Last news in Fakti

13 Юни, 2024 11:07 1 360 1

Hyundai показа евтиния си електромобил за Европа

  • hyundai-
  • inster-
  • електромобил-
  • европа

Inster ще се предлага с цена от 25 хиляди евро

Hyundai показа евтиния си електромобил за Европа - 1

Hyundai загатна за появата на нов модел с името Inster. Това ще бъде електрически мини SUV, който ще се появи на европейския пазар с начална цена от 25 000 евро и старт на продажбите през четвъртото тримесечие на 2024 г.

Inster ще направи своя глобален дебют на Международното изложение за мобилност в Пусан по-късно този месец. Името на автомобила произлиза от съчетанието на думите "интимен" и "иновативен", обясняват от Hyundai. Компанията обещава пробег от 355 км с едно зареждане според WLTP.

Hyundai показа евтиния си електромобил за Европа

Автомобилът "ще постави нови стандарти по отношение на пробега, технологиите и функциите за безопасност", се казва в изявление на Hyundai.

Поставен под Kona EV на марката, Inster ще се сблъска с конкуренцията на съперници като Citroen e-C3 и Dacia Spring. Тийзъри, представящи дизайна на Inster, разкриват кръгли LED дневни светлини, разделени на четири секции, заедно с "пикселизирани " предни мигачи и задни светлини, разделени на няколко отделни елемента.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невръстеник

    2 3 Отговор
    Хе-хе, град Пусан. Не би трябвало да ми е смешно, ама ми е.