7 Март, 2023 12:54 6 985 13

Вижте как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО)

  • toyota-
  • corolla

Автомобилът ще се промени значително след няколко години и ще бъде представен в тринадесетото поколение

Вижте как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО) - 1

В рендерите, които ви показваме е представено следващото поколение на модела Toyota Corolla , чийто дебют е планиран за 2025 година. Въпреки факта, че има още много време до премиерата на новата версия на най-популярния автомобил в света, рендери, показващи външния вид на Corolla, вече започнаха да се появяват в чуждестранните медии. Седанът ще се промени значително след няколко години и ще бъде представен в своето тринадесето поколение. Предварителният преглед на Toyota Corolla за 2025 г. предлага интересен поглед към седан в доста по-луксозен стил.

Автомобилът изглежда по-динамичен и спортен, с модерни екстериорни решения. Той получава формата на седан с четири врати, заимствайки някои характеристики от модела Crown. Съдейки по представените рендери, японската марка ще трябва цялостно да модернизира визуалния компонент на Toyota Corolla. Сред най-впечатляващите характеристики са по-тесните фарове, комбинирани в един блок с тънка LED-лента в горния край на радиаторната решетка. В същото време по-голямата част от предния панел е заета от многоъгълен въздухозаборник с хоризонтални ламели. Има и ясно изразени въздухозаборници отстрани.

Вижте как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО)

Каросерията ще получи и двуцветна окраска, при което покривът и корпусите на огледалата са решени в черно. Големите джанти със спици също изглеждат интересни. Стилът на модела наподобява автомобил от серията bZ. Задната част изглежда компактна, напомняща на спортен хечбек със спойлер и многопластова структура на кърмата. Между задните светлини отново минава тънка LED-лента, под която има надпис с името на модела.

Седанът, изобразен в рендерите, има по-премиум вид в сравнение с настоящата версия на модела. Що се отнася до двигателите, хибридната версия вероятно ще бъде запазена в гамата. Каква всъщност ще бъде новата Toyota Corolla, която ще бъде представена в 13-то поколение, засега не е напълно известно. Допълнителни подробности ще бъдат обявени по-късно, но към момента тези рендери ни дават първоначална представа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изглежда

    16 4 Отговор
    Изглежда като другите вече не се различават

    Коментиран от #2, #13

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Изглежда":

    За компа 2 и 2 е все 4!
    Няма ли го Пининфарина, Порше, Енцо..... това е - геометрия не дух !
  • 3 123456

    6 12 Отговор
    Изобщо не може да се мери с Дачията

    Коментиран от #6

  • 4 грозничкае

    10 16 Отговор
    Все по грознички автомобилчета с ниско качество!
  • 5 Така е

    19 0 Отговор
    За няма и месец толкова рендъри на коли публикувахте от хора които си играят с мишката. Това е меко казано несериозно. Би трябвало само официални изображения да се показват. Това няма нищо общо със следващата Корола. Още никой не знае как изглежда.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дузпата

    7 1 Отговор
    Аз имам мерак за едно Камри да купя,но съм комби-почитаъел.
    Само се чудя,защо не правят Камри комби???
  • 8 Това е само

    4 0 Отговор
    Фейслифт с по широки и големи фарове
  • 9 бай Даньо

    6 3 Отговор
    Изглежда страхотно , доста подобна на актуалния модел на Корола в момента който много от коментиращите в БГ не са виждали , без да обиждам някой ... Има и хибридна версия ( почти без разлика в цената от обикновена бензинова) с над 50 мили на галон ( 4/100 по европейски) . Велика кола, на американския пазар Корола обикновено е най надеждния автомобил.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 бай Даньо

    0 7 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Позна за мен е малко ниска топка карам Лексъси два имам, но за масовата публика е чудесна кола и рядко успешна където да се обърнеш от тия Короли ще видиш , за разлика от предния им модел който беше грозноват за това говоря ... Ако не кола от оризар, то от кравар ако не направо падаш в киселото зеле с дизелова саламура...
  • 12 Кръстьо

    1 0 Отговор
    И аз като 7 се питам!!!
    Някой знае ли защо Тойота Камри,не правят кимби-та?
    Или поне ще започнат ли да ги правят?
  • 13 Напротив

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изглежда":

    Това един прекрасен седан. Не мога да ги гледам вече масовите джипо-коли (SUV). Дано си запазят и 1.8 бензиновия двигател, че и те взеха да стават дефицитни.