Last news in Fakti

29 Юли, 2021 23:09 1 899 14

Пекин: Целият свят е против политизирането на въпроса за източника на COVID-19!

  • китай-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ухан

Вместо това обаче някои американци политизират проблема, което вече се превърна в огромна пречка за сплотяването на света в усилията за овладяване на пандемията

Пекин: Целият свят е против политизирането на въпроса за източника на COVID-19! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На 24 юли мозъчният тръст на CGTN публикува онлайн анкета на шестте официални езика на ООН (китайски, английски, руски, френски, испански и арабски).

На първия, дали проучванията за източника на новия коронавирус се политизират, положителен отговор дават 83% от включилите се в анкетата във фейсбук на английски, испански, френски, арабски и руски езици. На същото мнение са 90% при испанско, 88% при френско и 83% при рускоговорящите допитани в Туитър. Що се отнася до китайската онлайн платформа Уейбо положителен отговор дават 95% от анкетираните.

На въпроса дали подкрепят проучванията за източника на COVID-19 да бъдат направени в повече държави, 83% от допитаните потребители на Туитър отговарят с „Да“, а във фейсбук 79%.

На последния въпрос: „Кои са най-спешните задачи за овладяването на пандемията в момента?“ интернет потребителите от различни краища на света посочват, че това са увеличаването на доставките на ваксини, ускоряването на лечението и блокирането на районите, където епидемичната ситуация е сериозна. Това означава, че най-спешната задача в момента е спасяването на живота.

Вместо това обаче някои американци политизират проблема, което вече се превърна в огромна пречка за сплотяването на света в усилията за овладяване на пандемията.

Независимо какви средства използват САЩ, за да провокират Китай, международната общност не може да бъде измамена. Резултатите от анкетата на мозъчния тръст на CGTN много ясно отразяват световното мнение.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ам гъл

    8 0 Отговор
    Великата Илюзия. Манипулация Манипулация това е Целта.

    Коментиран от #9

  • 2 Sieg

    6 2 Отговор
    Какво общо има в Туитър народите какво ще отговорят за произхода на вируса 😄😄😄. Това доказателства ли са😄? 21век, век на тъпотията и безумието.
  • 3 Делта

    10 3 Отговор
    Китай е добре да разкрие, че грипчето е създадено от САЩ.

    Коментиран от #8

  • 4 Hoho Boho

    8 0 Отговор
    Пак ни взеха за канарчета.:))

    "Нa пocлeдния въпрoc: „Кoи ca нaй-cпeшнитe зaдaчи зa oвлaдявaнeтo нa пaндeмиятa в мoмeнтa?“ интeрнeт пoтрeбитeлитe oт рaзлични крaищa нa cвeтa пocoчвaт, чe тoвa ca увeличaвaнeтo нa дocтaвкитe нa вaкcини, /.../ уcкoрявaнeтo нa лeчeниeтo и блoкирaнeтo нa рaйoнитe, къдeтo eпидeмичнaтa cитуaция e ceриoзнa."

    Нека Факти.бг пусне анкета за да видим дали е така.
  • 5 Рашку

    14 0 Отговор
    Генералната репетиция на света за нещо по-голямо продължава. Засега резултатът е 1на нула за режисьорите. Но, да дочакаме следващия ход. Мислетеее....
  • 6 АнтиФашист

    4 8 Отговор
    Ами сори Пекин мрънси комуняги ама целия свят е за истината, а тя е че сте долни мърлячи комуняги и си изпуснахте вируса от собствената лаборатория, по лошото е че се опитахте да покриете целия инцидент и се правихте на неунождана мома че дори още се правите

    Коментиран от #7

  • 7 Sieg

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "АнтиФашист":

    Само като видях "сори" и разбрах, че нищо не знаеш, а само лаеш.✌️
  • 8 Hoho Boho

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Делта":

    Ти какъв вирус предпочиташ?
    Създаден в лаборатория или естествен?
    Това е част от цялата "пушилка" за отклоняване на вниманието...
    Да се чудим от къде е вирусът и да не питаме защо толкова са се загрижили да ни ваксинират и кои са те.

    КОИ СА ТЕ?
  • 9 бл.134 в Зап. парк

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ам гъл":

    Произхода е ясен - @мерикански . С цел да удавят останалия свят в печатницата си от долари. За да станат по богати за сметка на бедните и гладуващити!
  • 10 Антиваксърът плоскоземец

    2 1 Отговор
    Няма вирус, ваксините са за намаляване на населението, Земята е плоска, а Обама е виетнамец албинос.😂
  • 11 Тра ла ла

    3 0 Отговор
    Семпла, ционистска пропаганда. Първо си задаваш въпроса: Кой има сметка от това? После - Какво цели? И като прочетеш: "че това са увеличаването на доставките на ваксини" и "блокиране на районите..." още "Това означава, че най - спешна задача в момента е спасяването на живота." Кой се мъдри зад стъкменото проучване - туитър и фейсбук? Картината ти светва съвсем. Е как става туй чудо бе? Кой печели от производството на "ваксини"? Китай? Кой печели от унищожаване на икономиките на държавите, чрез локдауни и др. "противоепидемични" мерки? Аре бегай с 200!
  • 12 Пешо

    1 0 Отговор
    Защо ЕС мълчи ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.