Last news in Fakti

17 Май, 2021 17:04 3 487 10

Червен фенер! Нидерландия подновява работата на публичните домове

  • нидерландия-
  • публичен дом-
  • проститутка

По време на локдауна правителството отпусна ограничена финансова подкрепа на секструженичките, които имат редовен трудов договор и могат да докажат, че пандемията ги е лишила от най-малко 20% от доходите им

Червен фенер! Нидерландия подновява работата на публичните домове - 1
Снимка: shutterstock

Нидерландия тази седмица подновява работата на публичните домове в рамките на облекчаването на антиковидните мерки, заяви днес здравният министър Хуго де Йонге, цитиран от Ройтерс.

Властите ще отворят от сряда също така парковете, зоологическите градини, фитнес залите и откритите басейни, след като ваксинационната кампания намали натиска върху болниците, каза пред журналисти министърът, предава БТА.

Проституцията в Нидерландия е легална, но властите я забраниха в средата на декември заради рестрикциите с цел ограничаване на разпространението на коронавируса.

Секструженичките протестираха в Амстердам през март, заявявайки, че са били дискриминирани, след като властите позволиха на други сектори като фризьорските и масажните салони да заработят отново.

По време на локдауна правителството отпусна ограничена финансова подкрепа на секструженичките, които имат редовен трудов договор и могат да докажат, че пандемията ги е лишила от най-малко 20 процента от доходите им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хо хо хо

    9 3 Отговор
    Червени фенери бла бла.Да не ги помислят случайно за пдлска нация тия са в основата на пропагандирането на хомосекса из Света.Потъваща нация .
  • 2 София

    10 0 Отговор
    и тез я окъсаха
  • 3 GTR

    28 2 Отговор
    Значи при нас тази дейност цари пълно безхаберие- нито по време на пандемия са спирали работа, нито НАП им провят проверки ?!
  • 4 Последния Софиянец

    0 9 Отговор
    РадеФ и Деса ще има кво да правят кат им свърши мандата ! Грозни са , ама поне ще заработят някой лев
  • 5 русенец

    1 0 Отговор
    Пък нашите ще ги избираме през юли.
  • 6 кокиче

    3 3 Отговор
    нашите чрвени ку рви не са спирали да работят .чак кабинет и правителство си осигуриха
  • 7 Павел пенев

    9 1 Отговор
    Това е държава на еврейски идиоти ,проститутки и педали.
  • 8 Евала

    2 3 Отговор
    Да са живи и здрави Холандците с 4+ хиляди евро заплати и 980 милиарда бвп. българските въшки могат само да гледат отстрани

    Коментиран от #9

  • 9 некав психолог

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Евала":

    Кой взима 4К в Нидерландия, бре?
  • 10 Амаан

    1 0 Отговор
    Намалихте коронавируса 🤣🤣 ами сега каво ще предприемете за КУРона вируса 🤣🤣 аха при него е ще благоприятно, той може да си го задържате отзад 🤣🤣