Last news in Fakti

2 Април, 2022 10:15 4 416 150

Кирил Петков: Абсолютно нямам никакво доверие на Гешев

  • иван гешев-
  • кирил петков-
  • прокуратура-
  • прокурори-
  • русия-
  • българия-
  • сащ-
  • шпионаж-
  • данс

Надявам се, че ще има прокурори, които ще застанат на страната на народа, каза премиерът

Кирил Петков: Абсолютно нямам никакво доверие на Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

В ексклузивно интервю за bTV премиерът Кирил Петков коментира подписания меморандум между правителството и компанията Gemcorp, шпионите в ДАНС, отношенията с прокуратурата и предстоящото посещение на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

– Съобщихте, че Gemcorp ще инвестира 1 млрд. долара в българската енергетика, но не стана ясно в какво точно ще инвестира. И може ли да кажете има ли руски интереси в цялата тази инвестиция?

– Gemcorp заедно с IP3 заедно подписаха с българското правителство общо писмо за намерение. С други думи няма абсолютно нищо конкретно като реален договор, а просто те казаха: „Ние имаме средства, които бихме искали да инвестираме в посока енергетика. Това, което се случи оттогава е, че ние прочетохме внимателно статиите и от „Бърд“, и от „Файненшъл таймс“. Въпреки че се бяхме уверили, че до този момент те нямат руски инвеститори, явно са имали преди 3 години.

– Това, че са имали руски връзки и капитал преди това променя ли картината?

– Този факт ще ни накара сега да направим една много внимателна проверка. Аз съм разпоредил на ДАНС да ми дадат пълен доклад. Както знаете, по никакъв начин руски капитали в този момент особено, ако не са с чист произход, по никакъв начин не биха влезли в българската икономика. Благодаря и на разследващите журналисти, това е един добър начин да се повдигне тази тема и ние ще направим всички възможни проверки. В този момент те ни увериха, че нямат руски капитали, но ние ще бъдем абсолютно сигурни, след като завърши проверката на ДАНС.

– Това ли е според вас причината американското посолство да се дистанцира, което нали противоречи на твърденията на Асен Василев?

– Асен Василев сподели, че първата среща с IP3 е била, когато те са били в щатите на посещение там. Но американското посолство просто ясно каза, че те не застават зад тази инвестиция, нито са „за“, нито са „против“, просто се оттеглят от тази дискусия. Мисля, че оттук нататък българските служби трябва да си свършат работата. Аз съм го разпоредил, за да сме сигурни, че тези капитали са чисти, които влизат. Ако не са или ако има дори малко съмнение, нашето правителство е последното, което би поело какъвто и да е риск.

– Във връзка с шпионите, които са в ДАНС, точно в една институция, която трябва да ни пази от чуждо влияние и шпиони. Вие каква информация имате, тъй като споменахте доста повече данни, отколкото самата прокуратура спомена. Една от тях е за това, че всъщност интереса на Русия стоят зад забавянето на Северна Македония за Европейския съюз. Може ли да ни кажете малко повече по този въпрос?

– Първо искам да благодаря на ДАНС, че могат да се справят със собствените си проблеми и да инициират този тип проверка. И второто, за което бях уведомен, е, че хората, които са били свързани с този скандал – става дума отново за руски интереси, които обаче са работили в една много специфична посока и това е Западните Балкани да нямат европейско бъдеще и нашите отношения – между република Северна Македония и България, да не са толкова приятелски, колкото едни добри съседи биха искали да бъдат. Така че от тази гледна точка за мен е много важно да се знае, че явно имаме руска намеса в България специфично за Западните Балкани и Северна Македония.

– Само за двама-трима души в ДАНС ли стават въпрос?

– Аз се радвам, че тези двама души няма да работят по този случай повече.

– Прокуратурата поиска записите от Министерския съвет. Вече са предоставени може ли в тази връзка да ми кажете наясно ли сте с всички детайли около това какво точно търси прокуратурата в тези записи. И как стои формално въпросът с фирмата, която извършва наблюдението, с кого е сключила договор?

– За мен две неща са много странни. Първо, Софийската градска прокуратура изисква целият видеоматериал – на всеки, който влиза и излиза от тази сграда, не за един специфичен ден, а за цял месец. Те искат да видят всеки, който се среща с министър-председателя. Нещо, което мен много ме тревожи, знаейки, че Министерския съвет вече е точка за сигнали към Европрокуратурата, те реално може би се опитват да видят кои са хората, които дават тези сигнали. Ако това е така, това е граничи с… престъпление за мен.

Ако те се опитват да научат кой дава сигнали към Европрокуратурата и затова изземат за цял месец видеоматериалите, това е недопустимо. Това просто хората трябва да разберат, че този тип действия това правителство няма да толерира по никакъв начин.

– Вие трябва да отидете на разпит и прокуратурата, избрахте ли дата и притеснявате ли се?

– Въобще не, аз ще отида в прокуратурата. Тук се надявам, между другото, че когато говорим за прокуратурата, скоро ще почнем да разделяме различни хора в прокуратурата. Аз абсолютно нямам никакво доверие на господин Гешев и управлението на прокуратурата, но скрито се надявам, че ще има прокурори, които ще застанат на страната на народа. Аз ще отида в първия момент, когато бъда призован, още нямам призовка. В момента, щом имам тази призовка, ще отида и ще дам всички сведения, които те искат да научат от мен.

– В парламента бяхте критикувани от опозицията за това, че не сте се явили на блицконтрола, дори хора от ГЕРБ показваха ваша снимка в София по време на протеста на полицаите. Това ли е Вашето оправдание да не бъдете там?

– Нека да кажа как протече моят ден – в 7:30 ч. излязох от моя дом, дойдох пеша до Министерския съвет. В 8:45 ч. бях на Летище София, откъдето отидохме до българо-турската граница заедно с министъра на земеделието и с министъра на транспорта. Инспектирахме лабораториите, които работят за Българската агенция за безопасност на храните. И това, което установихме е, че има дейности, които за мен бяха несвойствени и не добре изпълнени. Например в лабораторията и секцията за инспекцията на животни аз лично не видях никакви следи от никакви животните са влизали там. Инспекцията за местни продукти – в хладилника видях цитрусови плодове. Много странни работи видях като начин на контрол и управление и разпоредих веднага още днес ДАНС да се занимае и с този въпрос. Ако искаме да имаме истинска протекция на българските производители, пунктът за внос на зеленчуци на местни продукти, на продукти, свързани с животински произход, трябва да работи изрядно, иначе през турската граница може да влезе всичко.

– Урсула фон дер Лайен идва на 8 април. Каква е целта?

Една хубава цел – Планът за възстановяване ще бъде подписан. Тя още в последната ни среща: „технически всичко сме завършили по плана“. Сега ще дойде да направи формалното подписване на плана. Нищо няма да се променя по него вече. Българите могат да са спокойни, че усвояванията на средствата ще започне веднага след това. И другото, с което съм много горд, е, че нашите централи, които са на въглища, не трябваше да бъдат затворени заради този план, защото имаше такова предварително условие. И газовата независимост, която щеше да се увеличи, ако предишната версия на плана беше използвана, сега се заменя с нови технологии, както всички знаем, вече свързани с големи батерии, които ще ги свържем с цялата електропреносна система. И това е революционна промяна, а се оказва критична в момент, когато газовите доставки са под заплаха.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    93 39 Отговор
    А на теб кой ти има бе измамник и гнусен лъжец

    Коментиран от #3, #7, #52, #61

  • 2 БраТ ПиТ

    87 27 Отговор
    То пък на тебе колко ти вярваме, да знаеш! 😅
  • 3 ГЛОБАЛИСТИ

    55 16 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    БОРБА ЗА ВЛАСТ НА ГЛОБАЛИСТИ УЖ ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДЕЛ ЖАЛКА КАРТИНКА.
  • 4 плюс минус

    78 19 Отговор
    И аз ти нямам доверие.
    Напиши и докажи образование, какво, къде и как си работил.
    Докаже, че говориш истината, само истината.

    Коментиран от #57

  • 5 що така

    70 20 Отговор
    И ние ти нямаме АБСОЛЮТНО НИКАКВО ДОВЕРИЕ , бе Кирчо , ама ти си се запънал ,като магаре на мост и докато твоите авери не обезкостят напълно България , не щеш да си подадеш оставката , що така ?!

    Коментиран от #133

  • 6 Васил

    40 39 Отговор
    То кой ли има доверие на Гешев и на Бойко освен пропагандистите на Герб.
  • 7 Алекс83

    38 29 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    Никой не е като вашия вожд. Бай Ставри ви чака.
  • 8 Сали

    55 16 Отговор
    А някой на теб имали доверие
  • 9 Този

    37 19 Отговор
    да не е братчед на Зеленски.
  • 10 Добре

    9 6 Отговор
    Щеше да може да се увеличи газовата ни независимост, независимо от кой проект.
  • 11 ОСТАВКА !!!

    64 21 Отговор
    Абе тъпанар , виж какво става с хората , бе ! Виж цените и виж /жалките ни/ доходи ! Искаш да започнем да мрем от глад ли , или какво ? Твоите скаклци крадат , като за световно , опоскахте и резерв , и бюджет и фондове , зарихте ни със заеми , смразихте ни с РФ , сега ще подложим д..е и на макетата , просто не знам какво още може да се измисли против България /всичко , дето можеше , вие вече го направихте/. Стига сте го предъвквали този Гешев , не той е проблем за държавата ни а ВИЕ ! ОСТАВКА !!!

    Коментиран от #24, #65, #138

  • 12 Toxic

    54 18 Отговор
    Кирил Петков - персона нон-грата за българския народ !

    Коментиран от #66

  • 13 ЗА ТЯХ СЪМ.

    27 12 Отговор
    НО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МЕ ЯДОСВА.
    КОГАТО ХА МЕРИКАНЦИТЕ НАПАДА ХА СЪРБИЯ ИРАК ВИЕТНАМ. ЗАЩО НЯМАШЕ САНКЦИИ ТОГАВА. С ДУМИТЕ, ЧЕ СЪЗДАВАТ РЕД СИ ОПРАВЯХА ИНТИРЕСИТЕ. СУАЩ БЯХА
    ТЕРОРИСТИТЕ НА СВЕТА. А ДОЛАРА
    СВЕТОВЕН. Е СЕГА НЯМА ДА БЪДЕ ТАКА.
  • 14 Кюрек

    40 25 Отговор
    Киро и кокорчо и зелния чорап са пътници.При бжйко беше по добре

    Коментиран от #23, #68

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Asdfg

    43 14 Отговор
    Киро-кривата уста веднага ОСТАВКА! Лъжецът заедно с Кокорчо марш в Канада!
  • 17 Среден пръст

    23 12 Отговор
    басри физиономията.
  • 18 big

    35 12 Отговор
    Този за какво се мисли? Дали си задава въпроса, на него кой му вярва? Най-лошото е, че умствените му способности, особено в политиката не са по-високи от тези на БМБ! На мен много ми е интересно, кой го натресе в българската политика? Кой го предложи на фашиста Радев за да го включи в служебното правителство?

    Коментиран от #31

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ИСТИНАТА

    24 30 Отговор
    Е че щом троловете на сикаджията и шайката ривът до полуда , значи всичко е наред ! Иначе на прокурора мафиот и толупа не само че никой не им вярва ами са станали за смях на целият свят , абсолютна бита карта са !

    Коментиран от #144

  • 21 На Доганя барбекюто

    12 16 Отговор
    Като мен отровно няма! Който се е докоснал до мен е изгорял. Баце от ловец на корумпирани( Вальо топлото) се превърна в Дон на БГ мафията.
  • 22 Българка

    15 17 Отговор
    Вече две години основните искания на мнозинството българи Борисов и Гешев не само да бъдат отстранени, но и съдени и осъдени не са факт. Управляващите защо още не са гласували правосъдни реформи, които да доведат до нов ВСС , с нова структура и състав, както промени за отчетност и отстраняване на Гешев с обикновено, а не квалифицирано мнозинство. А относно завод за батерии определено съм скептична, защото за 10 години няма да се възвърнат вложените средства, а животът на произведени батерии е 10 години
  • 23 big

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Кюрек":

    Тук, човек не знае какво да сложи: плюс или минус? Плюс за първата половина и минус за втората, а опита е само един!
  • 24 Алекс83

    13 29 Отговор

    До коментар #11 от "ОСТАВКА !!!":

    Как няма да сме на това дередже, като Бат Бойко изнася милиони в сакове.... милиони!

    Коментиран от #130

  • 25 загрижен гражданин

    33 9 Отговор
    Туй момче наистина е малоумно. Едно изречение не може да сглоби. Ясно е , че с И. Гешев иска да ни отвлече вниманието от истинските проблеми / цени,доходи,здравеопазване,сигурност,инфраструктура,външна и вътрешна политика и пр./ , ама и това не може да изрази , както трябва, Всъщност , правилната формулировка на горната фраза следва да е : " Нямам абсолютно никакво доверие в Гешев.". Неграмотен и самовлюбен илитерат , който се опива от щуротиите , които дрънка. Прави не само себе си , но и нас /като нация/ за посмешище.

    Коментиран от #29

  • 26 Някой си

    25 11 Отговор
    Прост прост прост.......просто кирчо!!!!! Това "Харвард" училище, за бавноразвиващи се комунистически наследници ли е?????? Ето ви "промяната" БКП/БСП под много имена в "коалиция"!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Конструктора

    11 22 Отговор

    До коментар #25 от "загрижен гражданин":

    Сглобява ги та и Хунтата плаче,
    многи си е добър,
    Премиера до тук е Перфектен!

    Коментиран от #76

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Аз пък имам 100% доверие

    14 8 Отговор
    Че нашата прокуратура няма да повдигне обвинение на висш политик(БГ крадец). Направете референдум да й спрем финансирането, тя не представлява обществото.
  • 34 простекиро

    22 8 Отговор
    Ментак, нелегитимен си. Нямаш и 10% подкрепа.
  • 35 Честен Цион

    10 21 Отговор
    Като гледам как седем трола на банкянския простак убеждават и повтарят кой бил “ Тъпото “ и как си вярват , наистина започвам да си мисля че се налага огромно разширение на Карлуковският хотел ...
  • 36 мишо

    7 11 Отговор
    БОРИСОВ ГЕШЕВ ДОГАН ПЕЕВСКИ ЦВЕТАНОВ КИРИЛ ПЕТКОВ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСВО ВЪН МАХАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ ОСТАВЕТЕ НАРОДА ДА ДИША БЕЗ ВАС МЕРЗАВЦИ

    Коментиран от #44, #88

  • 37 ФРОЙД Д-р

    25 8 Отговор
    Кой те пита ве, измамник канадски! 95% от българския народ ти няма доверие и откровено те презира, но ти държиш всеки ден да му натрапваш фанфаронството си! Още малко ще те потърпим, за да си изпиеш до дъно помията, която забърка и за която ще бъдеш изгонен от хората. Но правосъдието няма да те забрави!
  • 38 Малкото Киртаче

    23 8 Отговор
    болезнен палячо. България не заслужава това недоразумение.
  • 39 Премиера

    15 17 Отговор
    Е на светлинни години по образование и интелект пред мутрата от сик и айдуците-рекетьори от шайката и върви в правилна посока , ТА затова е този рев от крадците - затвориха им кранчето към чекмеджетата !

    Коментиран от #47, #73

  • 40 Ей како

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Saindova":

    Дай малко пари да купим ляб.
  • 41 Извода от тази статия е

    16 6 Отговор
    Че всяка инвестиция в България трябва да е одобрявана от американското посолство, ако не ми вярвате ето ви цитат от статията:

    Но американското посолство просто ясно каза, че те не застават зад тази инвестиция, нито са „за“, нито са „против
  • 42 емигрант

    11 18 Отговор
    Една много проста сметка за овцете, че те вижда се не познават аритметиката. Няма ли ги над 100 МИЛИАРДА лева - НЯМА ГИ, като ги няма в държавата, по пътищата, из язовирите, и т.н., значи са из банките на офшорките, какъв е изводът, че поне ЕДИН МИЛИАРД е на сметка на Тиквата /което е минималното предполагаемо, то е много повече /, как мислите човек с ЕДИН МИЛИАРД "в джоба" може ли да бъде вкаран в затвора от НС - НЕ нали ? Тиквата като плати по ЕДИН МИЛИОН на всеки депутат, да бави свалянето на "чадъра" му Гешев, а те са 240, ще ОЛЕКНЕ с 240 милиона, значи ще му останат 760 МИЛИОНА "суха пара" за удоволствия /но те със сигурност са повече/, сега разбират ли защо са бедни овцете които се влачат след коча от Банкя ? Гешев няма как да бъде свален, цялата кохорта народни измамници в НС са на "софрата" на Тиквата, наредени и чакат "допълнителна порция", а Петков и министрите му не могат да помогнат на народа защото "гладните" ги излъгаха и си смениха "софрата" ! "Разпиляно стадо" трудно се събира за да бъде "нахранено" !
  • 43 Простото Киро

    20 10 Отговор
    А на теб кой ти има доверие, шмекерче?!?!?!
    Вече броим дните на мошеническото ти корумпирано и некадърно правителство.
  • 44 Ми що

    1 4 Отговор

    До коментар #36 от "мишо":

    Ги избира бе Мишо?
  • 45 оня с коня

    14 19 Отговор
    "Нямащия доверие" Кирчо си отива и бат Бойко СЕ ВРЪЩА - няма друг вариант ВЕЧЕ!
  • 46 Ива

    12 12 Отговор
    Разграждането на връзката между мутрата и прокурора - мафиот няма да е лесна , но процесът е необратим , абсолютни пътници са !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 егати

    19 5 Отговор
    Ха ха ха .Страшна снимка.Кривозъбо човече сочи към лекуващия го психиатър.Текста към нея трябва да е "Само да не ми сложиш двойна доза и ще се оплача в Дриндър"
  • 49 БАЦЕ НЕУПРАВЛЯВАЩИЯ

    16 10 Отговор
    Е абсолютен политически и физически труп и никога повече няма да се върне във властта ! Бита карта и отлита с двеста към ЦСЗ !
  • 50 гост

    19 7 Отговор
    Тая кукундрела до кога ще я търпим

    Коментиран от #59, #136

  • 51 Гандалф

    16 4 Отговор
    Кое е истина от това което говориш...май думите ти излизат, преди мисълта ти да се е включила...инвеститорийте били посочени от американците, самите американци отричат...а с исказването си, че едва ли не нощно време в късни доби, путин ни източва газта, направо изби рибата...
  • 52 днес

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    И АЗ не ти вярвам харвардски иизмамнико!
  • 53 НИМРОД

    7 11 Отговор
    КАКДА МУ ИМАШ БЕ КИРЧО , КОГАТО В ТАЗИ СИСТЕМА ИМА НАЙ МНОГО РУСКИ АГЕНТИ!!!

    ЗАЩО НЕ ПОПИТАШ ГЕШЕВ ДАЛИ ОЩЕ БЪЛГАРСКИ ПРОКУРОРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В МОСКВА?!!!
    Това се случва благодариние на договора подписан между бившия главен прокурор Сотир Цацаров и бившия руски генпрокурор Юрий Чайка през 2018 г.

    Български прокурори се обучават как да борят корупцията в специалната школа на руската Генерална прокуратура. Един от обучаваните в Москва прокурори е и ИВАН ГЕШЕВ!!!

    ТЕЗИ СА ИСТИНСКИ АГЕНТИ НА МОСКВА ЧИЙТО РЕЗИДЕНТ Е ЛИЦЕТО ЦАЦАРОВ!!

    Когато Юрий Чайка бе на посещение в София, Борисов го посрещна пред Министерски съвет, а не в кабинета си както е по протокол. Така се посрещат държавни глави. Чайка се пошегувал тогава, че се чувства като генерал-губернатор и като руските управници, който властвали в България непосредствено след Освобождението през 1878 година…

    Повече от ясно е, че ДАНС няма да тръгнат да търсят списъците на подготвените в МОСКВА прокурори!!!
    Те не бяха дадени на разследващите журналисти и се пазят в тайна!!!

    ЗАЩО КИРЧО НЕ ПОДПУКАШ ТОВА СВЪРТАЛИЩЕ НА ОБУЧЕНИ ОТ ПУТИНОСКИЯ РЕЖИМ АГЕНТИ?!!
    Защо го допускаш?!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Niknay

    10 9 Отговор
    В Австрия отстраниха и съдят главния им прокурор само за това че е изнесъл информация по дело което още не е приключило а тук си играем с Гешев на да си ти куклите дай си ми парцалките .....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ХИ ХИ ХИ

    9 13 Отговор
    Троловете на мутрата стигнаха до там да твърдят че Университета Харвард бълвал измамници и некадърници , а толупа и шайката били интелектуалната гордост на света , СМЕХ , СМЕХ най стена си заслужаваме кармата ....
  • 59 НИМРОД

    3 14 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    За съжаление КИРЧО и КОМПАНИЯ подмениха , а не промениха нещата!!!

    НА ВЛАСТ СА ОЩЕ КРЕМЪЛСКИТЕ АГЕНТИ - Цацаров , Гешев , Борисов и Доган!!
    Български прокурори се обучават как да борят корупцията в специалната школа на руската Генерална прокуратура. Това става по силата на договор, подписан от бившия главен прокурор Сотир Цацаров и бившия руски генпрокурор Юрий Чайка през 2018 г. Решението нашите обвинители да черпят опит от руските си колеги бе приветствано от тогавашния български премиер Бойко Борисов!!

    Един от обучаваните от руската прокуратура прокурори е и лицето ИВАН ГЕШЕВ!!

    КОЙ ЩЕ ГО СЪБОРИ!!!
    Зад него е Путин и КГБ!!

    Янките са едни нещастници които са сложили това харвардско недоразумение да се справи с БЪЛГАРСКИТ ЕКАГЕБЕЙЦИ!!

    КИРЧО И КОМПАНИЯ НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО В СИСТЕМАТА!!!
    ТЕ СА ЧАСТ ОТ ТАЗИ СЪЗДАДЕНА В МОСКВА СИСТЕМА ДЕЙСТВАЩА ПО КРЕМЪЛСКИ ОБРАЗЕЦ!!
  • 60 УжасТ

    16 6 Отговор
    Народа гладува, заплатите мизерни, инфлацията огромна, а наш...пардон канадския Кирчо установил, че в хладилник вместо месо имало плодове!!! По прост управленец от Харвард Гриндеров едва ли е имало някога в цялата световна история!!!
  • 61 JEFF

    6 18 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    Всички , които нямаме доверие на ГЕРБ . Много сме тези , които вярваме на Премиера и ПП . Никога герб!

    Коментиран от #79

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Реалност

    13 6 Отговор
    Ясно че за всяка инвестиция Кирчо се допитва до господарите си от американското посолство, но съм любопитен дали ходи до тоалетната по собствена воля или и за това иска разрешение? ОСТАВКА!
  • 64 Народът чака

    8 13 Отговор
    Гешев вън!Успяхме да свалим Борисов,Гешев е на ред

    Коментиран от #67

  • 65 JEFF

    9 10 Отговор

    До коментар #11 от "ОСТАВКА !!!":

    Стига мрънкане , все умирате от глад , а банковите ви сметки пълни .Помогнете да спре войната , нека дадем поне това , което можем на Украйна и най-вече не ставайте заложници на руска пропутинска пропаганда . Путин е УБИЕЦ !
  • 66 6303

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Toxic":

    Наистина си вреден , най вече за себе си .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 JEFF

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Кюрек":

    Ти още не си изтрезнял . Снощен си , лягай да спиш .
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Кирчо

    12 3 Отговор
    недей се дръж като изоставена госпоица. Нева да се жените я!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Българин

    17 4 Отговор
    А ние нямаме никакво доверие на теб и смръдлите и миризляците около теб.
  • 73 Весела

    17 4 Отговор

    До коментар #39 от "Премиера":

    Ама е амбреа-жче а на нас ни трябват здрави мъже!ОСТАВКА ГРИНДЕР

    Коментиран от #102

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Хахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #69 от "ИНФОРМАЦИА":

    Е да де ама сикаджията - пожарникар знае къде са Шипка и Дунав мост, а Кирчо Харварда не знае:)

    Коментиран от #90

  • 76 JEFF

    6 13 Отговор

    До коментар #29 от "Конструктора":

    О, да , така мисля и аз . Въпреки сложната коалиция , лошото наследство , ковид , войната и руските путински провокации дотук е перфектно . Не знам кой би издържал повече и би се справил по-добре . Поздравления за Кирил Петков !

    Коментиран от #81, #85, #93

  • 77 Весела

    14 5 Отговор
    Гешев не ме бърка,но ти гриндерчо ми бъркаш държавата с цялата сбирщайн амбреа Жи!
    Sod off imbecil get lost!
    ОСТАВКА
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ИнформациЯ

    17 5 Отговор

    До коментар #69 от "ИНФОРМАЦИА":

    От всичко, което се появи като информациЯ по медиите единственото сигурно за Кирил Петков е, че има завършен седми клас в България.

    Коментиран от #92, #98, #122

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 5 Отговор
    А народа няма никакво доверие в теб!
    Оставка лъжлив нещастник!
  • 83 Мнение

    17 4 Отговор
    Аз нямам никакво доверие на Кирил Петков.
    Даже имам сериозни съмнения, дали изобщо работи за Българските национални интереси!

    Коментиран от #97

  • 84 📌🇧🇬

    0 7 Отговор
    Добър Актьор можеще да стане от Кирил Петков но както Бойко Борисов, лош избор на отстояване.
  • 85 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #76 от "JEFF":

    Мустафа, ти ли си ма?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Майна

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "мишо":

    Да оставим Възраждане и Копейкин ? Да, бе , да , ама НИКОГА !
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ДО МУТРЕНСКИЯ ТРОЛ

    5 15 Отговор

    До коментар #75 от "Хахаха":

    Прочети за Кирил кога е живял в България , къде , къде е учил и кога е емигрирал при родителите си преди да бълваш фантазий , лъжи и измишльотини . Информацията е навсякъде в пространството и само вие осемте трола на банкянския престъпник се правите на умрели лисици и си мислите че някой ви обръща внимание ? Прах на ТУПАН са болните ви твърдения , боли ви много че отнеха от ръцете на престъпника милиардите предназначени не за чекмеджето , а за тази държава - ФАКТИ ФАКТИ

    Коментиран от #101

  • 91 Весела

    14 5 Отговор
    Кой си ти че говориш от името на народа!?
    Народа съм и аз и милионите като мен никой не обича предателите и амбре ажите!
    ОСТАВКА !
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Вонбон

    10 5 Отговор
    А дали някой има доверие на Вас господине,аз много се съмнявам
  • 95 димитър бяндов

    9 6 Отговор
    ТОВА ..ОВЕДО НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ! ДА ХОДИ ДА КУПУВА РУБЛИ...!!!! ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ! АМЕРИКАНСКО Л....О!
  • 96 буци-кире пак от същото

    12 4 Отговор
    Кире , пълна каша ти е братчет , а пък начинът ти на изразяване е пълна какафония , не изтраях дори да го изчета докрай. Тиия от Харвард да ти върнат парите , на нищо не са те научили .
  • 97 Вонбон

    1 2 Отговор

    До коментар #83 от "Мнение":

    Надали ли
  • 98 ИНФОРМАЦИЯ

    5 14 Отговор

    До коментар #80 от "ИнформациЯ":

    От всичко което се появи в МЕДИЙТЕ като информация за банкянската мутра се оказа че индивида е окрал пет- шест милиарда за последните 12 години със съдействието на прокурора мафиот и шайката рекетьори Гроб - ФАКТИ ФАКТИ

    Коментиран от #114, #142, #143

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Трезвомислещ българин

    19 6 Отговор
    Кирчо, и в теб нямат вече доверие 85% от българите, което ще стане ясно на предсрочните парламентарни избори. Гледам, че и усмивката ти отдавна изчезна. Дано този път българите се осъзнаят и да излязат да гласуват, защото недоразуменията във властта наистина станаха много. А "юмручето" ще трябва да го търпим още 4 години и нещо , но той отново ще се "покрие " като в предишният си мандат

    Коментиран от #135

  • 101 до ПП/КК тролчето

    11 5 Отговор

    До коментар #90 от "ДО МУТРЕНСКИЯ ТРОЛ":

    Ми , пробвах , ама никъде няма информация за образованието на Кицата , нито има копие от дипломата му , нито се знае каква специалност е завършил и в кои години. Моля те - ти , като верен ПП/КК /Продължваме Промяната на Кирчо и Кокорчо/ трол , ако имаш такава информация - моля те , сподели я с нас - простосмъртните. ПП. Ама - с документи , а не само с МЕНТИ.

    Коментиран от #104, #106

  • 102 Майна

    5 4 Отговор

    До коментар #73 от "Весела":

    Весела или тъжна , поръчай си жигуло.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ДО ТРОЛА НА МУТРАТА

    5 11 Отговор

    До коментар #101 от "до ПП/КК тролчето":

    ЛЪЖЕШ ИНФОРМАЦИЯТА В WIKIPEDIA Е НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК МОШЕННИК СИ КАТО ВИНЕТУ И СИГУРНО СИ ПРОЧЕЛ ВСИЧКО ЗА ПЕТКОВ И ТЕ БОЛИ НАЛИ !
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Ива

    6 10 Отговор

    До коментар #101 от "до ПП/КК тролчето":

    Мутренските тролчета са брутални лъжци и е добре когато се изказват тук , така още повече забиват сикаджията в мръсния канал , където беше оттечен за последната година !
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Неделко

    5 1 Отговор

    До коментар #109 от "pappap":

    Простотията няма име , лице или миризма тя извира от всички точки на тялото ни и си личи от вселената !
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Така е

    10 3 Отговор

    До коментар #98 от "ИНФОРМАЦИЯ":

    Тулупа окра 5-6 милиарда за 12 години, но Кирчо го задмина с 200 като само за три месеца взе 9 милиарда.
  • 115 Антикомунист

    15 3 Отговор
    Откъде тая злоба в този човек, направо оскотя. ГЕШЕВ ще го премести.......
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Електората

    14 3 Отговор
    И ние на теб кириле
  • 118 PINO и ТАТКО ДЖЕПЕТО !

    15 2 Отговор
    РАЗБИРАМЕ ТЕ, ПИНОКИО, - че нямаш абсолютно никакво доверие на г-н Гешев. " Браво ", но за това пък имаш абсолютно доверие на " татко " Рашков, "примерния" комунист с 19-сет имота - бившето ченге следовател от народната милиция възпитаник на столетницата майка БКП / БСП, забранена със закон за 45-годишното си репресивно криминално управление. Разбираме те Пино, как да не те разбираме - ти си толкова прозрачен, че повече от думите казани за теб са излишни. В светото писание е казано: " Блажени са вярващите!" Имаш, абсолютно доверие на беглеца в Дубай с 19-сет повдигнати обвинения и му ставаш свидетел, "браво" - сигурно си присъствал на изнудването и даването на парите?! Имаш абсолютно доверие и към "справедливия" Рашков, "бореца" за ред и правова държава - "Браво!". Питаме се, дали ти нас обществото ни разбираш и ни имаш абсолютно доверие, че ние не сме "идиоти"?! Пино, искрите които уж хвърчат между президент и премиер са само кьорфишеци за пред обществото - и тук те разбираме много добре, а бе с една дума прозрачен ясен човек си, как да не те разбираме?! Има защо,ти, до гроб както казва народа да бъдеш предан на Радев и Рашков и ще играеш по тяхната свирка. Разбира се, не на всеки е позволено да излъже държавата, да е над-закона , не на всеки е позволено да смачка българската Конституция като спален чаршаф и да стане премиер, но за тебе Пино, може. Това може да се случи само в България - не вярвам в Канада да се случи?! Е, това е България на абсурдите -

    Коментиран от #125

  • 119 PINO и ТАТКО ДЖЕПЕТО !

    13 1 Отговор
    ... Е, това е България на абсурдите - правова държава! На лъжата казват, краката са къси, но в замяна на това носът и расте и става все по-дълъг и дълъг - Пино, вече от лъжи започваш да се спъваш в него! Казват - няма да му е лесно на този който се величае и падне от високо...!
  • 120 Абе

    13 1 Отговор
    Анимационен герой, най-много ми прилича на Розовата Пантера, Пинокио е също добър вариант!!
  • 121 Кирчо умното

    14 2 Отговор
    Аве продажник Гешев е китка пред теб
  • 122 ЗА НЯКОЙ КИРЧО...

    9 0 Отговор

    До коментар #80 от "ИнформациЯ":

    Нищо ново под слънцето! Деветосептемврийските превратаджии през 1944г. дойдоха като хуни и избиха българската интелигенцията и завзеха ръководни постове в държавата. Това са факти, статистика - 75% от тях бяха с седмокласно образование и управляваха 45-години държавата с шуробаджанащина, насилие, репресии и смърт. За това си "мъдро" управление са забранени със закон. Пази Боже, неграмотници да те управляват и държавата да цъфне и върже. Колкото до въпроса ти, за Кирчо - можем да кажем, че Кирчо си е само Кирчо за някой...! Мълчание!
  • 123 Анонимен

    2 6 Отговор
    Ами отървете се от него

    Коментиран от #129

  • 124 Тираджия

    14 2 Отговор
    Кирилчо, божкоф, балеФ, бобокоФ и още много други, те ли са народа? Ти и асенчо скоро ще сте му клиенти! От както сте дошли на власт само с Гешев и съдебната система се занимавате ! Защо не ви интересува какво яде народа ве умници?
  • 125 Шамара

    5 2 Отговор

    До коментар #118 от "PINO и ТАТКО ДЖЕПЕТО !":

    Браво, абсолютно ВЯРНО!!!
  • 126 Проверката

    2 2 Отговор
    е висшата форма на доверие
  • 127 АНДРЕЙ ЛУКАНОВ

    2 1 Отговор
    КЪДЕ Е СПИСЪКА СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЪРНОБАЗИТЕ, СКАЛДОВЕТЕ ЗА ОЛИО.... И КОЛКО СА СМУКНАЛИ ЗА 32 ГОДИНИ, КАТО ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ? ПО КАКВИ ТАРИФИ ИМ СЕ ПЛАЩА, БОГАТИР ЧУТОВЕН? :)
  • 128 W 124

    8 3 Отговор
    "Абсолютно нямам никакво доверие на Гешев." Прав е Кеворк. Изреченията на Кирито трябва да се превеждат на български език.
  • 129 НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО!

    10 2 Отговор

    До коментар #123 от "Анонимен":

    СКОРО И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ . СЛУЧАЙНО КИРЧО ДА НЕ Е ОТ МАЛОУМНИТЕ ЗА ДА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТТА?! ЩЕ СЕ НАЛАПА И ТОЙ С ПАРИЧКИ - ВЕЧЕ ЯКО ЗАПОЧНА ДА СЕ КРАДЕ, А ТИ, АЗ И ДРУГИТЕ "УМНИЦЕ" ЩЕ ЛАПАМЕ МУХИТЕ. ТЯ, КОАЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОНАСЯ ЗА ПРОСТОТИИТЕ, ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВА, ЩЕ ГО ИЗЦЕДИ КАТО ЛИМОН И ЩЕ ГО ЗАХВЪРЛИ КАТО НЕНУЖНА СУХА КОРА. КОАЛИЦИЯТА САМА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГО, С ТОВА И ДЪРЖАВАТА. ЧАСОВНИКА ТИКТАКА И ОТБРОЯВА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ЧАСОВЕ . ЗАПОМНИ ТОВА, АНОНИМЕН.
  • 130 Саша

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Алекс83":

    Тая опорка вече не върви измисли нещо друго.
  • 131 Стара чанта

    10 1 Отговор
    Нахилен , много си ми смешен, като се забиеш в посоката - Законност , Доверие , Прозрачност ...Точно ТИ спрягаш всичко това ?! Чудя се , не ти ли е малко неудобно ? Или все непознати теб понятия ?! Ами вземи се до-пообразовай малко,иначе ти се получава една ПАРОДИЯ - погледнато отвсякъде !
  • 132 НИЕ

    0 10 Отговор
    "....никакво доверие на господин Гешев и управлението на прокуратурата"
    Напротив! НИЕ им имаме пълно доверие че закрилят организираната престъпност! До сега не са ги предали!
  • 133 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "що така":

    Като си подаде можеш ли да си отговориш сам кой ще дойде ? Или имаш твой фаворит в лицето на 🎃.
  • 134 КИРЧО ЛЪЖАТА

    9 0 Отговор
    ТИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ НА ТЕБ НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА.ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК ДОКАЗАНО ОТ КС,ТИ СИ ПЪТНИК
  • 135 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #100 от "Трезвомислещ българин":

    Ти не си изтрезнявал, не си трезвомислещ.
  • 136 Докато

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Си изкара пълен мандат.
  • 137 Грую

    11 0 Отговор
    То и на теб нямаме никакво доверие ,ама те търпим.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Артилерист

    2 0 Отговор
    Киро стана нещо много категоричен срещу Русия и всичко руско, а пък на американците за кое са "за" и от какво се въздържат. Питам се къде ще е Киро-на кирия или в Канада, когато преустановят търговските и прочие отношения с Русия и започнем да ручаме американски втечнен газ?
  • 140 Браво на Гешев!

    8 0 Отговор
    Точно така. Гешев трябва да виси като кинжал над главите на тези двама мошенници и да знаят че ха са сгазили лука, ха ги е метнал на рогите. Така с контрол и помощ може да изкарат и целия мандат без съществени щети за държавата.
  • 141 Дългия

    7 0 Отговор
    Боклук, аз пък нямам доверие в теб! От както дойдохте на власт обеднях два пъти ! Оставка боклуци!
  • 142 Тираджия

    8 0 Отговор

    До коментар #98 от "ИНФОРМАЦИЯ":

    Ти гледай в твойта паница първо! При Борисов беше пълна сега е на половина с тенденция за изпразване!
  • 143 А бе каУнь

    8 0 Отговор

    До коментар #98 от "ИНФОРМАЦИЯ":

    Кирчо и Кокорчо профукаха повече милиарди и то за отрицателно време.В същото време нищо не са направили за разлика от Боко.И бензина не беше 3 лева нито газта 2.Пък и всичко останало.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 дъртия

    3 0 Отговор
    а бе ТОЯ ТЪПАНАР къде живее че за 15 мин. пеш е в мин. съвет и после на летището !
    или е НЕНОРМАЛЕН или и ПРОСТО ЛЪЖЕЦ !
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Соломон

    0 0 Отговор
    Няма нищо по хубаво от това главният прокурор и министър председателят да си имат взаимно недоверие .Иначе става като при бай Тошо о баце Бойко.
  • 148 СДС

    3 0 Отговор
    Народа вече му произнесе присъдата на този, наричайки го Лъжливото Канадче.
  • 149 НИМРОД

    1 2 Отговор
    АБЕ КИРИЛЕ,
    РАЗМЪРДАЙ ГИ ТЕЗИ РУСКИ АГЕНТИ В ПРОКУРАТУРАТА!!

    Кога Гешев ще каже колко български прокурори са се обучавали в КРЕМЪЛСКАТА ШКОЛА на техният Юрий Чайка.
    Правили са го след подписан договор между ЧАЙКА и ЦАЦАРОВ за обучение в борба с корупцията!!!!

    ТОВА Е ЧУДОВИЩНО!!!
    ТЕЗИ АГЕНТИ НА КРЕМЪЛ ПРЕНЕСОХА РУСКИЯТ МЕТОД НА БОРБА С КОРУПЦИЯТА СЪЗДАВАЙКИ Я , А НЕ ОТСТРАНЯВАЙКИ Я!!

    ГЕШЕВ Е ЕДИН ОТ ОБУЧАВАНИТЕ В ШКОЛИТЕ НА КГБ БЛЮСТИТЕЛИ НА ЗАКОНА!!!
    Ами вижте ги тези предатели и ги закопчейте!!!
    Те са агенти на вражеска държава бе Кириле!!
  • 150 демократ ПУТИНОФОБ

    1 0 Отговор
    Дърдорко с право няма доверие на Гешев.Нали следващият клиент на Гешев е самият той
    и марионетките до него.А какво да каже юмручето с "безплатните рокли" финансирано на
    изборите от финансовите олигарси "мутри вън"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове