Last news in Fakti

17 Март, 2021 11:15 2 231 15

На Острова подкрепят задължителни ваксини за работа в офиса

  • великобритания-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Това увеличава натиска над правителството да подкрепи идеята "ваксини за работни места" в помощ на ускоряването на завръщането на икономиката към нормален режим на работа

На Острова подкрепят задължителни ваксини за работа в офиса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Над половината от мениджърите във Великобритания искат да бъде разрешена задължителна ваксинация срещу коронавирус за персонала, който се връща на работа в офиса, пише днес „Файненшъл таймс“.

Това сочи проучване, което увеличава натиска над правителството да подкрепи идеята „ваксини за работни места“ в помощ на ускоряването на завръщането на икономиката на Острова към нормален режим на работа.

Близо половината също така заявяват, че достъпът до офиса трябва да бъде ограничен за тези, които отказват да се ваксинират въз основа на немедицински причини, сочи проучването, проведено сред над 1000 мениджъри.

Три пети от мениджърите вече са решили да бъдат правени тестове на техните служители, когато им бъде позволено да се върнат на работа присъствено.

Една пета заявяват, че тестът ще бъде задължителен.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ето започна се

    35 1 Отговор
    Но предполагам, че тези меринджеи ще подписват и ако стане нещо от ваксината ще го лежат при Британски я бай Ставри.
  • 2 Гестаповец

    31 0 Отговор
    ФАШИСТИ!
  • 3 Живях 4 години в Англия :

    22 0 Отговор
    Големи Овце са . Големи.
  • 4 Заааакдкдлфкссб

    15 0 Отговор
    После ще отварят клиники за евтаназии, защото болниците ще бъдат претъпкани от болни от рак.
    Както в случая се случва в България, но затова се мълчи.
    Масово нямат пари да се лекуват в САЩ като Фандъкова и Манолова. За бедните мор с евтини турски и китайски лекарства.
  • 5 Covid

    21 0 Отговор
    Смешни статии, отчаяна пропаганда, целяща да накара овцете сами да си го набият, защото колкото и да им се иска, няма как да ги задължат.
  • 6 boiko

    18 0 Отговор
    задължително убиване тея ще излязът по лоши и от терористите идил
  • 7 Просветен илюминат

    13 0 Отговор
    След увеличаване на смъртните случаи в резултат след ваксиниране какво ли ще им дойде на ум да измислят още?
  • 8 100001000

    27 1 Отговор
    Работата ли е живота ни? Имам глава, ръце и под краката Земя. Какво повече може да иска човек. Може би да бъде РОБ цял живот. Бъдете разумни.

    Коментиран от #9

  • 9 Covid

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "100001000":

    100001 плюса заслужаваш! Много хубаво го каза,
  • 10 Овчар

    11 0 Отговор
    Овчар ще стана, но еврогейска овца няма да съм...

    Коментиран от #11

  • 11 10000000

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Овчар":

    С теб съм.
  • 12 Аз40🏴‍☠️

    13 1 Отговор
    Планът е да разделят обществата в световен мащаб на ваксинирани и не ваксинирани, а когато първите преминат по численост вторите (както казват "докато не инокулираме 70% от населението") ще изкарат картата с преследването им. Ето ги е първите резултати: забрана за свободно придвижване, забрана да изкарваме прехраната си, после ще вкарат и забрана за достъп до храна ... скоро ще кажат, че ще спрат и вода, електричество на всеки, който е в системата на нередовен/"не ваксиниран". Вървим по стъпките на провеждан геноцид.

    Коментиран от #14

  • 13 Мухаа,хаа!

    3 1 Отговор
    Няма измъкване,не го ли усещате? Принип на Анакондата.Постепенно, но безотказно.Първо източване на трилиони от всички участници в шоуто, паралелно съкращаване на всички форми на бизнес-.Първо ще изполват самия бизнес да принуди персонала си за ваксинация,а след това и той- бизнеса ще бъде нулиран.Сега все още се изсмукват парите от цялата планета.За да се натрупват последващи чудовишни кредити.Накрая,тотално нулиране.С простичко,но гениално действие: Пълно премахване на кеша.Навсякъде. Неслучайно непрекъснато извеждат на преден план Цифривизация,Цифровизация и дигитална грамотност.Остсналото е въпрос на техника и решение спрямо кой ,кой е във финалната права.ЗЕЛЕНЧУКА ще изчезне,а със него и трилионите неизплатими дългови книжа и кредити.За тях е без значение,как ще се казва новия,но задължително дигитален зеленчук.
  • 14 Ловеца

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Аз40🏴‍☠️":

    Сваряване на жабите на слаб огън.
  • 15 Просветен илюминат

    0 1 Отговор
    Полиция и РЗИ в Благоевград образуваха проверка заради внезапната смърт на 47-годишен мъж, който е издъхнал в дома си пет дни след ваксинация с АстраЗенека, предаде Труд.

    Ивайло Даламангов се е ваксинирал на 11 март с АстраЗенека от партидата, която бе спряна у нас. Няколко дни след това вдигнал висока температура, било му доста зле. На 16-ти март вечерта се обадил на майка си и казал, че се чувства много зле, има стягане на гърдите. Жената живеело в близко село, извикала Спешен център, но медиците, когато посетили дома заварили Ивайло мъртъв.