Last news in Fakti

30 Януари, 2023 12:40 876 4

Здравният министър не е приел оставката на директора на болница "Св. Иван Рилски"

  • здравен министър-
  • оставка-
  • директор-
  • болница св.иван рилски

Предстоят срещи между ръководството на болницата и Министерството на здравеопазването, на които ще бъдат обсъдени причините за проблемите, възможностите за тяхното разрешаване и бъдещото развитие на лечебното заведение

Здравният министър не е приел оставката на директора на болница "Св. Иван Рилски" - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев не е приел оставката на директора на болницата „Св. Иван Рилски“ – д-р Дечо Дечев. Изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ остава на поста си и ще продължава да ръководи лечебното заведение, съобщават от здравното ведомство.
Д-р Асен Меджидиев не е приел подадената от д-р Дечо Дечев оставка и подкрепя настоящото ръководство на болницата. В разговор между двамата са обсъдени наболели въпроси. Предстоят срещи между ръководството на болницата и МЗ, на които ще бъдат обсъдени причините за проблемите, възможностите за тяхното разрешаване и бъдещото развитие на лечебното заведение.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леелеее

    4 0 Отговор
    Алоооо, мисирките....в кой град е тая болница!?

    Коментиран от #2

  • 2 ТИРбушон

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Леелеее":

    Университетска болница София.
  • 3 НЯКОЙ

    3 0 Отговор
    Сега ще има да мажат и лъжат .... А на всички ни е ясно, че д-р Дечев не случайно си подава оставката, тъй като упражняват върху него тормоз, "но не от ранг министър" - ясно че рангът е под министър, а може някой над министър да е поръчал и т.н. поредните нашенски мафиотски плетеници ! Кадърните хора бягат, подават си оставката или биват унищожени ! Некадърните не можем да ги откачим от властта както кърлеж от плът - няма да посочвам най-яркия в тази престижна категория !
  • 4 плюс минус

    0 0 Отговор
    Ама нали по конституция здравеопазването е безплатно?!
    В родния ми крайдунавски град директорът на една частна болница (бивша добра соц поликлиника) преди година- две получи годишна заплата над 1 милион лева!
    И сега, за срам, много медицински заведения станаха търговски дружества и забравиха за
    Хипократовата клетва..." Животът ни, чист и свещен..."