Отидете към основна версия

2 Август, 2018 12:09, обновена 2 Август, 2018 12:09 20 408 29

Закопчаха Митьо Очите?

  • митьо очите-
  • димитър желязков-
  • дрога

Акцията на полицията предизвика километрични задръствания в Бургас

Несебърският бос Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите, е сред арестуваните при акцията на ГДБОП и Специализираната прокуратура, която разтресе Бургас рано тази сутрин, съобщава сайтът „Флагман“. Желязков е закопчан последен, след като в ареста вече са били голяма част от лейтенантите му.

Има и противоречива информация за Митьо Очите. Тя сочи, че той не е задържан, а дори е успял да се укрие в Турция или Германия.

В момента е известно, че при операцията са задържани над 10 човека. Сред тях са още знаковите фигури Йордан Въчев-Данчо Ларша и Никола Маринов - Магарето, който пострада сериозна при стрелбата срещу Очите във "4 you".

Срещу групата ще бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група, което се е занимавало с рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици.

Ролята на Очите била конспиративна и директно не общувал с подчинените си. Преди години той изтърпя присъда като наркобос, но въпреки това не се е отказал от престъпления по Черноморието, разказаха запознати.

Митьо Очите оцеля преди 2 години след стрелба в заведението "4 Yuo", като обвинени за това бяха хора на врага му Божидар Кузманов - Божо Кравата.

Акцията на полицията предизвика километрични задръствания в Бургас и региона.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини