Last news in Fakti

21 Февруари, 2013 13:42 4 735 43

Бойко Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен

  • бойко борисов-
  • ахмед доган-
  • кабинет
Бойко Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е поръчал атентат срещу премиера Бойко Борисов. Това заяви от парламентарната трибуна Бойко Борисов. По този начин той влезе в задочен спор с Христо Бисеров от ДПС, който заяви, че до седмици бившият премиер ще трябва да застане пред съда в Белград, за да отговаря за своите връзки с международния трафикант Сретан Йосич.

Предлагам - да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган, това каза премиерът минути след гласуваната му оставка.

Отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление, досега си мълчах, каза Борисов.

Това се отнасяло за преди 4 години.

Депутатът от ДПС Христо Бисеров скочи от парламентарната трибуна на обвиненията на Бойко Борисов, че Доган е готвел атентат срещу него.

Нека Борисов разсекрети папката "Лале" където да се види, че престъпник, който бе разстрелян наскоро, там твърди, "Бойко взе всички пари".

Той помоли в дните, които остават на парламента, депутатите да направят комисия, да извикат директора на разузнаването и да видят какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, че се подготвя атентат срещу него.

ДПС категорично отказва да бъде въвлечена в този конфликт. Спокойната среда е ужасът за ГЕРБ. Вместо танкове, доведохте трактори. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви Местан. Той посочи, че според данни на друга партньорска служба в България са се готвели кървави протести в последните дни.

ГЕРБ е партия на реда. След малко ще изляза пред парламента, за да благодаря на протестиращите за тяхната подкрепа. Благодаря, че приехте нашата оставка, това каза премиерът Бойко Борисов в парламента. По време на целия дебат той не присъства в пленарна зала, а се появи минути преди да почне гласуването.

На хората отвън ще кажа, че ние сме хора на реда, всеки, който прави каквото и да било различно, ще го считам за провокатор, отбеляза Бойко Борисов.

Всеки, който прави нарушение на реда, ще го смятам не за наш член, а за провокатор. Долна провокация е за протести пред „Позитано”. Аз не ви обвиних за тези с качулките и камъните, каза Борисов.

Ето и думите на премиера в оставка: 

 

Ние сме били винаги хората на реда и всеки, който оттук насетне започне да прави каквото и да било, свързано с обществения ред, няма да го приемем за наш симпатизант и ще считам, че той е провокатор. Всякакви приказки да се ходи на "Позитано" или пред която и да е друга централа, е долна провокация, която по никакъв начин не трябва да се допусне. Ще помоля хората да се разотидат и да се надяваме оттук нататък държавата да може....

Тези, които вие платихте с камъните и качулките, аз не ви обвиних. А вие знаете, че вашите хора от ДАНС ги пратиха. Прекрасно знаете. Искам да се обърна към г-н Бисеров - досега съм си мълчал. Но моля в дните, които остават на парламента, доколкото разбирам ще има още няколко дни, да направите комисия, да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил официално от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, точно когато вие правехте една комисия, че се подготвя атентат по мен. Официален документ! Разбира се, не за размножаване, не за разпространяване. Но понеже вие минахте границите, искам да знаят хората. В този документ се казва, че заради борбата, заради това, че много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. В официалния докуемент!

Г-н Местан, моля ви, защото към вас имам уважение като политик, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление точно между изборите, в тези два месеца. Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, когато съм заложил здравето и живота си, за да ги заловя и екстрадирам, да ми прехвърляш такава глупост, нямам жал! За това вие излъчете депутати и отидете и ако там не пише така...

Аз не съм страшен! Страшни са тези, които ме поръчвате - тези са страшни. И вярвайте, че са много страшни. Затова никой не смееше четири години да ги залавя и екстрадира. Много са страшни. И за мен действително е заклаха това. Но там е написано. Но да не си губим времето. Г-н Местан, моля ви, лично вие определете комисия и отидете и го прочетете.

Благодаря на всички, които са ни подкрепяли и тези, които не са ни подкрепяли и ви моля всички да се опитаме да запазим и гражданския мир и нормална работа на държавата през двата-трите месеца или колкото решите там. Аз лично вас не искам да ви слушам!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ваня

    1 3 Отговор
    И марсианците също са поръчали атентат!!!!
  • 2 Ivo

    2 1 Отговор
    И преди и сега Бойко ще е на върха.
  • 3 Human

    2 1 Отговор
    .... е сега, да не се правим на дръж ми шапката. Всички в тълпата знаеха, че тези които крещяха оставка, хвърляха камъни, обръщаха кофите за боклук, чупеха прозорци и т.н, бяха членове от младежката структура на БСП. А и самият Станишев, си каза, че ако не свали властта по добрия начин, ще го направи по лошия.
  • 4 испанец

    1 2 Отговор
    Защо не ми се вярва!То не бяха цигани,не бяха жени,не беше,какво ли не!Безсилието на мутрата е ясно.
  • 5 Bai Ves

    1 1 Отговор
    Samo gledaite po-natatak. Zapochnaha da si vadqt kerlivite rizi. Shte chuem mnogo interesni neshta... Idvat izbori. Mislete.
  • 6 Бай хой

    1 2 Отговор
    Ма тя горката мутра се по.рала от страх и похарчи милиони за бронирани лимузини и охрана. Сега видите ли харча не е за кеф.
  • 7 gost

    1 1 Отговор
    ako dogan go be6e poara4al,s vsi4kite pari koito e otkradnal ot balgariq,dali 6te6e o6te da e jiv????s negoviq resurs?nadali...
  • 8 Talula

    1 2 Отговор
    Ха, винаги съм казвала на приятелите си, че в самото начало като го избрахме Бойко, той наивно си беше повярвал, че наистина може да избяга от миналото си, да смаже престъпните групи (без неговите авери от СИК и ТИМ, разбира се), да натика Доган в затвора за големите кражби. В един момент се врътна на 180 градуса и не само остави на мира и мафиотите, и Доган, но явно и се разбра с него и с медиите му. Та то било заради заплахата от атентат срещу него от Доган! Страхливец...
  • 9 Прост

    1 1 Отговор
    Абе като е имало такъв сигнал и не се вземат мерки, това не е ли чадър над престъпниците. Или що го е било страх Бойко да го огласи. С какво Доган го държи? Ама пък оня театър с атентата към Доган - него пък кой го поръча?!?! Само кьор фишеци. Да земете да се омитате всички. Бойковци, Станишевци, Доганци - страхливци. Няма да допуснете мажоритарен вот нали???? Щото кой ще ви избере!? Най-добре се крийте зад партийните листи и готово, те лудите ще се налудуват и ВИЕ пак ще си краднете спокойно и Бойко е с вас крадец на народна пара или Евройпейска все тая!!!
  • 10 Tarantula

    1 1 Отговор
    То да се видят нещата, трябва човек да е зрящ, за да се разберат трябва да има глава на раменете а не фуражна тиква. Умен КОМУНИСТ и НЕМИРИЗЛИВ свински цървул не съм виждал.

    Коментиран от #13

  • 11 КОЛЕВ

    1 1 Отговор
    Започнаха да си показват кирливите ризи :Д:Д
  • 12 Бай хой

    1 1 Отговор
    Боце, Боце ЛАЛЕ ли си, ЗЮМБЮЛ ли си. Хвърля прах в очите за да прикрие поредния гаф с платения митинг организиран от Яре и Миро.
  • 13 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Tarantula":

    Погледни в огледалото.
  • 14 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Опасна игра ама нали знаете " след мен - потоп "
  • 15 софиянец

    1 3 Отговор
    Жал ми е за този отиващ си премиер-той вместо да се изкаже за дейността на правителството влезе в лични нападки и диалог с отделни депутати-това политик ли е или махленска мутра?Толкова прост е човека,че в тази тежка ситуация вместо да успокоява нещата той ми говори за измислени атентати.Че някой ако е искал да го очисти досега да го е направил.
  • 16 ППП

    13 1 Отговор
    БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА.ЗАПОЧВАТ НАЦИОНАЛНИ ЧЕСТВАНИЯ.ШАМПАСКО И ХОРА ПО ПЛОЩАДИТЕ.НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ КОЙТО НЕ ВДИГНАХА ДОХОДИТЕ СИ ТРЪГВАТ ЗАВИНАГИ .ДЯНКОВ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА БОИКО.
  • 17 гост

    4 1 Отговор
    нова тема по важна.тока и парното на заден план
  • 18 хаана

    3 1 Отговор
    Жалко, жалко толкова ниско да паднеш Бойко!!! Явно не ти се дава властта, но няма как, просто не успя да попълниш изискванията! Много още има да учиш!!!!
  • 19 Георги Иванов

    0 1 Отговор
    Дали всички вие ако бяхте на неговото място щяхте да мислите както сега? Нали на вас ви не е опрян пистолет до плавата ви!!!
    Много сте велики от вашите маркови лаптопчета да плуете. Отива си Борисов това е ясно, после да не ревете за него само?? сага ви е крив и мръсен, после ще говорим отново

    Коментиран от #20

  • 20 7777

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Георги Иванов":

    Много си прав.Но може би ве4е е късно..

    Коментиран от #21

  • 21 Георги Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "7777":

    Наистина е късно, но надявам се Бог да е Българин и да пази всички нас.

    Коментиран от #26

  • 22 хаана

    1 0 Отговор
    много жалък опит да запази властта!! Трагично Бойко!
  • 23 Факира

    1 0 Отговор
    Христо Бисеров се показа като Много Сериозно Л...о !!
  • 24 МММ

    1 6 Отговор
    Разбрах , че едните са против всички
    други защитават само Бойко
    ама не знам вие които сте само против Бойко
    и сега трябва майките и бащите ви да платят
    тия няколко милиона за да ви гледаме пияни и надрусани по ТV-то
    какво ли мислят за вас?
  • 25 ЛУД ЛЕР

    1 0 Отговор
    ТОЗИ МИШОК СЪВСЕМ ОТКАЧИ КАКВО ОБЩО ИМА ОСТАВКАТА НА ИЗМИСЛЕНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО И ФАНТАЗИИТЕ МУ ЗА АТЕНТАТИ-БОЛЕН МОЗЪК
  • 26 $$$

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Георги Иванов":

    БОГ дава, но в кошара не вкарва! Както са казали старите хора "Каквото си направиш, цял народ да събереш неможе да ти го направят" Ние БЪЛГАРИТЕ, така си го вкарахме, че сега се чудим как да си го извадим, защото ще боли и ще трябва да "ОХКАМЕ" а е срамно да охкаш пред толкова много публика!
    Смисъла е такъв! Махнахте бойко 4 месеца ПРЕДИ изборите, какво ни пречеше да го оставим да видим какво ще направи???! Да си спази обещанията, но не ние точно когато не трябва тогава ще се обадиме! Все едно на ФИНИША да се спънеш и да не можеш да финишираш!
    Да са ни здрави дупетата, защото СТАРИТЕ КУМОНЯГИ, ще ни накарат пак да правим зимнина, и да напълним мазетата!

    Коментиран от #30

  • 27 водо

    1 0 Отговор
    ХОРА НЕ СЕ СМЕЙТЕ .ТОЗИ ЧОВЕК НАРЦИС -БОИКО ИМА НУЖДА ОТ Професионално лечение .Така ,че не е смешно.ТРЯБВА ДА ГО СЪЖАЛИМ И ИЗПРАТИМ В Професионална клиника за хоспитализация и дълго продължително лечение.ДА НЕ ДАВА ГОСПОД И НИЕ ДА СТАНЕМ КАТО НЕГО.

    Коментиран от #28

  • 28 жан робер

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "водо":

    прав си
  • 29 gost

    1 0 Отговор
    НЕ НЕ.. вече на 1000 процента съм сигурен, този е болен !!.. спешно се нуждае от лечение..
  • 30 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "$$$":

    човек само си помисли как живееше преди бойко с бойко.. остави лукса на една страна, за хляб няма пари вече, погледни на какво дередже сме.. преди мислихме с една заплата как ще изкараме месеца а сега, тази заплата и за първите дни не стига, как си го мислиш ти

    Коментиран от #33

  • 31 гост

    1 0 Отговор
    как ще имаш доверие на един човек когато види зора и бяга.. как ? как един политик когато види че става напечено, и те изостави и каже от мен толкова, от сега нататък правете каквото искате, и после с какво безсрамно лице ще се появи пред теб да иска гласа, какъв простак, безсрамник трябва да си за до го направиш това..
  • 32 Христо Ковачев

    1 0 Отговор
    БОЙКО МНОГО СИ ПРОСТ БЕЕЕЕ ,ЬЗ ТЕ ПОРЪЧАХ НЕ АХМЕТ ДОГАН ,АХМЕТ МЪРТВИЯ ТЕРОРИСТ
  • 33 $$$

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    ББ, си тръгна, защото го заболя да гледа по телевизията как полицията бие хората от протеста, и най-вече заради провукаторите, той милее за народа, макър те да не го искат!
    Ако не беше пуснал оставка, щяха нещата да станат много зле!
    Ще питаш какво ще стане?! Ще стане така, че народа ще иска да влезе при него, (в правителството) и да стане мелявица!
    И когато си тръгне той, да се успокоят нещата! Той каза сам "Народа ме избра, народа ме прогони" Не може да те гонят, и ти да останеш, като поговорката "Гонят ли те бягай, дават ли ти взимай" АЗ НЕ ГО ЗАЩИТАВАМ! Но всички гледаме да изберем най-малкото зло! А аз как живея, така живеем поне 89% от народа, заплатите и преди мандата на Бойко си бяха мизерни и не стигаха за нищо! Просто трябваше да го оставят да видим какво ще направи, дали ще довърши работата, която е захванал а сега го отървахме от обещанията които е дал, а нищо чудно всичко да е провукация, и от негова страна! Но ако мислите, че комунягите ще ни оправят жестоко се лъжем! НЯМА КОГО ДА ИЗБЕРЕМ, те го знаят това, и се подиграват с нас, разберете го!
    По-богати няма да станем, дори и да направят 1000 лева заплатите, цените ще се вдигнат и пак няма да ни стигат парите!
  • 34 гост

    1 0 Отговор
    до някъде си прав с това че няма кого да изберем, но това че бойко милее за народа си пълна глупост, най най най глупавото нещо, защо подаде оставка ли, за да има поне малък шанс на следващите избори, ако беше останал, както вървеше рейтингът му щеше да е под нулата, а сега има поне миниатюрен шанс за някакво място в парламента, а тези хора който днес викаха, че искат бойко са тези който заради него са успели поне малко да налапат от баницата.. но едно вярно че бойко е един истински мошеник.. то не че другите не са, но точно той е върха на тортата..

    Коментиран от #35, #37

  • 35 $$$

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Да приемем, че си прав и бойко е изцинирал всичко! Но се замисли, че поне той направи поне нещо, за тази наша държава, докато предишните лапачи, като него, даже не си направиха труда да направят нещо за държавата, само крадеха! И бойко краде, но поне направи нещо! По-добре да се краде и да се прави, отколкото да се краде и нищо да не се прави! Защото няма средно положение, или крадеш или не крадеш! Няма да намерим такъв управляващ който да не краде, но поне да гледа да направи нещо! Това е моето виждане, аз не разчитам, че като се върне бойко ще се оправим, напротив! Молете се да не го изберат на изборите, защото ще ни се смее цялата ПЛАНЕТА! Ние го гоним, после си го избираме! Реалността е такава още от царско време! Царете са лежали в замъците и са имали пари, а робите са си били винаги роби и са нямали пари! Имало е роби които са имали, но са ближели царските задници, за да са добре, та и нашата е същата, обикновените хорица, като нас, ще си пишат във форумите, и каквото и да си кажем, ние никога няма да имаме бъдеще, защото няма кой да ти го сервира, трябва да си граблива птица, а не да чакаш Бойко и компания да ни оправи, както ни оправи Царя, подписа договорите, и сега Бойко ни е виновен, просто той когато дойде на власт, се насади на пичи яйца и няма как да оправи бакиите за 4 години, тъй като се е крало 20 години! Това е истината, няма какво да се оправи! Винаги може да стане по-зле!
  • 36 гост

    1 0 Отговор
    да, но не можеш по време на криза да строиш нещо а населението от глад да умира, това безобразно, това което той направи за нас е лукс, а по време на криза за какво ти е този лукс ? и не може да направиш нещо за сметка на това да се разпадне останалото, той си е добре, има пари, но ние ? ние къде да идем ? десетки хиледи напускат страната, от който поне две трети няма да се върнат, е сега ми кажи че това е правилно..

    Коментиран от #38

  • 37 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Прав си ,че не подаде оставка заради народа,а заради това ,че не може да изпълни последните си глупави обещания-8 % намаление на тока и отнемане на лиценза на ЧЕЗ .И предишните крадяха,но имаше и за народа.Какво направи-първо вдигна соц.осиг.от 80 на 240 лв.,после сложи данък на банковите депозити -един единствен доход на най-бедните,замрази заплати,пенсии и доходи.Виж в бивол какъв е бил през 1995г.-един от СИК,кого е покровителствал през 2001-2005г.като гл.секретар на МВР.А какво търси след полунощ в US посолството-те ли му направиха инструктаж как да подаде оставка и да си спаси поне малко от електората на ГЕРБ.Навремето мафията в Италия мислела малко и за народа пък нашия иска само той единствен да лапа И ЗАТОВА СЕ ВДИГНА НАРОДА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ,КРАЙ!!!!
  • 38 $$$

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Аз не мога да отговарям, за действията на ББ, той самия не може да отговори на повечето въпроси, зададени от народа!
    Ти си прав, че не е нормално, народа да гладува, а да се прави инфраструктора по това време! Но нали трябва да се започне от някъде, пълна радост няма! Ако ние нямаме с тебе, има хора които имат, но аз не им завиждам, а се мъча да просперирам, дори ако трябва ще работя на 2 места, но като няма работа, пак Бойко е виновен! АКо вали дъжд, пак Бойко виновен, ако се спънем от неравност по улицата пак той е виновен! НЕ ГО ЗАЩИТАВАМ, но той си отиде, сега ще дойде друг, пак съм сигурен, че пак ТОЙ ще е виновен! И ми идва до онзи израс със жените ! "Какво сме ние ?? - Хора! Какво искаме - НЕ ЗНАЕМ!! Кога го искаме ??? - ВЕДНАГА!!! И аз искам да се оправи тази кочина България, но няма да стане, защото народа е ЗЛОБЕН! Жал ме е, че пиша такива неща но това е истианта "Гостенино" Ние ще си останем гости в нашата си държава! Може да не ми отговаряш, просто няма какво да пишем повече, само създаваме работа на модемодемодераторите!

    Коментиран от #39

  • 39 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "$$$":

    вярно е трябва да се започне от някъде, но този ли момента, който народа буквално умира от глад ? без една две магистрали ние пак можехме да си живеем,а за тези който си имат, те щом има можеха без магистралите, щом имат съм сигурен че нищо нямаше да им коства малко да заобиколят докато стигнат до морето.. не може на възрастния човек да обещаеш някаква добавка, че за тях и 20 лв са цяло състояние, то вече и за нас, и после да кажеш няма пари, и след две седмици на цялото правителство да им смениш всички луксозни коли с още по луксозни, това е безобразие, това срамота, това не може да се опише с думи..
  • 40 СССР

    1 0 Отговор
    тоя е много зле да няма тумор в мозъка защо не го иследват
  • 41 FRIDAM

    0 1 Отговор
    Кога България потегля напред в социално-икономическо отношение и стига до 3-то място по икономически растеж в Европа? Тогава, когато цар Борис през 1934-та година забранява партиите и съставя правителство от видни интелектуалци в различни сфери. Многопартийната демокрация е юдеомасонска измишльотина, целяща да отслаби държавите и нациите. Тя, разбира се, не е единственият вид демокрация. Благодарение на чисто мажоритарната демокрация с националсоциалистически елементи Кадафи беше извел Либия на първо място по жизнен стандарт в Африка с голяма средна класа. Това беше и една от главните причини, поради която юдеомасоните го нападнаха и убиха. Уго Чавес се опитва да направи същото и във Венецуела, макар че чакалите на ЦРУ го дебнат отвсякъде, за да отстранят и него физически. Долу юдеомасонския атлантизъм, в чието гнусно лоно небългари и български предатели вкараха изкуствено православния български народ! Да потърсим сметка от гнидите, които взеха съдбоносни за нас решения, без дори да ни питат, при което ни подложиха и на умишлен геноцид! Нямаме вече какво да губим!
  • 42 Бай хой

    0 0 Отговор
    .а си и цирка. И този палячо ще иска отново власт. В психо изолатора и да се самокороняса като император тиквоний.
  • 43 БАЙ 4ЛЕН

    0 0 Отговор
    ЦИРКОВЕ И КАШМЕРЕ-ЛУДА РАБОТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове