Last news in Fakti

7 Март, 2018 18:49 21 518 154

Симеонов: За какво да се извиня? Патриарх Кирил е агент от КГБ

  • валери симеонов-
  • волен сидеров-
  • патриарх кирил

Каква лъжа съм казал аз, та да се извиня за нея, пита вицепремиерът

Симеонов: За какво да се извиня? Патриарх Кирил е агент от КГБ - 1
Снимка: БТА

"Това не е декларация на групата. Това е декларация само на "Атака" и ВМРО, защо не си го кажат направо. На мен дори никой не ми се е обадил по този въпрос, а това става през медиите". Това заяви пред ПИК вицепремиерът Валери Симеонов.

- Г-н Симеонов, вашият коалиционен партньор Волен Сидеров ви призова да се извините за думите си срещу патриарх Кирил от тази сутрин. Ще го направите ли?

- За какво да се извинявам. Кажете ми каква лъжа съм казал аз, та да се извиня за нея. Човек се извинява, когато е допуснал грешка или ако е отправил епитети и клевети. Аз не съм си измислил нищо. Цитирам официални данни.

- Откъде са тези официални данни?

- От Доклад на федералната митническа служба на руската федерация към 15 октомври 1996 г. Там пише, че Кирил е внесъл цигари за 14 милиарда долара. Затова го наричат "табачный" митрополит. За часовника му също се знае. Часовник за 35 хиляди долара. Една снимка се върти из интернет, където са му замазали часовника, но са пропуснали да изтрият и огледалния образ върху бюрото. Защо не я показвате тази снимка? Кое е лъжа? Кое е заблуда, за да се извинявам. Това е агент Михайлов от КГБ. Знаете ли, че на 20 март 2016 г. в проповед казва, че човешките права са новата ерес. И още казва, че управлението на Путин е божие чудо. Кажете ми за какво да се извиня?

- Коалиционният ви партньор ви призовава за това... Очевидно имате разминавания.

- Да, имаме разминавания по някои въпроси, но това не са фундаментални различия. И аз не акцентирам върху тях. Аз изразявам своето мнение, а те, ако искат, могат да му целуват ръка. Ако кажеш на човек истината, за какво трябва после да му се извиняваш? Кажете ми, как е възможно да се коментира по въпроса за убитите във войната хора, чиито имена седят изписани по паметниците. Как може да се отрече, че те са участвали във войната? Възмутен съм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ТИ СИ БЪЛГАРСКИ ЕНИЧАР

    82 132 Отговор
    А ТИ ПРИ СОЦА СВЕТА ВОДА ЛИ БЕ ? ЗА БЛАГОТО НА КОГО БДИШ? ЗА ГЛОБАЛИСТИТЕ ОТ САЩ И ЕС ? ЧЕРВЕЙ.
  • 2 Анонимен

    145 21 Отговор
    В момента един ром с няколко висящи присъди има повече права, от един неосъждан българин! Това не е ли ЕРЕС???

    Коментиран от #151

  • 3 Руските свине

    150 62 Отговор
    Друг път да не ни изпращат менте патриарси скандалджии

    Коментиран от #8

  • 4 Българофил

    69 120 Отговор
    Симеонов си заби автогол със задна ножица. Империите не прощават никога.
  • 5 Nasko

    93 111 Отговор
    Много прост и ароантен тип е Симеонов, но аз си представям как ще стане по ниськ от тревата когто падне кабинета!
  • 6 СВИНЬО БЛАТСКА

    55 77 Отговор
    ЩОМ СИ ИЗБРАН ОТ НАРОДА, ЩЕ ПЕЕШ ТАЗИ ПЕСЕН КОЯТО НА НАС ДОПАДА. НИЕ ТЕ ИЗБИРАМЕ И НИЕ ЩЕ ЗАКАЗВАМЕ РЕПЕРТУАРА. ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ. ИСТИНАТА Е ДРУГА ОБАЧЕ НАРОДА ТЕ ИЗБИРА А ПОСЛЕ МУТРАЖНИКА РЪЦЕТЕ МУ ИЗВЕВА. НИЕ ЗНАЕМ ДО КЪДЕ ВОДИ ГАВРАТА МУТРАЖНА.
  • 7 ДА НЕ СТАНЕ ТЪЙ ЧЕ НЕ СИ ЗНАЕЛ

    39 45 Отговор
    ВРЕМЕТО ИЗТИЧА. ГОРЕЩИНИ СЕ ЗАДАВАТ И ЯКИ КУРЕЩИНИ!
  • 8 ЧОРБАДЖИЙСА ГНИДО

    45 63 Отговор

    До коментар #3 от "Руските свине":

    ТИ СИ ЗА СВАЛЯНЕТО ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ, ЗА НОВИ УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ, ЗА ДЕБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ЗА ПЪЛНАТА И ЛИКВИДАЦИЯ. ЩЕ ГОРИШ ЗА ДА СВЕТИШ.

    Коментиран от #11

  • 9 Реалист

    132 72 Отговор
    Браво Валери! Имаме нужда от по-вече българи като теб.
    А копейките нека се давят в платки...
  • 10 Бат Вальо

    49 85 Отговор
    Адаш, по-кротко! В САЩ е въпрос на чест да си агент на ФБР или ЦРУ, а ние анатемосваме агентите на ДС и КГБ. Всички служби са еднакво нужни и отвратителни ! Уважавам бившите агенти на ДС, за разлика от сегашните агенти на ЦРУ. Първите са работили за родината, добра или лоша, а вторите са предатели.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    35 72 Отговор
    И УСТАНОВЯВАНЕ НА НАРОДНА ВЛАСТ. И ОТКРИВАНЕ НА ПОЧИВНА БАЗА БЕЛЕНЕ ЗА ЧОРБАДЖИИТЕ ИЗМЪЧЕНИ.
  • 14 СМЕЛО МЪЙ В БОЙ ПОЙДЬОМ ЗА ПРАВДУ ЕТУ

    16 49 Отговор
    НИЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ.
  • 15 българинъ

    66 111 Отговор
    Г-н Симеонов,не е ваша работа да давате определение на официалните ни гости по такъв просташки и тъп начин!А за извинение вече е късно,вижте руската преса и телевизионни предавания и ще разберете.
    Вие сте срам и позор за България!

    Коментиран от #17

  • 16 Пешо

    123 19 Отговор
    Казва самата истина Симеонов. Руския елит също като българския е омазан до ушите в л...а (тор) Само, че техните л..а са балшие, руские. Нащите въртят милиони а техните милиарди. Ама и нашия николай пловдивски има часовник за 20 бона.
  • 17 Наблюдател

    112 35 Отговор

    До коментар #15 от "българинъ":

    Кога русофилите сте били българи? Вие сте антибългари и руски еничари.

    Коментиран от #18

  • 18 ЗАЩОТО НЕ СМЕ ЧОРБАДЖИИ

    16 26 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    А САМО КРОТКИ ТРУДОЛЮБИВИ И ЧЕТНИ ХОРА.
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    118 27 Отговор

    До коментар #12 от "И ДНЕС РУСИЯ Е ТЪЙ ЖЕЛАНА":

    Преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава България с надеждата да ни затрие физически. Чувал ли си за Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия?
    През Априлското въстание излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти...
    ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!

    Коментиран от #26

  • 20 Гост

    14 31 Отговор
    Нужник
  • 21 Kcaniba

    96 29 Отговор
    Браво г-н Симеонов! Истината трябва да се знае! Колкото повече си знаем историята, толкова по омерзени ще сме от Русия! Донесла само беди и страдания на България!
  • 22 Папатак

    43 72 Отговор
    Дай на простака власт и му гледай сеира. Лошото е че все простаци си избираме.
  • 23 Бррр

    44 56 Отговор
    Ега ти злобната мутра има тоя,какво човешко да чакаш от него!?
    Ама те всички си приличат,бе!Гледай тоя,гледай Дончев,гледай ББ,гледай ЦЦ!Тия да не ги е раждала една майка,а?Чудна работа ако ги срещнеш в тъмното,няма ли да се уплашиш и после да заекваш !?
  • 24 МЪГЛИЖ БЕШЕ ПРЪВ

    35 73 Отговор
    ИСТОРИЯТА Я ЗАБРАВИХТЕ. ТЯ Е ПИСАНА С КРЪВ. И ЩЕ СЕ ПОВТОРИ. БЛИЗО С РУСИЯ, БЛИЗО ДО СВОБОДАТА!
  • 25 Лъжеца

    43 56 Отговор
    Тоя мустакат мошеник неуважава нито вяра нито държавност.Така е като крадци ни управляват.Него го интересуват хотелите и кабеларката.
  • 26 ЩЕ ГОРИШ ЗА ДА СВЕТИШ, ТВАР

    29 44 Отговор

    До коментар #19 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ДОТЕГНАХТЕ НИ С ВАШАТА ДЕРМО КРАЦИЯ. ВРЕМЕ Е ЗА МОТИКА.
  • 27 ОБИЧАМ ТЕ ЧОРБАДЖИЙСКА ГНИДО

    23 25 Отговор
    ИМАМ ИЗНЕНАДА АЗ ЗА ВАС. И У НАС ЩЕ СТАНЕ КАКТО ВЪВ ДОНБАС. И ТОГАЗ ? НИТО ТИ ДА СИ ЖИВ, НИТО АЗ УМРЯЛ. 30сет Г8ОДИНИ ИМАХТЕ ЗА МИСЛЕНЕ. ИСКАМЕ БАЛАНСА! КОЙ ПИЕ И КОЙ СЪС ЗАТЕГНАТ КАЙШ, ЛИХВИ ПЛАЩА
  • 28 Българин

    33 42 Отговор
    Когато бяха опозиция скачаха срещи турците ,този патриот да не би да си е повярвал че е властелинът на България,скача и срещу християни ако е обърнал резбата може да направи една свирка ама по дълга на ходжата от Пловдив дано да му е сладко.Това беше последния наглец за когото гласувах,
  • 29 Наблюдател

    87 28 Отговор
    Русофилите аплодират всеки руски дебил, който храчи по България, а са готови да разкъсат един български политик, който слага на мястото му един развилнял се чекистки православен скот и лъжепатриарх. А след това се бият в гърдите, че са български патриоти.

    Коментиран от #31

  • 30 Журналист

    43 46 Отговор
    По- тъп политик не сме имали . Съсредоточава вниманието върху себе си по начин ,който е вреден за България.Когато си на такава длъжност ,трябва да си мериш приказките. Има неща ,които и да ги мислиш не е необходимо да ги казваш,освен ако не си в някоя квартална кръчма...

    Коментиран от #40

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 681 БЪЛГАРИЯ

    66 24 Отговор
    Браво на Симеонов ЕВАЛА МУ !!! Еб..и и гламавият кагибистки поп да се подиграва с България ! Три дни е ял и пил и накрая недоволен . Това са руснаците !
  • 33 гражданин

    66 18 Отговор
    Много си прав Симеонов!Всеки който е бил в Бкп Дс си е съветска кочина.А защо на Нинова сина и не работи в съветска Русия?!Защо е в лошата Америка!?
  • 34 Ленин

    12 23 Отговор
    Всяка една религиозна идея, всяка една идея за какъвто и да било бог, ... е най–неизразимата мерзост.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ПАТРИОТ ?

    17 6 Отговор
    По бургаско, поставихте хорицата под ДОМАШЕН АРЕСТ, за да не възпрепятстват нашествието от близкия изток. Патриота, навлеците ЗАЩИТИ а ИЗБИРАТЕЛЯ със заплахи принуди, да мълчи и да не съпротиви за ограничените му права и свободи. Патриоти получаваше лично ПОХВАЛИ от вън и парна да е в служба на ГЕОПОЛИТИКАТА АНТИНАРОДНА А НЕ В СЛУЖБА НА ИЗБИРАТЕЛЯ - НА НАРОДА. ТОВА НЕ Е МОЯТ ПАТРИОТ. ТОВА Е ТВОЯТ ИДИОТ. НИЕ НЕ ВЪРВИВ В ЕДНА ПОСОКА И ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИМ.
  • 37 сноу

    30 42 Отговор
    Голям бъхливец си Валерка .То бива чалъми твоето ,но бивол курбан не бива.Трудно се схваща ,ти що за българин си,ама явно Гойко намери в тебе подходящи помиярски заложби ,да му пазиш стола.Кой на кого е агент и кой какви цигари е внесъл ,най-малко на тебе ще кажат.И стига си се пенявил и кокорил, че вече трудно ще си овардиш столчето.
  • 38 Валя

    12 29 Отговор
    Религиите са отвратителни,антихуманни,невротични,отчуждават човека от самия него,трябва да се ликвидират и тогава ще възцари мир на планетата,да живее атеистка България,УРА
  • 39 Къртев

    41 16 Отговор
    За това изказване Валери Симеонов е прав, все пак това са фактите. И въпреки всичко Симеонов е простак и поведението му не се оправдава с фактите. Все пак един политик, който в случая е вицепремиер не може да се изказва, като кръчмарски каун.

    Коментиран от #42

  • 40 Карстен Янкер

    51 13 Отговор

    До коментар #30 от "Журналист":

    Тъй ли бе, журналисте. Ама ти много разбираш, значи политиците да си мълчат и да не казват какво мислят. А цигарения поп що не си мери приказките мм. Духовно лице уж, не политическо, и то на гости. Или ти си журналистче тип Симов за трепане с лопатата.

    Коментиран от #117

  • 41 Bahti

    15 16 Отговор
    Няма ли повече тоалетни, които тоя цървул не е открил?
  • 42 Браво

    14 12 Отговор

    До коментар #39 от "Къртев":

    Единственото точно мнение - фактите са вярни, тонът е арогантен до малоумие. Особено от позицията, която заема.
  • 43 Валя

    12 21 Отговор
    Съществуват доказателства от 1-ви век че всички проповедници като Исус и други подобни а те са били много просто Исус е бил най-слдакодумен,че са друсали опиум по пещерите като луди и съответно халюцинации колкото щеш и на всичко отгоре е било пълно с будали и безмозъчни,които да повярват че вълшебник с магическа пръчка е започнал да синтезира хора,животни,флора и фауна и гъбести и атоми и молекули и т.н. На всичко отгоре създателят си играе садистични игрички с произведенията си дори и те да са безгрешни,като например малки деца ги праща в онкологията да се измъчват,истинкси ужас и най-отвратителното е че хората му се кланят и молят и нямат нищо против терористичните му действия,срам и позор за човечеството. А за Мохамед и другите няма какво да говоря там нещата са още по-опиумни и отвратителни

    Коментиран от #47

  • 44 Валя

    28 15 Отговор
    Друго любопитно е как тия брадатите дето се самоназначават за божии наместници въобще не се съобразяват с Исус например,който е искал да изгони търговците от храма,брадатите обаче не им дреме по храмовете се върти търговия на яерно та се пушек вдига,купувам свещ и икона,получавам благословия но не и касова бележка,а на въпроса издават ли фактури направо бях анатемосана много християнско от тяхна страна,същински двулични лицемери
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Коичо

    28 11 Отговор
    Аза що плуете симеонов защото само тои защити БАЛГАРСКАТА даржавнос ( прецидента) кво направи малча пред руския патриарх кат пуле пред маикаси шапка му свалям НЕ ЗАВИСИМО.... Че мразя патиятаму и лично него НО сега е прав
  • 47 добронамерен

    12 16 Отговор

    До коментар #43 от "Валя":

    Не богохулствай, душичка, че ще пострадаш, ама много лошо. И няма да си първата. Няма и да си последната, но това не би те утешило.
    Ако ти се случи скоро случка, да знаеш, че можеш да се покаяш и Господ ще ти проси.

    Коментиран от #49, #69

  • 48 Тръмп

    28 11 Отговор
    Симеон..ов е Българи от класа и точен в преценките!Браво,който се огъне пред КГБ,извършва Национално Предателство!Лошото е,че Българския Синод е под Робството на Руската КГБ-лъжлива църквичка!Който успее да игнорира и да се дистанцира от КГБ е Национален Герой!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 49 Валя

    9 12 Отговор

    До коментар #47 от "добронамерен":

    И какво от кога да говориш истината е богохулстване,само да ти кажа че аз няма как да бъда уплашена с Господ тъй-като не страдам от вашите фанатични неврози,а ти като религиозен човек би трябвало да знаеш че подобни заплахи от сорта ,,ще ти се случи нещо лошо,, едва ли са на почит от Господа,така че на твое място бих се страхувала дали Св. Петър ще ми отвори вратата на рая.
  • 50 Тръмп

    21 13 Отговор
    Сидеров е пионка на КГБ,руското посолство-Решетников и Вожда Путин!:):):)Българските Патриоти са застрашени от вътрешен саботаж и разединение точно от Сидеров-Решетников!:):):)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този бургаски ром

    16 11 Отговор
    Сеща ли се, че в момента е в коалиция с хора работили за ДС / филиала на КГБ за България/.
    Бойко Борисов /агент Буда/
    Цветан Цветанов /без агентурно име, работил е в централата на ДС/
    Цецка Цачева/ партиен секретар, те бяха длъжни да докладват за всичко в ДС/
    И как се чувства господин Симеонов??
    Просто не му дреме. Седнал е на масата с тях и си делят баницата.
    Всичко това го знае още преди да се коалират с тях и да подпише прословутия договор, че коалицията твърдо ще се запази до края на мандата.
    МЕКЕРЕ
  • 53 к99р

    13 8 Отговор
    Аман от патреоте бе джанъм.Големи приказки приказваше преди ма лапна чепа като воленчо и сега се пеняви,духач пореден.
  • 54 Иванов

    26 12 Отговор
    Господа, на вашата любима Русия и е нужна само Северна България за да имат коридор до Сърбия. Южна отдавна са я дали на новите си братя- турците. Осъзнайте се, събудете се и си измийте гуреливите зъркели, майкопродавци прости!

    Коментиран от #55

  • 55 George

    18 24 Отговор

    До коментар #54 от "Иванов":

    Г-н Симеонов,не е ваша работа да давате определение на официалните ни гости по такъв просташки и тъп начин!А за извинение вече е късно,вижте руската преса и телевизионни предавания и ще разберете.
    Вие сте срам и позор за България!

    Коментиран от #67, #78

  • 56 гражданин

    30 12 Отговор
    Точно на Симеонов е работа да дава определения всякакви за когото и да е и на когото и да е!Нищо просташко нвма в изказването му за съветския съюз който ни мачкаше 70г!Симеонов е хвала за Българив и велик патриот, че истината в очите на кожодерите от Кпсс Кгб!Хвала Симеонов, хвала голяма!Вие сте истински българин, а не българопродажник като Бкп Бсп Кпсс Дс Кгб българолисунгерите като Нинова на която сина и учеше и вече работи в Америка която тя мрази!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Срам за продажницата!Срам за г-жа 48% от Техноимпекс на др.Командира червения седесар от Бкп!!!!Срам!!!!
  • 57 Тои8222

    10 20 Отговор
    По физиономията му личи че е гаден и лаком,в муцуната ми прилича като зло куче окосмено по мадурите,ако бях магиосник щях да ги остава без език такива като него да не могат да си лижат жените защото те вече друго не могат.Еи тези хора ни направиха напред да вървим а настрани да гледаме.
  • 58 Голем смях

    21 15 Отговор
    Браво на Симеонов.Не е гълтач както повечето тук в този руски форум.Вече съм му голям фен и бъдещ гласоподавател.Стига с лизане на братски задници.Дай Боже повече български политици като Валери и президента Плевлениев.Истински българи.Браво...

    Коментиран от #59

  • 59 КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ПО-ДОБРЕ

    9 10 Отговор

    До коментар #58 от "Голем смях":

    ПО-БЪРЗО НАРОДА ВАС ДА ВИ ПОМЕТЕ И ОТЪРВЕ!

    Коментиран от #60

  • 60 Голем смях

    19 9 Отговор

    До коментар #59 от "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ПО-ДОБРЕ":

    Не сме народ ,а мърша както е казал Петко Славейков.Да оставим настрана поводът за думите му,но това че ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ не е бил русофил ,а БЪЛГАРОФИЛ е затова убит и със съгласието на Русия и граф Игнатиев .Скоро,скоро вас ще пометем руски гъзолизци и българофоби.

    Коментиран от #63

  • 61 Кака Гинка

    12 7 Отговор
    Какви извинения - може ли да накарате простак да се извини за простотията си?Въпросът е:толкова ли е изпростял българинът,та избира такива хора да го управляват?В политиката основното правило е не толкова какво казваш,а КАК го казваш.А индивиди като горния са способни да изкажат и най-голямата истина по такъв примитивен и вулгарен начин,че да предизвикат възмущение дори у хора,принципно съгласни с тях.До кога ще даваме властта на хора,които ни позорят и правят за смях?!
  • 62 ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ

    9 7 Отговор
    ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ - ДОКАТО ТАКЗИЗ КАТО ТАЗИ СВИНЯ!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 A3e

    18 4 Отговор
    Иван Вазов: "На руските воини", 1916г.

    О, руси, о, братя славянски,
    защо сте вий тука? Защо стеДЯК
    дошли на полята балкански
    немили, неканени гости?

    Желали би вас възхитени
    да срещнем со сълзи и с китки…
    Но идете вий настървени,
    на грозни зовете ни битки!

    Желали би вас да прегърнем
    и тоз път сърдечно, горещо.
    Но взорът ви свети зловещо…
    Как ръце сега да разгърнем?

    О, руси! Аз друг път ви славях
    за подвиг велик и чудесен,
    високо ви лґкът поставях
    във мойта душа, в мойта песен!

    Вий някога знаме Христово
    развяхте за благо човешко —
    строшихте ни игото тежко,
    а днеска ни носите ново!

    И пак не ви мразим (не крия:
    обича ви още народа);
    но любим и свойта свобода,
    стократно пµ любим я ния.

    За тоз кумир ние се бием
    и с чужд, и със близък упорно
    и няма ний врат да превием
    пред никакво иго позорно!

    О, колко ви, братя, жалея!
    О, как би желал, братя клети,
    свобода и вам и за нея
    кат нас да живейте и мрете!

    1916

    - Виж кво пише Захари Стоянов до "освободителя" Аксаков (Или кой как разбира панславянството)
    - Виж "Писмо до Ванка с танка"
    - Виж кво е писал навремето ВОЛЕН СИДЕРОВ (дето ся ближе гъза на Русия щот му плащат) в "ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД"
    - Виж Първият фалит: Как Живков тайно продава българския златен резерв на СССР на безценица точно преди цената на златото да скочи десетократно

    Коментиран от #83

  • 65 симеон

    5 11 Отговор
    Кога ще се научите да уважавате историята!!! Не опорочавайте Българската история!!!!!
    Поклон и уважение пред Руския народ!!!
  • 66 симеон

    8 3 Отговор
    СЕЛЧО!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 no name no face no number

    1 5 Отговор

    До коментар #47 от "добронамерен":

    Валя е права евала за прозрението. Ако имаше толкова богове колкото се декларират земята щеше са е рай, а не мутренско сборище. Исес Алах Буда и още десетки фантазии за наивници
  • 70 Балкански дивак

    18 9 Отговор
    Е те тоя път беше прав, за мен само истината важи и само истината. Не мога да съм лакей за няколко рубли повече . Чест е за мен да съм честен и коректен . много бързо забелязвам мазните хора, готови да харижат и държавата си за лична угода. НО ТОЗИ ЧОВЕК УЦЕЛИ ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА, И АБСОЛЮТНО Е ПРАВ. Стана ми много обидно, как нашият президент беше подложен на инструктаж и унижение. Сетих се за ония години когато само командваха и заповядваха. Ние уважаваме братския руски народ, но сме избрали демокрацията. А те са на друга тяхна си система и желаем им на добър път, но без да ни се бъркат.

    Коментиран от #84

  • 71 no name no face no number

    0 2 Отговор
    Исус съжалявам грешка на клавиатурата
  • 72 Виалба

    6 6 Отговор
    Много тролове,бре!Тоя е толкова антипатичен,а толкова харесвания?
  • 73 Въйййй

    6 5 Отговор
    Тоз голям СЕЛТАК ве чуек. Тоз напрао кат бакшиш е прос.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Инвер Паша

    4 5 Отговор
    Само ядрена експлозия в аеца ще сложи краи на катили като тоз и ще елиминира българското робство от страна на управляващите поробители
  • 76 МАРИЯ

    4 9 Отговор
    СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА, МОЖЕ БИ ЩЕ СИ ПО-ДОВОЛЕН АКО НИ ПОЗДРАВЯВА ТУРЦИЯ ЗА 3 МАРТ -ХА-ХА -ХА!
    НЕ БЪДЕТЕ ПОВЕЧЕ СМЕШНИЦИ!
    МЕСТО ДА СЕ РАДВАМЕ ЗА 3 МАРТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ПРОСТОТИИ!!!
    БЪДЕТЕ УМНИ ПОЛИТИЦИ!
  • 77 СМЯХ

    9 6 Отговор
    БОЖЕ, ОПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА "ПОЛИТИЦИ"КАТО СИМЕОНОВ!
  • 78 Пръцко

    10 3 Отговор

    До коментар #55 от "George":

    И кво? Те защо ни пращат тоя контрабандист- ченге/кагебист? Толкова ли нямат достойни, чисти висши духовници, на които с преклонение да целунеш ръка? А, сетих се - нямат, изтрепаха ги всичките, новите са боклуци като нашите...
  • 79 СМЯХ

    7 3 Отговор
    ПОГЛЕДНЕТЕ ГО САМО - СМЕШНИКА!!!
    КАК МОЖЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ДА НЕ НИ ВЪРВИ НА ПОЛИЦИ!!!
  • 80 ЧУК

    8 10 Отговор
    БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ, ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА ПЕЧЕЛИШ ВСЕ ПОВЕЧЕ СИМПАТИИ!
    СИМЕОНОВ, ТРЯБВЯ ДА СЕ ИЗВИНИШ НЕ САМО НА СИДЕРОВ, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НО И НА РУСКИЯ!
    НО ТИ НЯМАШ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ЗА ДА ГО НАПРАВИШ!

    Коментиран от #150

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ЗАХАРИ ВОЮВА ИЛИ ЗАПИСКИ ВОДИ

    3 4 Отговор
    КОЙ КЪДЕ ХОДИ И КАКВИ ДЕЛА ВОДИ? И ТОГАЗ Е БИЛО СЕ СЪЩИЯТ ПРАЗ! ЕДИ ГЛЕДАЛ СВАТБА А ДРУГ БРАДВА.
  • 83 ДА ! НУЖЕН НИ Е ПАК ВАНКА С ТАНКА

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "A3e":

    МНОГО ДИВИ СВИНЕ ШЕТАТ ИЗ СТРАНАТА.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 2000

    12 4 Отговор
    Тези мними духовници - полковника от КГБ с яхтата - Патриарх Кирил и руската църква са с червена партийна книжка в джоба и са агенти на КГБ-ФСБ. Както беше в България 45 години като бяхме под тяхно робство.Те имат толкова общо с християнството, колкото и Бин Ладен. Това са червени дяволи облечени във фалшиви дрехи на духовници.
  • 86 БЪЛГАРИЯ

    13 5 Отговор
    Княжество България плаща десетки години ОКУПАЦИОНЕН ЗАЕМ на Руската империя ! Какво освобождение бълнувате?!
    Руските агресивни интереси ни поробиха след турците и 45 години си експериментираха анти човешкия социализъм, като отново ни държаха в робство, оградени със желязна завеса.
    И само със СВОБОДНА ЕВРОПА, НАТО И ВЕЛИКА АМЕРИКА , България има шанс да живее свободна. Платена руска подлого, цитирай ми поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, които да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки.
  • 87 90900

    14 3 Отговор
    Те са Без Божници, техните деди тук и в Раша масово взривяваха разрушаваха църквите , като убиваха духовниците.
    "Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!" (Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
    "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския." (Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)
    "Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!" (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
    "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образов
  • 88 2000

    13 4 Отговор
    Над 133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара, е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тази огромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет и значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. През 1944-1947 г. около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече - всички заплати, командировъчни и режийни по изрично настояване на съветската страна им се изплащат в долари. При това става дума за суми, които многократно надхвърлят доходите на среден български гражданин..... ....Над 85 милиарда долара са откраднати от москва чрез безплатното ограбване на урана от българските рудници за 45г.. 26 тона злато, натрупано по време на Царство България, е откраднато тайно от Съветския съюз в края на 50-те години на ХХ век. Това шокиращо разкритие лъсва от разсекретени документи на Държавния архив и на Българската народна банка (БНБ), става ясно от разследване то. 14 години след 9 септември 1944 г., когато Червената армия се настанява в България, т.е. през 1959 година, вече в разгара на Студената война 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.
  • 89 Антикомунист

    12 3 Отговор
    И в коя страна Русия донесе свобода и просперитет? Няма такива държави. Но има част от Русия, където има свобода на безумието и просперитета на насилието - Кремъл. Бедна и незащитена Русия нападна украинците в Украйна , грузинците в Грузия , сирийците в Сирия, афганистанците в Афганистан, унгарците в Унгария, чехите в Чехословакия, молдовците в Приднестровието, поляците в Полша, балтийските народи в балтийските страни. Ватенките са зли хора, енергични вампири с лъжи, интриги, безсилие. Типични комунисти. Най-страшното оръжие на Русия е нейното население. Руският народ никога няма да бъде щастлив, знаейки, че някъде, нещо още не е унищожено. Ватенката е готова да умре НЕ за нещо, което е добро за тях, а за това, всички останали да живеят зле. И за този генетично вроден нагативизъм, Бог ги е наказал завинаги да живеят в своето блато.
    Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреж
  • 90 Зоро

    9 5 Отговор
    Ние какво да правим , нямаме петрол и газ за износ , трябва да работим и да изнасяме за да живеем и оцеляваме, да чакаме 20 години на Русия да и щукне , че и трябваме , че и принадлежим , след като ни казаха да вървим по дяволите, да умираме ли ? Да ,точно това е стратегическата им цел, точно това ни казват -УМИРАЙТЕ ! П. ТОЛСТОЙ ГИ ИЗДАДЕ -"ПОЛОВИНАТА ВИ КУПИХМЕ , ЩЕ КУПИМ И ОСТАНАЛАТА" . ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ НАГРАДЕТЕ ТОЛСТОЙ С ОРДЕН , ТОЙ НИ ИЗДАДЕ РУСКИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ И ПЛАНОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Нашият народ живее с милозливи патерналистични илюзии и в лъжи . Сега всичко се строи на ново , на зелено. България е избрала своя път , трудно , лека , полека се вписва в в международната икономика . Пропагандата им е отново да разрушим това което сме постигнали и да рухнем отново и окончателно . Русия нищо не иска да купува от България , а това което произвеждаме , те няма какво да го правят. Пропагандата им е да ни деморализират и разколебават. Сега в Русия е див капитализъм , по руски модел е и българският . За разлика от останалите социалистически страни , които увеличиха брутния си продукт 3 пъти, ние сме ограбвани по руски образец и затова сме най - бедни. Налагат ни чувство за вина без да сме виновни. Виновните са те и трябва да ги принудим да си го признаят. В НАТО сме заради заради нашата сигурност , заради Турция и останалите около нас. НАТО бе условието за влизането ни в ЕС. Представете си другия вариант , изолирани от всякъде с високи мита и квоти , с

    Коментиран от #125

  • 91 Игнат

    9 6 Отговор
    Руски духовник като Кирил да е подлога на съвременните комунисти в Кремъл е все едно дявола да проповядва от амвона. Ватенките унищожиха през годините християнството. Кликата им начело със ленин, сталин и останалите убийци, разрушиха църквите в Русия, избиха духовниците, а сега се правят на вярващи. Не вярвайте на ЧЕРВЕНИЯТ ДЯВОЛ !
  • 92 Николай

    9 3 Отговор
    Да припомним Руско-турската война от 1928-1929 г., когато се включват хиляди българи.
    При подписването на договора, в края на войната, сам Султана пита Император Николай I:
    - А Българите?
    Императора отговаря:
    - Българите ще почакат.
    След подписване на договора следва масово избиване на всички българи, участвали във войната, на страната на Русия. Обезлюдяват цели села в Североизточна България. Българите са принудени масово да емигрират в Русия. Цели села и фамилии.
    Затова, когато Лермонтов заедно с руските войски, прекосява Дунава, при Свищов, пише че Българите го посрещат в китни домове. Гощават ги, богато. Но очите им били все зад дуварите.
    Защото са знаели, че русите идват и си отиват...
    Но след тях идва башибозука. И коли и беси
  • 93 АНТИМ 1

    8 4 Отговор
    Бившият екзарх Антим І към княз Дондуков - Вие хубаво ни освободихте от турците, ама сега кой ще ни освободи от вас?!

    Коментиран от #118

  • 94 Петър

    12 3 Отговор
    Руската мърша дойде да прави скандали. Нямаше повод. Затова накрая изсъска на заминаване. Отново руснак нарежда да се мачкат една част от българите- българските българи. От руските българи. Това е положението. Вицепрезидента унижи нацията като пада на колене и целува ръка на чужд духовен водач, при светскта национална държава. Руският резидент Радев беше също постоянно подмокрен от руска страст. Както и да е- отново се разбра, че руснаците не стават. Аз пък мисля че тоя руски патриарх и путин са срам за старите руснаци- за Царя Александър и за руските войни и офицери, които са от всички националности и чиито наследници не се уважават и зачитат изобщо в Русия сега.
  • 95 Един ....

    6 8 Отговор
    Валери,от злоба и омраза ще умреш ! Бързо бягай при психиатъра !Дано не е много късно.
  • 96 Инвер Паша

    8 3 Отговор
    Валерка тои и Путин скоро ще идва иди и му кажи и на него че е кгб агент и изобщо кажи му нещата дето знаеш от клюкарските весници
  • 97 българина

    4 2 Отговор
    а каракачанов ? а цц и бб като са от цру?!?!? някак си е по кеф да трепеш православни християни отколкото чифути.... нещастник
  • 98 обективен

    7 4 Отговор
    бе тоя, е адски тъп простак!
  • 99 Цар Вул

    9 4 Отговор
    "Валерката"се изживява като....император!ЦРУиФБР и другите "хамерикански" централи!!Ами дайте да видим и неговото досие!Откъдеизбачка толкова пари за телевизии и кой знай още к,во!Какъвто ще да е патриярх Кирил,той е представител на една велика страна!Поканен е от ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И САМО ТОЙ ИМА ПРАВО ДА КОМЕНТИРА ИЗКАЗВАНИЯТА НА ГОСТА СИКАКТО ГО И НАПРАВИ!Валерко отдавна се изживява на..самодър
    жец!Даже ако си спомняте се държеше така просташки и с ПРЕЗИДЕНТА БЪЛГАРСКИ!Кой бил той,че да коментира НС и народните представители!Те били избрани от народа!ДА!АМА САМО ОТ ОКОЛО 15000 ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!А ПРЕЗИДЕНТА ОТ БЛИЗО 2.000.000!Хайде да пресметнем колко пъти повече-150
    /СТО И ПЕТДЕСЕТ/!Затов да си затваря "ханджийската порта",защото много почна да вони!!!Защо не каже колко милиончета "лапна"от оградката/негодна за нищо/ ?Даже и в НС трябваше да го прикриват,за да крепи Бойко Тиквата!!Само като му погледнете физиомутрата и ще разберете що за жалък човечец е!!!!!Другите му геройства оставям:"ноу комент"!
  • 100

    9 4 Отговор
    Г-н Симеонов,изказвате се все едно сте на селския мегдан...

    Коментиран от #102

  • 101 българина

    2 4 Отговор
    кгб ейце не обичат агенти на цру и мосад да им се репчат открито... ще има паметник в бургас скоро май
  • 102 Питащ

    4 2 Отговор

    До коментар #100 от " ":

    А цигарения митрополит де не би да а се намираше в някоя руска губерния?
  • 103 Дядо Николай

    8 2 Отговор
    Московската пета колона се е активизирала да защитава Антихриста кагебист навлякъл расо.

    Коментиран от #104

  • 104 Анонимен

    2 4 Отговор

    До коментар #103 от "Дядо Николай":

    Нямам търпение ДПС да вземат власта, да те питам тогава за каква пета колона говориш :)

    Коментиран от #107

  • 105 Шаран БГ

    4 5 Отговор
    Явно нов Бай Ганьо си имаме - дано се намери и нов Алеко !!
  • 106 max

    8 2 Отговор
    А как може да сте такива руски лизачи! Как руското ви по мило от бългаското??? Няма да се оправи тая държава!
  • 107 Дядо Николай

    6 1 Отговор

    До коментар #104 от "Анонимен":

    За русофилската пета колона, чао, говоря. Дори мюфтията е по-богоугоден от кагебееца с расо.
  • 108 Тц,тц

    2 4 Отговор
    На тази дебелокожа свиня-тапир, веднъж завинаги трябва да му се вземе главата, че да не спре да ни маскари в какъвто и да било план!

    Коментиран от #109

  • 109 Дядо Николай

    3 1 Отговор

    До коментар #108 от "Тц,тц":

    А руската свиня в расо да я направим патриарх и на нашата църква, така ли,?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 някой си

    7 3 Отговор
    Жалък народ сме страхлив и предателски.Плюем по честните а се подмазваме на бандитите.Навеждаме глава пред истината сякаш се срамуваме от нея - истината За това ще си останем роби.Хора като Симеонов се броят на пръсти за мен той е смел човек.А такива като Сидеров са много-продажници и страхливци за това сме на тоя хал от такива като тях които за жалкия си животец продават род и родина.Само се моля да не ни превърнат във втора Украйна да няма война .Но истината е велико нещо и е по силна от смъртта!!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Мари

    6 2 Отговор
    Поповете са алчни и по-грешни дори от Симеонов. Може да е всякакъв, но в случая казва истината и НЕ трябва да се извинява. Кой дава право на един руски поп па бил той патриарх, да размахва пръст в България? Що за българи сте, след като одобрявате руския поп, а нападате българин който казва истината, дори той да е калпав политик? Люшкате се между руснаци и американци, кланяте им се, сякаш всичко ви зависи от тях. Аз искам свободна и независима България да бъде управлявана от умерени и умни държавни мъже, които да не допускат който и да е, да размахва пръст на България! И в този смисъл, браво на Симеонов, единствен от всички останали послушковци!

    Коментиран от #148

  • 114 Българан

    0 0 Отговор
    Стиига разправии.дайте да видим как да се отървем от тъмните паразити. Какво стана с убиеца на професор Калоянов. Защо плачат за плъховете, няма ли дакели за тях.
  • 115 Касиопея

    1 2 Отговор
    Браво на г-н Сидеров!Голям българин е.
  • 116 Гост

    3 1 Отговор
    От някои коментари излиза,че руснаците са ни завладяли.Как са ни завладяли след като ние вече сме били завладяни от турсите?Прочетете историята на България от 1356година до 1877 година и си направете изводите за завоевателите....
  • 117 Журналист

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Карстен Янкер":

    Цигарения бос си е примерил приказките много добре...
  • 118 Русофил

    4 1 Отговор

    До коментар #93 от "АНТИМ 1":

    Освен Турция да вземе да ни освободи отново...
  • 119 Синоптик

    2 1 Отговор
    Валерката явно е изпил 3-4 малки уискита преди интервюто
  • 120 123789654

    3 3 Отговор
    симеонов не е патриот,той е ЕНИЧАР държавен предател и мекере.

    Коментиран от #136

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 BULGARIA

    3 1 Отговор
    Имам само един въпрос към тия дето се кланят други му. Недай си боже стане нещо и НИ пратят срещу руснаците какво ще направите?Каквото е направил Левски или ще се наведете и ще разтворите бузи за братушките. На първо място бъдете българи и защитавайте вашите а не чуждите защото ония от москва не дават и пет пари за вас да но го осъзнайте.

    Коментиран от #126

  • 125 Хубаво е да имаш мнение ама грешно

    3 0 Отговор

    До коментар #90 от "Зоро":

    Не се берът бадеми, качвайки се на орех. Аргументите не са ти обективни а субективни. ЛИЧИ си че не следиш ежедневната динамика на събитията от достоверни източници. ЗА КАКВА БЪЛГАРИЯ И ЗА КАКВА ЕВРО ИНТЕГРАЦИЯ ДНЕС ГОВОРИШ. ЗА КАКВА ОБИДА КЪМ РУСИЯ ГОВОРИШ. ТА ТЕ БЯХА ПОДЛОЖЕНИ НА РАЗГРАБВАНЕ. ЕДНА ЧЕТВЪТРТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА ИМ СЕ ОТКЪСНА, ЕДНА ТРЕТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. ИКОНОМИКАТА СПРЯ. АМЕРИКА ПОЕ УПРАВЛЕНИЕТО И ИКОНОМИКАТА, КОЯТО БЕ НАСОЧЕНА КЪМ САЩ. САЩ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ НЕ Е МИСЛИЛА ДА Я БУТА. НАШАТА СЪДБА Е КАТО РУСИЯ - КОЛОНИЯ! ИСКАТ САМО ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ А ТЕБЕ НЕ ТЕ ВИЖДАТ ИЛИ ЗАЛАГАТ В ПЛАНОВЕТЕ СИ. НИЕ ЗАГИВАМЕ , ЖИВЕЕМ НА ЗАЕМИ - 40 МИЛИАРДА ЭВРО. РУСИЯ ВОДИ БОРБА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ КОЛОНИАЛЕН СТАТУС. БОРБАТА СЪС САЩ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ А ТИ Я ОБВИНЯВАШ. А НИЕ ДНЕС ГИ НЕНАВИЖДАМЕ, ДЪРЖИМ СЕ КАТО ПРОСТИТУТКИ, ЛЯГАМЕ С ОНЗИ КОЙТО НИ ПОКАЖЕ ЗЕЛЕНО. ТОВА ХАРАКТЕР НА ЛАБИЛНА ЛИЧНОСТ. НИМА ЖЕНА ТИ ОТИВА ЧАТ ПАТ П.И ДРУГ, КОГАТО СИ Я ОКЪСАЛ ? ТОВА ЛИ Е ПРИНЦИПА. НИМА НЕ МОЖЕ ДА УВАЖАВАШ РУСИЯ ЗА ТОВА ЧЕ СЕ СПРАВЯ СЛЕД ТАКИВА НЕВИЖДАНИ ПОГРОМИ И РАЗРУХИ? ДА ИМ БЪДЕМ ВЕРНИ. САМО ДА ИМ ЗАСВИДЕТЕЛСТВАШ УВАЖЕНИЕ. ТА НИЕ ЗА 30 ГОДИНИ РУШИМ И НЕ СТРОИМ А А РУСИЯ НИ НАПРАВИ ОТ МАГАРИЩАРИ С ЦАРВУЛИ В ХОРА С ДОСТОЙНСТВО. И ЗАБРАВИХМЕ ВСИЧКО. ПОЧАКАЙ КОГАТО ЕС ЗАТВОРИ КРАНА. ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ ОТ КЪДЕ ПИКАЯТ КОКОШКИТЕ.

    Коментиран от #140

  • 126 ПРАВИЛНО И АЗ СЪМ СЪС РУСИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #124 от "BULGARIA":

    ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИН ОТРЕКЪЛ СЕ, ОТРИЧА И РУГАЕ РЪКАТА НА ОНЗИ КОЙТО ГО ИЗПРАВИЛ ДВА ПЪТИ НА КРАКА. КАК СЕ УВАЖАВА ТАКЪВ КОЙТО ТЕБ НЕ ЖАЛИ И НЕ ПРИЗНАВА? АЗ НЕ СЕ ОТРИЧАМ ОТ РУСИЯ И ЩЕ СЪМ СЪС НЕЯ ТАМ КЪДЕТО ТЯ ИМА НУЖДА ОТ МЕН. КРЪВТА И ВЯРАТА СИ НЕ СМЕНЯМ ЗА ПАРИ.
  • 127 ПОДЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА СИМЕОНОВ

    5 0 Отговор
    ЗА ПАРИ от ЕС И МАЙЧИНОТО си МЛЯКО ще отрече. ПОЛОЖИ ВЕНЕЦ НА ПАМЕТНИКА НА ВЪСТАНИЦИТЕ НИ В ЗНАК ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО. ЦЕЛТА Е ОТРИЧАНЕ РОЛЯТА НА РУСИЯ. ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ЗАПАДА И СИМЕОНОВ КАТО ПОСЛУШЕН ЛАКЕЙ ЛИЖЕ ЗАДНИЦАТА ИМ. НО ВСИЧКО ДЕ ЩО Е ЧЕТА, РЕВОЛЮЦИОНЕР И ОПЪЛЧЕНЕЦ ИДЕ В БЪЛГАРИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ОДЕСА, СЕВАСТОПОЛ, КРИМ. ДРЕХИ, СНАРАЖЕНИЕ, ОРЪЖИЕ, БОЕПРИПАСИ, МОРАЛНА И ФИНАНСОВА ПОДДРЪЖКА. ИДЕ ОТ РУСИЯ ! А У НАС РОДНИТЕ ЧОРБАДЖИИ СА ГИ СЪДИЛИ НА СМЪРТ. ТОГАВАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ ЧОРБАДЖИИ НИКОГА ЗА НАРОД НЕ МИЛЕЯТ А ЗА ПАРАСАТА. У ЧАРБАДЖИЯТА НЯМАЯ ДУШАТА. СВИНЯ ДОЛНА ПОДЛА СВИНЯ Е ТОЗИ ЧОРБАДЖИЯ СИМЕОНОВ. ДА не чака УВАЖЕНИЕ от РУСИЯ и НАРОДА ни ако не осъдим това му поведение.
  • 128 Гост

    5 0 Отговор
    Не казвам, че трябва да се защитава Русия, ама на всички АМЕРИКАНОФИЛИ ще кажа не чакайте американските империалисти да ни защитят когато разсърдим Русия! Прекалено малки сме да "п.... Ем" срещу вятъра! Умния политик трябва да знае кога да си отваря устата! По горе прочетох, че наричат руския патриарх псевдо! Наричайте го както искате, но за съжаление той носи тази титла! И като толкова обичате американците къде са ви зелените карти! Те си разиграват конфликти в задния ни двор, а другите са на предния! А познайте какво става с тия посредата
  • 129 ДА БЪДЕШ ЧОВЕК СЪС СЪРЦЕ

    4 0 Отговор
    ДА БЛАГОДАРИШ, ДА УВАЖИШ. НИЩО НЕ ИСКА ОТ НАС РУСИЯ. ЕДНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ. А НИЕ? КАКВО ВЪРШИМ ? НИМА СМЕ ПРОСТИТУТКИ?

    Коментиран от #130

  • 130 ........

    3 3 Отговор

    До коментар #129 от "ДА БЪДЕШ ЧОВЕК СЪС СЪРЦЕ":

    Като не искат нищо що не върнат 32,5 тона злато което взеха? Или то ме се брои? Стига сте възвичавали чужди държави щот на никой не му пука за нас нито на руснаците нито на американците.

    Коментиран от #133

  • 131 Извинете

    1 2 Отговор
    Никой няма право да обижда братята си, а русите са наши братя и историята сочи много примери за братската им любов към нас. Що се отнася до патриарх Кирил (Господ да му е на помощ) не вземам страна, искам да посоча само факта, че е анатемосан от авторитетни атонски монаси!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 СРАМ МЕ Е ДНЕС ДА НАРЕКА БЪЛГАРИН

    3 1 Отговор

    До коментар #130 от "........":

    ЗА ТАКВИЗ КАТО ТЕБ ТЕ.АПИЯ НА БЕЛЕНЕ.

    Коментиран от #134

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Гост

    1 0 Отговор
    Истината е, че и Кирил, както и Вартоломей са изявлени икуменисти. И двамата са Православни епископи, а се прегръщат и целуват с папата. Това е недопустимо, защото съгрешават спрямо вярата. Поради това и двамата бяха изпратени от българите обидени. Ако сме обикнали правдата, нека правдата да ни опази от силните на деня и слабите във вярата.
  • 136 Bil

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "123789654":

    Симеонов оставка сега!
  • 137 ТИ НАРОД НЯМАШ

    0 1 Отговор

    До коментар #134 от "........":

    БЕЗ РУСИЯ НАРОД БЪЛГАРСКИ НЯМЯ ! ГЛЕДАШ, НО НЕ ВИЖДАШ, И ДА СЛУШАШ - НЕ ЧУВАШ, ДА ЧЕТЕШ - НЕ РАЗБИРАШ И ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВА НЕ ПРИЕМАШ. АЗ СЪМ ОТКАЗАЛ ОТ ТАЗИ НАША АДМИНИСТРАЦИЯ НАША И ХОРА ОТ ТВОЯ РОД. СРАМУВАМ СЕ ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. НИ НАЙ-МАЛКО ЩЕ МИЛЕЯ ЗА ТАКАВА УРОДЛИВА СГАН . МИЛЕЯ ЗА ХОРАТА РАБОТЕЛИ СКРОМНО И ЖИВЕЯТ СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ СКРОМНО АКО НЕ МИЗЕРНО И НОСЯТ ЧОВЕШКА НРАВСТВЕНОСТ. А НЕ ПОВЕДЕНИЕ НА ПРОСТИТУТКА, ЦЕЛУВАЩА ТАМ ДЕТО ДАВАТ ЗЕЛЕНО.

    Коментиран от #139

  • 138 Влади

    2 2 Отговор
    Няма по-големи безродници и чуждопоклонници от русофилите! Да си живял в Русия и след това да обичаш великодържавната и политика ,трябва да си урод. А патриоти, дето веят руски знамена, а не български... те какви патриоти са? Да питат генерал Колев., как са бягали от него руснаците в Добруджа.
  • 139 Alexander

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "ТИ НАРОД НЯМАШ":

    С ЪС РУСИЯ СЪЩО НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД,а ПОДОПЕЧНИ и ПОДЧИНЕНИ.16Р-та Република ,за каквато още съжаляват,че не останахме!БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ НИКОЙ НЯМА да ни УВАЖАВА!
  • 140 Сърце мое

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Хубаво е да имаш мнение ама грешно":

    И ТВОЕТО МНЕНИЕ Е ГРЕШНО,ДУШО!.....УВИ!....
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Някой

    1 0 Отговор
    Значи управлението на Путин е божие чудо! Долен помияр дето носи скъпи часовници тръгнал да пише история, той нашия гей Николай от него взема пример докога ще търпим такива боклуци.
  • 143 Инвер Паша

    1 0 Отговор
    И тоа мое се разболее от неизвестна болест и да си отиде бърже хахаа
  • 144 Инвер Паша

    1 0 Отговор
    Добре бе и аз имам 30 бона за часовник още утре мога да ида и да го купя....
  • 145 Инвер Паша

    1 0 Отговор
    Валери я кажи за тиквата и дрогата и далаверите за десетки милиарди
  • 146 Инвер Паша

    1 0 Отговор
    Като доиде Путин ходи и му кажи в лицето че носи часовник за милиони и че е агент на кгб и че патриарха също е агент и цигарен мафиот и носи часовник за хиляди
  • 147 Инвер Паша

    1 1 Отговор
    Патриарх е това какво да носи?касио менте от продавалника ли или часовник от зрънчото
  • 148 Кристабел

    1 2 Отговор

    До коментар #113 от "Мари":

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО!100%
  • 149 Инвер Паша

    1 1 Отговор
    Никои не си дава сменка че този часовник е подарък ама типично по ганьовски да гледаме у канчето на другия и кои колко имал и земал

    Коментиран от #154

  • 150 Трион

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ЧУК":

    Чук,Що НЕ СЕ ГРЪМНЕШ!
  • 151 Въй

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Аферим ашколсум - да вървят турските сериали и да свирим на зурли, че нипромиха мозъците. Само бтв...😭
  • 152 да не забравяме

    1 0 Отговор
    То и нашия патриарх е агент, ама медиите избягват да го споменават.
  • 153 Гост

    0 0 Отговор
    Мрази Русия, обича USA ,Украйна,Сомалия,Турция и др. Упорито и методично работи срещу България ! Не е луд , просто много обича $,£,€ !
  • 154 Kill Bill

    0 0 Отговор

    До коментар #149 от "Инвер Паша":

    То в библията и Господ Иисус пише, че искаха да го направят цар по едно време ама той за друго беше дошел и затова не прие. И нашите ако си спомнят защо навремето са искали да станат попове ще знаят, че има неща които им отиват и такива които не им отиват, нали са духовници. И Господ можеше да се вози на карета с коне ама се качи на магаре като влизаше в Йерусалим.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове