Отидете към основна версия

2 Август, 2018 09:15, обновена 2 Август, 2018 09:15 13 227 24

Заловиха групата на Митьо Очите в Бургас

  • митьо очите-
  • полиция-
  • дрога-
  • акция

Полицията с акция срещу разпространението на наркотици по морето

Голяма спецакция тече в Бургас срещу банда, ръководена от несебърския бос Димитър Желязков - Митьо Очите.

По информация от източници от МВР задържани са около 15 души от обкръжението на Очите. Засега той не е арестуван. Предполага се, че е в чужбина. Основната дейност на групата била разпространение на дрога, рекет, телесни повреди, изнудване.

Ролята на Очите била конспиративна и директно не общувал с подчинените си. Преди години той изтърпя присъда като наркобос, но въпреки това не се е отказал от престъпления по Черноморието, разказаха запознати.

Митьо Очите оцеля преди 2 години след стрелба в заведението "4 Yuo", като обвинени за това бяха хора на врага му Божидар Кузманов - Божо Кравата.

На 2 август 2018 година на територията на Бургаска област Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП задържа организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици.

Това съобщиха от държавното обвинение.

Организираната престъпна група е с ръководител и участници известни лица от криминалния контингент. В момента в град Бургас и областта се провеждат действия по разследването.

По разпореждане на Главния прокурор на България на място е заместникът - главният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и координация.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини