Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 17:52 1 621 85

Христо Иванов: Няма добри варианти за кабинет - има лоши, по-лоши и отиване на избори

  • христо иванов-
  • правителство-
  • герб-
  • дб-
  • продължаваме промяната

Коалиция на реванша или коалиция на компромиса - това са концептуалните модели

Христо Иванов: Няма добри варианти за кабинет - има лоши, по-лоши и отиване на избори - 1
Снимка: БГНЕС

"Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще целим ясно поставяне на сигурността в центъра на българската политика. Сигурност, като оздравяването на политическата система чрез решаване на проблема с корупцията", това каза Христо Иванов пред БНР.

Иванов каза, че е рано е да се говори за третия мандат, но той ще бъде втора възможност за реализиране на концепции, които не са могли да се случат с първия или втория мандат.

"Има два концептуални модела, по които могат да се развият нещата. Единият е коалиция на реванша, демоверсия на това е т.нар. хартиена коалиция, а първото издание на това гласуване беше изборът на Вежди Рашидов за председател на 48-ото Народно събрание. Другият вариант е около ДБ и ПП да се сформира управление, бих го нарекъл коалиция на компромиса, защото ще трябва да почива на някаква форма на колаборация с ГЕРБ. Въпросът дали това е възможно и до каква степен би било резултатно - е много тежък. Аз нямам окончателен отговор", заяви той.

"Започва да ме притеснява това, че не виждам сериозен стратегически разговор за втория мандат (на ПП - б.р.). За нас първият мандат (на ГЕРБ-СДС - б.р.) не е опция. Разговор за втория мандат не е започнал, а ние ще имаме много малко време. Наясно съм, че ситуацията е толкова сложна, че добри решения няма и да се окаже, че няма работещ вариант за втория мандат", поясни Иванов.

Според него тематичните мнозинства в парламента, очертали се около гласуванията за връщане на хартиената бюлетина и за даване на военна помощ на Украйна, не могат да прераснат в нещо по-трайно, защото фундаменталният проблем със сигурността на България и това, което прави невъзможно доверието между партиите и гражданите и партиите, както и това, което отваря страната към уязвимост от руско проникване, е корупцията.

"Докато тази коалиция не прерасне в коалиция на осъзнаването, че оздравяването започва с решаването на системния проблем с корупцията, тя не може да роди управление, или поне управление, в което ние да участваме", бе категоричен депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    48 4 Отговор
    Мравояди не искаме...
  • 2 БгТопИдиот

    39 1 Отговор
    Подлога .......

    Забрана на NGO в Туземландия.

    Коментиран от #35

  • 3 Шопо

    41 7 Отговор
    Така нареченит патии на войната ще бъдат наказани на следващите избори.
  • 4 Трагикомедия

    28 9 Отговор
    Там дето са заменени Ристю, Тиквун и Киряка вариантите са все трагични, не лоши, а трагични. Тия са готови всички ни да продадат за кинтаци и бело

    Коментиран от #36

  • 5 Смешко

    34 1 Отговор
    Леле, мале, смех, смех

    Коментиран от #67

  • 6 Агата Кристи

    33 1 Отговор
    ПЪТНИКО "свиден" ...
    /имаше такава песен/
  • 7 Слухар

    8 46 Отговор
    Приятно е да се слушат писъците на ченгета и тролове, откакто се появи ДБ. Ами свиквайте. Тази партия работи за България.
  • 8 ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, Бг Възход -коалицията

    27 6 Отговор
    Първо ще пратим храната и горивото от резерва на Украйна и ще изтеглим 20 милиарда долара да пратим като помощ ма Киев.
  • 9 Вальо Топлото

    31 2 Отговор
    Ристос Мравоядис. Или просто Бойкикев от БКП.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 нннн

    34 1 Отговор
    ,,Отиване на избори" е добър вариант при този състав на парламента. И то веднага, че кой знае какви още ще ги забъркате...

    Коментиран от #21

  • 12 Здравей христо

    37 1 Отговор
    Ти спомняш ли си как разбра че трябва да отидеш на плажа на доган преди няколко години за да спечелиш някой друг глас. Беше от тези социални мрежи че..... който отиде ще спечели изборите нали. Но тогава мина много време и сега не знам как сте спечелили седем процента просто нямам понятие но......има далавера. И така ще помагате на вашите далечни политически приятели а ние ще страдаме от продажни политици.
  • 13 КОЗ ЯК

    30 1 Отговор
    Иванов /Бойкикев/, военолюбецо, майкопродавецо, ако дядо ти не беше избягал на времето като политически емигрант в СССР ТЕБЕ НЯМАШЕ ДА ТЕ ИМА ФИЗИЧЕСКИ ! Дерзай парите не миришат, дори да са от костите на дядо ти!
  • 14 Само да попитам

    32 1 Отговор
    Така ли ти каза Бобоков,или Маджо пак се обади?
  • 15 ха ха

    18 1 Отговор
    очертава се коалиция на сигурността , ще бият и ограбват населението в името на собствената си сигурност , абе същото както досегашната демокрация
  • 16 Грозен

    31 1 Отговор
    Мравояд. Ице КПКОНПИ провери ли отде кинти у жена ти за два апартамента у Брюксел?
  • 17 12340

    17 1 Отговор
    Има и вариант да висите на дувара в Банки
    както на ,,дб,, ви иде отръки !!!
  • 18 Ице кажи сбогом на

    28 2 Отговор
    Политиката, Маджо Прокопиев, народа разбра каква долна подлога си на мафията и олигархията. Сбогом Пинокио.
  • 19 Костя Копейкин

    17 8 Отговор
    То е ясно, че Щатите ви принуждават да правите предателска коалиция ГЕРБ+ПП+ДБ, за да обявим война на Русия... Колко по-лошо може да е!?

    Коментиран от #43, #52

  • 20 5577

    23 2 Отговор
    И как ще се реши проблема с корупцията така и не мога да го проумея. Махаме ГЕРБ и всичко се оправя тъй ли? На мястото на оядените слагаме гладни и хората ще благоденстват. До тук не чух нищо съдържателно, освен че Бойко Борисов трябва да го няма по деветосептемврийски не става. Бъркате политиката с мутренските си отношения. Повярвай ми... Направи повече блага за хората. Прави правилната политика и никой няма да се сеща за Борисов. Това е начина.
  • 21 анализатор

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "нннн":

    В резултат на нови избори, пак подобен резултат !
  • 22 Иванов!

    9 2 Отговор
    По традиция, льотчика дава третия мандат на бесепето. С което все едно го хвърля в кошчето...
  • 23 Вашата

    17 1 Отговор
    безсмислена пасмина докато е в Парламента, няма варианти.. така е.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 НЕ щем подлоги

    10 2 Отговор
    На Прокопиев Боксови на мутри като Маджо. Не те щем Христо майка ти пак ще те уреди при Доган на кайве.
  • 26 ШАЙКА

    7 4 Отговор
    Бойкикев ти беше подлога на Буда.....
  • 27 Носльо

    7 2 Отговор
    Утечи у рядката.
  • 28 Бойкикев и сто

    12 1 Отговор
    пъти, да ходиш на избори мнозинство няма как да вземеш! п.п. оня Доганчо нали ти обеща парченце от баницата докато просеше пред оградата му, даде ли ти?
  • 29 Протестърът.

    12 1 Отговор
    Много малко гласове ще имаш, няма да можеш вече за бухалки да пледираш мутроподлого .
  • 30 Никакъв

    10 3 Отговор
    друг вариант освен нови избори , при това час по - скоро ! Който протака , има задни мисли и не го интересува нито България , нито нейния народ !
  • 31 БСП най крадливата партия

    7 0 Отговор
    Ей паляк ще те привикват в ПРОКОРАТУРАТА, има много да обясняваш мутро.
  • 32 Макробиолог

    4 3 Отговор
    Нема да се плашиш,законът Магнитни ие незаобиколим фактор в бг политиката,алфата и омегата на коалициите,формата и съдържанието на процесите в нар събрание,президентството ,парт централи и прокуратурата,икономиката и държавата ни като цяло....ударния инструмент на матрицата,който е в състояние да превърне тлъстата миролюбиво крадлива гугутка Бойко в свиреп атлантик,непримиримите му новопръкнали се противници ККо в благи сподвижници по пътя на демокрацията.
  • 33 ЦИРКАДЖИЯ

    15 1 Отговор
    СБИРАЙ ЦИРКА И ДИМ ДА ТЕ НЯМА СМЕШНИК.
  • 34 гого

    13 0 Отговор
    господин америка за бЪлгария със апартаменти в Брюсел ми гоовори за политика ,направи си пр с на доган плажа и всеки му се радва ехх овце
  • 35 факт

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "БгТопИдиот":

    АКО ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ..В БЪЛГАРИЯ А И НЕ САМО ...ВСЕКИ Е ПОДЛОГА НА НЯКОЙ..НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО СВОБОДЕН И ДОСТОЕН..В БЪЛГАРИЯ АКО ИСКАШ АКО ИСКАШ НЯКЪДЕ ДА ПРОГРЕСИРАШ..НЕ СА НУЖНИ КАЧЕСТВА НИТО ЗНАНИЯ НИТО ОБРАЗОВАНИЕ....ТРЯБВА ПРОСТО ДА СИ ЧОВЕК НА ТОЧНИЯ ЧОВЕК ДА СИ ПЛАТИШ КАКВОТО Е НУЖНО И ТЕ ПОСТАВЯТ ТАМ КЪДЕТО КАЖЕШ...ПЪК АКО ЩЕ ДА СИ ТЪП ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ..ВСЕ ТАЯ..ДОРИ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е ДА СИ ТЪП ЗАЩОТО ТАКА Е ПО УДОБНО ЗА НЯКОЙ..АКО СИ УМЕН И КАДЪРЕН И СИ РАЗБИРАШ ОТ РАБОТАТА..ТИ СИ НЕУДОБЕН...ПРОБЛЕМЕН И ЛОШ...ТАКИВА ХОРА НИКОЙ НЕ ИСКА..ЦЕЛТА Е ДА СЕ ИЗДИГАТ ХОРА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО ТЪПИ ЗА ДА МОЖЕ ЛЕСНО ДА СЕ СЪСИПВА СИСТЕМАТА..В ЧАСТНОСТ ДЪРЖАВАТА..ДЪРЖАВАТА Е КАТО ЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ..КОГАТО ТАМ Е НАЗНАЧЕН ЗА ШЕФ НЯКОЙ .."МОЙ ЧОВЕК"..КОЙТО НЕ ЗНАЕ НА КОЯ ПЛАНЕТА Е..ТОЙ ОТ СВОЯ СТРАНА НАЗНАЧАВА ХОРА "КОИТО СА МУ ПЛАТИЛИ"..КОИТО ПЪК СЪВСЕМ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ В ТОВА ПРЕДПРИЯТИЕ..ТО НЕ СЛЕД ДЪЛГО ВСИЧКО В ТОВА ПРЕДПРИЯТИЕ СЕ РАЗПАДА..А ТОВА Е МАСОВА ПРАКТИКА В ВСЯКО ЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ В ДЪРЖАВАТА..ДАЛИ В ПОЛИЦИЯ ДАЛИ В ДРУГО ДЪРЬАЖНО ПРЕДПРИЯТИЕ..ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ТОВА НА КОГО КОЛКО ЩЕ ПЛАТИШ..И СИ ГОТОВ..МОЖЕ ДА СИ НЯМАШ НА ПРЕДСТАВА ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ..НО ЩОМ СИ ПЛАЩАШ..ВСИЧКО Е ТОЧНО..ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ПИЧ..НЕ Е ВАЖНО КАКВО МОЖЕШ..ВАЖНОТО Е НА КОГО ..КОЛКО ЩЕ ПЛАТИШ..ЗАТОВА И В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ СА ПЪЛНИ С ИД-ТИ НАРКОМАНИ МАЛ-МНИЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ СМАХНАТИ ТИПОВЕ..И СЛЕД ТОВА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО В ДЪРВАЖАТА ВСИЧКО ПРОП

    Коментиран от #37, #38

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "факт":

    ИМА ЛОГИКА
  • 38 БгТопИдиот

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "факт":

    Евала ,амиго открил си топлата вода и колелото едновременно !!
  • 39 ШопскиОтряд

    12 0 Отговор
    Та, колко пъти СофКо.пе.етата обилно ще се изх.ж.ат на масата и ще чакат да бъдат разбрани. Едно от големите нещастия на българите, е че столицата ни е в центъра на шопландия и държавата се управляваше от Тако, Цако, Пеко, а сега от техните отрочета. А този Фред Флингстоун, заедно с великият строен генерал да се скриват в историята завинаги.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 хихи

    8 4 Отговор
    По-лошо от кабинет на Банкянския и Хардаврдските Измамници не може да има!!!
    Всичко от изминалата година по две и половина, инфлацияя, цени заеми...
  • 42 Ицо

    7 5 Отговор
    ще ни вкарате във война с вашите слагачески изпълнения. Нито някой ще ни даде в замяна оръжие, а пък камо краварите ли ? Та, те гледат само далаверата и ще ни продадат пак стари и морално остарели военни рендета, за които няма части и обучени. Вие и вашите деца ще отидете ли на фронта?, защото ние ще отидем и българските младежи по ваше решение и нареждане, но ние ще сме след вас с клашника. Ясно, нали? Позамислете се преди да правите подаръци и подлагания на евроантлантиците.
  • 43 стоян

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "Костя Копейкин":

    До 19 ком - като си толкова тъп и мислиш че и ние сме тъпи като теб с тая путинска пропаганда - каква война ще обявяваме бе - даже и вашите кумуняги не можеш излъга
  • 44 факт

    6 0 Отговор
    ....НЕ ЗНАМ ДРУГА ДЪРЖАВА В КОЯТО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИВ ЗА ДА ТЕ НАЗНАЧАТ НА РАБОТА..ТАКОВА ЧУДО САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА...САМО В БЪЛГАРИЯ ..ТИ, ПЛАЩАШ ЗА ДА РАБОТИШ...САМО В БЪЛГАРИЯ ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА РАБОТИ ЗА ДРУГИ ПЕТИМА НО ВСИЧКИ ДРУГИ ДА ВЗЕМАТ ЕДНАКВО ПАРИ..И НАКРАЯ ТОЧНО ТОЗИ КОЙТО ВЪРШИ ЦЯЛАТА РАБОТА ДА ГО ИЗКАРВАТ ЧЕ НЕ ПРАВИ НИЩО,САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ЧОВЕК КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО Е НАПРЕЖЕНИЕ ДА Е НАЧЛАНИК НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ..САМО В БЪЛГАРИЯ ПЕВЕЦ ИЛИ К-ВА МОЖЕ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ..,ТОВА Е НАШАТА МИЛА СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА МИЛИ ХОРА..ВСИЧКО Е ОБЛЕЧЕНО В КОРУПЦИЯ...И ВСЕКИ КОЙТО ВИ ГОВОРИ ЯЕ ИСКА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ..ВСЪЩНОСТ ВИ КАЗВА ЧЕ ДЕФАКТО ТОЙ ПРОСТО СЕ БОРИ ТОЙ ДА Е В НАЙ ГОРНИТЕ ЕТАЖИ НА КОРУПЦИОННАТА ПИРАМИДА..ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ...ТОВА Е ЦЯЛАТА ИДЕЯ НА ВСЕКИ ПОЛИТИК.,,НЕ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ..А НАПРОТИВ ПРОСТО ИСКА .ДА БЪДЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО НАГОРЕ В ТАЗИ СХЕМА..ЗАЩОТО ТАМ СЕ КРАДЕ НАЙ МНОГО..,И СЕ ЯУДЯ КАК МОЖЕ ВЕЧЕ 80 ГОДИНИ НИ ГОВОРЯТ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ИМА ХОРА КОИТО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТ НА ПРАЗНИ ДУМИ..ДО КАТО ВИЖДАТ ЧЕ КОЙТО И ДА ДОЙДЕ..ВСЪЩНОСТ ПРОСТО ГЛЕДА ДА ДЪРПА "ВЪЖЕТО" КОЛОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ КЪМ СЕБЕ СИ..НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС ХОРАТА..,ТОВА Е РЕАЛНОСТТА..НА ПРИМЕРНО- "КИРО" МУ ПУКА САМО ЗА НЕГО И НЕГОВИТЕ БЛИЗКИ..ЗА ВАС ОНЕЗИ НЕПОЗНАТИТЕ..НА НЕГО МУ Е ПРЕЗ....СЕЩАЙТЕ СЕ ПРЕЗ КЪДЕ...И ВСИЧКИ СА ТАКА..ВСИЧКИ..ВСЕКИ СИ ГЛЕДА НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ..НЕ ВАШИТЕ..ДОРИ И ВАШИЯ СЪСЕД СЕ РАДВА

    Коментиран от #46, #49

  • 45 Бойко Б

    2 1 Отговор
    Ицето е наш човек. но до месец ще го изчистим, само гледайте как..
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "факт":

    ЗАДКУЛИСИЕ МУТРИ МАФИЯ
    БЪЛГАРИЯ е зависима от ЕС
    и
    КОЗЯК

    Коментиран от #55

  • 47 Измий си очите

    7 2 Отговор
    Ристо,Ристо, мнооого, ама много си заслепен "от надежди-говежди"😂😂😂При нови избори за които неистово се пънете с пепетата, ще правите компания на чалгарите😂😂😂
  • 48 12344

    1 0 Отговор
    До 35. Хубаво си написал, но това го слушаме от 33 г до втръстване, и като дойдете другите на власт повтаряте грелките на предходните. Оставете българомихамеданите да построят държавата ви, а ромите да работят за 700 лева, като касиери, строители. При капитализма поне от родителите ни знаем, че е нямало нужда от учени, а от занаятчии. Учи, мама, да не работиш, бе при социализма, дори тогава при многодетните майки имаше социална политика. И Румъния именно затова е одобрена за Ленген, а България никога с вашите кражби и даване на безценица земи от общини, давани пари за болни внучета, а след това с парите си купуват за 4000 лева земи, а на безоаричните и можещи, разбиращи от земеделие, животновъдство нищо, а тия бкпдс идете, там горе има земя, но не е 4000,а е 40,50 хиляди. Всички трябва да започне не от гл прокурор, а от самите над, но няма, как да стане. Те са едни и същи, научени са без да се трудят на готово да получават и така ще е, не се заблуждавайте, мили хора. Нито е започнало от бойко нито от живков, а от съзнанието на даден човек и кой пепели наглият, двуличниците и тарикатите. Съсипахте я рая красива България.
  • 49 така е

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "факт":

    ако искаш да работиш си плати. Спри да работиш и пак ще ти платят за да работиш. Ако си умен и кадърен трябва да се светнеш или да ти е ясно,какво е решението.
  • 50 123

    1 1 Отговор
    Няма държава и да произведеш нещо макар и дребно, да си помогнеш на бюджета.. Живееш със страх да не ти го открадат, но не е виновен главният прокурор, ице. Ако не е той, друг ще е, но българите обедняха и там е истината. Не всичко е пари приятелю, и не всичко, бе зле по живково. Младите нищо не знаят. И затова хората не излизат да гласуват. Идват от турция, да ни сменят имената с Български, но да живеем, както, бе по Живково. Рахат искат, а парите и на милиардера му се виждат малко.
  • 51 ИЦЕ МАДЖО СЪМ

    4 0 Отговор
    АЙ СЕГА САМ СЕ ОПРАВЯЙ ЧЕ И МЕН МЕ НАДУШИХА.
  • 52 А бе кух

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Костя Копейкин":

    ..........................
  • 53 ПИСНА НИ ОТ МУТРАТА ТИ

    7 1 Отговор
    избори, избори, избори..... ХРИСТИНКЕ от ДБъ, и аз аз искам, за да ви видя под чертата, 4 %. Писна ни от вас.
  • 54 Той

    7 2 Отговор
    Отива се на избори за да ги махнем такива предатели като ДБ .
  • 55 неееееееее

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОТ РУСИЯ НЯМА ДА СМЕ ЗВИСИМИ!! ЧУПКАТА КРЕМЪЛНОИДА КОПЕЙКО!!! И престани да крадеш "ник"ове!!

    Коментиран от #61

  • 56 факт

    3 0 Отговор
    ...ДОРИ И ВАШИЯ СЪСЕД СЕ РАДВА ДА СТЕ ЗЛЕ..КАКВО ОСТАВА ЗА НЯКОЙ СИ "КИРО" ..НА КОЙТО СТЕ НАПЪЛНО НЕПОЗНАТ...ЩЕ ВИ ДАМ ЛИЧЕН ПРИМЕР..ПРИ НАС СИ ИМАМЕ МНОГО ШЕФОВЕ..И РАБОТНИЦИ...И ВСЕКИ ОТ ТЯХ .БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ .Е НАЗНАЧЕН НА ПРИНЦИПА...ПЛАЩАШ КОЛКОТО ТРЯБВА НА КОГО ТРЯБВА...КАТО МОЯ ЧОВЕК ТЕ СВЪРЗВА С ТРЕТИ ЧОВЕК ПО НАГОРЕ В ПИРАМИДАТА..ПЛАЩАШ СИ ..И ПОЧВАШ..90 ПРОЦЕНТА ОТ РАБОТНИЦИТЕ И НАЧАЛНИЦИТЕ..БУКВАЛНО СИ НЯМАТ НА ПРЕДСТАВА КАКВО РАБОТЯТ..А НЕ ГИ И ИНТЕРЕСУВА..ТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ..ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ.."ДА НЕ РАБОТЯТ"..И ТОЙ АВТОМАТИЧНО СТАВА ЕДИН ОТ ОНЕЗИ ПЕТИМА ...КОИТО ГЛЕДАТ КАК ЕДИН ИМ ВЪРШИ ТЯХНАТА РАБОТА..,,НО НИКОЙ НЕ ИМ КАЗВА НИЩО ЗАЩОТО ТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ..ДА БЪДАТ ЗАКРИЛЯНИ ОТ ОНЕЗИ НА КОИТО СА ПЛАТИЛИ....И ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СА ГИ НАЗНАЧИЛИ ТАМ.. ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО..И ИМ Е ЯСНО ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ НИЩО....НА ТЯХ ТОВА НЕ ИМ ПРЕЧИ...ВАЖНОТО Е ЧЕ СА ТИ ВЗЕЛИ ПАРИЧКИТЕ..А ТОВА ЧЕ УТРЕ ВСИЧКО ТАМ ПРОПАДА..ТЯХ НЕ ГИ Е ГРИЖА...ЗАЩОТО ТИ ВЕЧЕ СИ ТЕХЕН ЧОВЕК..ДОРИ АКО СИ ПЛАТИШ ПОВЕЧЕ ЩЕ ТЕ ПОВИШАТ ,,,ТОВА ЧЕ СИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА КЪДЕ СИ..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ..ПЛАТИЛ ЛИ СИ СИ..ПЛАТИЛ СИ СИ..ОТ ТАМ НАТАТЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА..АКО СЛУЧАЙНО НЕЩО НЕ Е НАРЕД..ЩЕ ОБВИНИМ "ОНЗИ ЕДИН" ..ДЕТО ВЪРШИ РАБОТАТА НА ОСНТАЛИТЕ ПЕТИМА..ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ТОЙ НЕ СИ Е ПЛАТИЛ..И СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С НЕГО.. И КОГАТО ТОЗИ ЕДИН СИ СЪБЕРЕ БАГАЖА...ХА ПОЗНАЙТЕ КАКВО СТАВА С ВСИЧКО...ТОГАВА ИДВА ВЪПРОСА АМИ СЕГА..КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ОНЕЗИ ПЕТИМА..КОИТО НИТО ИМ СЕ РАБОТИ..НИТО ЗНАЯТ КАКВО РАБ
  • 57 ХоХо

    1 0 Отговор
    Всеки в България търси връзки и дава рушвети. Научихте и някои западни бизнесмени, но знае ли се, бизнесът им и бизнесмените да са от изтока. Качил се на запад един виден бизнесмен в таксито, заговори ли се и се уговорили, при конкурса да му даде въпроси, които ще изпитва жена му, научила всичко и пред комисията се представила перфектно и така започнала работа на 4 часов работен ден в магазин. Та нима по живково не беше, всичко 6,по демокрацията в ухото всичко 6. Оставете герб за вечни времена. Веждичката е суоер готин. Уце, ще ти извае бюст паметник да замълпуте с прокопиев и там другите. Работа си имаме перфектна на запад. Все пенционер сне. Мислете му вие без пенции
  • 58 Хихи

    2 0 Отговор
    Христинка си има пенсийка 500 лева, десата й отвън дават, но лошо е, че когато аз христинка, остана сама ще трябва да ходя в старческите домове. На запад навършили 80 г сами си отиват в старчески домове и освобождават къщи на внуците, но да видите старчески, чистота, лукс, и аз искам, христинка при китайките, много са в лондон, не е шега. Живи и здрави бъдете, млади хора. Човек харчи колкото има. Но коя съм аз да ви давам акъл. Днес млади момичета спят на годините на дадовците си за пари и мъже млади с бабите си. РезилищасаЩисани
  • 59 Т. Живков

    1 1 Отговор
    Прокурора главен вина няма, вината е сред народа. Лично мнение.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    ЗАДКУЛИСИЕТО МАФИЯТАСИ ИМАТ ДЪРЖАВА
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "неееееееее":

    НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 62 Стефи БГ

    3 0 Отговор
    Вариант 1 за решаване на проблемите в България :
    Назначаване на третия секретар на посолството на САЩ за губернатор на колонията българия. С това ще бъдат икономисани средства за издръжка на НС, държавна администрация, армия в т.ч. милиарди за чертежи на самолети ( ще ни пазят господарите ), американски подлоги и пр.
    Вариант 2 за решаване на проблемите в България :
    Лекарството се нарича автомат „Калашников“ в ръцете на тези ,повече от 75% от БЪЛГАРИТЕ, които не са съгласни с антибългарската политика на всички ( с малки изключения) партии, с фалшивите евроценности, с малоумните решения на ЕС, с отричане на националните интереси и православието .
  • 63 Никаква коалиция

    5 0 Отговор
    Нови избори. И дано да не са фалшиви и този път.

    Коментиран от #83

  • 64 Христу

    4 0 Отговор
    Урсулата, Зеленото наркомана, и за капак наш Ристю. Е няма по противно четиво за неделя вечер
  • 65 Мамул

    3 0 Отговор
    Как от тъмночервена комунистическа рода се ражда евроатлантик? Опа грешка! Родил се е като комунистическо чадо. Но като младеж пристава на Сорос и широкият демократичен път постлан с грантове се разкрива пред него.
  • 66 Кочо

    2 0 Отговор
    Мравояде, хващай автомата и на франта, валоенолюбецо! Там на дело покажи как се громят лошите руснаци! То да вземаш грантове и да подготвяш раята за пушечно месо е друга работа!
  • 67 Иван4о

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смешко":

    Не за смях, а
    за плач. Иска избори до безкрай. Сравнение със майстора-строител, който няколко пъти рязал от греда - измерва, измерва, тя не става, все е къса.
  • 68 Уса

    0 0 Отговор
    За някои зло а за други добро и избори до дупка докато свърши далаверата и се разкарате от парламента
  • 69 Пецата

    2 0 Отговор
    Кви избори, аз отивам за гъби 😆
  • 70 Россия Z V

    1 0 Отговор
    Сигурна съм че Путин виновен.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Чърчил

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Никаква коалиция":

    Изборите не решават нищо!
  • 84 Маринов

    0 0 Отговор
    Тоя е ВРЕМЕ
    да се ОМИТА
    на на БУНИЩЕТО на ИСТОРИЯТА!
  • 85 Асен

    1 0 Отговор
    Всеки вариант, в който Иванов участва незаслужено във властта ще е добър за него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове