27 Септември, 2024 08:39 592 5

Изключително опасният ураган "Хелън" достигна американския щат Флорида

  • ураган-
  • хелън-
  • флорида

Категория 4 ураган удари северната част на щата, предупреждават за изключителна опасност  

Изключително опасният ураган "Хелън" достигна американския щат Флорида - 1
Снимкa: БГНЕС

Изключително опасният ураган "Хелън" достигна днес сушата в американския щат Флорида, съобщи Националният център за ураганите на САЩ, цитиран от Франс прес и БТА.

„Въз основа на данните от доплеровия радар на Националната метеорологична служба окото на урагана "Хелън" достигна сушата в района на Биг Бенд, в северната част на Флорида, около 23:10 ч. местно време (03:10 ч. по Гринуич)", се казва в изявление на центъра. Ураганът е от категория 4 по 5-степенната скала.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    4 0 Отговор
    Американци! Белината, сешоарите и всички на улицата! Нека отблъснем урагана! Ние сме НАЦИЯТА! Ние сме "спасителите" на света!
    Викайте Рамбо, Командо, Капитан Америка, Жената котка, Айрън Мен и останлите герои и да докажем, че сме достойни да победим природата!

    Коментиран от #5

  • 2 там има много . наводнява се всичко ,

    2 0 Отговор
    а местните се крият . синоптиците им не лъготят по тв . алерт не им трябва .
  • 3 Харис

    2 0 Отговор
    Камала Харис е по-добро име.
  • 4 иво

    3 0 Отговор
    Тези престъпници и убийци от 1- во избиха коренето население след което повече от 200 години убиха и продължават да убиват хиляди и както винаги остават Ненаказани. Изглежда" Господ ги наказва " иначе няма кой да ги накаже въпреки да обичат да казват " Господ обича и закриля Америка " което противоречи на това което става.
  • 5 Ало Хюстън, как е ВРЕМЕТО?

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    СТАРИ МНОГО СТАРИ НОВИНИ. УРАГАНА ОТМИНА И ЗАТИХНА. ПОЛЕТИТЕ ОТ ТАМПА СА ВЪЗОБНОВЕНИ И СА СИ РЕДОВНИ. НАШИТЕ МИСИРКИ СА МНОГО НАЗАД С ВРЕМЕТО, ВЕКОВЕ.