Last news in Fakti

1 Август, 2022 09:34 3 988 5

Четирите Audi-та в новия екшън трилър "Сивият"

  • audi-
  • netflix-
  • сивият
Четирите Audi-та в новия екшън трилър "Сивият" - 1

Audi и Netflix си сътрудничат във филма The Gray Man, за да представят света на Сиера Сикс (Райън Гослинг) на феновете по целия свят. В качеството си на официална автомобилна марка на филма, четири модела Audi са представени в лентата. Това са изцяло електрическия Audi RS e-tron GT и Audi Q4 Sportback e-tron, както и Audi RS 7 Sportback и Audi R8 Coupe.

Четирите Audi-та в новия екшън трилър "Сивият"

Филмът "Сивият " направи своята премиера в избрани киносалони по света на 15 юли и вече е пуснат по Netflix в целия свят. The Gray Man е съвременен екшън трилър, който включва звезден актьорски състав: Райън Гослинг (Сиера Сикс), Крис Евънс (Лойд Хансен), Ана де Армас (Дани Миранда), Джесика Хенуик (Сюзън Брюър), Реджи Пейдж (Дени Кармайкъл), Вагнер Моура (Ласло), Джулия Бътърс (Клер), Дануш (Авик Сан), с Били Боб Торнтън (Доналд Фицрой) и Алфре Уудард (Маргарет Кейхил) и др.

Четири автомобила Audi са в центъра на вниманието

Напълно електрическия Audi RS e-tron GT е колата на агент Сиера Сикс (Райън Гослинг), а напълно електрическият Audi Q4 Sportback e-tron* е управляван от агент Дани Миранда (Ана де Армас). Audi RS 7 Sportback участва в преследване с агент Дани Миранда зад волана, а Audi R8 Coupé се вижда в поредица от екшън сцени с Авик Сан (Дхануш).

"Този филм има интригуваща сюжетна линия и интрига", казва Хенрик Вендерс, мениджър AUDI AG. Той обяснява истинската значимост на ролята на Audi в създаването на продукцията, която далеч надхвърля простото предоставяне на автомобили. "Това сътрудничество ни накара да усетим екшъна и високата скорост. Подобно на братята Русо, ние в Audi използваме технологиите, за да създадем нещо невиждано без аналог към настоящия момент", казва той. "Audi работи с режисьорите Джо и Антъни Русо по избора на новите автомобили. Беше очарователно да бъдем партньори в тази филмова продукция и да работим в тясно сътрудничество с Netflix".

Антъни Русо коментира: "Като разказвачи на истории винаги сме се интересували много от откриването и изследването на нови технологии, за да намерим нови начини, с които да постигнем резултат, който никой не е успял да постигне досега. Това е движеща сила за нас. Такъв подход бих приложил към всичко, особено към еволюцията, която се случва с автомобилния свят в момента.

Четирите Audi-та в новия екшън трилър "Сивият"

Колкото и да обичам автомобилите от миналото и настоящето, със сигурност най-много ме интересуват автомобилите на бъдещето. Това е една вълнуваща нова граница, която ще донесе съвсем нови преживявания за нас не само като шофьори или потребители, но и като хора, които трябва да съжителстват с автомобилите."

След старта на Netflix на 22 юли 2022 г. Audi ще разкаже историята на Audi Q4 Sportback e-tron в дигитален късометражен филм, в който зрителите ще научат как агент Дани Миранда (Ана Де Армас) среща за първи път електрическия си автомобил.

Това сътрудничество между Audi и Netflix ще оживее в близо 30 страни по света, като на световните премиери ще присъства изцяло електрическият автопарк на Audi, както и социални и дигитални активации, за да могат феновете да се потопят още повече в света на "Сивият".

ТТ данни на моделите

Audi Q4 Sportback e-tron - Среден разход на електроенергия в кВтч kWh/100 km (62.1 mi): 21.0–16.5 (WLTP); 18.1–15.0 (NEDC); комбинирани вредни емисии g/km (g/mi): 0 (0)

Audi RS e-tron GT - Среден разход на електроенергия в кВтч kWh/100 km (62.1 mi): 22.6–20.6 (WLTP); 20.2–19.3 (NEDC); комбинирани вредни емисии g/km (g/mi): 0 (0)

Четирите Audi-та в новия екшън трилър "Сивият"

Audi RS 7 Sportback - Среден разход на електроенергия в кВтч l/100 km: 11,6-11,5 (20.3-20.5 US mpg); комбинирани вредни емисии g/km: 265–263 (426.5–423.3 g/mi)

Audi R8 Coupé V10 performance - Комбиниран разход на гориво в l/100 km: 13,0-12,9; комбинирани вредни емисии g/km: 299–294 (481.2–473.1 g/mi)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    0 1 Отговор
    трамвай номер 5. Пардон 4

    Коментиран от #2

  • 2 един от стадото

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "един от стадото":

    ..само до центъра
  • 3 Дошо

    1 1 Отговор
    Ромляния типична за Попфолксваген
  • 4 Иво

    3 0 Отговор
    Поредното доказателство че колкото и звезден актьорски състав да имаш,и колкото добри марки коли са участват,пише ли нетфликс това значи боза и пародия на филм
  • 5 СЗО

    0 0 Отговор
    Нетфликс и звезден актьорски състав...това както казват е оксиморон.