Last news in Fakti

8 Юни, 2022 17:39 3 539 9

Луксозните корейски автомобили стават още по-луксозни

  • genesis-
  • hyundai-
  • rolls-royce-
  • bentley

Genesis планира да представи нова модификация за върхови модели

Луксозните корейски автомобили стават още по-луксозни - 1

През 2015 година Genesis Motor се отдели като луксозен бранд на Hyundai, а сега от корейската марка обявиха, че ще създадат подразделение, което да прави още по-луксозни версии на настоящите и бъдещите модели. Новата дивизия ще носи името One of One.

Луксозните корейски автомобили стават още по-луксозни

Подобни ходове вече сме виждали от някои други големи компании, които по този начин се стремят да създадат интересни и единствени по рода си продукти за специални клиенти. Корейските медии твърдят, че между специалните версии ще открием и бронирани модели с повишена защита.

Луксозните корейски автомобили стават още по-луксозни

За съжаление в момента не е ясно кои модели на корейския бранд ще се възползват от програмата, но вероятно това ще бъдат поставените в най-горния клас SUV-та и лимузини. Очаква се повече информация да бъде разпространена по-късно този месец.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомосапиенс

    5 6 Отговор
    А Севернкорийски имали ?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Дуай Липа

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хомосапиенс":

    А български има ли?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МБабе

    8 1 Отговор
    има - Пьонгya Моторс
  • 5 един от стадото

    11 0 Отговор
    убиец. Без коментар
  • 6 Силовак

    11 0 Отговор
    Еми от към дизайн си къртят, спор няма..
  • 7 Определено

    4 0 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА МНОГО ДОБРЕ
  • 8 ДртiйУАЙТBoY!

    0 0 Отговор
    GENESiS е бляскавата епи-кYрейска алтернатива на LEXUS-а и по нищо не отстъпва на прословутите и доста пре-еХпонирани ГЕРМАН.премиуми /BMW,MB,VW,Audi/ с тази разлика, че освен че имат по-добра, много по-комфортна и приятна возия и много висококачествена визия и елегантен дизайн /прибраха последните 2 награди в световен мащаб/, заедно с това се отличават с абсолютна здравина, качество на изработката и много високо LUX-ниво /носители на 3 поредни признания за No.1 в ЩАТИТЕ от независимите експертни асоциации!/, като харчат малко повечко от конкурентите си... Отделно от това са на ценово ниво /благодарение на един добре премерен и своевременен ДЪМПИНГ!/ на поне 25-35 процента по-достъпни от DE-алтернативите, и основният положителен критерий при тях е, че в стандартното/базисно оборудване са вградени/имплантирани много екстри, които при конкуренцията им съответно се плащат отделно, с което и доста оскъпяват и без това скъпарския премиум-продукт... От август мин.год. с цел да усилят експанзията си и на нашия континент са открили репо-офиси в ЕВРОПА, а именно - Ландън-Сити, Мюнхен и Цюрих. У нас все още са и СИ остават ЕКЗОТИКА и пълна ЕНИГМА, поне на тоя етап - докато някой смелчага се престраши и ги вкара и ще удари кьоравото, както обичайно се казва в подобни случаи . . . Се ла ВИ!

    Коментиран от #9

  • 9 сектант

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ДртiйУАЙТBoY!":

    за здравината съм съгласен ама очевидно не си се возил в най-новата Дачия Дъстър да видиш лукс що е