Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 09:04 1 467 33

Каракачанов срещу БХК: Те защитават само сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не жертвите

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • избори

Знаете ли колко полицаи са наказвани и гонени, защото уж са си превишавали правомощията, попита лидерът на ВМРО

Каракачанов срещу БХК: Те защитават само сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не жертвите - 1

Не ми се иска да вярвам, че така се правят избори в 21 век. Лично ще проконтролирам нещата, не защото кандидатът е на ВМРО, а защото това е недопустимо. Това заяви пред bTV вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод палежа на имущество на кандидат-кмета на село Ясна поляна, който е представител на ВМРО.

„Не ми се ще това да е началото на нашата предизборна кампания“, посочи Каракачанов.

Днес депутатите на ВМРО ще внесат един законопроект, свързан с битовата престъпност. Предлага се извършителите на дребни престъпления, които се наказват с глоба, която те никога не плащат, при повторно подобно престъпление да полагат обществено полезен труд.

По повод инцидента със загинала жена на сметището в Сливен, Каракачанов заяви, че няма как да се подобри положението на ромите докато те не работят и разчитат на това, че си „берат желязо“.

Според него заслуга за това в последните 30 години имат организациите като „антибългарския хелизинкски комитет“, които спират всички опити да се въведат мерки, които да променят ситуацията с циганите.

„В същото време не съм чул в последните 25 години да защити българи жертви на подобни престъпления“, каза вицепремиерът.

„Знаете ли колко полицаи са наказвани и гонени, защото уж са си превишавали правомощията?“, попита той.

„Те (БХК – бел.ред.) се занимават само с правата на сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не на жертвите“, категоричен е Каракачанов.

Според него, председателят на БХК Красимир Кънев е една от причините за скандала с „австралийския убиец“ Джок Полфрийман, тъй като той е изпратил препоръки за това, че осъденият се бил поправил.

„Делото на ВКС е насрочено за понеделник. Ние призоваваме всички граждани, които не са съгласни с решението на съда, пред Съдебната палата в 9 ч. да си изразим мнението“, каза лидерът на ВМРО.

По темата за преговорите със Северна Македония Каракачанов каза: „Моето търпение приключи отдавна“.

„Познавам добре всички македонски политици, с някои от тях съм пил ракия на маса. Македонските политици на маса са добри българи, но публично започват да обясняват, че е много сложно“, каза Каракачанов.

Лидерът на ВМРО посочи, че се е подготвил с два варианта за решаване на ситуацията със Северна Македония. Те се по-компромисни в сравнение с категоричния отказ за започване на преговори за ЕС със Скопие.

„Мисля, че тук е намерено разковничето на нещата. Разбира се, правителството ще е това, което ще вземе решението“, посочи той.

„Стига с тази югокоминтерновска политика. Стига! 21 век сме“, призова вицепремиерът.

„Те мислят, че могат хем да влязат в ЕС, хем да запазят антибългарската си риторика. Това няма как да стане“, заяви той.

По повод местните избори, Каракачанов посочи, че кандидатът на ВМРО и НФСБ Славчо Атанасов е фаворитът за Пловдив. "Русе също има силен кандидат, във Велико Търново също има силен кандидат", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЙКО БОРИСОВ

    12 2 Отговор
    ВСЕ ОЩЕ СМЕ В ИГРАТА ЗА Volkswagen ПА КАТ НЕ СТАНЕ НЯМА ЛОША РЕКЛАМА🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒 ВСИЧКИ ШЕ ВА КАЧА НА ПОЖАРНАТА

    Коментиран от #19

  • 2 El pepi

    28 4 Отговор
    Напълно вярно, Краси е прав!
    Долу БХК и ДПС !!! :(
  • 3 Коментар📝

    17 2 Отговор
    Ами ТУПАНЕ КАТО ИМАТЕ ТАКИВА РАЗЛИЧИЯ С ГЕРБ ПОДАВАЙТЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ.СТИГА С ПРИКАЗКИ.ВОДЕЩАТА ПРЕДИ 3 ДНИ ТИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ ВИЕ СТЕ ПОПУЛИСТИ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тръмп

    12 9 Отговор
    Каракачанката е пример за политик,който не спекулира с Истината,а се бори за нея!!!:):):)Изцяло подкрепям тезите му за проблемите от БХК и Северна Македония!!!:):):)Ще се справи успешно и с двата проблема касаещи сигурността на България!!!:):):)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 111

    18 1 Отговор
    Зaкривaй!
    Зaщитaвaт caмo интeрecитe нa една тъмна етническа група и диcкрeминирaт бългaритe, в coбcтвeнaтa им рoдинa ...

    A, чaкaй. Кoй cтoй зaд БХК и зaщитaвa интeрecитe им? Дaли нe ca упрaвлявaщитe? Вълкът кoзинaтa ...

    И вce пaк, ЗAКРИВAЙ!
  • 8 Шкембето на Тиквата

    13 2 Отговор
    Както винаги, Каракачанов и ВМРО са прави. И както винаги всичко върл популизъм и вдигане на шум... в случая предизборен.
    Човек или организация, които са се съгласили да работят и управляват държавата заедно с мутра с престъпно минало и цялата му мафиотска организация, са не по-малки престъпници и мафиоти от тях...
  • 9 Подлогата Красо

    12 1 Отговор
    Освен да се занимава с популизъм и да се гуши с пари друго върши ли? Какво стана със скабдала с червените паспорти?
  • 10 лапай свиньо

    9 1 Отговор
    Свиня воевода се бори за парата, Шкембето направи пара от паспорти, сега се прави на патриот.
    Агент на ДС да разправя "Стига с тази югокоминтерновска политика." е меко казано комично.
    Абсолютен паляк и мошеник е свинята и който му се връзва е по голям тъпак и от него.
  • 11 лапай свиньо

    11 1 Отговор
    Шкембака откри топлата вода, общественополезния труд е съвсем нормално наказание, за съжаление дебелият само си дрънка глупости, както обикновено, защото него го интересува само парата, нъл тъй свиньо?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Като взема едно дърво...

    10 1 Отговор
    Абе да не би да идат избори???Тоя само джафка предизборно като,че ли не е министър.
  • 14 Хекторис

    11 1 Отговор
    Сещаме се, че сме XXI век, когато ни е изгодно. 2 000 000 българи не избяха от България заради БХК, а заради това, че българските политици живеят в XXI, а народа оставиха в средновековието.

    Коментиран от #21

  • 15 onq s konq

    6 3 Отговор
    Добре, че Бойко се усети овреме да начука синята каска на вицето си. Те така не се гонят авторитетни международни организаций. Той Каракачанов и за връщане на казармата и трудоваците нещо ломотеше но и това не се получи.

    Коментиран от #18, #31

  • 16 За Каракачанката ура

    4 2 Отговор
    Напред патриоти смело, да браним нашето шкембе дебело!
  • 17 Антисоросоид

    7 0 Отговор
    Каракачанов съгласен съм с теб но ти си в властта и можеш да забраниш тази антибългарска организация. Обявявате я за тероеистична каквато е всъщност и закона е ясен. . Бойко не иска да я зсбранява защото е купен с милиони от НПОтата на сорос
  • 18 Антиджендар

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Какво и е авторитетното на това НПО ? Ти сигурно си от сорододжендарпротестарите та я защитаваш
  • 19 Корнелия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОЙКО БОРИСОВ":

    Ще пуснеш ли сирената?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ХХХ

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хекторис":

    Ти сега БХК ли реши да защитаваш ? Всички наопаки, ти на терсене. Българите не бягали заради БХК. Българите бягат не заради една или две причини от България, и по - скоро причините имат комплексен характер. Но дейността на БХК категорично спомага нивото на криминалната престъпност да е по - високо а престъпниците - ненаказани.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кой68

    6 1 Отговор
    Тук е много прав за БХК.... Но след като Българския "независим" съд се влияе от организация като БХК/Сорос/какво да се очаква? Жертвата си е жертва, а престъпника видите ли е човешко същество!!!!
  • 26 Народът е срещу некадърните управляващи

    2 0 Отговор
    Подавай оставка Шкембе войвода достатъчно глупости вече направи
  • 27 dsсса

    2 0 Отговор
    Има една българска поговорка "не ме гледай, какво ти говоря, гледай ме, какво правя". Каракачанката (жалко, че носи такава фамилия, аз лично съм каракачанин) няма да премине границата на говоренето и този път.
  • 28 Ryazana karabina

    1 0 Отговор
    Каракачан не е български етноним. Русчуклията Каракачан какво ощо има С Македония. И защо един македонец в Македония да се нарича българин, а македонец в Гърция грък. Аз съм уйгур.
  • 29 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    БХК СЕ МЕСИ ТАМ КЪДЕТО НЯМА ДА ИМА МОТИВИРАН ОТВЕТ !!! АМИ АКО БЯХА МОТИВИРАЛИ МЕН !?!?!?- ЖАНДАРМЕРИЯТЯ ЩЕ ПРИСТИГНЕ ЗА БРОЕНЕ НА ТРУПОВЕТЕ !?!?!?

    Коментиран от #30

  • 30 Стига си писал с главни букви

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "ПЕНКО":

    Умствено изостанъл
  • 31 Педант

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    "авторитетни международни организациЙ", казваш...

    Като се абстрахираме от правописа ти, който не говори никак добре за теб, ще те запитам дали лъжеш себе си или опитваш да лъжеш другите.

    Цитат от Уикипедия:

    "Комитетът е основан на 14 юли 1992 г., а от 1993 г. е член на бившата Международна хелзинкска федерация със седалище във Виена", разпусната през 2008.

    Тоест, структурата, част от която е бил антиБХК, вече над 10 години не съществува. Пита се - кого представлява той в такъв случай? Може би себе си? Или по-вероятно онези могъщи и злонамерени сатанослужители и антихристи, които тайно дърпат конците на света иззад кулисите и го водят към събитията, описани в Апокалипсиса. И на които кукловоди играчи като Сорос са само момчета за поръчки. Затова гадове като антиБХК категорично нямат право на съществуване - лошото е, че няма да се намери непоколебима пробългарска сила, която са ги изхвърли на бунището на историята.
  • 32 нема фандък никому

    0 1 Отговор
    БХК - соросоиди
  • 33 КРАДЕЦ нагъл

    1 0 Отговор
    Не стига че , не свърши нищо , ами го играе ортаклъ и с дпс -то !
    НАРОДЕ - МАХАЙ ГИ ТИЯ КРАДЦИ - И СЕ ХВАЩАЙ ДА ПРАВИШ ДЕЦА - ТОВА Е ИСТИНАТА - ДРУГОТО Е ПОЛИТИЧЕСКА ЛЪЖА !
    ПРАВИ ДЕЦА БЪЛГАРИНО !!!
    И ИЗХВЪРЛИ СВИНЕТЕ ПРЕЗ БОРДА !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове