Last news in Fakti

29 Април, 2021 08:37 1 495 0

Ла Скала в Милано подновява представленията през май

  • ла скала-
  • италия-
  • милано-
  • коронавирус

Спектаклите обаче ще са в съответствие с разпоредбите на закрито в театрите, кината и концертните зали в жълтите зони в Италия да има не повече от 500 зрители

Ла Скала в Милано подновява представленията през май - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Прочутият милански оперен театър Ла Скала подновява представленията пред публика през май, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Хорът и оркестърът на театъра, дирижиран от Рикардо Шайи, ще дадат началото на това рестартиране на 10 май. На следващия ден Виенският филхармоничен оркестър, дирижиран от италианеца Рикардо Мути, ще изнесе концерт в Ла Скала.

На 17 май пък ще има концерт, дирижиран от британеца Даниъл Хардинг.

Представленията обаче ще са в съответствие с разпоредбите на закрито в театрите, кината и концертните зали в жълтите зони в Италия да има не повече от 500 зрители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА