Last news in Fakti

4 Август, 2021 11:09 9 819 63

От Барбадос, през БСП до МВР. Защо Петър Илиев е толкова важен за „Има такъв народ“?

  • петър илиев-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Наградата „адвокат на годината“ е част от Националните награди за правосъдие, които са частна инициатива на юристката и пиар Нина Хамилтън

От Барбадос, през БСП до МВР. Защо Петър Илиев е толкова важен за „Има такъв народ“? - 1
Снимка: Фейсбук

Очевидно важен човек. Такъв изглежда адвокат Петър Илиев за „Има такъв народ“ (ИТН). Юристът e номинацията на партията за вътрешен министър в представения във вторник проект на кабинет.

Илиев фигурираше като кандидат за министър на правосъдието и в оттегления първи проектокабинет на ИТН, начело на който беше предложен бившият министър (2001-2009) от НДСВ Николай Василев.

Според свидетелствата на „Демократична България“ (ДБ) и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИБГНИ) отново той – Петър Илиев, е бил кандидатът за премиер, представен пред тях миналия петък, преди в последния момент ИТН да обяви като номинация за министър-председател Пламен Николов.

Премиер, правосъден или вътрешен министър – и трите поста са важни, а настояването на „Има такъв народ“ за ключова роля на Петър Илиев показва, че той е основна фигура в управленския екип на партията.

Илиев обаче успя да събере различни критики веднага след споменаването на името му. В следващите редове събираме наличната информация за него.

Обвинения в плагиатство
Биографията на Илиев дава поводи за въпроси. Основният сред тях е плагиат ли е номинираният за вътрешен министър. Повод за това стана публикация на Клуб Z от петък, в която се твърди, че в своята книга „Компетенциите на Народното събрание“ Илиев е плагиатствал десетки страници от своята колежка в Софийския университет доц. д-р Наталия Киселова.

Преди шест години, когато книгата излиза, Киселова не е предявила претенции, затова за доказано плагиатство не може да се говори. Специализираната група във Фейсбук „Правна лудост“, поддържана от кадри на Юридическия факултет към Софийския университет обаче публикува свое разследване, в което сравни трудовете на Илиев и Киселова.

Публикацията твърди, че при сравняване на книгите на двамата десетки страници са напълно идентични, с малки разлики от някои думи, които при Илиев са съкратени.

Изследването на доц. д-р Наталия Киселова е основата на нейната докторска работа и е писано през 2008 г. Книгата на кандидата за вътрешен министър е публикувана през 2015 г.

Извън факта, че ако плагиатство се докаже, то това е наказуемо, въпросът дали Илиев е плагиат се оказа централен за ИТН, тъй като само преди седмица партията обвини служебния министър на финансите Асен Василев в „кражба на интелектуална собственост„. Впоследствие от формацията на Слави Трифонов обявиха, че няма как човек откраднал интелектуален труд да е кандидат за пост от тяхно име.

Във вторник заместник-председателят на ИТН Тошко Йорданов каза в парламента, че Илиев ще съди всеки, който твърди, че той е плагиат. По-късно от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ казаха, че ще проверят случая със съмненията около авторството на Илиев, ако получат сигнал за това.

Как Трифонов представи Илиев
Когато основателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов представи първия вариант на правителство начело с Николай Василев, Илиев беше предложението за министър на правосъдието. Трифонов го представи с думите:

„На 43 г., говори четири езика. Юрист, завършил магистратура в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с пълно отличие“.

По думите на шоумена Илиев е специализирал „английско търговско право“, „право на ЕС“ и „американско право“ . Илиев е асистент в катедрата „Конституционно право“ в Софийския университет. Доктор по право и автор на редица публикации на юридическа тема.

Илиев попада в „Има такъв народ“ след като консултира „Шоуто на Слави“ за провеждането на референдума за реформа на изборната система през 2016 г.

Почетен консул на офшорна дестинация
От 2017 г. Илиев е почетен консул на Барбадос в България. Позицията се разкрива по време на служебното правителство на Огнян Герджиков по предложение на тогавашния външен министър Ради Найденов. Найденов е номинация на ИТН за външен министър и сега.

Остров Барбадос е една от най-популярните офшорни зони в света. През 2020 г. Европейският съюз добави Барбадос в „черния списък“ за „несъдействащи юрисдикции за данъчни цели“, т.нар. „данъчни убежища“. Страната беше извадена от списъка през януари тази година.

Наред с правната си кантора, Илиев регистрира и счетоводно и консултантско дружество – „Легамакс акаунтинг“ ЕООД и „Легамакс консултинг“ ЕООД.

Какво е „Адвокат на годината“?
В биографията на Петър Илиев пише, че като адвокат на годината за 2019 г. е носител на „най-авторитетната награда и най-високото признание в адвокатската професия в България“.

Наградата „адвокат на годината“ е част от Националните награди за правосъдие, които са частна инициатива на юристката и пиар Нина Хамилтън. Медиен партньор на събитието беше изданието „Правен свят“. През 2017 г. то смени собствеността си и рязко промени политиката си, като насочи съдържанието си срещу критиците на прокуратурата и ВСС. Две години по-късно главният редактор на сайта стана част от екипа на избрания за главен прокурор Иван Гешев.

В този период носители на наградата адвокат на годината стават Петър Николов (2017), Златина Хаджипанайотова (2018) и Петър Илиев (2019).

Петър Николов беше един от председателите на сдружение „Родители, обединени за децата“ (РОД). Организация, която твърди, че защитава традиционните семейни ценности, беше противник на оттеглените Стратегия за детето и Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция.

Николов е част от „Български юридически комитет – защита на гражданите с правни средства“, основан от „ловеца на бежанци“ Петър Низамов-Перата. Златина Хаджипанайотова стана популярна след като написа писмо до Дядо Коледа от името на майка на три деца и вдовица и то намери място в много медии.

Консултант на БСП
Петър Илиев е бил консултант на „Има такъв народ“, но това не е единствената му връзка с партия. Той е консултирал и БСП.

Илиев е бил адвокат на настоящия депутат от БСП Иван Иванов, като през 2013 г. го е защитавал пред Конституционния съд по дело за потенциалната му несъвместимост като народен представител. Казусът възникна, след като социалистът бе назначен за зам.-министър на вътрешните работи в кабинета на Пламен Орешарски, а след няколко часа беше оттеглен заради информация, че през 1995 г. е бил управител на шуменския клон на бившата силова групировка СИК.

В периода 2014 – 2018 г. парламентарната група на БСП се е консултирала с кантората на Илиев по проекта на социалистите за нов антикорупционен закон. След намаляването на партийната субсидия през 2018 г, социалистите са спрели да ползват консултантските му услуги.

Освен чисто професионалната връзка между Илиев и БСП, има и друга пресечна точка. Пловдивският адвокат е зет на Пламен Червеняков – бивш парламентарен секретар на строителното министерство по времето на тройната коалиция (2005-2009), бивш член на ръководството на БСП в Пловдив през 90-те години. В момента Червеняков е отговорник по организационните въпроси в Националния съвет на БСП. След съкращенията на „Позитано“ 20 от последните две години, Червеняков е един от малкото „оцелели“ от администрацията.

Петър Илиев и медийният бизнес
По-назад в годините, веднага след като завършва право през 2006 г., Петър Илиев влиза в Съвета на директорите на „ТВ Седем“, заедно с Диляна Грозданова, Стоян Бързаков и Мария Стоянова.

В „ТВ Седем“ Илиев е представител на „Краун медиа“АД, където е член на Съвета на директорите. Директор и съдружник е Румен Артарски.

През март 2007 Илиев напуска „ТВ Седем“. Повече от година по-късно в „ТВ Седем“ влиза майката на Делян Пеевски – Ирена Кръстева.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    111 8 Отговор
    Има такъв народ няма да съставят правителство на подмяната! 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов! Има такъв народ започнаха с лъжи и измама спрямо Пламен Николов, със заплахи към журналисти спрямо Петър Илиев- масон свързан с Цацаров , със задкулисни договорки с ДПС и БСП, с нападки към Служебното правителство и протестиращите партии, с липса на всякаква политическа далновидност , с нагло, арогантно и пренебрежително отношение към всички избиратели!ИТН ,ДПС и БСП –пълна подмяна на вота и предателство ръка за ръка! Главен кукловод и проводник на лъжата и подмяната-седящият на дивана!

    Коментиран от #41, #43

  • 2 Изумен

    89 8 Отговор
    Румен Петков за кабинета на ИТН: Лакомия и зависимости, жалко и страшно е!

    Коментиран от #28

  • 3 Последния Софиянец

    85 7 Отговор
    Готвят ни нова Тройна коалиция: Слави (Царя),БСП,ДПС.Но няма да стане!

    Коментиран от #18, #29, #37

  • 4 Защото

    60 3 Отговор
    Той е дъъъъъългата ръка на ДПС
  • 5 Майна

    69 3 Отговор
    Кой даде на Трифонов 50 000 000 ???

    Коментиран от #31

  • 6 Пешо

    44 6 Отговор
    Николай Бареков с нов коментар - : Интелигентни хора. Не прочитайте присъдата на Слави. Неговият електорат въобще не се е усетил.

    Коментиран от #9

  • 7 Пич

    60 3 Отговор
    Важен е на масоните... ИТН са случайници , избрани да провеждат определени действия , не бих ги нарекъл политики даже...
  • 8 Барбадос

    71 1 Отговор
    Рай на офшорки и мацки , и въпросния Петър - почетен консул , че и за премиер го тъкмяха ! А сега "скромно" - за МВР !
  • 9 Този път е прав Барека

    62 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Абсолютно е така! Поне малко интелигентните граждани много добре знаят кой е проектирания в лабораториите на мафията и олигархията ЧАЛГАР от Учиндол. Но гласувалите за него са не под средното интелектуално а нямат изобщо някакво ниво, така че едва ли са се усетили и разбрали какво се случва както казва Бареков

    Коментиран от #14

  • 10 Буха ха

    37 0 Отговор
    Тоя ли е с дисертацията?
  • 11 Майна

    59 0 Отговор
    Този му оттеглиха кандидатурата за премиер и го сложиха на най-възловото минестерство
  • 12 барбарон

    52 1 Отговор
    Плагиатът ще е министър на вътрешните болести.

    Коментиран от #33

  • 13 Господи

    58 1 Отговор
    спаси България. От кого да очакваме промяна! Пълно е в този парламент с мишки, плъхове, шнорхели и задкулисни игри, които ще изберат това правителство. Разотивайте се, демокрацията и промяната свърши! И прочетете в народ бг кой кой е в това правителство -бъка, бъка от гербаджии, депесари и соросоиди. Нека си го кажем направо. Прецакани сме за пореден път.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Майна

    60 0 Отговор
    Трифонов за да спаси телевизийката си и бизнеса си ПРОДАДЕ НАДЕЖДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
  • 16 Хаха

    26 6 Отговор
    Ехааа, едните окрали милиарди, а тоя преписал, тва е къде къде по-тежко провинение, следователно е от ДПС, ГЕРБ, НДСВ, СДС, клу клу склан и всичко най-зло на земята. Смех

    Коментиран от #25

  • 17 друга тема

    16 0 Отговор
    „Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИЗБЕГНИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА "И ТАКА НАТАТЪК"!)

    Коментиран от #27

  • 18 Четворна

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    е коалицията. Добави и ГЕРБ!
  • 19 Въпрос

    42 0 Отговор
    Не не не не е основен въпрос дали е плагиатствал а как се става консул на една държава? Какви са заслугите на този човек към Барбадос да го назначат за консул? ДАЛИ НЕ Е ФИНАНСОВ КАПИТАЛ КОИТО Е ПРИВЛЯКЪЛ?
  • 20 Пръц

    42 0 Отговор
    Петърчо е чирак-зидар при майстор Гергов.Злите езици говорят,че той реди правителството на Учения .
  • 21 Пич

    43 0 Отговор
    Разпоредено им е да го вкарат в управлението , и те толкова... Чалгарите нямат право на избор... Толкова ги е страх от някой , който им нарежда , че направо премиер искаха да го правят... Като се разбра кой е - правосъден министър... Въпреки общественото недоволство , сега вътрешен министър... Не смеят да гъкнат срещу някой...!!!

    Коментиран от #61

  • 22 ммм

    38 0 Отговор
    Тоя и той какъв фалшив адвокат ще е... Прилича на изпечен мошенник.
  • 23 Гаргамел

    36 0 Отговор
    Честито на всички лумпени, ама той, Иво Христов го каза за матрЯла преди време, сега с подкрепата на БСП, ДПС, от няма толкоз найвен народ, ще съставят правителство. А честито

    Коментиран от #30

  • 24 Магарев

    34 0 Отговор
    Илиев е кандидатура на свинаря Гергов, който е приятел на главния чалгар- този от плевенското село Учин дол. Краставите магарета през девет баира се надушват.
  • 25 Капитали

    25 1 Отговор

    До коментар #16 от "Хаха":

    Да защото медиите се втурачват в глупости за плагиатстване. Да излезе и да каже защо как е станал консул на Барбадос. Кави са заслугите да го изберат него за консул. Там няма Българи, дали не са привлечени Български капитали?
  • 26 Майна

    36 0 Отговор
    ,, Ратаят,, на Цацаров , в Пловдивската масонска ложа, основана от Гергов , там е и Гешев, ще е министър на вътрешните работи.ОНЗИ ОТ ДИВАНЧЕТО Е АБСОЛЮТЕН МАЛОУМНИК И НАГЛЕЦ
  • 27 Срамна работа

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "друга тема":

    Изправи се ние идваме с дупиту напред:)). Сещай се какво ще направи Мая и къде ще попадне.
  • 28 LOSHIA

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Имаш нужда от неотложна специализирана медицинска грижа!!!!!!
  • 29 Вранев

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ако под някаква форма участват хора на измамника-цар, нищо чудно да привлекат и Кайзера- Панайотов. Помните ли го? Мижитурка и изряден чиновник, нещо като деловодител на годината. Иначе всички около царя си напълниха джобовете и този, когото гласят за здравен министър- кюстендилеца Кирилов- и той бе шеф по времето на мадридския мошеник.
  • 30 Паричен поток

    17 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гаргамел":

    Чакай чакай ще се изненадаш да видиш кой ще го гласува. И Майчето ще е в кюпя а Христо най-мноооого най-мнооооого да се въздаржи. Това е сега е наред тези да грабят за сметка на някоя черна точка, важно е парите да текът към сарая.
  • 31 Свински

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Свинаря Гергов
  • 32 червен

    17 4 Отговор
    А ТЕЗИ от правителството на БОКО КАКВИ БЯХА.Деса поетеса,пкп и другите.това е селския елит който имаме.
  • 33 ПКП ППП

    20 1 Отговор

    До коментар #12 от "барбарон":

    Имахме ПКП, сега ще имаме ППП-Плешатия плагиат Пешо
  • 34 Информация

    9 7 Отговор
    В прoeктoкaбинeтa имa 2 лични кaпии нa ДБ и 1 нa МaяМa. Тoвa мe нaвeждa нa миcълтa, чe вce пaк имa някaквa дoгoвoркa мeжду пaртиитe. Ocoбeнo eдиният oт ДБ кaтo знaм, дo кaквa cтeпeн нeнaвиждa ДПC и Шиши ми e мнoгo труднo дa пoвярвaм, чe ДПC ca имaли влияниe в изгoтвянeтo нa кaбинeтa. Имa 2 вaриaнтa, или нeщaтa нe ca тaкивa кaквитo ce гoвoрят и ДПC нямaт никaквa учacтиe, или имa дoгoвoркa мeжду ДБ и ДПC.

    Коментиран от #40

  • 35 Механик

    24 0 Отговор
    Консул на Барбадос?! Ми що не назначат за министър и някой президент на друга държава? Кой учил в Масачузец, кой в Йейл, кой в Харвард...
    Един работил за световната банка, друг в разни фондацийки в САЩ...
    Това не е правителство на ПОДМЯНАТА както твърдят някой разочаровани вече ентусиасти. Това е ЧУЖДЕСТРАННО правителство, назначено незнайно от къде. Или по-скоро знайно.

    Коментиран от #38

  • 36 Бамбука

    9 0 Отговор
    Като почетен консул на Барбадос можеше да го назначат за министър на туризма. Не че е възможно и по-късно да се поправи грешката.
  • 37 Механик

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ко стан с ентусиазма ти за изчегъртване бе, Софиянец? Нали се биеше в гърдите, как едва ли не, ей само да свалим Бойко и ги почнахме? Къде отиде писъмцето, дето щеше да даваш на Кьовеши, която от своя страна МИГНОВЕННО щеше да окошарва мутрите?
    Когато ви казвах, че сте заблудени и ще бъдете употребени, вие ми слагахте минуси. А сега да ви видя. Какво е усещането, а?
    Служебният ви министър от сега иска да слага мски и да затваря кръчми. Пак ли си доволен? Пак ли цяла зима ще подсмърчаш по форумите с въазгласа "елате на площада"?

    Коментиран от #49

  • 38 Плешивия

    20 1 Отговор

    До коментар #35 от "Механик":

    Като учен Пешо е гола вода, на 44 години, а още е асистент, на тия години хората професори стават. Но е нахален, напорист, вре се, близък на свинаря Гергов. А свинарят е приятел на Учиндолския чалгар и простак.
  • 39 опг

    29 0 Отговор
    1. C мълчaниe излъгaхa хoрaтa
    2. Нe прeдлoжихa cвoитe хoрa прeди избoритe
    3. Прeдлoжихa Никитo, кoйтo нocи cвoитe oбвързaнocти и му дaдoхa трибунa
    4. Cъюзихa ce c пaртии oт cтaтуквoтo и модела КОЙ, твърдяхa oбрaтнoтo, чe нямa
    5. Пoдгoтвили и oттeглили мacoн и плагиат зa прeмиeр, кoйтo cъщo e в oбвързaнocти, чe и бил нa хрaнилкaтa при БCП, кoнcултaнти нaли, удoбнo
    6. Нaпaдaт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и прeзидeнтa
    7. Нaпaдaт ДБ
    8. ГEРБ и ДПC ѝм ръкoпляcкaт
    9. Издигнaхa чoвeк зa прeмиeр, кoйтo нe жeлae дa вoди биткa c мaфиятa
    10. Вeчe ca из мeдиитe нa oлигaрхиятa
    11. Излизa инфoрмaция зa oбвързaнocти c групирoвкитe oт прeхoдa
  • 40 Глупости

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Информация":

    И кой е на ДБ Караджов ли :))). Не ставай смешен.

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ПСР

    26 1 Отговор
    Барбадос...сигурно е важна офшорна зона.Станислав Трифонов не плаща преки данъци в БГ.Офшорни са му парите.
    Плагиатство?Да се провери обективно и ако е така....
    Илиев е масон.А масоните винаги са важни./Цацаров,Влади Горанов и мн.други/.4 езика?-аз имам само един.Така ме е родила мама.
    600 бона за апартамент?Лошо няма,дай Боже всекиму.
    Такива ми ти работи.Важни.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гошо перчама

    13 0 Отговор
    Абе тези от ''Има Такъв Народ'' и приближените им, защо нямат коси? Така може ли?
  • 45 Информация

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Глупости":

    Караджов е изключително близък до десните, особено на Радан.

    Коментиран от #46

  • 46 Не е вярно

    8 3 Отговор

    До коментар #45 от "Информация":

    Караджов е близък до Иван Костов, но не и до Христо Иванов. Напротив те имаш вражда помежду си. Радан Кънев няма нищо общо с Христо Иванов.

    Коментиран от #48

  • 47 масон

    21 0 Отговор
    Това един от счетоводителите на клептокрацията ли е? Отклонявал ли е средства към или през Барбадос на олигархията? Проследете какви имоти и средства имат в Барбадос и финансовите потоци.
  • 48 Информация

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Не е вярно":

    Не е така, когато стана скандалът между Христо и Бойко, Караджов застана на страната на Христо Иванов.
  • 49 Подкрепа за Борисов

    8 0 Отговор

    До коментар #37 от "Механик":

    Браво Здравомислещи Българин Къде е Демокрацията сега Оказа се че 30 год Е имало само червени олигарси които диктуват управлението тук Дайте Решение Българи
  • 50 Журналисти

    17 0 Отговор
    Няма журналисти в България, занимават се с дипломи и книги ето най-важното.
    1. Почетният консул на ендна държава се предлага от властите на тази държава. В случая по някаква причина Барбадос е решила Петър Илиев да я представлява в България.
    2. Почетният консул отговаря за икономическите и търговските връзки с двете държава.
    3. Барбадос беше доскоро в черният списък на ЕС защото е офшорна зона.
    Та защо е избран този човек от Барбадос, защото им е привлякал в държавата много средства тоест в офшорните им фирми!!!
    В Барбадос се перат много пари както казвам много наистина много включително и на Пеевски и този човек е помогнал за това да се изперат и много Български пари, никой не казва това!!!
    И още нещо почетните консули са над акона в много отношения не плащат данъци за офисите, никой няма право да ги обискира, пощата не се отваря и т.н и т.н. това си е една схема на мафията да пере пари и този човек е на топ ниво там!!!!
  • 51 Сатъра на Хана

    13 0 Отговор
    Във Дневник има снимани части от Двата Текста
    ......................... Амо това Плагиатче от кого да се учи освен от Члагаря - цял живот копира Джей Лено и Дейвид Летърман
    ......................... Най-мразим посредствени хора с 10 джипа охрана :))
  • 52 Мима

    7 0 Отговор
    От всичко на написано е видно, че е кадър на ДПС!
  • 53 Joro

    6 0 Отговор
    Информацията дотук навява усещането, че ПИ е близък до мутри, олигарси и перачи на пари. Дали е пропаганда или истина ще видим по делата му. Принципно юрист начело на МВР не е добър избор. Да си спомним Георги Петканов и други, юристите внасят само хаос. Да видим дали ще направи реална реформа или не, т.е. пълна реорганизация на организация, която е такава от 50-60 г.
  • 54 Joro

    4 0 Отговор
    Информацията дотук навява усещането, че ПИ е близък до мутри, олигарси и перачи на пари. Дали е пропаганда или истина ще видим по делата му. Принципно юрист начело на МВР не е добър избор. Да си спомним Георги Петканов и други, юристите внасят само хаос. Да видим дали ще направи реална реформа или не, т.е. пълна реорганизация на организация, която е такава от 50-60 г.

    Коментиран от #55

  • 55 Подмяна

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "Joro":

    Това е новата мантра сега като се направи някаква реформа и готово всичко ще тръгне ще поживеем ще видим. Трябва да има хора и с акъл и с характер не само да направят реформа , но и да пресекат кражбите и корупцията. Ще затворят спецсъдилищата и ще кажем уааааау тръгнаха нещата, ще свалят примерно Гешев е и. Човека си пере пари на мафиоти през Барбадос закона как ще го спре?
    Другият им кадър Каримански първо управител на Демир банк при Доган после Инвестбанк банката на Любен Гоцев.
    И тоя критикува Кирил Петкови Асен Василев.
  • 56 eho

    4 1 Отговор
    тенденциозно се крият и трият коментари на хора несагласни с статията и коментиращите тролове
  • 57 Протест

    11 1 Отговор
    ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР С ТАЯ БИОГРАФИЯ СЕ ОЧЕРТАВА КАТО НОВИЯ ПЕЕВСКИ!!! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ПОДКРЕПА, АМА В НИКАКЪВ!!!
  • 58 Киркор Мухибян

    10 2 Отговор
    Това кубе при всички обстоятелства ще спре реформите
    на Рашков и ще налее допълнително вода в мелниците
    на ГЕРБ и ДПС.
    НИКАКВА ПОДКРЕПА, ЗАЩОТО ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТИ
    ОТНОВО С ОТЕЦ ДИОНИСИЙ !!!
  • 59 Файер

    4 1 Отговор
    А знае ли колко пенсионери има в пожарната,вече второ поколение млади момчета няма как да започнат защото няма прием,а шефовете са доживот и на двойна хранилка......
  • 60 КуКу Къш

    6 0 Отговор
    "Пo-нaзaд в гoдинитe, вeднaгa cлeд кaтo зaвършвa прaвo прeз 2006 г., Пeтър Илиeв влизa в Cъвeтa нa дирeктoритe нa „ТВ Ceдeм“, зaeднo c Дилянa Грoздaнoвa, Cтoян Бързaкoв и Мaрия Cтoянoвa.
    В „ТВ Ceдeм“ Илиeв e прeдcтaвитeл нa „Крaун мeдиa“AД, къдeтo e члeн нa Cъвeтa нa дирeктoритe. Дирeктoр и cъдружник e Румeн Aртaрcки."

    Тука е заровено кучето. Колко току-що завършили адвокати са членове на Съвета на директорите на фирми и могат директно да влязат в Управителния съвет на телевизия. А ТВ Седем не беше обикновена телевизия. Помним колко интересни неща се случваха там и с Бареков и с "разследващата журналистка" Елена Йончева и т.н. Помним и колко много пари бяха препрани от там. Не е случайно присъствието и на И. Кръстева - майката на Пеевски там.
    Такъв скок от студентската скамейка в борд на директори напомня кариерата на Пеевски, на К. Нинова (в Техноимпекс, който приватизира) и някои други.
  • 61 vinety$

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    кой, кой-кой-кой кой предложи пацо?
  • 62 КуКу Къш

    2 0 Отговор
    Изглежда, че държи връзката с разни офшорки в Барбадос (а може би и на други места) на кукувците и присъствието му в кабинета е задължително за да покрива, замазва и държи под контрол всичко.
  • 63 ПОЗНАТА

    0 0 Отговор
    ТАРИКАТЪТ СЕ ВЪРТИ САМО ОКОЛО ДРУГИ ТАКИВА. РЕЦЕНЗЕНТИ ТЪРГАША С ДИПЛОМИ ОТ ЮЗУ ВОДЕНИЧАРОВ И ВЕРНИЯ ГЕРБАДЖИЯ БЛИЗНАШКИ. ГРЪБ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА КРАЖБА ДОСЕГА В СУ ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЛЮБО ПЪПКАТА И Д.ГРОЗДАНОВА МИНАЛА КЪМ ЦВ.ВАСИЛЕВ И ПЕЕВСКИ. АДВОКАТ ЗА ОФШОРНИ ПОРЪЧКИ .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове