Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 23:26 2 904 6

Каракачанов: Борисов си прави сметка да ползва мажоритарната система

  • каракачанов-
  • борисов-
  • сметка-
  • мажоритарната система
Каракачанов: Борисов си прави сметка да ползва мажоритарната система - 1
Снимка: БТА

Ужасни глупости са, че мажоритарната система ще реши проблемите в България. Проблемите в България ще се решават, когато политиците в България решат да спрат да крадат.

Това заяви за "Хоризонт" Красимир Каракачанов от "Патриотичния фронт", който отчете като "неистини" твърденията за ново мнозинство в НС:

Г-н Борисов си прави една много проста сметка. При 160 общини, които държи ГЕРБ, в тези общини целият бизнес се контролира от кмета на ГЕРБ, всички местни фирми са подчинени на кмета на ГЕРБ, всички цигани са купени от кмета на ГЕРБ, Борисов си прави сметка през мажоритарната система да спечели мнозинство.Това не ви ли е ясно? Не мога да разбера защо всички се правите на луди!?

Господин Радан Кънев е решил да впечатли едни хора, които са отчаяни и искат промяна в политическата система. Промяната в политическата система става, когато политиците решат да бъдат почтени към обществото, а не като си измисляме за всеки нови избори нова избирателна система!

Кандидатът за вицепрезидент на Каракачанов - Явор Нотев допълни:

Струва ми се, че отказът на двете най-представени политически сили в състава на 43-то Народно събрание вече предпоставя съдбата на 43-ия парламент. Няма как без участието на ГЕРБ и на БСП да се състави кабинет в този формат и в тези рамки. Остава да видим до колко сериозни са били тези вечерни изявления, но на мен ми се струва, че и двамата водачи на партии бяха достатъчно категорични.

Нотев допълни, че патриотичните сили са готови за нови избори:

Като се видя разреза и състава на хората, които са гласували за нашите идеи, които ни повярваха ... и  при такъв резултат ние можем спокойно да очакваме и влизането в тази нова  битка, но с друга цел и в друг формат. Но, искрено казано, не това е най-доброто в конкретния политически момент за страната. Егоистичният, условно казано, интерес -  партиен, наистина ни поставя в една изгодна ситуация. Ние сме набрали инерцията от кампанията, от срещите с хората. Видяхме, че голяма част от тях припознаха идеите на г-н Радев като близки до това, за което бяхме подкрепени с г-н Каракачанов.

Нотев припомни, че кандидатурата на патриотите е била издигната преди тази на ген. Радев и затова част от идеите са били лансирани първо от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    0 0 Отговор
    СЛЕДЕТЕ 5 НЕЩА: 1.Митниците, 2.Държавния резерв, 3.Еврофондовете, 4.Газта в Черно море, 5.Банките.
    След това се радвайте, защото БСП,Каракачанов и сие няма откъде другаде да вземе пари!!!
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    И аз не мога да разбера защо се правим, че не виждаме заиграването между чалга -кумира Трифонов и Боко на тема мажоритарност. Боко сега ще иска освен народа, да наказва и малките партии, в т.ч. Патриотите, като с мажоритарния вот ги отреже и като им спре субсидиите. Както каза един социолог, бизнесът и сега е в политиката, а като се спрат съвсем субсидиите , тогава бизнесът открито ще я ръководи.
    Ако въведат мажоритарен вот, статуквото ще пребъде- БСП, ГРОБ и ДПС. Едни и същи муцуни ще ги гледате още 30 години, до сетния си дъх. Свиквайте.
    Така ви прецака чалгаджията с този референдум, че идея си нямате.

    Коментиран от #5

  • 3 Добруджански македонец

    0 0 Отговор
    Каракачанов да не дрънка глупости! Няма как да решат да не крадат сами. Трябва избирателя да си контролира депутата. Това става само с мажоритарни избори. Няма да пишеш вече листи с послушни депутати, свиквай с тази мисъл Каракачанов!
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    "Проблемите в България ще се решават, когато политиците в България решат да спрат да крадат."

    ==============

    Каракачанов, това са такива ГЛУПОСТИ, че ще ти се смеят и децата!
    Важното е какво се прави и как се управлява, ти наистина ли си мислиш, че някой, дето не краде хич, но не прави и нищо, ще оправи България??!

    Това са ГЛУПОСТИ за хора без 8-ми клас!
    В цял свят се краде от политиците, обаче това става с мярка и не се вижда от хората, А голямата разлика е, че там се и прави нещо за държавата и хората!

    Нещастници, защо ви е страх от Мажоритарните избори, бе? Повярвахте си, че и на парламентарни избори ще имате 15% и ще управлявате и ще се наядете яко ли?

    Вие сте част от проблема, а не решение!
    Всъщност, като видях как пак се прегърнахте с Атака, след като се псувахте и биехте, станахте ясни и на децата!
  • 5 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Не говори глупости бе!

    То бива тъпотии и общи приказки, бива, ама ти прекали!
    Евтини лозунгчета на по.рани от страх привърженици на статуквото!
  • 6 ТЪП НАРОД

    0 0 Отговор
    Две полуживи или полуумрели кучета се опитват да уплашат някой . Едното е плужека псевдопатриот , бивша ДС мастия , сложен като актьор след 1989.А другия е тъпунгер-пожарникар , също ДС мастия , вътрешен човек на режима и в последствие издигнат от него чааак до премиер министър . НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове