Last news in Fakti

26 Януари, 2022 13:51 4 454 25

Сценарият за отстъплението на България се реализира пред очите ни

  • велизар енчев-
  • рсм-
  • пиринско

Велизар Енчев, фейсбук:

Сценарият за отстъплението на България се реализира пред очите ни - 1
Снимка: БСП

"Готови сме да се извиним като държава на жертвите на комунизма и да впишем българите в македонската конституция, ако покажат лоялност към държавата", заяви македонският външен министър Буяр Османи....

Прозрачният сценарий за отстъплението на България се реализира пред очите ни. Това, за което предупреждаваме от месеци, скоро ще стане факт и македонизмът ще влезе в ЕС през задната врата. Скопие е готово да изпълни изкуствено занижените условия на София - да пуснем Република Северна Македония в ЕС срещу вписването на българи в Конституцията и реабилитацията на хилядите убити и репресирани българи от сърбокомунистическия режим на Йосип Броз Тито.

Поставеното на трето място най-важно българско искане - отказ от присвояване на българското културно-историческо наследство от Средновековието и Възраждането и ревизия на учебниците по история в РС Македония - ще бъде заметено под килима на фалшивото добросъседство и общите евроатлантически ценности. Скоро академичната ни общност ще получи поредната блага вест от Скопие - открива се Катедра "Македонистика" в Софийския университет "Св.Климент Охридски"...

Слава Богу, че преброяването на населението в България завърши. Защото, ако се провеждаше през 2022-а, в Пиринския край щеше да има хиляди новородени македонци...


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    91 6 Отговор
    Мръсен предател ще излезе просто Киро ей тцтцтц, ама така ще е като има будали да избират вечния спасител.

    Коментиран от #11

  • 2 гн Петков

    83 6 Отговор
    е време да подаде оставка за предателство на Българските интереси . Той дори не се прикрива , прави го открито и нагло !

    Коментиран от #9

  • 3 чичо

    35 44 Отговор
    Енчев,България „отстъпи" още като избра Радев за президент.Това е грешка,която ще е трудно поправима,много трудна.

    Коментиран от #24

  • 4 Псевдоним

    34 0 Отговор
    Това малко като с визите за САЩ стана.
  • 5 провинциалист

    55 1 Отговор
    С претенции, че тамошната територия е българска и езикът е български е пълно безумие да презнаем българско малцинство там. Така утре ще го признаем и тук и след няколко поколения ще сме в графа "имало едно време".
  • 6 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    53 0 Отговор
    То преброяването свърши отдавна, ама още не смеят да обявят официално резултатите ! Планът Ран-Ът върви ПО ПЛАН ‼️
  • 7 Северна звезда

    51 2 Отговор
    И да се пените в коментарите и да не се пените... Хората ще си постигнат целите! Докато "Българина" е трапезен революционер няма право да изисква друг да носи отговорност за съдбата му...

    Коментиран от #12

  • 8 Млад и страстен

    33 2 Отговор
    България до кога ще е ромска турска немска и американска?
  • 9 Българка

    36 5 Отговор

    До коментар #2 от "гн Петков":

    Той Киро не се крие ,че е от другия бряг, та мислиш, че ще се крие за това. Вече и на най-заслепените му фенове е ясно, че друг му диктува в ухото. Лошото е, че и фатмака е същия. Дари хитрия фатмак не е в дъното на всичко
  • 10 3.14К

    26 1 Отговор
    Някой знае ли да сме плащали репарации заради каквито и да е действия на комунистическия режим. Зная, че до 70та година плащаме репарации заради режима до 44та година. Участниците и съвременниците на войната са го определяли като фашистки. Сега ние казваме, че не било така.

    Коментиран от #18

  • 11 Ал Бунди

    33 3 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин":

    Казано е - прост народ, слаба държава...какво повече има да теглим локумите? Още от март миналата година постовете ми са срещу тези мошенници , но като ни е прост, ама много прост народа, така ще е. На колко от избирателите им присветна червана лампичка в кухите кратуни, когато КирЕ Траволтата излъга най-безцеремонно с гражданството? На колко им светна червения фар в главата, когато тоя синковец заяви в прав текст, че не се чувства виновен, дори когато Конституционния съд отсъди по неговия казус? На колко, питам аз? Еее, сега що ривети,а? Рупайте си сега морковите и лапайте мухите..
  • 12 Дедо

    30 0 Отговор

    До коментар #7 от "Северна звезда":

    Проблема на българина е, че си избира еничари да го водят. И те го водят към ликвидация... Ако продължим в тази посока, ще изчезнем като нация след 20 г., не броя малцинствата, те процъфтяват.
  • 13 гого

    24 1 Отговор
    Това с откриването на катедра "Македонистика" в СУ , вече ми дойде малко в повече.Дано не е вярно!!! В противен случай, незабавна оставка на ректора и на този дето е дал тази "невероятна" идея!
  • 14 мафиозо

    10 12 Отговор
    Абе Еничаров, твоята Корни защо не е напуснала коалицията и не е внесла вот на недоверие още, а? Гиди дърт комундел.
  • 15 АНТИКОМУНИСТ

    15 2 Отговор
    ПРАВ СИ В€ЛИЗАР€...,АМА ТОВА € ВАШИЯТ $П€ЦИАЛИТ€Т НА КОМУНЯГИТ€- РОДООТ$ТЪПНИЧ€$ТВОТО!
    ДН€$ КОМУНЯГИТ€ $А ПЪРВИ д€мократи и €вроатлантици И ПРОДАЖНИЦИ!
    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА р.р. И Н€ГОВОТО М€НТ€-"п€п€"!
  • 16 Мартин

    23 1 Отговор
    Ограбването на България продължава! Покрай очите на Кирил Петков и Асен Василев изтичат милиарди, които отиват в нечии джобове! Най-вероятно това са джобовете на съмнителни олигарси като Васил Божков и Иво Прокопиев, но прокуратурата спи!
  • 17 хаха

    5 7 Отговор
    Руските агенти се разкриват един по един, чрез поредната доза пропаганда.
  • 18 Ново ИП

    14 3 Отговор

    До коментар #10 от "3.14К":

    И освен това България като загубила страна във ВСВ има задължението до 2045г. да не строи големи язовири по реките Струма и Места. Затова целия отток отива в двата огромни язовира в Гърция. Можете да ги видите на картата. Затова и ядете гръцки марули и краставици и като минете границата, навсякъде има ПОЛИВНО земеделие с високи добиви. Да благодарим на борисчо и регентите.

    Коментиран от #20

  • 19 беломорски тракиец

    9 5 Отговор
    Само дето не са Радев и Петков тия, които се правиха на евроинтегратори и подписваха безмислени договори. Когато им припари на евроинтеграторите насочиха обществения фокус към РСМ. Много му дремеше на някой за тия шматки. Хубавото е, че баш предателите повече няма да си върнат властта, независимо кой ще е управляващ.Умрелите кучета да си вият тука, мандалото хлопна !
  • 20 Ел Греко

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ново ИП":

    Ай стига глупости бе..я виж кой язовир е на Струма..Лобош май, а? То и за това всяка пролет Марица ги влачи гърчолята, когато почне оттока на снежните води. Виж сега...умният глупак си мълчи, когато е сигурен че ще изръси някоя простотия. А такива като тебе с такива изказвания затвърждават първоначалните впечатления.
  • 21 Иван

    12 1 Отговор
    Логично е да не се водят преговори с национални предатели, каквито са произведенията на коминтерна - "македонци".
  • 22 Фрайнц

    3 0 Отговор
    За такова и дупе цяр няма, Велизарчо!
  • 23 Благоевград

    3 1 Отговор
    Не само в Пиринска Македония има македонци , в цяла България има над 2 милиона и половина македонци и македонки.
  • 24 Съгласен! Но в него момент

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "чичо":

    имаше само един достоен кандидат, но българите все още си стискат кълките и са си затворили очите и ушите за него. И това е Костадин Костадинов!
  • 25 Ченгеджиев

    0 0 Отговор
    Енчев, Енчев , кога ще мирясаш с твоите милиционерски номера. Макетата са готови да се извинят за жертвите на комунизма, А КОГА ВИЕ И ТВОИТЕ ПАРТИЙЦИ ОТ БКП/БСП ще се извините на българския народ за десетките хиляди жертви на комунистическия режим. Няколко дена ядохте президента Радев за това, че се поклонил на паметника на убити българи. Досега се кланяха само на партизани и ятаци, нека да се покаем и прегърнем като българи, а не да се ядем още като паяци в гърне.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове