Отидете към основна версия

4 759 12

С токчета на плажа?

  • токчета-
  • плаж-
  • мода-
  • тенденция
Снимка: Shutterstock

Има един тип жени, които са убедени в преимуществата на високите токчета и отказват да носят друг тип обувки. Това наистина е възхитително, най-вече заради умението да вървят уверено с тях въпреки неравностите по улиците, но докъде стига границата и къде започва безумието в стремежа на жените да изглеждат елегантни и стройни по всяко време? Отговорът е еднозначен: до плажа.

Има множество девойки, които смятат носенето на джапанки и сандали на морето като проява на излишна скромност и практичност. Те също смятат токчетата на плажа за нещо естествено и дори се гордеят с умението си да поддържат имиджа си бляскав сред пясъка и вълните, комбинирайки токчетата с грим.

Тази тенденция може да им струва навехнат глезен, както и сигурно съсипване на обувките. Освен това изглежда странно, жалко и кара хората да се чудят какво ги е отчаяло толкова, че да стигнат дотам. Насмешливите погледи ще са доста повече от възхитените, а последните едва ли ще бъдат отправени от хора, чието възхищение може да се приеме като комплимент.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Спасители: Морето става опасно

    Водните спасители предупреждават, че през август морето става опасно. Неслучайно предците ни са спирали да се къпят в реките около Илинден и след П ...
    02.08.2017
    2 637
    0