22 Март, 2023 11:51 2 614 0

Три различни визии за новата Toyota Land Cruiser Prado

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado-
  • екстериор
Три различни визии за новата Toyota Land Cruiser Prado - 1

Интересна информация за новата Toyota Land Cruiser Prado изтече в интернет. Представянето на следващото поколение на всъдехода е планирано за лятото. Това съобщава японският сайт BestCarWeb .

Източници от концерна Toyota съобщават, че новият Prado ще се предлага наведнъж в три различни варианта, които ще бъдат коренно различни в дизайна на предната си част.

Стандартната версия ще получи дизайн на предната част като на по-старата Toyota Land Cruiser 300 . Ще се предлага и ретро вариант с кръгли фарове в стила на класическия Land Cruiser 70. Подробностите за третата модификация все още се пазят в тайна.

Беше разкрито също, че всъдеходът ще бъде изграден на същата платформа TNGA-F като Toyota Sequoia и Land Cruiser 300 и ще е на рама. Той ще запази и 2.8-литровия турбодизел, но също така ще получи новия 3.3-литров турбодизел V6. Бензиновата версия обаче ще бъде заменена от икономичен хибрид.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА