Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 13:51 1 652 21

СЗО: Има крайно висок риск от глобално разпространение на Омикрон

  • световна здравна организация-
  • пандемия-
  • ваксина-
  • омикрон

Очакват се случаи и инфекции с COVID-19 при ваксинираните лица, макар и в малък и предвидим дял, се добавя в съобщението

СЗО: Има крайно висок риск от глобално разпространение на Омикрон - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Вероятността от глобално разпространение на новия вариант на COVID-19 - Омикрон, е „крайно висока“, предупредиха от Световната здравна организация, цитирана от Ройтерс.

СЗО отбелязва, че тази разновидност на новия коронавирус може да доведе до скок на заболеваемостта със сериозни последствия.

Агенцията на ООН, в технически съвет към своите 194 държави-членки, ги призова да ускорят ваксинирането на групите с висок приоритет и да „осигурят наличието на планове за смекчаване“ за поддържане на основните здравни услуги.

„Омикрон има безпрецедентен брой пикови мутации, някои от които са тревожни за тяхното потенциално въздействие върху траекторията на пандемията“, казват от СЗО.

"Общият глобален риск, свързан с новия вариант на безпокойство Omicron, се оценява като много висок".

Необходими са по-нататъшни изследвания, за да се разбере по-добре потенциалът на Омикрон да избегне защитата срещу имунитет, предизвикан от ваксини и предишни инфекции, каза той, добавяйки, че се очакват повече данни през следващите седмици, пише "Фокус".

Очакват се случаи и инфекции с COVID-19 при ваксинираните лица, макар и в малък и предвидим дял“, се добавя в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    18 2 Отговор
    При положение, че е в 50 държави вече, дали имаме нужда да ни го казва оня очилатия индиец?!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 American

    15 1 Отговор
    Дъртата щастливо се боде и ще отиде у райО
  • 4 Майна

    29 3 Отговор
    Лъжа , лъжа ЛЪЖА....WW III сценарий без бомби и оръжия
    Накратко, ние наистина живеем в сценарий на Втората световна война – без бомби и оръжия, насочени срещу цялото човечество

    Невидим – и никога изолиран – вирус: Пропагандата, Кампанията на страха и „Ваксината“ са техните оръжия за масово унищожение – ОМУ.

    Това, което правят тези мерки – „Сертификат за ваксинация/паспорт“ за убодените – е да разделят обществото на „добрите“, „ваксинираните“; а „лошите момчета“, тези, които не са ваксинирани, не възнамеряват да получат смъртоносния удар и по този начин не заслужават vaxx-сертификат/паспорт.

    Според лъжащите правителства – всичките 193 страни членки на ООН, чиито правителства са били подкрепени в дълъг подготвителен период – биха искали да вярвате, че неваксинираните представляват опасност за обществото.

    Това е глупост, защото според CDC и повтаряно от същите страни членки на ООН, убодените хора също предават вируса. – Какъв вирус? НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ИЗОЛИРАН!!!??
  • 5 Шопо

    25 1 Отговор
    ,, План Калерги,, СЗО са слуги на евреите!!!

    Коментиран от #19

  • 6 Пич

    28 1 Отговор
    СЗО , най големия риск е , че сте глобално прости... Ама много... И лесно подкупни... Бодете по време на пандемия , което в училище се учи , че не трябва да се прави , едни вземат страхотни печалби , а вируса си мутира , и човечеството умира... Как ви изглежда на вас , от високите американски тераси...!!!???

    Коментиран от #18

  • 7 Майна

    17 2 Отговор
    Разделянето на обществото е вековна военна стратегия (поне до Римската империя): „ Разделяй и владей “ – „Разделяй и владей“ – така че хората да се разделят и да се бият помежду си, вместо с общия си враг – който в това фалшив случай на covid са нашите правителства, всичките 193 правителства членки на ООН - наведнъж.

    Agenda ID2020 е основният инструмент за прилагане на Голямото нулиране на WEF

    Напредъкът по прилагането напредва бързо.

    Ето как:

    Според испанския изследователски екип на Петата колона , около 90% или повече от “vaxx-флуид” във формулата на иРНК се състои от графен. – Графенът е тайната на Agenda ID2020 – който е патентован от Гейтс с (луцифериански) патент № 666.
  • 8 СЗО

    6 1 Отговор
    Мутафчиев каза ли ви, че ще се мре, ама яко ще се мре, но едва сега пуснахме подходящия щам
  • 9 др Гей Билтс

    11 1 Отговор
    Значи ще пускат 5G-то у кварталите с по едно и дву-дозниците. Ще е все едно напомяне от опеарора да си платите сметката. 2-3 вечери аритмия и сърцетуп и сами ще почнете да се замисляте за бустера. Само ние чистокръвните сме си наред, нас няма с какво да ни манипулират. Чистият ни дух и разум са непокварими.
  • 10 Майна

    8 0 Отговор
    Triple-six, 666, също е химическата формула на самия графен - 6 молекули, прикрепени в пръстен, прикрепени към други подобни пръстени. Символът, който използват, е 3 прикрепени пръстена.

    Графенът, инокулиран чрез инжектиране на иРНК, образува незабавно невронна мрежа в мозъка. Това е мрежа с дебелина от една молекула, която спонтанно расте около мозъка от графена, съдържащ се във vaxx.

    Предполага се, че електромагнитните вълни, излъчвани от скоро милиони 5G/6G антени по света, ще превърнат хората в „трансчовеци“ (термин, използван от Клаус Шваб , в интервюто му за швейцарско-френската телевизия през 2016 г. Интернет връзката към интервюто оттогава е „проверен на фактите“.

    Това може да обясни огромното времево напрежение зад vaxx-устройството; защото след като ви инжектират тРНК-смесата, вие сте засегнати по един или друг начин. Или вашето здраве е застрашено, или както е посочено от Клаус Шваб
  • 11 мен

    20 0 Отговор
    Председателя на Мед.федерация на ЮАР се изказа че е имал случаи и ги лекува за от 2 до 3 дни. Колко ви плащат да създавате истерии....
  • 12 Майна

    8 0 Отговор
    Смъртност и заболеваемост, произтичащи от тРНК-проби, съчетани с „поробване“ или „транс-хуманизация“ за оцелелите.

    Всичко е добре обмислено. От над 70 години.

    Може просто да се надяваме, че не сме закъснели да спрем тази масирана атака

    геноцид?
    цифрова трансхуманизация и
    прехвърляне на активи и капитал от по-ниското и средното ниво на обществото към върха чрез фалити, безработица, болести и смърт от пренебрегване и самоубийство. Вече е в ход
  • 13 Дон Санчо

    7 0 Отговор
    Услади се?Да започнат залагания за
    следващото име и от кой месец ще се
    пръкне.Този имаше цветни рогца.
    Нефритен красавец.Коралчета сър.
  • 14 Sieg

    16 1 Отговор
    СЗО е най - голймата мафия!
  • 15 Е, нали вие го създадохте

    10 0 Отговор
    и разпространихте,сатанисти!
  • 16 Рошко

    7 0 Отговор
    Вселената заразихте с медийната помия
  • 17 Майна

    7 0 Отговор
    Създаден е проект НЮРНБЕРГ 2 , който имаше първа сесия в ПОЛША. Откъде идва името на нашия проект?

    Проектът Нюрнберг 2.0 припомня процеса, известен от историята: националсоциалистическата система на Третия райх беше съдена за престъпленията, извършени от онези, които представляваха политики и правила, прилагани от тази система. Името на нашия проект е чисто ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИМ!
  • 18 Ти па в кое

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    училище си ги учил тия неща?
  • 19 Е къф е тоз

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Шопо":

    план калеври?
  • 20 Като се има

    4 0 Отговор
    в предвид, че Световната Злодейска Организация е създадена лично от рокфелер, им вЕрвам, ама Много им вЕрвам. Лично шефът й подлежи на съд в родината си Етиопия, за три престъплания във връзка с епидемии и като член на терористична организация, още повече им вЕрвам.
  • 21 Guest

    3 0 Отговор
    Стига сте ми писали за това СЗО и новият вариант , пуснете статията в която лекарка от ЮАР казва че са проведени изследвания и новият вариант протича много леко понякога без симптоми