Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 14:23 2 547 9

Тръмп за Фаучи: Той е бедствие, ако го слушах, щяхме да имаме 500 хил. смъртни случаи!

  • доналд тръмп-
  • антъни фаучи

Двамата са на противоположни позиции по отношение на това какъв е най-добрият начин за борба с пандемията от коронавируса, която отне живота на над 219 хиляди души в САЩ

Тръмп за Фаучи: Той е бедствие, ако го слушах, щяхме да имаме 500 хил. смъртни случаи! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп нарече експерта д-р Антъни Фаучи "бедствие" и се опита да увери предизборния си щаб, че ще спечели на американските президентски избори, предаде Ройтерс.

В разговор с представители на предизборния си щаб Тръмп определи Фаучи като "бедствие", но изтъкна, че ще си създаде по-големи проблеми, ако го уволни. "Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди", изтъкна Тръмп:

„Хората казват: "Просто ни оставете на мира. Уморихме се от това. Хората се умориха да слушат Антъни Фаучи и всички тези идиоти за коронавируса.Фаучи е бедствие. Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди“.

Тръмп не крие, че е все по-раздразнен от Фаучи, главният експерт по инфекциозни заболявания на Съединените щати, отбелязва Ройтерс.

Двамата са на противоположни позиции по отношение на това какъв е най-добрият начин за борба с пандемията от коронавируса, която отне живота на над 219 хиляди души в Съединените щати и отслаби позициите на президента републиканец преди изборите на 3 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    19 5 Отговор
    Тук си имаме доцент Мутафчийски (коремен хирург).
  • 2 Лейка

    13 0 Отговор
    Излишно е да се коментира......
  • 3 Коментатор

    20 3 Отговор
    Смятаай!!!
    Американския президент да излезе и да ти каже, че за нищо не ставаш и дори пречиш!!!
    От край време се говори за тоя индивид Фаучи!
    Някои го наричат съвременния доктор Менгеле, защото винаги гледа облагата от производството на лекарства, а не реалното лечение на хората!!!
    Дори нещо повече! Неотдавна гледах интервю на излежаваща присъда докторка (без официално обвинение), защото заедно с Люк Монтание са открили лек срещу вируса на спин!!!
    Оказва се, че доста от т.нар. конспирации са съвсем истински!!!
  • 4 в кратце

    9 0 Отговор
    С една дума ,да разбирам,че според бай Дончо Антъни Мяучи е идиот.
  • 5 Чичо Сам

    17 1 Отговор
    Дончо се оказа самотният боец срещу юдо-масон скрият едър капитал, владеещ Света.... Повечето останали управници "легнаха"... Ако не спечели изборите, това ще е краят.....
  • 6 социопат

    1 6 Отговор
    Много интересно ми е ако не бяха тия лекари и експерти дето го назобаха с антитела и лекарства, дали щеше да доживее до изборите тоя льохман. Като се оправи и змията тръгва да хапе ръката, която го лекува.

    Коментиран от #8

  • 7 Ама

    3 0 Отговор
    вие така и не ни информирахте за изслушването на Фаучи през месец юли от здравната комисия в Сената... Май има нещо гнило. За една фондация, която е спонсорирала лабораторията в Ухан, май става дума.
  • 8 самопат

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "социопат":

    много ми е интересно какво общо има Фаучи с лекарите, които са лекували президента Тръмп? Фаучи не е "светило" от което зависи спасението на света...Дори злите езици говорят едни конспиративни теории за него. Колко са конспиративни, колко - не, май е 50:50
  • 9 Факт!

    2 0 Отговор
    Америка не си избира президент.Избира им го китай и Израел.Тръмп е човек на Израел Байдън на китай.Това е!