17 Август, 2022 11:43 7 464 9

Пикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes

  • пикап-
  • audi

Това е нов модел, който ако не е изцяло електрически, в никакъв случай не си струва да се пуска

Пикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes - 1

Audi обмисля навлизане в сегмента на пикапите, което е много противоречиво решение. Сега, независимият художник Theottle ни показва как може да изглежда този пикап в стил Audi Q6, базиран на Ford Ranger.

Ford Ranger се изгражда на същата платформа като VW Amarok, което означава, че пикапът на Audi също ще бъде изграден на тази платформа. Моделът Q6 също не е избран случайно - това е най-новия модел на Audi , представен съвсем скоро в Китай.

Пикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes

Пикапът, който замислят от Audi, получава "мускулести" предни и задни калници, големи въздухозаборници, характерната за германската марка решетка и тесни фарове с футуристична LED графика.

Според експерти в бранша обаче, VW Amarok се позиционира като първокласен пикап. Тоест нишата е заета и не си струва да има в нея две коли на концерна. Следователно Audi може да пусне електрически пикап, който да се конкурира с Rivian R1T и Tesla Cybertruck.

В противен случай моделът е обречен - няма да се търси и в крайна сметка, подобно на Mercedes-Benz X- Klasse, ще бъде свален от поточната линия, дори преди да получи поне една актуализация.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    18 2 Отговор
    Амарок, тоест Форд. Х-класа, тоест Нисан.
    Тези вече съвсем на конфекция и ширпотреба го обърнаха.
  • 2 Влака и пътниците

    7 6 Отговор
    Всеки влак си има пътници ! Когато предприемаш производството на подобно превозно средство, знаеш и приблизително къде му е паза и кои са купувачите. Не вървам в моментната криза в автомобилостроенето да се пръскат пари на вятъра! Ще се намерят купувачи и те със сигурност не са клиентите на нашите "автокъщи"!

    Коментиран от #4

  • 3 Милен

    20 6 Отговор
    Туй нящо сигурно ще си го купуват само "турбо фермери" за да могат да си карат балите със слама облечени с потник "Армани" и чехли "Гучи" :)))))
  • 4 Не за всеки влак има пътници

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Влака и пътниците":

    Както виждаш за Mercedes-Benz X- Klasse - пикапът на Mercedes нямаше никакви пътници и очевидно от компанията не са си направили добре сметката за да го произвеждат.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Дрън-дрън

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Не за всеки влак има пътници":

    Защо реши че този пикап е за фермери? Това е луксозен пикап.

    Точно както луксозните SUV не са за офроуд, така и луксозните пикапи не са за къра. По-скоро са да си караш джета, да си дърпаш лодката и други подобни дейности два-три пъти в годината, а през 99% се използва като нормално луксозно SUV - да демонстрираш нещо, а не защото ти трябва чак толкова голям автомобил.
  • 6 Ти да видиш!

    2 3 Отговор
    "Това е нов модел, който ако не е изцяло електрически, в никакъв случай не си струва да се пуска"

    Ти да видиш, най-накрая малко здрав разум.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мимикрия

    4 2 Отговор
    Кайен 1 е таурег с други фарове!
    И конвфекцията на та,и група е прословута! Никога няма да си купя А8= косвено на голф
  • 9 СЗО

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Не за всеки влак има пътници":

    Просто Мерцедес имат по малко почитатели селяни от Ауди.