Last news in Fakti

23 Март, 2024 07:50 1 186 0

В 8 града на страната предстоят обучения, лекции и демонстрации от създателите на уникалния метод Актив Ситинг

  • обучения-
  • семинар-
  • актив ситинг

В Плевен, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград и София

През април методът Актив Ситинг ще посети 8 града в България, включително Плевен, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград и София. Това практическо обучение на живо е разделено на две нива, което позволява на участниците да изследват и разбират по-добре собственото си тяло, докато работят върху разрешаването на физическите си проблеми с помощта на насоките на екипа на Актив Ситинг.

Създателите на авторския метод за лечебни упражнения - Константин Ковачев и съпругата му Ива, организират национално турне за шести път. Тяхната дългогодишна работа с пациенти с различни проблеми и натрупан опит им показва, че без активно участие в грижа за собственото здраве, ефектът от лечението често е временен. Методът предлага практичен подход към поддържането на баланса на тялото и преодоляването на проблемите с болката чрез ежедневни упражнения.

Националното турне ще включва поредица от събития, предназначени да запознаят участниците с ползите от този иновативен метод за балансиране на тялото и подобряване на цялостното здраве.

Ниво 1: Тричасова практическа сесия, която въвежда участниците в основните концепции и техники на Актив Ситинг. По време на това ниво участниците ще научат как да включват упражненията в ежедневието си, за да насърчават баланса на физическото и емоционалното тяло, за да поддържат оптимално здраве.

Ниво 2: Еднодневен интензивен семинар, който надгражда върху основите, представени в Ниво 1. Това напреднало ниво на обучение се фокусира върху специализирани техники за справяне с болки и неразположения, осигурявайки на участниците ценни инструменти за постигане на хармоничен и спокоен начин на живот. Константин Ковачев и екипът от доброволци ще ръководят участниците през задълбочено изследване на техните физически и емоционални проблеми, хронични болки и диагнози. Тази целодневна практика предоставя възможност на участниците да навлязат по-дълбоко в системата от упражнения Актив Ситинг, като същевременно научат нови, специализирани техники за справяне с травми и дискомфорт в тялото.

Семинарът ще предложи цялостен подход към здравето и благосъстоянието, като се фокусира върху четири ключови области:

  • Задълбочени упражнения, насочени към облекчаване на болки във врата, плешки, рамене, лакти, китки, пръсти, кръст, тазобедрени стави, колене, глезени и сводове;
  • Работа със стари травми и следоперативни състояния, които подпомагат процеса на оздравяване и възстановяване;
  • Техники, които подобряват функцията на вътрешните органи, пряко свързани с физически болки и неразположения. Семинарът ще интегрира упражнения, насочени към основни системи, като помага на участниците да установят връзки между телесните си болки и вътрешния баланс;
  • Задълбочена работа с вегетативния стрес и емоции, тъй като те играят решаваща роля за поддържането на цялостното здраве и благополучие.

Датите: За тричасово обучение Ниво 1 и Ниво 2:

Плевен - 05.04.

Русе - 06.04

Варна - 08.04.

Варна - 20.04.

Бургас - 10.04.

Бургас – 21.04.

Стара Загора - 11.04.

Пловдив - 12.04.

Пловдив – 27.04.

Благоевград - 13.04.

София - 15.04.

София – 28.04.

В 8 града на страната предстоят обучения, лекции и демонстрации от създателите на уникалния метод Актив Ситинг

Повече за практическото обучение можете да се информирате на сайта - https://activesitting.bg/campaign/active-sitting-tour/


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА