3 Август, 2018 09:53 20 186 24

Бивш главен секретар: Очите контролира бандите по цялото Южно Черноморие

  • митьо очите-
  • димитър желязков

Уж цялата държавна машина е впрегната да издирва, а пък ето - и Брендо си стои в хотелския комплекс

Бивш главен секретар: Очите контролира бандите по цялото Южно Черноморие - 1

Публична тайна е, че Митьо Очите контролира всички банди в Бургас. Той не контролира само Бургас, а цялото Южно Черноморие.

Това каза в сутрешния блок на bTV бившият главен секретар на МВР Николай Радулов, който коментира вчерашната акция в Бургас и разбиването на групата за рекет и наркоразпространение.

"Интересното в случая е, че прокуратурата от две години води разследването, а вчера не знаели, че Желязков не е в Бургас. Сега са го обявили за общодържавно издирване. Предполагам, че ще го издирват, както издирват и много други. Мога да дам пример. Преди седмици получих информация от хора, на които мога да имам доверие, че Брендо си стои в хотелския комплекс, а иначе цялата държавна машина е впрегната да го издирва. Няма да се учудя Митьо Очите да се появи в прокуратурата и пак да не го задържат", прогнозира Радулов.

"Митьо Очите наистина контролира цялото Южно Черноморие. Той държи всяка една сфера, от която могат да се изкарат пари. Връзката между мафията и погребалния бизнес е класическа. Митьо Очите държи и продавачите на царевица, и файтонджиите по Слънчев бряг. Тези групи вече нямат общо с онези от 90-те години с анцузите и бухалките. Те се изчистиха и станаха бизнесмени и политици. Дясната ръка на Митьо Очите е общински съветник втори мандат в Поморие. Явно добре си върши работата", потвърди теорията на Радулов журналистът Стефан Ташев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 guest

    92 1 Отговор
    Като има кой да го позволи ще контролира и цяла България

    Коментиран от #12

  • 2 Грую

    47 1 Отговор
    И нищо не остава за "ушите" , "носа" , "задника" и т.н.!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 question

    80 3 Отговор
    След като всички знаете какъв е тоя Митю,защо е още на свобода бе,другарю бивш главен секретар на МВР Николай Радулов ?
  • 5 Катани

    50 0 Отговор
    Колко пъти да обяснявам на полицията или тайните служби, такива хора като този Митьо Очите не се преследват за да се съдят и да ги затварят по затворите, те се преследват за кратко - ЗА ДА ГИ ОЧИСТЯТ, МЕЖДУ ОЧИТЕ С НЯКОЛКО ГРАМА ОЛОВО и всичко приключва добре и за хората и за полицията и за рекетирания бизнес. Всички държави го правят, като няма оправия и твърде големи разходи за разследвания, човека изчезва без никой да разбере - и то законно. Мисля че трябва да има "законно добри наемни чистачи". До кога българино ще търпим, до кога тази гнусна помия ?
  • 6 Бургас

    55 0 Отговор
    Те от гроба го върнаха обратно ... как не поставиха рекорд тогава две седмици операция ... лекари от къде ли не бяха извикали ... ако и за средно-бедната класа така се грижеха ...

    Коментиран от #7

  • 7 Златния клошар

    33 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бургас":

    Както гласи поговорката "Който помага на крадеца, какъв е ? И той е крадец"
  • 8 bad boi

    6 3 Отговор
    sha sa obada na zili4itela i mity sha ade banana
  • 9 Бухалката

    27 0 Отговор
    Митьо -престъпник?не не може да бъде.Според прокуратурата Митьо е главен свидетел по дело.
  • 10 Бай Тошо

    21 2 Отговор
    Демокрацията в пълния и блясък
  • 11 Bojev

    8 2 Отговор
    Ако учениците научаваха гърците колко години са се радвали на откритието си ДЕМОКРАЦИЯ - около половин век САМО- и са я изпратили в кошчето за боклук - проумели са овреме какво безполезно творение е … нямаше сега да се връзваме на нещо, мъртво родено и преобразувано на практика в ДИМ-ОКРАЦИЯ!
  • 12 Факт

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "guest":

    А него кой контролира!?
  • 13 Мулти

    14 2 Отговор
    Добре, че е Гугъл. Световно неизвестен бивш главен секретар от времето на Иван Костов. И сега ръси мозък, все едно по негово време не беше още по смешно. От дебелата сянка на Библиотекарския е лесно да плюеш.
  • 14 Киркор

    12 1 Отговор
    А защо ли не иска да владее северното черноморие???

    Коментиран от #15

  • 15 варна морето

    20 0 Отговор

    До коментар #14 от "Киркор":

    Това риторичен въпрос ли е????? ХАХХААХА
    Тимаджиите ще му извадят големите очи с лъжица, още при първият поглед в тяхното канче.
  • 16 Темида

    8 7 Отговор
    А ТИМ контролират Северното, и останалата част от България. Да живее Армеец. Горд съм, че съм Варненец :)
  • 17 Пешев

    19 1 Отговор
    Който се отчита на Цветан Цветанов и ГЕРБ е недосегаем.
  • 18 vasik atanasova

    1 10 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ
    ЕВАЛА ЖЕЛЯЗКОВ

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 СЪДИЯТА

    9 0 Отговор
    ДО ВЧЕРА ГО ВОДЕХА,ЧЕ Е ПОЛИЦАЙ ПОД ПРИКРИТИЕ,СЕГА ГО ПОГНАХА ОТВСЯКЪДЕ.СИГУРНО Е ЗАБРАВИЛ ИЛИ НЕ ИСКА ДА СЕ ИЗДЪЛЖИ НА НЯКОЙ ПО-ОТГОРЕ.
  • 21 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 22 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 23 отчаян от живота в бьлгария

    2 0 Отговор
    ще го открият другия пьт ,нали тиквата го крие , тои муе слуга на тиквоча
  • 24 007

    2 0 Отговор
    За кой ли работи митьо очите €€€€€$$$$%%%%@@@@+++___₩₩₩