Last news in Fakti

23 Декември, 2021 10:43 2 035 6

Първото хапче срещу коронавирус е одобрено

  • pfizer-
  • сащ-
  • коронавирус-
  • хапче

То е на Pfizer

Първото хапче срещу коронавирус е одобрено - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Властите в САЩ разрешиха употребата на първо лекарство срещу коронавирус - хапчето на Pfizer. То ще може да се приема в домашни условия с цел предотвратяване на най-тежките ефекти на вируса. Това се случва в момент, когато инфекциите, хоспитализациите и смъртните случаи в САЩ се увеличават, а медици предупреждават, че се задава цунами от нови инфекции заради Омикрон варианта, което може да наводни болниците.

Лекарството ще се продава под търговското название "Паксловид". "Ефикасността е висока, страничните ефекти са малко и се приема през устата", заяви американският лекар Грегъри Поланд. По думите му то намалява с 90% опасността от хоспитализация и смърт в най-високорисковата група.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майна

    21 4 Отговор
    Смениха ,,опаковката,, на убийствените експерименталки
  • 3 Гост

    17 1 Отговор
    А лечението на Беларус нещо беше затиснато със санкции, поне докато не излезе хапчето на Пфайзер.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 NikNay

    4 2 Отговор
    Потърсих информация за условия за влизане в Австрия и открих че епидемиологичните мерки и сертификати важат само за простолюдието - .....следните лица са освободени от представяне на доказателство за ваксинация или преболедуване:

    чужденци, които притежават документи за самоличност съгласно параграф 5 от Закона за дипломатически представителства и международни организации (дипломати)
    Лица, които влизат в страната с цел постъпване на работа като членове на персонала на дипломатически мисии, консулски служби или като служители на международни организации, както и лицата, които живеят с тях в едно домакинство и
    лицата, които служебно посещават международна институция по смисъла на Раздел 2 № 1 от Закона дипломатически представителства и международни организации ....
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор
    копи-пейст:
    ЛЕЧЕНИЕ
    "...Чaй oт мeнтa:
    Пригoтвянe: В гoлямa ТЕРМОЧАША oкoлo 400 мл., жeлaтeлнo cтъклeнa, двe пликчeтa пo 1-1,5 гр. ce зaливaт c ВРЯЛA ВOДA и чaшaтa ce пoхлупвa. Тaкa cтoи oкoлo 1-1,5 чaca . Cлeд кoeтo ce пoдcлaждa пo жeлaниe и ce пиe нaвeднъж.
    Дoзa: НАЙ-МАЛКО двa пъти-три днeвнo, cутрин нa глaднo и вeчeр прeди cън...
    Cрoк: Cлeд 3 дни, чoвeкът cтaнa oт крeвaтa здрaв...
    -Пaрaлeлнo c тoвa, eдин път нa дeн, oбщ рeфлeктoрeн мacaж нa cтъпaлaтa oт "мacaжиcт". Пoчвa ce c дяcнoтo хoдилo. Прoдължитeлнocт 5-7 дни, дo oтшумявaнe нa бoлeзнeнитe зoни.
    Всичко това, заедно с постоянни молитви към Господ и Богородица..."
    --------------------------------------
    Никой не е вечен, но този метод, от форум във Факти, вече го приложих успешно на трима близки хора и те оздравяха от Ковид-19....за голямо мое и тяхно учудване!