25 Юни, 2024 13:50 2 458 5

Първите катастрофирали Cybertruck отиват на търг

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап
Първите катастрофирали Cybertruck отиват на търг - 1

Дългоочакваният Cybertruck на Tesla започва да се появява в сайтовете за търгове, но не в състояние, което мнозина биха очаквали. В момента IAAI предлага на търг два катастрофирали пикап, които предлагат потенциално по-евтин начин за придобиване на модела, но със значителни рискове.

Първият Cybertruck може да се похвали с непокътнат екстериор от неръждаема стомана, което подсказва за минимални щети. Обаче измамната част: този Cybertruck е пострадал от наводнение със сладка вода. Макар че линията на наводнението се намира над страничните прагове, не е ясно дали водата е проникнала в интериора.

Първите катастрофирали Cybertruck отиват на търг

Като се имат предвид офроуд способностите на Cybertruck и вграденият режим "Wade Mode", той може да се е справил добре с проникването на вода.

Вторият Cybertruck разположен в Сиатъл, представлява различен набор от предизвикателства. Този матово черен Cybertruck е получил значителни повреди на предната част от сблъсък, при който са се задействали въздушните възглавници и са се смачкали капакът и бронята.

Макар и потенциално ремонтопригодни, набавянето на резервни части директно от Tesla може да се окаже много трудно. Тъй като Cybertruck все още е сравнително нов модел, бързата доставка на части може да се окаже допълнителна пречка.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    10 4 Отговор
    И двата са тотал щета.
  • 2 Гост

    13 4 Отговор
    Ултра твърдата и мега еластична стомана,произведена от желязо с високо съдържание на въглерод (поне по твърдението на Теслю) се нагънала като юфка.
  • 3 Дидо

    9 3 Отговор
    Удри яко с 10 кг. чук за да се изчука това тенеке.
  • 4 Сайбър Чук

    0 0 Отговор
    Ки ки ки няма изправяне но пък за това има продаване.Преди покупката новите собственици да потренират като за целта им трябва пружина която да се опитват да изправят.След като минат теста да купуват смело.
  • 5 Нема спор

    4 2 Отговор
    Тоя грозил е срам за автомобилостроенето!!!