Last news in Fakti

11 Септември, 2020 10:18 11 004 67

Тома Биков: Един атентат срещу Доган няма да помогне (ВИДЕО)

  • тома биков-
  • доган-
  • атентат-
  • ахмед доган

Радев разруши политическия консенсус

Тома Биков: Един атентат срещу Доган няма да помогне (ВИДЕО) - 1

„Ахмед Доган е влиятелен човек. Това, че не е депутат не го прави малка политическа фигура. Той е лидер на над 350 000 души в България. Ако има заплаха за неговата сигурност и му се махне охраната от НСО – не знам кой ще носи отговорност. Чувал съм за истински заплахи. Представете си, не дай си Боже, един атентат срещу г-н Доган. Представете си какво се случва с българската политика тогава. Не мисля, че ще стане по-лесно.“

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването „По острието с Калоян Константинов“ по повод влиянието на ДПС върху правителството. Депутатът отрече да има връзки между партията му и Движението за права и свободи освен спорадичното единомислие по някое закони и теми.

Радев разруши политическия консенсус

Той бе категоричен, че ГЕРБ никога няма да се коалира с ДПС и БСП. В следващия парламент е възможна коалиция с други партии, но се съмнява, че те ще искат. Очертава се хетерогенна анти-ГЕРБ коалиция. Тя ще е с много и различни идеологии и без лидер. Това ще доведе до бърз разпад на кабинета и предсрочни избори.

„Първата стъпка към разрешаването на политическата криза са президентските избори. Докато Радев е президент, няма да има възможност за консенсус. Независимо дали ГЕРБ е в управлението или опозицията. Той скъса отношение с всички партии освен с БСП. Дори ДПС свали доверието си от него, а го подкрепи на изборите. И така политическите опоненти няма къде да седнат очи в очи и да обсъдят положението“, смята Биков.

Това е и една от причините ГЕРБ да свиква Велико народно събрание (ВНС) – опит да накара всички партии да работят заедно и да постигнат разбиране. „Ние сме длъжни да пробваме всичко“, категоричен е депутатът. Всичко без оставката.

„Не мисля, че дори редовните избори ще решат ситуацията. Оставка означава да хвърлим държавата в тежък икономически хаос, да посрещнем кризата без парламент, който да изготви бюджет за 2021 г.“, допълни той.

България не е толкова корумпирана, колкото некадърна

Биков подчерта разминаванията в исканията на протестите в държавата: „Имаме много силно разделение на страната между центъра и периферията – на икономически, културен и дори цивилизационен принцип. Протестът в София е за правова държава и дигитализация. Но в малките общини тези искания са абсолютно неразбираеми. Там хората искат да има нов път, да се увеличат доходите, да има аптека.“

На въпроса дали протестите в цялата държава всъщност не искат прекратяване на корупцията във властта и администрацията, по която сме водещи в целия ЕС, политикът отговори:

„Корупцията е много абстрактна. На места като САЩ корупцията е напълно законна, например лобизмът в Конгреса. Тук това е незаконно. Корупция не е само да даваш пари на някого за нещо. Корупция е да се обадите на братовчед си, който е лекар, за да Ви приеме по-бързо. Корупция е симптом, не е заболяване. Тя съществува навсякъде, включително по високите етажи на властта. Лично аз обаче нямам доказателства за корупция в ГЕРБ. Там, където е имало съмнение за злоупотреби, е била поета персонална отговорност на политическо ниво. ГЕРБ и правителството не могат да наказват, те могат да сменят министри и служители при съмнение.

Тук имаме 2 въпроса: има ли корупция и какво е усещането на хората за корупция. На корупцията се приписват всички проблеми на обществото. За мен немалка част от проблемите на България са в следствие на некомпетентност, не на корупция. Често се вземат лоши решения – и то на административно ниво, не толкова на политическо. Хората просто не си разбират от работата.

Освен това в България има едно отношение, обрисувано с лафа: „Най-мразя далавери, в които не участвам.“ Има двоен стандарт при корупцията: ако са нашите или аз, не е корупция, а услуга и човещина. Това е културна особеност.“

Ние ги хващаме, те ги пускат

Тома Биков коментира липсата на осъдени министри или висши държавни служители за корупция със слабостите на прокуратурата. Според него, „от 90-те г. насам се очаква премиерът да вкара някого в затвора“. Всъщност това е работа на съда и прокуратурата, които са независими от правителството и парламента.

„Премиерът може да уволни министър, ако подозира корупция, но не да го осъди. Освен това да изпълняваме самоцелни нормативи по вкарване на министри в затворите като румънците – това е неефективно. Имайте предвид, че румънският модел е просто разчистване на политически сметки“, смята той.

Според депутата, корупция в прокуратурата и администрацията очевидно има, и то сериозна, но предимно в ниските и средните им нива. По високите етажи тя е почти невъзможна, защото хората там са под постоянното наблюдение на медиите, различни органи и обществото.

„Мога да Ви гарантирам, че институцията, в която няма корупция – това е парламентът. Няма за какво. Може би някакво лобиране, ако има, но дотам. Един депутат не може да свърши никаква конкретна задача освен да гласува закони.“

Дигитално управление на аналогов народ

Въпреки това корупцията в България е намаляла последните години, но „не защото правителството е повело битка срещу нея и вкарва хора по затворите“. Причината е въвеждането на все повече електронни системи. Това прекъсва връзката между администрацията и клиентите, което е „хубаво в някои учреждения“.

Биков разясни, че партията му е критикувана, че не действа достатъчно бързо при въвеждането на електронното управление. Той се съгласи с това, но обясни, че една от причините е техническата неграмотност на голяма част от населението. То просто няма да се справи с електронното управление. „Това е еволюционен процес, не можем да се сравняваме с Холандия и нейното общество.“

Има ли пълнеж в ГЕРБ?

Гостът коментира и данните, според които депутати на ГЕРБ са сред най-слабо активните в Народното събрание. Много голяма част от тях нямат зададени въпроси на парламентарен контрол, работят по шепа закони и комисии. Това поражда съмнения, че са там само за да натискат едни копчета.

„Ако бяхме 15 души, най-вероятно всички щяха да са активни. Просто защото са малко хора. Има такъв проблем и вероятно трябва да се вземат мерки“, призна Биков.

Той подчерта, че ГЕРБ има най-много народни представители и е нормално някои от тях да са малко по-мързеливи. За слабата активност по време на парламентарен контрол обаче не е съгласен, тъй като това е инструмент на опозицията и е естествено тя да го използва повече. Какъв е смисълът те да се съмняват в собствените си министри и да ги разпитват?

Карикатура на диктатор

През 2012 г. Тома Биков публикува силно критичен текст към Борисов. В него той нарича премиера „карикатура на диктатор“ и посочва връзките му със СИК и подземния свят. В „По острието“ той изрази друго мнение за премиера:

„Имам му доверие. Очевидно е добър лидер, след като е 10 г. министър-председател. Едва ли човек без качества би печелил всички избори, на които се яви.“

На въпроса как обяснява смяната на позицията си, той поясни, че е бил млад и хаплив журналист, който често е обиждал много и различни личности.

„Запознах се с г-н Борисов през лятото на 2013 г. Тогава той беше в опозиция. В онзи момент имаше много време, защото малко хора го посещаваха, тъй като не бе премиер. На чисто човешки принцип той ми стана симпатичен. От тази среща насетне аз не съм обиждал хора повече в свои публикации. Затова мога да посъветвам г-н Христо Иванов и други хора, които са опозиция в момента, да оберат тона, за да не обясняват после те какво са говорили.

Информацията за СИК и я бях прочел във в. „Капитал“. Тогава самият „Капитал“ симпатизираше на 5-6 министри от правителството, даже се говореше, че са хора на Прокопиев. Направих грешка, че не съм проверил информацията, която цитирам. Борисов не е крил, че има охранителна фирма. Доколко тя е участвала в това, което е правила СИК – не мога да кажа. „Ипон“ се е занимавала с ВИП охрана – на царя, на Тодор Живков“, каза депутатът.

Биков отрече да има сериозни ползи от работата си в ГЕРБ, но за хората това нямало значение. „И да кажа, че не съм се продал – няма да ми повярват“.

Тъпа кърджалийска…

Според него, Борисов се е променил изключително много като човек и днес той няма нищо общо със себе си през 2009 г. или през 2001 г. „Само идиотите не се променят“.

Помолен да коментира вече доказаните като достоверни телефонни разговори на премиера, в които той нарича Цвета Караянчева „тъпа кърджалийска…“ и се чуват намеци за натиск и заплахи, Биков обясни, че не можем да съдим един човек по личните му комуникации. Сигурно даже повечето българи говорят така в приятелски кръг.

„От контекста се разбира, че е имало някакво объркване, той не я нарича „тъпа кърджалийска…“. Борисов призовава тя да признае, че е еди каква си, поради грешка, която е направила. Той и за себе си така говори – „Аз съм прост и вие сте прости“. Не може от 1 минута, извадена от контекста, да си правим генерални заключения. Борисов има цветен език, да, но не е само той. Аз също псувам и не мога да се контролирам често пъти. Без да оправдавам държанието му, едно е да те записват в студиото, където си концентриран – друго е вкъщи по телефона.“


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Седераст

    111 6 Отговор
    Биков, щом ти си лидер на ГЕРБ-а значи е ясна работата.. Заминавате на бунището на историята.

    Коментиран от #63

  • 2 kolo

    92 3 Отговор
    Този в коя партия е сега?

    Коментиран от #25

  • 3 да де

    98 4 Отговор
    Ало автора не усещаш ли, че от тоя вони на развалено .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 срам

    79 3 Отговор
    и позор ...корупцията била напълно законна..била абстрактно понятие ...,доживяхме и това да чуем ...нямам думи...Бойко мооля те скрии ги тея некадърници само те излагат

    Коментиран от #10

  • 6 Масонка

    74 3 Отговор
    Човекът, завършил актьорско майсторство в ЮЗУ-то, щото е твърде некадърен дори за софийски университет, управлява държавата и дава акъл.
    Калинка до калинка, майно льо.
    Колкото до Доган - много ясно, че е огромна заплаха за националната сигурност, след като всяко негово действие, бездействие и лични драми може да отключи етническа война. Това изиска адекватно стратегическо решение, не да му се трепери като писано яйце.

    Коментиран от #15

  • 7 Цар бойко

    55 3 Отговор
    Е цар вул. Биков също
  • 8 ТаУмВзе

    70 2 Отговор
    Гербераста си призна, че са подлоги на Доган! И не само!
  • 9 цецо апартамента

    66 4 Отговор
    Този е,една от най-големите партийни прости.тутки на герП.
  • 10 Бончо

    44 2 Отговор

    До коментар #5 от "срам":

    в някое друго интервю ще каже че думите са извадени от контекста, дежурни лафове слушаме ги години наред.прочетен вестник
  • 11 Пипи Чорапчето

    57 2 Отговор
    Аз наистина не разбирам... Държавата ври и кипи - и който го отрича, наистина е идиот, да направя заемка от Биков;)
    Управлява ГЕРБ, ГЕРБ си има лидер - БМБ< за който може да се каже всичко друго, но не може да се отрече , че до много скоро нямаше никакъв проблем с комуникациите и срещите тет-а-тет с "народа"!
    Напоследък лидера се е скрил в миша дупка и го няма никакъв?
    Къде ви е лидера, бе, управляващи и защо по радиа и студия пълзят само разни ерзаци като Томата и говорят от негово име?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГЕРБ В ЗАТВОРА

    33 3 Отговор
    на нас няма да помогне НО НА НЕГО ЩЕ ПОМОГНЕ ДА НЕ СЕ МЪЧИ ТАКА ЧЕ ДЕЙСТВАЙ БЕ БИКОВ !
  • 14 урби е орби

    47 1 Отговор
    Вие затова ли искате да променяте конституцията? Да създавате партии на етнически признак? Българските турци не бива да бъдат гетоизирани на етническа основа. Те са пълноценни български граждани и трябва да гласуват както в другите европейски държави за политически, а не за етнически партии. Виж в Германия.
  • 15 Doni Brasko

    49 2 Отговор

    До коментар #6 от "Масонка":

    Никакво етническо напрежение не може да се отключи. Видя се на Росенец, че въпреки призивите на Карадаъй към българските граждани изповядващи мюсюлманска религия, да защитят Доган от "агресорите" хората не направиха нищо. Ние сме един народ и никой от този народ не иска да нарушава правата на побратимите си. Всичко е всяване на страх. ДПС активисти плашат хората, че ако я няма партията щяло да има репресии. Никой не желае такова нещо.

    Коментиран от #20

  • 16 г-н Робот

    29 2 Отговор
    Cмърттa нa Дoгaн нe e фaктoр зa притecнeниe. Фaктa, чe гo cмятaт зa oпacнocт гoвoри зa тяхнaтa cвързaнocт. Нe e нужeн дълбoк aнaлиз, зa дa ce нaпрaви извoд: в cлучaй, чe нe e нaпрaвeнo цeлeнacoчeнo злo, тo в тaкъв cлучaй нямa oпacтнocт oт oтвeтeн удaр, eргo пoвeдeниeтo и изкaзитe нa някoи индивиди будят cъмнeния зa oбрaтнoтo...
  • 17 ппойчо

    32 1 Отговор
    "... „Най-мразя далавери, в които не участвам..."*****Добре го е запомнил биков,може и на продажния си д***к да го е татуирал с едри букви--отдалеч да се чете..!
  • 18 божкееее

    35 1 Отговор
    И тоз за „,Св.Иван Рилски”!Кат стане напечено Бойко и Доган току „атентати” сънуват и си самоорганизират.Дялян щеше Цв.Василев да го убива-взе му банката.Божков щеше Найденови да убива-взеха му лотарията!Абсурдистан братьеееее!
  • 19 г-н Робот

    20 2 Отговор
    Към модератор: кое в този коментар ви кара да се чувствате неудобно? Факта, че използвам думата "смъртта" или факта, че използваната логика е базирана на Бръсначът на О̀кам?
    Cмърттa нa Дoгaн нe e фaктoр зa притecнeниe. Фaктa, чe гo cмятaт зa oпacнocт гoвoри зa тяхнaтa cвързaнocт. Нe e нужeн дълбoк aнaлиз, зa дa ce нaпрaви извoд: в cлучaй, чe нe e нaпрaвeнo цeлeнacoчeнo злo, тo в тaкъв cлучaй нямa oпacтнocт oт oтвeтeн удaр, eргo пoвeдeниeтo и изкaзитe нa някoи индивиди будят cъмнeния зa oбрaтнoтo...
  • 20 Чучура

    31 2 Отговор

    До коментар #15 от "Doni Brasko":

    Днес, четейки различни коментари, установявам следните опорни точки на троловете:
    1. Протестът умира и се размива.
    2. Триото взима пари от Божков и не знам си кой си.
    3. Предателство е да искаш санкции за корумпирана България.
    4. Нормално е да има корупция, навсякъде имало такава.

    Коментиран от #26

  • 21 Димитър

    4 23 Отговор
    Защо някой от вас плюят по Борисов,а пропускат най старата крадлива и некадърна партия руската БСП, ДС.тя имаше до сега почти всички правителства и 100 процента бяха крадливи и некадърни. Достатъчно е да си припомним лукановата крадлива и гладна зима и едноличното управление на БСП и Жан Виденов което правителство фалира,15 банки и окрадоха спестяванията на хората. А чудовищната хипер инфлация стигна цената един долар струваше 3500 лева. При правителството на Станишев бяха замразени еврофондовете поради голяма корупция и измами. Станишев управляваше заедно с кагабейската ДПС и някой кадри на другаря цар Симеон

    Коментиран от #24, #30, #38, #42

  • 22 Лост

    23 1 Отговор
    Корупция имало в горните етажи на властта.Но не знаел да има в ГЕРБ. Още малко ще каже, че не са управляващи.
  • 23 Оги

    20 1 Отговор
    Ами представям си, Тома, ще настъпи огромна радост и веселие. Е за тебе ще е много зле, все пак той ти е босът на боса.
  • 24 Лост

    21 1 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Защото ГЕРБ са метастазите от тази партия. И то в най -лош вид.
  • 25 В момента

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "kolo":

    се уточнява
  • 26 И най важната

    6 20 Отговор

    До коментар #20 от "Чучура":

    5. Без Бойко ще стане много по-зле
  • 27 Иван

    23 1 Отговор
    А защо трябва да има атентат срещу Доган? От кого и от какво се стрхува той и има ли основание? Лидер на 350.000? Той да не е Иисус Христос, лидери винаги се намират дори след смъртта им. Най-голямата наглост е да плащаме охраната на човек, който ни е ограбвал и все още го прави.
  • 28 Stormtrooper

    15 2 Отговор
    Нищо не може да се промени в държавата, без да се промени самото задкулисие. На всякъде го има, въпросът е под каква форма е то. Ако не е изцяло паразитно и деградивно за хората и държавата, ще е една идея по-добре. Ако създават нещо в реалната икономика с натрупаните милиарди, вместо да бъдат в банки и офшорки. Стандарта го създават богатите хора и от покупателната възможност зависи всичко.

    Коментиран от #29

  • 29 Doni Brasko

    17 0 Отговор

    До коментар #28 от "Stormtrooper":

    Има логика в това, което казваш, защото корупция по света има, но е до 5%, а тук е 90%.

    Коментиран от #51

  • 30 Чучура

    14 2 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Вече представител на руските интереси в БГ е ГЕРБ и ДПС. Днес е отказано политическо убежище на руски опозиционер. Строи се руски поток, независимо как се маименува и т.н.
  • 31 Какви ги приказва

    20 0 Отговор
    Биков, засрами се! Според тебе народът е прост и корумпиран. Оставка!!!
  • 32 дооолна сарайска поодлога

    23 0 Отговор
    Как имат наглостта , постоянно да заплашват всички българи с Доган и да настройват българи срещу турското малцинство -идиоооти.
    И какво ни казва дефакто. Всички българи сте длъжни да пазите негово величество Доган, че видите ли , ако нещо му се случи ни чака гражданска война -страааашно бе. Само за това изказване, трябва да не помирише повече власт.
    То излезе така, че е по-добре да има атентат срещу важда му ( зад когото стояли 1 млн. и косур избиратели ) , но падишаха Доган трябва да го пазим като очите си заради 350 хил. подръжници, които впрочем го мразят, но ги е страх от него.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Абсолютно Побъркан

    18 0 Отговор
    Абе аз си мислех че съм ТЪП И ПРОСТ.
    Как може да съм се подценявал.
    Благодаря ти Томчо.
    Осъзнах се.
    Аз съм умен. интелигентен и т .. н...
  • 35 Ехо

    21 0 Отговор
    Биков дали знае от коя партия е!? Ненужен за България политически тарикат! Пълно е с такива!
  • 36 Говорете говорете

    14 0 Отговор
    Всичко виждаме.
    Мале малеее каква логика , каква мисъл .
    Този изобщо не е за там където се намира.
    Ако някой си плати данъците и почне
    така да се обяснява и оневинява , единственото което може да получи е присмех и ЧСИ и колектора фирма.
    Като сред вас има некадърни-ВЪН, ВЪН,ВЪН.
    ХОДЕТЕ НА СЕЛО ДА КОПАТЕ.
    ИМА МНОГО КАДЪРЕН НАРОД.
    НЕ ВИ Е МЯСТОТО ТАМ ЩОМ СТЕ СЛАБАЦИ И НЕ ВИ БИВА.
    ЗА ВАС НЕКАДЪРНИТЕ МИНИМлна работна заплата.
    Дайте път на кадърните. Има ги .
    Даже някой от тях са гласували за ГЕРБ.
  • 37 Ето я

    18 0 Отговор
    Този казва че в САЩ КОРУПЦИЯТА БИЛА ЗАКОННА.
    ЕХОООО.ТИ ФРЕД ЛИ СИ ИЛИ СИ ФЛИНСТОН.
    ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИЙ.
    Затова не ви искат хората.
    Заради това което излиза от устата Ви.
  • 38 гьонсурати

    17 0 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    А бе, я не ни връщай в младините, а младите в детските години. Хорате не ги интересува какво било и врели некипели, интересува ги това, че цели 13 години ни управляват прости , некадърни и мноого крадливи гербаджийски мутри начело с Борисов. Просто народа иска да се махне, а не че толкова му се ще да го плюе. Да спре да разсипва държавата. А проблемите не са един и два, та да се оправят : крадат нагло като пладнешки разбойници , унищожиха дори българската реч с диалекта и простотията си по екраните, напъдиха всички доктори и медицински сестри по чужбина и затриха здравеопазването, наложиха отвратителна полицейщина и погазвана не човешки права, задушиха всякакъв среден и дребен бизнес, подложиха на унизително съществуване пенсионерите и принудиха децата им да ги издържат от чужбина.....мога да пиша цял ден. Оставката е най-малкото нещо с което да изкупят греховете си спрямо обикновените български граждани ( не гербаджийски граждани ).
  • 39 Тъпо тролче

    15 0 Отговор
    Абе нали Вожда каза, че Радев е назначил охраната от НСО на Доган и Пеевски, а сега Биков обяснява колко било важно да бъдат охранявани! Герберите се оплитат в лъжите си.
  • 40 Харесвам 🎃, само сготвени

    15 2 Отговор
    Ха ха ха...
    С изказването, че корупцията в САЩ е узаконена, този идиот сам си сложи "черен печат" в червения паспорт. Ще гледа Щатите, но на картинка.
  • 41 Ако те чуе Бойко

    10 0 Отговор
    Ще падне . Ще се хване човека за главата.
    Ти си бил голямо парче бе.
  • 42 11111

    16 2 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Димитре, Жан Виденов е единствения премиер който не откраднал е 1 стотинка.
    Не го споменавайки и свързвайте с красивите политици.
  • 43 В България сме

    12 0 Отговор
    Този знае ли изобщо на кой свят се намира? Алоооо, в България сме, в България сме! Народът е на улицата и казва ОСТАВКА на Бойко Борисов, на Иван Гешев и на правителството! Ако някой от ГЕРБ иска да се дистанцира, сега е момента да бяга!

    Коментиран от #57

  • 44 Кашун Тасапа

    16 0 Отговор
    Скала за измерване на глупостта-''глупак'', ''по-глупак'', ''най-глупак'', ''Тома Биков''. Даже перките на хеликоптер не могат да се въртят с оборотите на въртене на Томата..даже и те...
  • 45 Интересно

    17 0 Отговор
    Още колко хора охранява НСО то които са на хала на доган.
    И що трябва да се плаща за това
    Та доган е богат човек.Супер богат.
    Може да си позволи да плати да го охранява който си иска.
    А гражданите мизеруват- и българи и турци и роми.
    Сегашните депутати живеят в друг свят. Всички до един без изключение.
  • 46 ФФФФФФФФФ

    15 0 Отговор
    НЕНЕ, РАДЕВ РАЗРУШИ ОПГто ВИ ЗА КРАЖБИ И ЛУЖИ МАЛОУМНИК
  • 47 Има напредък при томето

    11 0 Отговор
    Вече могат да се чуят неговите мисли.
    Всичките му колеги говореха с едни и същи думи и изречения доскоро.
    Сега се забелязва нещо ново.
    Почват да казват какво мислят.
    Е малко ми е смешно като ги слушам ,
    но хайде да не издирване.
  • 48 ТОМЕ ТОМЕееер

    12 0 Отговор
    Излагаш се
  • 49 Този човек какво е учил ?

    13 1 Отговор
    ????????????
  • 50 Шефе мани го тоя.

    12 1 Отговор
    Само цапа екипа
  • 51 Stormtrooper

    16 0 Отговор

    До коментар #29 от "Doni Brasko":

    Не става въпрос само за проценти. Главното е отношението на задкулисието към стандарта на живот на хората и визията на държавата, дали те са в симбиоза, или са изцяло паразитни. Няма абсолютно нищо, което вече да не е измислено, всичко опира до отношение.Най-знаково е родолюбието, или неговата липса. От стандарта на живот зависи и здравето на хората. Има обезлюдени територии, а можеше и да не са.
  • 52 Изгрев

    13 1 Отговор
    Тоя заслужава да яко да бъде бит и натикан в затвора.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бичето

    15 0 Отговор
    от всичко разбира !
  • 55 веселяк

    16 0 Отговор
    Верно бе, аз помня как Баце плачеше в парламента, че бил поръчан от хидроинДжинера! Тия само с този номер ли ще минават? Един на друг ще се поръчват, докато Сретен не им дръпне шалтера!
  • 56 chi

    9 0 Отговор
    Биков, оставка и в затвора!
  • 57 Кенеди

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "В България сме":

    Народа си плаща за раждане на дете , а този бик.... Иска на мултимилионера Доган безплатна охрана
  • 58 Митев

    7 0 Отговор
    Отдавна сте за бунището на историята с всичките му там измислени партии и партийки в парламента,или пак ще се упражнявате с търпението на изстрадалия ни народ....
  • 59 some1

    6 0 Отговор
    По-нелепи оправдания и словоблудство, което ми отне час и петнайсет минути, не бях гледал. След всяко интервю с гербер остава натрапчивото впечатление, че светът след тях свършва. Смях. Хората му казаха, че не могат да ги дишат повече, той си мисли, че му се радват. Дайте си оставките най-накрая и стига сте дразнили народа. Политическата и обществената ситуация е вече коренно различна, всяко дете дори ще ви го каже.
  • 60 Не му давайте трибуна

    6 0 Отговор
    Биков, сутрин, като се погледнеш в огледалото, какво виждаш? Ако не си много сигурен, питай шефа си-Летящия холандец, той ще те охарактеризира с една дума, защото отстъпниците никой не ги обича! Помислил ли си вече"Сега накъде?"Дванайсет без пет е!
  • 61 Хахахи

    7 0 Отговор
    Нащи уж политици, всички в един глас отричат румънският модел.Бил разчистване на политически опоненти.Целият свят аплодира Кьовеши и румънският независим съд, само българските депутати не им отърва.😁
  • 62 Сатъра

    3 0 Отговор
    За вас не трябва да има съд, а направо до стената. Ако не е тая огромна охрана от полицай и мутрафони около вас ежедневно, еже секундно то ще сте постояно напикани от страх" псуващите".
  • 63 Издишаш в аргументацията си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Седераст":

    Този човек, говори за "атентати", сякаш е толкова ограничен ,че не може да се изрази, по друг, по- убедителен начин , към читателите?
    Няма атентати, бе Томов, оставка ви искат хората нищо друго!
    От стремежа си, да си интересен , ставаш за резил!
  • 64 Някой си

    4 0 Отговор
    НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, ТОЗИ СНАЙПЕРИСТ ЛИ ТЪРСИ
  • 65 stan4o

    2 0 Отговор
    Бил е в централата на ДПС. С една дума мекере.Пазии ни боже от такива политици да управляват България. Срамувам се от такива българи.
  • 66 stan4o

    2 0 Отговор
    Уважавам ДПС, но ненавиждам българите продали се на ДПС. Заради такива "българи" България е била пет века под турско робство.
  • 67 Аз Бою

    0 0 Отговор
    Биковъ е една голема маз .тоя е по- мазен и от целото ГЕРБ-СЕГА САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ША СЕ ПЛЪЗНЕ У ДПС-ТО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове