Last news in Fakti

4 Май, 2020 12:34 1 684 6

Над 400 заразени в Украйна за едно денонощие

  • украйна-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • болест

Над 12 хиляди са заразените в Украйна

Над 400 заразени в Украйна за едно денонощие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на заразените с коронавируса в Украйна достигна 12 331 души, включително 418 случая, регистрирани през последното денонощие, предаде ТАСС.

Това съобщи на брифинг министърът на здравеопазването Максим Степанов. Вчера причинителят на COVID-19 е открит по-специално у 26 деца и 62 медицински служители.

Петнайсет носители на вируса междувременно са починали, а 72 пациенти са оздравели. По данни на министъра в Украйна са извършени до момента 134 592 теста за коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 7 Отговор
    Не е ли ясно, че новини за Украйна през ТАСС е меко казано глупаво. Що за тиквеник трябва да си да препишеш това. Там на денонощие средната цифра си е 400 от месец насам/като преди седмица бяхо по 500/ и това всъщност не е никаква новина. По-скоро е новина и това е за което трябва да пишат ТАСС, че в Русия вече твърдо на ден са над 10 000 и се покачва бройката и руснаците минаха Турция по брой заразени и най веротно ще финишират, когато и да е то, няксъде на второ място след САЩ. А Путин се крие в бункера, нефта сорт Уралс никой то не иска, на 3 места в Русия вече имаше бунтове, а Германия ги отряза за Северен поток 2 ...ей това са новините...ама така е който плаща рублите поръчва музиката

    Коментиран от #3, #4, #5, #6

  • 2 Спрете да гледате най-заразените страни,

    0 3 Отговор
    а се сравнявайте с тези които се справят най-добре,като Нова Зеландия,Гърция и др. На всички е ясно,че щаба се стреми да е първи на село,отколкото последен в града.
  • 3 Аз чакам новини от испанската

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    прокуратура и ДНК тест. Какво стана с отговора на Гешев по този въпрос,изпратен ли е? Също и до къде стигна засекретяването на престъпната дейност през прехода за срок от 90 г.
  • 4 Не Иване ....

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    ....не позна.Трябваше да те информират за десетките хиляди фалшиви ваксини произведени от украинци за украинци в мазетата!Трябваше да пишат,че се превръщат в нация от емигранти (както наскоро заяви бившият им министър-прецедател Тимошенко)и мн. и мн. други!Та така Иване.
  • 5 Хамсал

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    За Русия имаш друга тема, тичкай там да простееш!
  • 6 123

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Оооо ооо Иване? Ти да не си "Иван-Глупака" от руските народни приказки?Дааа, разбирам Иванее. Тежко е