Last news in Fakti

28 Септември, 2021 06:29 14 400 59

Шефът на ЕКОНТ е фаворитът за транспортен министър на "Продължаваме промяната"

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • николай събев-
  • транспортен министър

Това потвърди лидерът на партията Кирил Петков

Шефът на ЕКОНТ е фаворитът за транспортен министър на "Продължаваме промяната" - 1
Снимка: БГНЕС

"Вече познаваме водачите на листите ни лично. За нас тези хора са се доказали като почтени и ние гарантираме за тях. Мога да дам за пример г-н Николай Събев, шефът на "ЕКОНТ". Аз го познавам отпреди заради бизнеса, който имам, но той дойде в Министерството на икономиката и ми показа къде се случва икономическата активност в България на база на пратките, които изпраща", заяви Кирил Петков от "Промяната продължава" пред bTV.

Друго, което много ми хареса, е, че той е изключително запознат с транспорта в България и има уникална визия за развитието на този бранш. Когато ми сподели тази визия, аз си казах, че ако това е бъдещият ни транспортен министър, ще е чудесно.

Да, сега казвам - ако имаме възможност да номинираме министър, г-н Събев ще е нашето предложение за транспортен министър", категоричен бе Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПЕПЕЛЯНКА

    37 7 Отговор
    да знаете защото
    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ лъже нито има ресторант нито е кординатор нито познава ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ или други политически личности копира никове
  • 3 Мале мале мале

    94 30 Отговор
    и ми показа къде се случва икономическата активност в България на база на пратките, които изпраща", заяви Кирил Петков

    Тия са по зле и от на Слави тиквите.

    Коментиран от #24

  • 4 транспортьорът

    84 15 Отговор
    Значи Еконт ще карат без винетки.

    Коментиран от #30

  • 5 Отлична логика!

    107 4 Отговор
    Шефът на “Фикосота” трябва да стане социален министър - той най-добре знае, кой преяжда и кой стои гладен! Произвежда и продава повечето тоалетна хартия в България.
  • 6 Хах хах

    61 10 Отговор
    Петков и Василев искат база данни на здравния статут на българите, които да предоставят на фармацевтичните компании, за сравнение дадоха държавата Израел, в която ще дупчат деца над 12 г. задължително. Нищо че бивш шеф на Мосад, протестира, че Израел не са опитни зайчета на САЩ.
    Василев и Петков ще борят енергийната криза с геотермали, които в САЩ са отречени.
    Петков и Василев са срещу строежа на Белене, подкрепят еврото, закриването на ТЕЦ2, Зелената сделка, НАТО, Триморие, ЕС, Македовия ЕС, и ЕДРИЯТ КАПИТАЛ. Подкрепят ПЛОСКИЯТ ДАНЪК.
  • 7 Мдаа

    44 8 Отговор
    Мисля си, що не одържавим всички частни предприятия, да пълним хазната на България.

    Коментиран от #19

  • 8 ИТН

    26 25 Отговор
    Тези юнаци ако измъкнат 10%на изборите ще влязат в коалиция с ГЕРБ и Бою че е министър на регионалното развитие и благоустройство.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 3333

    41 11 Отговор
    Дано ИТН не ги подкрепи тия двамата тариката.

    Коментиран от #40

  • 11 Иво

    32 23 Отговор

    До коментар #8 от "ИТН":

    Видяхме ИНТ какво направиха едно нищо, хайде на боклука. От къде знаеш че ще са с Бойко бе трол

    Коментиран от #18, #21, #47

  • 12 Софиянец

    46 9 Отговор
    Неадекватни изказвания и действия, напарфюмирани фрази и кръгла нула от към визия как трябва да се случат нещата. Оставете другото е Еконт са само червени комунета а собственикът е по червен от сланинова.
  • 13 Човек

    57 8 Отговор
    Ех, нещастна България! И тези се готвят да те доят!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    45 6 Отговор
    Отново каруцата е сложена пред коня,те още не са влезнали в парламента,а вече предлагат министри.
  • 16 МУШЕНИЦИ

    40 8 Отговор
    ЕЙЙЙЙЙ,КАКВИ ОТКРИТИЯ ПРАВЯТ БЕЕЕ. ..НАДУШВАТ ПОЧТЕНИТЕ ,ОЩЕ ОТ СЕГА ,МИНИСТЪР...ТЕЯ ДВАМКАТА СА ГОЛЯМА РАБОТА ,ЕЛЕМЕНТАРНИ ФУКАРЕТА...ГОЛЯМА ПРЕДИЗБОРНА КОМПАНИЯ ПРАВЯТ -ЦИРК,СМЯХ ,ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПУБЛИКАТА..
    ВЯРВА ЛИ НЯКОЙ НА ТЕЯ ЛИГОЧИ..КРАСИВИ ,ОМАЙНИ ОБЕЩАНИЯ КАЗАЛИ ГИ ДНЕС ,НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЗАБРАВИЛИ КАКВО СА ОБЕЩАВАЛИ..НЕ ИМ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ..ГЛАСУВАЙТЕ НА СИГУРНО...ТЕЗИ ПОСТАНОВКИ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИГРАЛИ ..НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПП/ПОТЪВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Селяк

    20 7 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    Точно, всички ги видяхме! Уж искаха самостоятелно да управляват и не искаха с никой да се коалират, нито с ИТН нито с ДБ и пр., сега след два неуспешни опита промениха стратегията си, и вече са готови да се коалират с всички без ГЕРБ и ДПС! Смешници. Никакво политическо образование но нагли до небето!
  • 19 ????

    31 4 Отговор

    До коментар #7 от "Мдаа":

    Ами те са си държавни, Станаха частни вследствие на грабеж от "честни" бизнесмени ".
  • 20 Селяк

    37 9 Отговор
    Това дуо и то ми падна в очите! Щом тоя от Еконт и него го взимат, където е такъв мошеник, готов да краде като тях! Тези двамата или не разбират с какво си имат работа или са папионки на някой по-горен и се явяват само за замазване на очите на народа! Лъжливи обединители на партиите това са те! След като 2 пъти не се сформира правителство, дай да предоставим на българският народ двама спасители които да помогнат! Но малцина са онези които могат да го видят това, повечето са толкова отчаяни, че веднага захапват за всяка казана дума от тях!
  • 21 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    18 7 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    Ми Кирил Петков си го каза бе троле! Както и Христо Иванов си го каза! Можеш да го прочетеш!
  • 22 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    3 4 Отговор
    БСП пак в опозиция...Тия новите вече готвят министри, БСП се мотае...и правилно...няма министерски кресла за нея
  • 23 боже боже

    18 2 Отговор
    Рибата още в морето нашия загрял олиото в тигана. Ами кажи мвр шефа и Мвнр, мз, и т. н.
    и най накрая да не ходим на избори.
  • 24 Тъйййййй И НЕ СЕ

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мале мале мале":

    Разбира СЯ КЪДЕ ША СЛАГАТ АСФАЛТ ДЕТО НЯМА ПРАТКИ ПО СЕЛАТА И ТРИЙСЕ ГОДИНИ ШЕОА АСФАЛТ НЕ СА ВИДЯЛИ ИЛИ ТАМ ДЕТО МНОГОТО ПРАТКИ И ТИРОВЕ СА СМЛЯЛИ ПЪТИЩАТА.......
  • 25 Просветен илюминат

    12 1 Отговор
    В България от години какво ще става се решава от отвън.
    Подмяната 10 бивш политик го казва,а след 24 мин можете да видите в студиото на Кеворк Кеворкян какво се случва и как актьора Йосиф Сърчаджиев реагира на това,което става там-Ама хора,моля ви се не правете това,българския народ ще живее ли или ще умира?
    Филма можете да го гледате в YouTube.

    Коментиран от #36

  • 26 НАТЕ

    15 6 Отговор
    Хубавото е ,че няма да управляват кирчо
    и асенчо! Големи смотаняци!
  • 27 Псевдоним

    11 5 Отговор
    Тия Еконт са масони.

    Коментиран от #34, #49

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    НДСВ 2
  • 29 Анонимен

    17 4 Отговор
    Еконт може да коментира, който е работил при този. Жив комунист, от старите, диктатор, бе си назнащил диктатор в град и му работиха робите за без пари, без осигуровки, но само те си знаят за причинен терор, диктатура от старата номенклатура на бкп. Явно кирчо не знае, защото не е бил в Бг. И заключение. С връзки и с бележка от бюрото по труд започваш работа преди години, записваш висше задочно и не харчиш парички на мама и тати бкп, а др деца заминаха да учат и се завръщат в бг на високи постове, а хората без гръб заминаха на запад да работят след завършване на висшето образование. Няма справедливост. Който търси. Едни и същи горе, долу. Дпс бяха в нс, наши комшии на покойници. Не ги слушайте партиите, те пред вас се карат, а след това си пият кафето заедно. Вярвам, защото са интелигентни турциот дпс, мъжа й в НС и днес внука им показван като малък манекен по разни телевизии е бръснар. Честни турци. Без кола Доги, с жилище от бай тошо през 70те тухлен. Децата им възпитани, красиви, лекар, снаха помакиня лекар, а баща й е бил гл лекар на акушеро.. Е това са хора еталон за мен и в квартала за подражание, нищо, че амет го е изгонил, не бил се изказвал 4 г нито един път, доги, тия днес, които говорят мниго, кво казват, лъжат И мамят, докато вземат властта, а много от народа не живее добре. Дано не съм ви заблудил. Лично мнение. Шефът на ЕКОН, защо не искара дпс картончетата, а само на чукнатите от господ. Кога всички стабат като горе описаните, бг ще я бъде. И
  • 30 Гостот Силистра

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "транспортьорът":

    ...Анализите на еконт и Петков ,звучат доста несериозно за хора от такъв ранг ....тези момчета зеха да се провалят преди изборите , накрая може ои да не влязат в парламента!
  • 31 Фен

    15 0 Отговор
    Мале! Тия станаха... Трима?
  • 32 Хаххахаха

    12 0 Отговор
    Ченгесари
  • 33 НРБ

    26 3 Отговор
    Шефа на Еконт, транспортен минидтър ????? Боже, опази ! Едно е шеф на фирма и мнооого различно министър на транспорта ! Нима разбира от въздухоплаване, корабоплаване, пътища, автобсни превози и т.н това не са пратки !! Стига експерименти, сривате тотално държавата ! Иа Митева, че е експерт в НС от години, като стана шеф на НС каза: ооо, то от другата страна било различно и почна да нервничи, да плаче, да напуска залата...що бе ???? Нали всички искате висшите постове , а се оказват голяма лъжица за вашите уста ???.
  • 34 Не будисти са

    17 0 Отговор

    До коментар #27 от "Псевдоним":

    Събев е съветски възпитаник и ако се взре човек, ще усети дългата ръка на ДС. Но това вече се приема като детска болест на всеки български бизнесмен и политик. Истината е, че не се тика нито в БСП, нито в ГЕРБ, а това е показателно, нали ? Притеснителното е, че малко го пере съчмата, но вероятно и това е поза. Ще видим.
  • 35 Мислещ

    12 2 Отговор
    Ха, те еконт са страшни "любимци" на народа. Ако няма фалшификации в полза на американско-еврейските агенти, да не останат накрая с 3, вместо 30 процента? Все пак имат още над месец да се излагат.

    Коментиран от #43

  • 36 докторе защо

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Просветен илюминат":

    щом си просветен кажи, че реагира така, защото е с биполярно разстройство
  • 37 Реалист

    8 2 Отговор
    Ако народът не се осъзнае и тия влязат във властта ще стане страшно. Киро Канадецът ще оправи България окончателно и нищо няма да остане

    Коментиран от #54

  • 38 Гост

    8 1 Отговор
    Мафията избира мафия. Никога няма да излезем ор порочния кръг по този начин.
  • 39 Каскет

    8 0 Отговор
    Тоест той ти е дал информация, която по принцип е конфиденциална. Та вие започвате със задкулисие преди да сте започнали бря.
  • 40 Каскет

    2 7 Отговор

    До коментар #10 от "3333":

    ИТН са единствените които могат да сразят ГЕРБ. Вече веднъж го направиха. Всичко друго е разпиляване на гласове и виждате какво става.

    Коментиран от #42

  • 41 🤣🤣🤣

    8 0 Отговор
    🤣🤣🤣 Те тава ви е пр(о)Емяната 🤣🤣🤣
  • 42 ха ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Каскет":

    Явно ти хлопат всички дъски по темето 🤣
  • 43 Механик

    16 1 Отговор

    До коментар #35 от "Мислещ":

    Фалшификация на изборите ЩЕ ИМА. Евреите я подготвиха вече, че е оттренираха на предните избори с "машинното гласуване". А през това време успяха да излъчат "новият Проект" в лицето на тия двамата, "задокеански" възпитаници .
    Проектът ИТН беше само за да ни пробват, колко лесни се подвеждаме. ПОказахме ИМ, че сме лековерни шилета. Те си напправиха изводите и сега са готови с нова и добре изградена стратегия, за съжаление.
    За нас има две решения, които ни предлага Чичо Сам. Или приемаме тия и те ни подкарват към истанбулски конвенции, локдауни, маски и ваксинации. Или не ги приемаме, и тогава МВФ и Световната Банка ни подкаравт по спиралата на хипер инфлацията.
    Играта за нас се казва ЦУГЦВАНГ, но никой не ни е виновен. Сами си избрахме тази съдба.

    Коментиран от #44, #46, #50

  • 44 ха ха ха

    11 6 Отговор

    До коментар #43 от "Механик":

    Славчо го вкараха за да предотврати сформирането на правителство и да предпазат БОКО... никога не е имал намерение да управлява!

    Ако не беше той, БОКО щеше вече да е подсъдим!
  • 45 ха ха ха

    12 0 Отговор
    Тези хора признаха за престъпление!

    Използвали са личните данни на частни лица, които са защитени със Регламент на ЕС 2016/679 GDPR!!!

    Моля ГЕШЕВ да се самосезира бързичко!
  • 46 Псевдоним

    7 1 Отговор

    До коментар #43 от "Механик":

    Просто разделиха ИТН надве, като добавиха нова, по-сговорчива групичка. Но това са вчерашни номера.
  • 47 хахахахахахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    как може да обсъждаш политика без да знаеш какво се случва в нея ?!?!? човека който писал че бил трол явно е съвсем нормален за разлика от тебе той следи нещата защото тия двамата соросоидни парашутисти си казаха ясно че са готови да работят и с герб и с дпс … но акъл не се продава наливен !!!
  • 48 Радев ще яде

    5 0 Отговор
    Яу на изборите
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 хахахахахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Механик":

    майсторе малко си позъкаснял с изборите… тези нагласени избори се практикуват вече 10/12г. а за това дали сме лековерни злите ни господари от мосад знаят много добре и не им трябват тренировки опити и тем подобни глупости!!!
  • 51 BGпредзакриване

    2 1 Отговор
    Направете и малък Тошко министър на икономиката))
    Преди години , един събираше министри по кьошетата, друг събира от бизнес средите днес. У нас ако не си във властта и близо ка кацата с меда - не вирееш никак.
    90 -те години от политици - потурковци се превърнаха в златни мини, но са сметка на разпродадената държава.
    Както е тръгнало държава няма да има и всеки ден ще е пазарен ден, но парите ще изчезнат, както и малкото "бледолики" на територията.
    Жалко! Тия явно ще искат 801 ден.
  • 52 Нямам думи

    4 0 Отговор
    Куриерските услуги ползват транспорт да но са предимно логистика.
    В случая господина разбира от вътрешно ведомствен транспорт с товарни автомобили до 6.5 тона обща маса и не повече от 3.5 товароносимост.
    Нищо пе разбира от превоз на пътници вътрешен или международен и едва ли разбира от превоз на товари с товарни автомобили над 12 тона както вътрешен така и международен.
    Следва авиация, морски и вътрешно воден транспорт и железопътен. Там какви познавия има и визии можем само да гадаем.
    И сега най важното - министър не трабва да е експерт в транспорта а политик, който може да прокара цялостна политика в тази област. То затова има цяло министерство с експерти, които се занимават с конкретни задачи.
    Транспортът не е само това което се вижда автомобил и шофьор в него….
    Каква ще е дългосрочната и краткосрочна политика в транспорна господа от ПП и другите партии. Как ще развиваме и опазим този бранш с над 300 хиляди заени в него и жизнено важен за всяка икономика?
    Вие виждате ли какво става във Великобритания? Четете ли? Правите ли си изводи?
    ЕДВА ЛИ….

    Коментиран от #55, #56

  • 53 защо

    4 0 Отговор
    Неприемливо, и какво ще се окаже, че ПП е поредният задкулисен проект на мафията?
  • 54 Гената

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "Реалист":

    Киро Канадеца за два месеца свали гащите на Боко Банкянската тиква и се доказаха всичките му престъпления, по-скоро се загатна за тях. За Тиквата ли искаш да жалим, ти нормален ли си ??!
  • 55 Гената

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Нямам думи":

    Ти думи имаш повече отколкото информация. Да те светна малко - Събев е дипломиран като "морски капитан". Той първи успя да създаде читава, частна куриерска фирма, сега са десетки. Защото малките пратки и куриерските услуги имат най-бурно развитие в последните двайсетина години. Те са основата на онлайн търговията. Апропо името ЕКОНТ идва от ЕВРО-КОНТЕЙНЕРИ ! Това беше якога в началото. Още искаш ли да научиш, или ще си изливаш скудоумието по клавишите ?
  • 56 Пловдивчанин

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Нямам думи":

    Много добър коментар!
    Но като се замисля какво беше до сега ......
  • 57 диеза

    0 0 Отговор
    брат кпетков/харвърда да покаже декларацията пред президента и сега иначе аре у затворо

    кирето ни обеща и "обяви, че е обсъждал с "Амазон" подкрепа за идея за "биотех хъб" с фармацевтичните компании на страните от "Три морета", който да е ситуиран в България." -нов еничар с двойно гражданство, който трябва да е под ударите на Наказателния кодекс, ане да му дават трибуна в най-гледаното телевизионно врем като на учиндолецо
  • 58 vin

    0 0 Отговор
    Мислех, че Кирил Петков е малко по умен човек, а той галош. Слага собственик на голям транспортен бизнес между впрочем, който имаше проблеми с НАП за неплатено ДДС за министър е незериозно...
  • 59 БОКОКРАД

    0 0 Отговор
    АКО И ТРАНСПОРТА НИ КОЛКОТО И ДА Е КЕЛЯВ СТАНЕ КАТО ЕКОНТ ЩЕ Е ПЪЛНА КАТАСТРОФА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове