Last news in Fakti

23 Септември, 2022 22:34 1 340 2

Президентът: Проправителствените демонстрации в Иран показват мощта на страната

  • иран-
  • ебрахим раиси-
  • аятолах али хаменей

Организираните от властта демонстрации се състояха в няколко ирански града днес като отговор на антиправителствените протести

Президентът: Проправителствените демонстрации в Иран показват мощта на страната - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Днешните проправителствени демонстрации в Иран показват мощта на Ислямската република, заяви президентът Ебрахим Раиси, цитиран от Ройтерс. Привърженици на властите в Техеран се събраха на масови прояви след дни на протести заради смъртта на млада жена, задържана от нравствената полиция.

"Присъствието на хората (на демонстрациите) днес - това е мощта и честта на Ислямската република", каза Раиси в телевизионно обръщение наживо след завръщането си от Ню Йорк, където участва в годишната сесия на Общото събрание на ООН.

Организираните от властта демонстрации се състояха в няколко ирански града днес като отговор на антиправителствените протести. На събиранията хората призоваха протестиращите да бъдат екзекутирани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аятоласите,

    2 2 Отговор
    Съсипаха една прекрасна страна.