Last news in Fakti

22 Август, 2022 11:00 2 796 2

Audi се готви да дебютира със страхотна SUV концепция

  • audi-
  • activesphere-
  • sphere-
  • концепция

Официалният дебют на Activesphere ще се състои през 2023 година

Audi се готви да дебютира със страхотна SUV концепция - 1

Напоследък Audi заинтригува своите фенове със стилни концептуални автомобили от серията Sphere, които получиха електрически централи и развити автономни технологии. Сега, това ще бъде четвъртият концептуален автомобил Sphere на Audi.

Сега германците тийзват и този, четвърти модел от серията - кросоувър, носещ името Activesphere. Автомобилният производител твърди, че е създаден с поглед към любителите на активния начин на живот.

Между другото, много наши колеги откриха в концепцията силна външна прилика с модела Polestar 2. Припомняме, че първата концепция на Audi от новото семейство беше Skysphere , двуместен роудстър, който за първи път се появи публично на Pebble Beach Concours d'Elegance през юли 2021 г.

Автомобилът Skysphere е не само стилен, но и интересен от техническа гледна точка, тъй като може да променя междуосието си. Той беше последван от Gransphere, луксозен седан, който Audi нарече "частен самолет за пътя".

Най-новата концепция Grandsphere дебютира по-рано тази година. Това возило прилича повече на миниван, отколкото на кросоувър. Audi е разработил модела специално за градска среда, където превозът на хора и стоки е жизненоважен.

Audi Activesphere ще дебютира едва в началото на 2023 година, като от компанията заявяват, че концепцията ще "предлага максимална гъвкавост за активен начин на живот - както на пътя, така и извън него".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор
    То
    ТИЙЗВАТ
    То
    ПЛЕЙТВАТ
    То
    богат "език Свещен на моите деди ..."
  • 2 Хана

    1 2 Отговор
    Хайде стига с тези соросоидни коли.Ние искаме москвичи и рубли.Соросоидите да си ходят