Last news in Fakti

6 Септември, 2020 11:34 11 086 87

Иво Инджов: Чакам с нетърпение изказване на Гешев

  • иво инджов-
  • съединението на българия

Политико-олигархичната каста се бори за своето оцеляване и опорочава за тази цел днешната славна дата

Иво Инджов: Чакам с нетърпение изказване на Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Коментар на Иво Инджов във "Фейсбук"

Добро утро! Прочетох Facebook статусите на Борисов и Каракачанов за Съединението. Чакам с нетърпение и нещо от Гешев, който неотдавна сравни работата на прокуратурата с дейността на Левски... Ама много лицемерие има в тези постове, бе!
Уж трябвало да следваме примера на оня славен исторически момент за единение на нацията, уж сега имало условия за ново начало (Борисов), уж политиците и народа трябвало да бъдат заедно (Каракачанов)...

Този патриотичен патос, който не вижда главния виновник за невнесените в бюджета 700 млн. лв. от една вече несъществуваща национална лотария, далаверите с документите за българско гражданство, мутренското застрояване на Черноморието и целия каталог на проваления преход, е твърде изветрял.

Дори само хленчът за насилието над полицаите - разбира се, че трябва да бъде осъдено, на фона на тоталното премълчаване на пребитите от тях десетки невинни младежи и девойки и малтретирането на журналистите обезсмисля пропагандните послания за единение между партията на властта и партията на гражданите.

Няма Съединение с Доган, Пеевски, Марешки, Домусчиев и останалите.

Политико-олигархичната каста се бори за своето оцеляване и опорочава за тази цел днешната славна дата.

Не се хващайте на евтините ѝ номера!

Нека ние, гражданите, да отбележим достойно 135-ата годишнина от Съединението!


А от утре отново да се хванем на работа - за да си отвоюваме държавата!

Честит празник!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 166 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ

    134 55 Отговор
    ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ. КОГАТО ИЗБИБИРАМЕ КОЙ ДА НИ РЪКОВОДИ, НИЕ ИЗБИРАМЕ НАЙ ДОБРИЯ ОТ НАС. ЩОМ СМЕ ИЗБРАЛИ БОЙКО БОРИСОВ КАТО НАЙ-ДОБРИЯ ОТ НАС, КАКВИ СМЕ НИЕ ТОГАВА?
    ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА. ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТРЯБВА ДА СА НИ ПРИМЕР ЗА ТОВА. БОЙКО БОРИСОВ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ!

    Коментиран от #3, #29

  • 2 Български земеделски народен съюз

    50 215 Отговор
    Целият народ чака изказването на Гешев, че повдига обвинение за държавна измяна и преврат на резидента Гумен Гадев.

    Коментиран от #11, #13, #15, #50, #60

  • 3 Не сме избрали Тиквата

    180 33 Отговор

    До коментар #1 от "О БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ":

    Купил си е гласове.

    Коментиран от #74

  • 4 Този пък кой е

    33 128 Отговор
    Странни хора намират гласност в този сайт. Някакъв човек От фейсбук?

    Коментиран от #34, #68

  • 5 Рошко

    123 8 Отговор
    Чакаме кой ром колко кокошки и буркани е откраднал от комшийката
  • 6 1618

    168 25 Отговор
    Борисов, ти диктатор ли си или не? Ти ли, нареди на институциите всички заедно и синхронизирано да проверяват и сплашват недоволните граждани от властта ти? Ти ли нареди полицейско насилие,водни оръдия,обгазяване с газ,от който могат да ослепеят хората, протестиращи срещу корупцията и диктатурата? Ти ли нареди да намерят и убият любовницата ти , която предполагаемо е направила снимки на нощното ти шкафче , които обиколиха света? Защо се криеш в Фейсбук и джипа си , а не излезеш сред народа, който вече повече от месец иска оставката ти? Обясни на тях колко си добър, незаменим и ценен кадър според теб!

    Коментиран от #12

  • 7 Последния Софиянец

    121 25 Отговор
    Римски костенурки от полицаи.Четири вида газ, боксове бухалки железни палки танкове с водни оръдия и дронове пръскащи газ.Срещу ученици и студенти.

    Коментиран от #16

  • 8 ПСР

    138 18 Отговор
    Точно така е-Съединение с ПееФски,Доган,Домусчиев,Златев,Борисов,Биков,Дариткова,Нинова,Гергов,Сталийски,Сачева,Цвета Караянчева,Плевнелиев,Костов,Гешев,Валери Симеонов,Шкембели Войвода, няма как да има.
    Оставка и вън,мутри!Извинявам се на всички пропуснати.

    Коментиран от #67

  • 9 k1 profesional

    78 12 Отговор
    Точно изразено.
  • 10 Георги

    122 23 Отговор
    ОСТАВКА ГЕШЕВ! ОСТАВКА БОРИСОВ!
  • 11 РЕАЛИСТ

    117 21 Отговор

    До коментар #2 от "Български земеделски народен съюз":

    Да наистина чакаме. Вкара полиция в президентството и сега се крие някъде, като мишка. Ако повдигне и обвинение на президента, тясна ще му се види България и ще трябва да бяга надалече.

    Коментиран от #84

  • 12 А леле

    28 95 Отговор

    До коментар #6 от "1618":

    А на вас кой ви нареди да пускате непрекъснато този фалшив пост? Кой ви плати непрекъснато да правите копи-пейст на едни и същи лъжи? За такива като вас както и за всички останали лъжци, които непрекъснато плюете действията на достойните момчета от полицията, не Гешев а българският съд след като се изчисти, ще ви кажа думите В името на народа...... Защото дори на този ден Вие не се посвени сте да призовавате за разединение и за омраза.

    Коментиран от #17, #21

  • 13 Asdfg

    80 15 Отговор

    До коментар #2 от "Български земеделски народен съюз":

    Какво чакаш бре ИДИОТ? Я се скрий под полата на каскета!

    Коментиран от #39

  • 14 Владика

    21 103 Отговор
    А аз чакам с нетърпение Радев да бъде покръстен, насилствено ако трябва!Тия въcтaници прoтив влacттa, кoятo e дaдeнa oт нaшият БOГ Ииcуc Хриcтoc ca aтeиcти, aнaрхиcти-нeoкoмуниcти и aнтихриcти. Дa бъдaт aрecтувaни при cлeдвaщoтo въcтaниe и дa бъдaт пoкръcтeни в прaвocлaвни хрaмoвe, a тeзи кoитo нe иcкaт дa бъдaт пoкръcтeни и дa приeмaт хриcтиянcкaтa вярa дa бъдaт oткaрaни в Бeлeнe в бившитe кoнцлaгeри, къдeтo нaбързo дa ce пocтрoи eднa бaня-крeмaтoриум и дa им ce кaжe чe щe бъдaт изкъпaни cлeд дългoтo прoтecтирaнe. A в бaнятa дa им ce пуcнe гaз Циклoн Б и cлeд тoвa дa бъдaт прeтoпeни и прeрaбoтeни в caпун зa прaнe, кoйтo дa ce прoдaдe нa aзиaтcкитe и близкoизтoчнитe cтрaни кaктo и на африканските и дaлeчнитe руcки рeпублики дa ce къпят c нeгo. Caпунa дa бъдe кръcтeн ''caпун въcтaник'' и кaртинкaтa дa e вдигнaтo юмручe!

    Коментиран от #44, #46

  • 15 Северозапад

    92 18 Отговор

    До коментар #2 от "Български земеделски народен съюз":

    Като си земеделец - хващай мотиката и заминавай на полето, а не пиши глупости.
    А за президента не бързай - той е мноооого назад в опашката за присъди. Порно трябва да бъде "обслужен" банкянския тулуп, Каракочан, Винкела, Прасчо, агент Сава, Каскета- и след това другите, по списъка за "заслугите".
    Това можеш ли да го проумееш, или да ти го повторя на срички, ако си бавно развиващ се?
  • 16 а стига бе

    16 42 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    И като се събуди краката в контакта а? Не знам какво си пушил ама не е лошо да излезеш от света на фантазиите.

    Коментиран от #19

  • 17 Asdfg

    32 8 Отговор

    До коментар #12 от "А леле":

    Каква омраза бре СО....0Л? Сменяй дилъра! Спешно!
  • 18 Поборник

    20 52 Отговор
    Няма обединение с тоя, оня..казва непознатия.А обединение с кого предлага?Лидери, политици,спортисти, дейци се раждат от времето. За съжаление , кабинетни плъхове и уличните бунтари са далеч от истината за живота и неговото прилагане.Вижте биографиите на “водачите”, до къде ще ви заведат?До Бузлуджа, до висините на летеца-президент, който катапултира преди една година от поста си....Тъжна история на съдбовна дата.
  • 19 Последния Софиянец

    24 8 Отговор

    До коментар #16 от "а стига бе":

    Всички видяха.

    Коментиран от #23

  • 20 ГЕШЕВ

    21 62 Отговор
    НЕ ЧАКАЙТЕ ! .....Всичко по реда си !!! Нали за това питах КС ? Какво ми каза КС- събирай данни...и при свършване на мандата ( или ИМПИЙЧМЪНГ ) го почвай !!! До сега -имам данни в СРС-та за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА....за призивите за БУНТ и ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ...общо (ДО СЕГА ) ще му искам ...ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ) ....той го знае...затова е тази ДИВА ЯРОСТ с-у мен. .......НОВОТО е....ще искам и 10 год. за ДЕСИ....за изхарчени парите от ПОДКУПА за " ГРИПЕН " -без въоръжение ...за фусти и КЮЛОТИ от бутиците в ПАРИЖ !....НЯМА ПРОШКА !!!!

    Коментиран от #65, #71

  • 21 Полицайте са ползвани манипулирати

    31 12 Отговор

    До коментар #12 от "А леле":

    От ГЕРБ
  • 22 Майна

    58 12 Отговор
    БРАВО, ИВО!! ИЗКАЗВАНЕ ОТ ЕДИН ДОСТОЕН ПЛОВДИВЧАНИН, ПРЕПОДАВАТЕЛ В СУ!!!
  • 23 а стига бе

    21 59 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Точно така видяха че нямаше никакво полицейско насилие.видяха че водното оръжие само се придвижи и смелчаците и като тебе побягнаха като зайци. Видяха необикновен газ, сълзотворен, по-слаб дори от този, който специалните части използват когато проникват в къщите. Видяха непрестанните нападения над полицаите. И видяха шепата хора на площада. И видях аз също как хора от протеста, отидоха при бабикян за да го накарат да спре бомбаджиите. А той не се помръдна. Затова колкото и да лъжете никой не ви вярва.

    Коментиран от #41

  • 24 Шопо

    52 12 Отговор
    Що да ни каже Бойчето ?!!! Он сам си признава оти е прост !!!Он е проста КУТКА като Караянчевата !!!
  • 25 ГОРД

    50 15 Отговор
    Поздравления за думите г-н Инджов! Казано е абсолютно правилно и аз също заставам зад вас. Само искам да допълня, че тези които са били срещу Съединението са били низвергнати.
    Честит празник на БЪЛГАРИТЕ!
  • 26 Политолог

    33 21 Отговор
    В долу написаните коментари ,питат: "Кой е този Иво Инджов?" Преподавател по журналистика във Велико търновския университет, с нескрити симпатии и любов към президента Радев. Нескрита омраза към управляващите и ГЕРБ..
  • 27 Перо

    45 14 Отговор
    Много точно послание на Иво Инджов!
  • 28 Изключително

    52 13 Отговор
    добре казано - всяка дума си е на мястото !
  • 29 Ехо

    50 10 Отговор

    До коментар #1 от "О БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ":

    В България няма демокрация! Не сме го избрали! Фалшифицира изборите! Стига глупости!

    Коментиран от #31

  • 30 гост

    13 43 Отговор
    ""....Публикувано във факти.бг: А от утре отново да се хванем на работа - за да си отвоюваме държавата!..." Е- там ви е проблема- искате да отвоювате държавата от сегашните мутри, за да настаните на тяхно място другите мутри, които ви плащат на ден/ вечер присъствие на "протеста". Това се нарича продажност, г-не, който и да си ти и означава, че продаваш като жрица на любовта своето присъствие на протестите и че не си там по убеждение, а заради хонорара ти на следващия ден...

    Коментиран от #32, #51

  • 31 О БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ

    4 14 Отговор

    До коментар #29 от "Ехо":

    ДА БЕ, ПАДНА ОТ НЕБЕТО
  • 32 ПСР

    17 6 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Я,кой се е събудил,за троли!
    Вездесъщият топ БГ хайдушка.
    И що написа?
    Поредната високопарна глупотевина.Прескочи ли до "Малкото"НДК,да вземеш стотинките за снощният онлайн?Че офлайн,явно не достигат левчетата.

    Коментиран от #35

  • 33 Крадецът,

    11 26 Отговор
    Вика: дръжте крадеца! Най-активни протестъри са незаконно забогателите паразити! Факт!
  • 34 Петър

    24 5 Отговор

    До коментар #4 от "Този пък кой е":

    А и странни го четат, като се замисля. Бягай в БЛИЦ.
  • 35 гост

    11 18 Отговор

    До коментар #32 от "ПСР":

    Хахахахаха:) Не съм трол, смешно човече и моите приходи не се формират от тролене:) Но- толкова си можете- толкова и пишете:) Ти с какво точно имаш проблем- лично с мен като физическо лице или със съдържанието на коментарите ми?:) Нали сте много бедни протестърите- ако имахте само несеквестируемо имущество, какво ви бърка дали ще ви наложат глоба от 300 лева или 30 000 лева,- в единия случай- за незаконно разполагане на палатките ви върху уличното платно на кръстовищата в София, а в другия случай- за рушене, повреждане и унищожаване на сграда с културно значение, м?:)

    Коментиран от #43, #45

  • 36 Ко речи ?

    24 6 Отговор
    ,,Ама много лицемерие има в тези постове, бе!"
    Лицемерие?
    По-скоро умишлени нагли и провокативни изказвания имащи за цел единствено и само да демонстрират абсолютната недосегаемост на доказаните престъпници от парламент и министерства.
    Освен това тия същите знаят,че дразнят народа по този начин и това им доставя допълнително удоволствие.
    Така,че спрете с изказванията за хапчета, тоя е луд,вие нормални ли сте и тн.
    Нормални са,не са луди и много добре осъзнават какво вършат спрямо всички нас.
    Вие си дайте сметка каква точно да е присъдата.
  • 37 въпрос

    7 18 Отговор
    Кой беше този, че има такова измислено самочувствие да коментира??
  • 38 месара

    7 21 Отговор
    навъдиха се секакви критикари , да се чуди човек от къде !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 вида

    28 6 Отговор
    КПКОНПИ да се самосезира и да провери сметките на продажниците от воля и марешки - да ги пита да докажат откъде имат милиони. Толкова са нагли, че марешки призна, че не е чел проекта за конституция, който е подписал. И това е депутат, който трябва да защитава обществения интерес. Трябва веднага да напусне, след подобно безочие.
  • 41 Бачо Киро

    23 6 Отговор

    До коментар #23 от "а стига бе":

    Оффф овча главо слънчасала. За какво са му на Бабикян бомбаджии? За да развърже ръцете на полицията? Кой печели от провокатори между протестиращите? Абе защо сте толкова гламави? Мозъците ви са по-гладки и от на тригодишни...

    Коментиран от #54

  • 42 Стефаное

    25 3 Отговор
    Днес, 135 години след онзи светъл ден, когато Княжество България и Източна Ромелия се събраха в България, ние, наследниците на участници и зрители на онези събития сме разединени. Помпозните думи на политици и изкуствено приповдигнатия тон на медиите не могат да излъжат никого.


    От властта лъха лицемерие, опонентите й излъчват ярост, много българи очакват развръзката, а не са малко и тези, които не знаят за какво иде реч. Организирани са тържества, ще има зари – и какво от това? Обединение няма да се получи, а датата ще се използва за пропаганда и противопоставяне.



    Да вземем Пловдив. Градът е столица на Съединението. Според мен е трябвало да остане столица и досега, но това е друга тема. На тържеството довечера там ще е президентът Румен Радев. До него най-вероятно ще се нареди председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, наречена от нейния партиен патрон ПКП. (Питайте я за капитан Райчо и ще лъсне чутовният й интелект…) ГЕРБ са мобилизирали своите да освиркват държавния глава. Пловдивските протестиращи от своя страна няма да изпуснат възможността да изразят своята гореща любов към Караянчева и властта. Кметът на града ще се прави на дипломат, но си знае, че е от ГЕРБ и зависим по партийна линия. Ще се говори за Съединението, но съединение няма да има. А и не е нужно във време на открита война срещу корупцията, лъжите и неморалността да се играе театър.



    Още сутринта лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призовал: Опомнете се!

    Коментиран от #53, #59

  • 43 Бойко съм

    8 19 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Браво моето момче точно така громи ги тези лузери че ако ме свалят от власт и твоите парички ще секнат пък за сега не се притеснявай в шкафчето има още много.

    Коментиран от #47

  • 44 В България

    24 4 Отговор

    До коментар #14 от "Владика":

    има свобода на вероизповеданията и църквата е отделена от държавата. А и да си покръстен, и да не си - сквернословието е грях, лъжата - също - нали , драги? А да призоваваш към тровенене и изгаряне, да наричаш някого " проста пу-ка"... какво наказание повелява християнската принципност за всеки от тези грехове? Аз знам само едно - оставка на недостойните. А Вие?
  • 45 А наказание

    19 4 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    за рушене и превръщане на хилядолетна държава в кухненско сборище ще има ли?

    Коментиран от #48

  • 46 xa xa xa

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Владика":

    ПРАВЯ АСОЦИАЦИЯ С КОМИЦИТЕ И СКЕЧА С ДВЕТЕ
    "ПРИЯТЕЛКИ" /ЛАФАЗАНОВ И НЕЙКОВ/, КОИТО
    СЕ КЪЛНАТ С НАЙ-СТРАШНИ КЛЕТВИ...
    ДАНОООО!!:)
  • 47 гост

    9 21 Отговор

    До коментар #43 от "Бойко съм":

    И при бойко-мойко, и при всяка друга законна власт, аз ще продължа да съм си адвокат, именно защото съм аполитичен и не съм от платената агитка на който и да е политик:) Политиците търсят със свещ такива колеги, които да им се продадат- като спасов и хаджигенов, но за съжаление намериха само двамина от над 16 500 адвокати в цяла България:) Това не ти ли говори нещо, "мойто момче"?:)

    Коментиран от #49

  • 48 Мутренско

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "А наказание":

    Сборище, не кухненско, разбира се.
  • 49 Ако мислиш, че са

    14 4 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    само двама, се лъжеш. Впрочем," колега", от коя колегия си?

    Коментиран от #55, #56, #57

  • 50 ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

    20 8 Отговор

    До коментар #2 от "Български земеделски народен съюз":

    Обединението (срещу ШАЙКАТА и Гошев) прави силата!!!
    За мафията ШАЙКА...ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР!!!!
  • 51 Логиката ти куца-

    13 3 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    това " Стани Да Седна" беше логика на едни, дето се маргинализираха от алчност и некадърност. Защо мислиш, че всички са техни образи и подобия?

    Коментиран от #85

  • 52 Политолози те надушват, че ще паднат

    5 10 Отговор
    Корбан някой от тях, а може би повече от тях и леко"" напускат Кораба!!!! Въпрос на Нюх, носи се във въздуха, кой разбрал, разбрал, останалите ще квакат, крякат до последно!! Преторианците на Каратиста от КВ. НАДЕЖДА НЯМА ДА ПОМОГНАТ, Румен от Миланово, си има здравословни проблеми, Бащиците от Банкя ще получат това което им се Полага, но няма да го, "помилват. Много време ги разиграва, те не прощават" Няма полезни Ходове, бавен, мъчителен Край!!!
  • 53 ДА ТАКА Е

    10 19 Отговор

    До коментар #42 от "Стефаное":

    РАДЕВ НЕ ОТГОВОРИ, КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОТЕСТИТЕ
    И СЕ ФРЪЦНА, НАПРАВО ИЗБЯГА.. НЕ ИСКАЛ ДА ПОЛИТИЗИРА ДНЕШНИЯ ДЕН!!!
    А КАРАКАЧАНОВ ПЛЕДИРА '' ДА СИ ПОДАДАТ РЪЦЕ РАДЕВ И
    БОРИСОВ'', ВМЕСТО ДА ПРИЗОВЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ,
    КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ПРОТЕСТИТЕ И ИЗФАБРИКУВАНИТЕ
    КОМПРОМАТИ СРЕЩУ БОРИСОВ?!
  • 54 а стига бе

    10 19 Отговор

    До коментар #41 от "Бачо Киро":

    А за какво са му на ГЕРБ бомбаджиите?във всяка една страна далече по големи протести бяха разчистени от полицията и никой не каза нито дума че това е насилие. Нищо не му пречеше да заповяда на полицията да ви разчисти нали? И съжалявам обаче час и половина хвърляне на бомби и всякакви предмети не е дело на провокатор.няма как да убедите и петгодишно дете че час и половина просто ще си седи ли там и сте гледали как се хвърлят бомби по полицаите но не сте участвали, не сте видяли и не сте разбрали. Това за което на бабикян и този който стои зад него трябваха бомбаджиите,и защото великият му протест се провали тотално.хилядите хора които се очакваха да дойдат просто липсваха на този площад. И преди да почнете със глупостите, на тоя площад повече от 10 хиляди души плътно събрани не могат да се съберат.
  • 55 Така

    2 7 Отговор

    До коментар #49 от "Ако мислиш, че са":

    като гледам от дознателската!
  • 56 гост

    9 12 Отговор

    До коментар #49 от "Ако мислиш, че са":

    Е- другите са си избрали друг начин- станаха политици- адвокати, основаха собствени партии, на които те са председатели- като дончева, но онези двамината- хаджигенов и спасов- се ПРОДАДОХА на политиците;) От САК съм- а не от АК-Монтана, като въпросния хаджигеЙ9ов:) Въпрос- ако сте колега, можете ли ясно да напишете- кой хетеро колега поема като основен правен ангажимент сиситемното предоставяне на правна защита на глбти по повод твърдяното от тях нарушено право на еднополов брак в България и в същото време демонстрира абсолютно неяознаване на йерархияпта на нормативните/ правните актове в България и не знае за съществуването на чл. 57 ал.2 във вр. с чл.58, чл,5 ал.1, ал.2 и ал.4, чл. 35 ал.1 предложение 1 во и чл.6 от КРб, ведно със съотносимите им РКС и пропагандира, че решение на ЕСПЧ има примат над чл.57 ал. 2 и чл. 58 от КРБ и поради тази причина дерогира правоприлагането на ЗДвП, ЗП, ЗАНН, ЗЗдр., ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ, НК, НПК, АПК?:)
  • 57 гост

    14 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ако мислиш, че са":

    Какво е Вашето професионално правно становище по повдигнатата от мен професионална проблемика, обективирана в мой коментар "Публикувано във факти.бг: гост 56 13:16 06.09.20 ОТГОВОР
    До коментар #49 от "Ако мислиш, че са":"?:) Нещо позамълчахте или когато фактите говорят, и "боговете" като Вас мълчат, м?;)
  • 58 миро

    9 1 Отговор
    Съидинението прави силата - Хан Кубрат -

    Коментиран от #62

  • 59 КОЙ Е

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Стефаное":

    КАПИТАН РАЙЧО?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 МОЧА трябва да се разруши!

    12 13 Отговор
    За да я има България, трябва да скъсаме веригите, с които са ни оковали руските окупатори, да спрем да плащаме милиарди рекет на московските мутри, да изринем всички руски еничари окупирали парламент, правителство, прокурстура, президенство, силовите служби .... !

    Коментиран от #64

  • 62 алооо

    15 1 Отговор

    До коментар #58 от "миро":

    дори се пише Един, не идин
    т.е. съЕдинение, ясно?
  • 63 До Факти

    16 4 Отговор
    защо не казвате кой всъщност е автора ?? нека хората са на ясно кой се опитва да ги манипулира, те отрочетата на бкп излизат от мравуняка, нямат край .....
  • 64 аз съм

    20 6 Отговор

    До коментар #61 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    Да ти припомня само за 3-те милиарда платен рекет за ф-16 които се не знае кога или дали ще видим ! Нети ли прилича малко на вноските за москвич през соца , само че тогава не се плащаше цялата сума авансово ?! А нещо за рекета със златните концесии да речеш ???
  • 65 ГЕШЕВ

    10 16 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕШЕВ":

    ДОВЪРШИ ЗАПОЧНАТОТО, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕБ ГЛЕДА!
  • 66 За държавна измяна,

    17 3 Отговор
    Прошка няма... жал ми е за невинните наивници, които ще изгорят ....
  • 67 А ТРЕБЕ

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "ПСР":

    ДА ИМА!!
    ЗАЩОТО БОКЛУЦИ, МАФИЯ ИЛИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ,
    СИТЕ СА НАША ПОРОДА - ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ!
    СИТЕ ГИ Е РАЖДАЛА ''БЪЛГАРСКА МАЙКА- ЮНАШКА''!
    СИТЕ ''НА ЦЪРВУЛ МИРИШАТ'', НИЩО ЧЕ ПО ЖЪЛТИ ПЛОЧИ ХОДЯТ..
    ТРЕБЕ ДА ИМ ПРОСТИМ И ДА ИМ ИЗДЪРПАМЕ УШИТЕ И ШО СА
    КРАДНАЛИ - ДА ГО ВЪРНАТ!
  • 68 Zodiac

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Този пък кой е":

    Този изрод е от котилото на Сорос.Долен продажник.
  • 69 Магелан

    14 5 Отговор
    Много точно написано !Обединение и съединение на българската нация ще има тогава когато алчноста ,лицемерието и корпоративните интереси на някой българи останат на заден план.Едиствено хритиянските ценности да спасят този народ.
  • 70 ГЕШЕВ Е ПРАВ

    15 16 Отговор
    ФАТМАКА И ТРИОТО ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ПРИЗОВАВАТ ЗА БУНТ, НЕПОДЧИНЕНИЕ, ПРОВОКАЦИИ И САБОТАЖИ. ТО НЕ БЕ МЕТРОТО, КРЪСТОВИЩАТА, ПАЛАТКИТЕ, МИ НАКРАЯ ОБЯВИХА И ВЪСТАНИЕ? ТО СЕ СЪСТОЯ И ВЪСТАНИЦИТЕ СЕ ОТТЕГЛИХА С ТЛЪСТИ ХОНОРАРИ.

    Коментиран от #72, #73, #75

  • 71 Буда

    15 7 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕШЕВ":

    Троловете на мутрата от СИК са исфирясали , кой ги намира тези идиоти да драскат тук ? Гледам ги двама -трима денонощно лаят , тиквопитека ги е командировал , личи си от интелкуалният им багаж !

    Коментиран от #86

  • 72 Генерал Радев нарече

    15 12 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕШЕВ Е ПРАВ":

    Мутрите с истинските им имена пред целия свят , без да се страхува ! По същото време банкянския айдук , лъжец , крадец , убиец и рекетьор се е сврял в дупката си като смрадлив плъх ! Съд и затвор за мафията и каскета !

    Коментиран от #77

  • 73 Айдука от Банкя

    15 9 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕШЕВ Е ПРАВ":

    Да върне 700.000 млн с които рекетира Божков ! Сикаджията - рекетьор на бизнеса в България , в пандиза заедно с каскета !

    Коментиран от #76

  • 74 Аз съм

    12 9 Отговор

    До коментар #3 от "Не сме избрали Тиквата":

    Избран е от народа.да мълчиш куче продажно.

    Коментиран от #79

  • 75 ИМПИЙЧМЪНТ

    11 13 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕШЕВ Е ПРАВ":

    НА РАДЕВ!
    ПРЕДАТЕЛ!
  • 76 СМЯХ В ЗАЛАТА

    3 7 Отговор

    До коментар #73 от "Айдука от Банкя":

    чиста уйдурма е т'ва хаха
  • 77 да бе да

    6 9 Отговор

    До коментар #72 от "Генерал Радев нарече":

    кои е назовал с истинските им имена, м?
    той е в коалиция с тях, как ще ги издава, нали трябва
    да е обединител на нацията и надпартиен, няма да си вкара
    автогол, я ..
  • 78 M M

    7 4 Отговор
    Ивчо , Сладки ли са дирхамите рублите???
  • 79 аз съм

    8 7 Отговор

    До коментар #74 от "Аз съм":

    Ей , парцал герберски , не ми лекьосвай ника !

    Коментиран от #80

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Оня с големия

    5 0 Отговор
    Политиката е като секса. Най-изтъкнатите експерти са само във фейсбук.
  • 82 Само питам .....

    6 4 Отговор
    ......ще се признава ли за трудов стаж безделието на протестиращите...
    ж
  • 83 КОНСТАНТИНОВ

    4 5 Отговор
    ДОКАТО НЕ БЪДАТ ИЗБИТИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦО И ДЕПУТАТИ ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА.ТЕЗИ КЕЛЯВИ МИРНИ ПРОТЕСТИ НИЩО НЕ ПОСТИГАТ И НЯМА ДА ПОСТИГНАТ.МАФИЯ С ПРОТЕСТИ НИ СЕ ПОБЕЖДАВА.
  • 84 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    А ако Радев има прегрешения? Не трябва ли да му се търси отговорност? Не трябва ли да се знаят?
  • 85 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Логиката ти куца-":

    Ами защото ги виждам кои загряват край страничната линия. Няма нови лидери, освен ако за теб Славчо и Черепът ще донесат смяна на модела, както тръбят протестиращите. Не е ли задължително като махаш някого да кажеш кой ще заеме мястото му?
  • 86 И аз да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Буда":

    Човече, в шест малки реда имаш поне три грешки- откъде ти извира самочувствието? Ако се чувстваш губещ, не е заради ГЕРБ. Невеж и злобен си!
  • 87 Антикомунист

    3 0 Отговор
    "факти", фактически сте много далеч от това да представяте факти.Намирате разни плювалници без да давате думата на другата по - голяма част от хора с различно мнение.Затова ще си останете такива каквито сте---- червени манипулатори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове