1 Юни, 2018 23:02 9 357 36

Спипаха шофьор на "Прага" без номера

  • прага-
  • камион-
  • чипровци

На 66-годишния водач от Чипровци му е съставен акт

Пътни полицаи от Чипровци са хванали шофьор на камион, който е бил без регистрационни табели.

„Прага“-та била спряна за проверка на разклона за село Железна. Униформените установили, че зад волана е 66-годишният Н.Д. от Чипровци. При проверката не е открит номер на рамата на превозното средство.

За констатираното нарушение на водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата. По случая в районното управление в Монтана е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    63 4 Отговор
    "Прага-V3S"-военен,триосен,специален...дизел.И за какво му са номера на това уникално МПС,след като е БЕЗ АНАЛОГ и КОЙ ЩЕ ГО СБЪРКА?

    Коментиран от #2, #5, #6, #8

  • 2 KROMAZON

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Определно изглежда зверско :)
  • 3 абе

    78 4 Отговор
    вече ми е спокойно :))) хах голямо престъпление ''спипахаха'' го дядката! евала на ''органите на реда'' йее'' (у)
  • 4 Иван

    76 4 Отговор
    Те ако бяха спипали Прага с номера, щеше да е новина. Иначе камионът е велик!
  • 5 Townboy

    44 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Познаваш ги! Използват ги само да свалят дърва от балкана. Затова няма номера.
  • 6 Авто спеца

    13 39 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    И какво му е уникалното на тоя чешки таралясник? Джугана го превъзхожда в пъти!

    Коментиран от #30

  • 7 НКВД

    23 9 Отговор
    157! ЗиЛ ! това е истината!

    Коментиран от #35

  • 8 Смешич

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Това е по Съвецки образец сглобено! Преди него е ЗИС 151!
  • 9 Кълвач

    36 2 Отговор
    Голям удар са нанесли ушевите!!!
  • 10 Клъвтунь

    48 1 Отговор
    Евала,браво на милицията.Трябва нов хит да им вади Веско време е . Спипали изключително бързото возило управлявано от опасен водач.За награда.Машината е супер иначе..
  • 11 СссереМ

    3 51 Отговор
    Руско-чешки барутници,чудя се кога промитите ви лейки,ще престанат с възхваляването на тези .... тенекии от сирене,личи си че сте още в 19-ти век.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 чичоХ

    46 1 Отговор
    Спипаха дядката с камиона и сега край на ПТП-та.
    Вече няма да има сгазени деца на пешеходни пътеки
    джигити и други пътни неволи.Борбата с произшествията
    на пътя е доведена до успешен край сега куките могат
    да се отдадат на заслужен отдих.
    Ей дзверове я оставете човека на мира и си вършете
    работата така, че да няма пострадали хора а не да пише-
    те бумаги, за това си има писатели.

    Коментиран от #29

  • 14 vasik atanasova

    29 1 Отговор
    карахме ги в звездец
    мале върнах се 29 години назад
  • 15 баба

    20 0 Отговор
    А аз в Мичурин -Царево.Минаваха навсякъде.
  • 16 onq s konq

    27 1 Отговор
    Понеже има хора които не подозират какво й е уникалното на тая Прага,ще поясня:С това "ЧУДО" съм имал само един контакт,но впечатленията ми от него са невероятни,особено като ми позволиха да го покарам!Мисля че имаше 4 скорости+задна и ЛЮК НА КАБИНАТА/като танковете/,който се отваря нагоре като консервена кутия и водача може да излезе през него при нужда.А ТАМ ОТ КЪДЕТО МИНЕ ТОВА ЧУДО,едва ли други "чудеса" го могат,защото 6 КОЛЕЛА/задните 4 са двойни/ дърпат неудържимо.Естествено диференциалите са 3,а клиринсът е ПОВЕЧЕ ОТ ВИСОК.И може и да не е с вериги като танк примерно,но е много по леко от верижна машина и смея да мисля че превъзхожда верижните машини.А как пали през зимата след като дизеловият му двигател няма подгревни свещи като БМВ-то ми?Ами С БЕНЗИНОВА ЛАМПА ПУСНАТА НА МАКС и директно насочена през отворения капак на дв-ла КЪМ БЛОКА...за да подгрее маслото.Та това е Прагата-запали и тръгне ли-НЯМА СПИРАНЕ.А как пуши отзад...нямам думи:)
  • 17 Българин в Коми

    28 2 Отговор
    Ми те военните машини по цял свят са ръбати и изглеждат зловещо щото са за война а не да хпдиш с тях на кафе и по магазините.

    Коментиран от #18

  • 18 ivo

    16 3 Отговор

    До коментар #17 от "Българин в Коми":

    Прагата е нискооборотна и се катери повече от Джугана

    Коментиран от #19, #33

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 батко

    15 2 Отговор
    само дето никой не писа че двигателят е бил предназначен за самолет. и след като не е бил одобрен, на сонструктора на двигателя е бил даден срок една нощ да измисли къде да го приложи. и ето- Прагата. Велека стара машина!!!

    Коментиран от #28, #36

  • 21 RIDIK

    17 0 Отговор
    Пишем толкова много за този камион, защото е свързон със спомените от армията. Желязна и непретенциозна машина. Заради особените предавси се катери като планинска коза и се качваше тавм, където ЗИЛ-а не можеше да помирише. Люка на покрива за сигналиста, осигуряваше хлад в кабината. Шофьорът на ротата го разглобяваше и поправяше заедно със старшината на полето и после се прибирахме с него. Зимата ги палеха и в най-големите студове с факли и излизаха далече приди Джуганите. Спомени.
  • 22 Иван

    14 1 Отговор
    Палеха ги първо тях, защото са с въздушно охлаждане и няма нужда да точиш
    водата. Едно време кой ползваше антифриз?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 незнайко

    17 0 Отговор

    До коментар #23 от "München":

    Страхотен коментар ! Браво ! Всичко написано от Вас е вярно ! За съжаление живота отиват в друга насока, ПРОМИВАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА МЛАДЕЖИТЕ !!!

    Коментиран от #25

  • 25 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "незнайко":

    отива
  • 26 Къртев 🐓

    5 0 Отговор
    Бреййй, добре, че го спипаха
  • 27 Рррррррррр

    6 0 Отговор
    Орден стара планина на полицаите евала и почитани граждани ееее голяма работа са
  • 28 Истината боли много

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "батко":

    Самолет с дизелов двигател не знам дали има,но едно със сигурност сме преживявали,когато Прагата пристигнеше на мястото за учението,ние всички бяхме обгазени от пушека на ауспуха и не можехме да се оправим от ,, махмурлука"повече от час,а трябваше да се слагат противогазите и плаш-наметалата и да се разгръщат машините на ротата....
  • 29 Шляхтиц

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "чичоХ":

    Красиви спомени, красиви спомени, красиви спомени. От 1966 до 1970 живеех в Прага и учех инженерство. През 1969 баща ми получи инфаркт и за да продължа учението си се хванах на работа в тогавашния завод Авиа. Работата ми беше да разнасям с хидравлична количка химически изчистените ламарини по отделните постове за заваряване, за да се получи кабина на военния камион Прага и лекотоварното камионче Авиа, произвеждано в кооперация с френската фирма Рено-Савием. Много често, поради отсъствие на някой от работниците, трябваше да заварявам на точковите заваръчни апарати ламарини. Справях се много добре и дори ми предложиха да остана на работа в завода. С българско граждаство съм и трябваше да изслужа военната си служба в България. Служих в школата в Шумен и с тези Праги ни качваха на какви ли не планински върхове. Войските, в които служих бяха ПВО, противовъздушна отбрана и радарите бяха предимно на трудно достъпни планински върхове. Прекрасни спомени, незабравими спомени на един седемдесет и две годишен........,.........
  • 30 Франс

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Авто спеца":

    Превъзхожда го в разход на гориво 100/100 бензин. ПРАГА 30/100нафта по лека по меко вози и с по малки габарити пък върши същата работа и е с въздушно охлаждане.Джугана зил 157 лятото загрява повече и не се движи по-бързо.И двата камиона са все пак малко след края на ВСВ.
  • 31 ПЕТ

    7 1 Отговор
    Какъв номер на рамата търсите гаспада полисай - това е бивш военен камион, поръчка за армиите на бившият Варшавски договор, сега използвани от дър. мафия, а такива без рег . табели има навсесъде в България по гората основно за подвоз на дърва по горските пътища.
  • 32 Инж.Иванов

    8 0 Отговор
    Във всеки град има по кяколко такива камиона.Шеф на дятката не си е платил и сега го отнася стареца.Браво на куките.Този летящ по магистралите джигит е озаптен

    Коментиран от #34

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 НСУ

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Инж.Иванов":

    Да щом полицаите видят колата да кара някой възрастен човек веднага ще го спрат и основно проверат, хеле и ако е с някой по старичък автомобил или камион. Нема прошка - проверка яка. Мутрягата с джипа или БМВ се праят , че не ги виждат.
  • 35 хехе

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "НКВД":

    няма дървари със ЗИЛ, Прагата е КАМИОН, ЗИЛ-а не е
  • 36 Дженев

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "батко":

    Изобщо не си запознат и пишеш глупости.Двигателя е от Татра и произвеждан за Вермахта.А историята за конструктора съвсем друга ,ама ти всичко знаеш.Самолетен двигател да го беше видял поне на снимка,нямаше да се излагаш толкоз.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове