Last news in Fakti

2 Август, 2018 11:19, обновена 2 Август, 2018 12:09 20 393 29

Закопчаха Митьо Очите?

  • митьо очите-
  • димитър желязков-
  • дрога

Акцията на полицията предизвика километрични задръствания в Бургас

Несебърският бос Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите, е сред арестуваните при акцията на ГДБОП и Специализираната прокуратура, която разтресе Бургас рано тази сутрин, съобщава сайтът „Флагман“. Желязков е закопчан последен, след като в ареста вече са били голяма част от лейтенантите му.

Има и противоречива информация за Митьо Очите. Тя сочи, че той не е задържан, а дори е успял да се укрие в Турция или Германия.

В момента е известно, че при операцията са задържани над 10 човека. Сред тях са още знаковите фигури Йордан Въчев-Данчо Ларша и Никола Маринов - Магарето, който пострада сериозна при стрелбата срещу Очите във "4 you".

Срещу групата ще бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група, което се е занимавало с рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици.

Ролята на Очите била конспиративна и директно не общувал с подчинените си. Преди години той изтърпя присъда като наркобос, но въпреки това не се е отказал от престъпления по Черноморието, разказаха запознати.

Митьо Очите оцеля преди 2 години след стрелба в заведението "4 Yuo", като обвинени за това бяха хора на врага му Божидар Кузманов - Божо Кравата.

Акцията на полицията предизвика километрични задръствания в Бургас и региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 паркомястото

    119 2 Отговор
    За какво ги хващат, като още утре ще ги пуснат?
    Дори и да има някакви "присъди" те ще са условни с изпитателен срок.
    Още от началото на 90-те го гледаме този филм, уж ги хващат, ама те бандитите все на свобода и продължават да си въртят далаверите.
    Най-вероятно са ги задържали, за да няма конфликт с бандата на Божо Кравата и да не навредят на рейтинга на Слънчака, като изгонят туристите. Това е постоянна практика, когато "държавните служители", бандити, не могат да се разберат помежду си, властта го играе, като арбитър, това се случва и в момента.

    Коментиран от #27

  • 2 цистит

    66 1 Отговор
    това е защото някой от европейския ги е натиснал за резултати гаранция. за българските властници беше удобен доскоро тоя
  • 3 Алексей

    52 2 Отговор
    И все пак най-ефикасно работи принципа при който ги оставят да се замоизбиват. В крайна сметка държавата не е раздала възмездие на мутрите, а сред наказаните от войните между тях падат жертви и това е единственото възмездие което пък са получили жертвите от мутрите. А жертвите на мутрите най-вече са тези, които се превърнаха в наркозависими и техните родители.
    Оставете ги да се самоизтрепят и когато останане само една дружина, тях ги вкарайте в затвора.
    Иначе до сега държавата никаква не я свърши. А и в убийствата на мутри падат само мутри, няма потърпевши невинни.
  • 4 Townboy

    64 6 Отговор
    Не се е отчел на Рапона и го респектират. Мутрите в днешно време са по-страшни от всякога защото са облечени в държавни униформи и безгранична власт, носейки звучни абревиатури като ГДБОП, ДАНС и.т.н.
  • 5 Будалата

    32 0 Отговор
    Всяко чудо за три дни.
  • 6 Миле

    30 2 Отговор
    Няма страшно госпожа ПАНАГОНОВА ще го измъкне митьо очите докато тази ДАМА е жива и здрава няма за какво да се притеснява митьо очите както е в момента прави и върши каквото си иска без наказано под ръководството и протекциите на СИЛВИЯ ПАНАГОНОВА

    Коментиран от #10

  • 7 Мислещ

    26 1 Отговор
    Тоя не е ли умрял още бре

    Коментиран от #29

  • 8 hmhmhm

    23 0 Отговор
    Мани го Очите - кажете нещо за Джугана с джуките и шамандурите !
  • 9 хаха

    24 3 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА ОТЧИТА ДЕЙНОСТ!
  • 10 шоп

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Миле":

    Бря да му се невиди, коя е па тая?
  • 11 любопитко

    31 0 Отговор
    Сега, последно не разбрахме "закопчаха ли го" или "избяга в Турция и Германия" ... ???
  • 12 паркомястото

    35 2 Отговор
    Сега някой висш полицай му сипва Дъмпела в управлението, пълни му чинийката с ядки, налива му бистра и студена минерална водица и го потупва по гърба с думите:
    "Моля ти се, Мите, недей така, хайде забравете старата вражда, в името на бизнеса, ето имаш нови поръчки, пари, колкото си искаш, защо ти е да се занимаваш с глупости."
  • 13 Male mila

    19 0 Отговор
    Хванали че няма пари за болница,ся едно медицинско изследване и айде у дома пак
  • 14 Факти

    21 0 Отговор
    Митьо Очите не е арестуван. Обявен е за международно издирване.
  • 15 адвоката

    18 2 Отговор
    днес ще ги хванат , утре адвокатите им ще наредят да ги пуснат, така полицията ще си заработи месечната заплата, съда също своята , раболи ли са? да... вие го ду...айте...
  • 16 dragula

    14 0 Отговор
    някой май не бил дал
  • 17 гост

    21 2 Отговор
    В град Добрич сина на зам. Окръжния Прокурор Великова движел наркотрафикът в градът.

    Чадър от Окръжния Прокурор на град Добрич към Наркодилъри на ЕДРО на ДРОГА.
  • 18 БАСТУН

    12 0 Отговор
    ...давай паричкитееееееее,Миткооооо
  • 19 СЪДИЯТА

    9 4 Отговор
    ДНЕС Е ВЪТРЕ,УТРЕ Е ВЪНКА,ТУК Е БЪЛГАРИЯ И УПРАВЛЯВА ГЕРБ.ВИНОВНИ НЯМА,ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.А ТО НИКОГА НЕ СЕ ДОКАЗВА.
  • 20 гого

    5 1 Отговор
    време е доктор менгеле за инжекцията стига вече
  • 21 Лудия

    9 1 Отговор
    В България е по лесно да си купиш прокурор от колкото да си наеме адвокат
  • 22 Uflaf

    4 0 Отговор
    Не е отишъл на поредната среща на ръководещият го МВР господин и са го прибрали . Ще се видят ,ще поговорят и даже адвокат няма да му трябва. Това са кумирите на младото поколение кандидат сводници и наркодилъри от всяка циганска махала от село до градски квартал, все пак. Батките .
  • 23 НАБЛЮДАТЕЛ

    4 0 Отговор
    В 12 ЧАСА ГО ЗАДЪРЖАЛИ ,А В 13 ЧАСА ГО ИЗДИРВАТ ,ТЦ .ТЦ .ТЦ КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ ,
  • 24 ТМВ

    8 0 Отговор
    В Беларус като стана президент Александър Лукашенко (Батька) имаше тяхната мутренска престъпност и върлуваха разни банди. По негово нареждане ги изловиха всичките!
    Няколко от тях ги разстреляха другите ги осъдиха на дълги години затвор и с този тип престъпност се приключи!!
    В столицата Минск можеш да се разхождаш по сред нощ и няма от какво да се страхуваш!
    Така че с твърда ръка и воля подобни проблеми се решават бързо!6
  • 25 Гочо

    4 0 Отговор
    Статията е публикувана в 12 ч.и 09 мин., а първите 5 коментара отпреди това! Много интересно защо?!
  • 26 Гочо

    5 0 Отговор
    Статията е публикувана в 12 ч.и 09 мин., а първите 5 коментара отпреди това! Много интересно защо?! И защо в 12 ч. и 09 мин. публикацията е една, а 18 ч. и 19 мин. съвсем друга?
  • 27 Дзоро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "паркомястото":

    Не разбра ли? Очите го търсят под кола и дамаджана, защото е главен свидетел срещу Божо Кравата. При това лично е бкл уцелен от изстрели и е особенно ценен свидетел, срещу нетерористичната атака на Кравата и групата му спрямо Очите и авери. Аверите на Очкте заявили, че са тръгнали на купон и лаф и моабет с Кравата и не са носили оръжие. Вероятно Кравата ги е скрил и носил под самара си и ги е раздал в тоалетната на сградата, докато изготвят плана на атаката? На Митьо са му изхвръкнали Очите ог изненада, не е очаквал няква Крава да стрела сфещу Черноморскиа дон Очкиноне. И сега е главен свидетел по делото.... Затова МВР шретърсва целия трафик и очевднл е открила свидетеля Очите, сврян в Секънд Едишън да бега през Греце за ЮАР или на Трабантче към Румъния. П. П. Моля охраната да претърсва Кравата преди всяко влизане в Съда, тоя вади патлаци сякаш от ушите си?!
  • 28 ...

    3 0 Отговор
    Местните куки са го закопчали, за да не го арестуват софиянци. После са го закарали в Гърция откъдето е преминал в Турция. Оттам следите му се губят, но се предполага, че е при Галевите, а те уж са в Дубай, ама май са си тука. Ся софийските куки, трабва цяло лято да го дирят по морските курорти, докато захладнее и да го обявят за безследно изчезнал. Той Митьо само Божо Кравата може да го открие, но за съжаление е в затвора.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.