасни терористи. вярно не става със стена винаги, но стената помага, повярвай! Друго е да имаш 3 метра ограда, друго е да нямаш ограда на къщата. Ако нашите ме чуваха първо щяхме да направим оградата на къщата, а после къщата. заради бандитите които често
  • 10 Дядо поп

    20 0 Отговор
    Старческото оглупяване не я е подминало и тази дама,
    явно мозъка и дълго време е останал без приток на кисло-
    род.
    Може,ли една държава пък било то и най-силната да
    приеме угнетените от цял свят?Всеки трезвомислещ би
    отговорил отрицателно.Съдбата на угнетените си е в
    техните ръце,всеки да си се оправя там,където е роден а
    не да ходи на готово на чужда софра,мисля,че това е логи-
    ката на Тръмп и избирателите му а и на мене.
  • 11 сексист

    16 0 Отговор
    "...американската феминистка икона Глория Стейнъм, която също изрази готовност да се регистрира като мюсюлманка..."
    ___________

    да се регистрира и да отиде да поживее за известно време в Саудитска арабия (например)!
  • 12 Пенсионерски

    3 2 Отговор
    Ами ,ако дадат по голяма пенсия ? Аз също мисля по въпроса.
  • 13 гоуст

    9 0 Отговор
    следва Мадона с бурка
  • 14 Бай Шиле

    8 2 Отговор
    Давайте, регистрирайте се всички и като к..ви. Поне да се знае.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Mercedes-Benz

    4 1 Отговор
    Тази е еврейка, нормално е да действа подривно към всичко нормално!
  • 17 димо

    3 0 Отговор
    а всъщност без да иска, тая баба индирекно признава че прави нещо лошо в името някаква по велика цел.
  • 18 1234

    5 1 Отговор
    Е..и..и,какво като станеш мюсюлманка???То не е важно каква ще станеш,а дали наистина вярваш в това божество и тая религия.Ама като те гледам май скоро ще се представиш при всевишния,и тогава той щете запита за някои работи които си правила на тоя свят на ИНАТ. То така ако се сменяше религията както вие си сменяте партиите и религиите да ви е.а и демокрацията американска.
  • 19 Брат ми

    4 1 Отговор
    Welcome to Auschwitz...
  • 20 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Старост,нерадост...