Last news in Fakti

23 Май, 2023 12:04 2 105 26

Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов излезе с остра позиция за червената боя по сградата на ЕК

  • вмро-
  • красимир каракачанов-
  • червена боя-
  • ек-
  • еп

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н., припомня лидерът на воеводите

Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов излезе с остра позиция за червената боя по сградата на ЕК - 1
Снимка: БГНЕС

Каквото повикало – такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали!

И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Това казва в своя позиция във Фейсбук почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов по повод острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския протест от 21 май, когато сградата на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и червена боя. Това се случва по време на публичното мероприятие „Поход за мира“.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“, припомня още Каракачанов.

Бившият силов вицепремиер обръща и внимание на двойните стандарти, които отдавна се налагат от Брюксел и от хората с ултралиберални виждания:

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

Почетният председател на ВМРО подчертава също така, че същите тези хора, които днес се възмущават от яйцата по сградата на ЕК в София, са същите тези, които стоят за гей парадите и цялата „неолиберална“ доктрина, която открито руши християнските и семейни ценности, върху които някога е изградена силна и горда Европа.

Прилагаме и пълния текст на позицията на Красимир Каракачанов:

Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, относно хвърлянето на яйца и боя по сградата на Европейската комисия в България.

На публично мероприятие – „Поход за мира“, на 21 май сградата на ЕК беше обсипана с червена боя и яйца от граждани, участващи в шествието. Не подкрепям категорично това като начин за изразяване на мнение, окепазявайки сгради, но двойният стандарт на „европейските политици“ е налице.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“.

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

По принцип и онези от 20-та година имаха основание да протестират срещу корупцията и „дълбоката държава“, както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от онзи ден обаче имат право да протестират срещу неадекватната политика на Европейския съюз относно войната в Украйна, ковид мерките, икономическата криза.

Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да подкрепят „граждански акции“ като гей парадите, всякакви шумни хепънинги и проекти, които открито рушат християнските и семейни ценности, върху които някога беше изградена силната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте забравили, ще Ви припомня третия закон на Нютон – на всяко въздействие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие. И ще Ви припомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от онзи ден - каквото повикало - такова се обадило. И – когато сееш ветрове – ще жънеш бури.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    37 2 Отговор
    Тези заливаха протестиращите с маркуч и хвърляха бомби от централата на ВМРО.
  • 2 честен zионист

    32 7 Отговор
    Спокойно бре, боята беше от детските маслени боички. Яйцата и без това не стават за ядене, от Украйна са.
  • 3 Чичола

    25 5 Отговор
    Не беше боя, а мен.зиса на Габриел
  • 4 Окраин4ев

    32 9 Отговор
    Това е централатa SS Брюксел в София

    Коментиран от #8

  • 5 Българин

    23 10 Отговор
    Доносника на ДС трябва да си посипе главата с папел, защото Костя Копейкин е кадър на ВМРО. Вместо това агент Иван натъртва, че е борец против либерализма, заради който ЕС бил на това дередже.
  • 6 Ханку брат

    25 4 Отговор
    От позицията на какъв коментираш събитията в София? Ти от много време си политически труп и некакърник. Виждаме резултатите от покупката на изтребителите.
  • 7 Агент

    27 2 Отговор
    Иван , мошеник до мозъка на костите си , мазна фурнаджийска лопата опикана , поизчака да види на къде духа вятърът , за да се появи ! Отврат без значимост и човешки качества ! Че и ненужния в Брюксел братовчед уреди евродепутат в Брюксел , и той да лежкуни с над 300 000€ годишно на данъкоплатците ! На вятъра !!!
  • 8 Точка Омега Последни Времена

    23 6 Отговор

    До коментар #4 от "Окраин4ев":

    Това е храмът на Лукавия. Козяк е неговия бардак.
  • 9 Запознат

    16 1 Отговор
    Десислава Атанасова донесе боята каза, че подрък от Боко
  • 10 КТБ

    19 1 Отговор
    тва, дето краде с Бойко няма нищо общо с гейовете, Шкембе Войвода, не сме те забравили. само една нормална прокуратура ни трябва и всички сте в затвора.
  • 11 Евр

    16 6 Отговор
    Прав е. Които сеят ветрове ще жънат бури. Това с боята хич нее добра идея. Трябваше с пиратки да се гърмят стъклата всичко да беше станало на сол. Добре че нямах време да отида щяха да се видят в чудо.
  • 12 мучич

    14 6 Отговор
    шкембе доносник воевода иди наху...
  • 13 Руският агент, известен и като агентът

    8 12 Отговор
    Иван, изпълзя на припек за да си заслужи рублите! Всички тайни и явни русофили са дечица на Митрофанова, която наскоро получи орден от Путин за колониалната си политика в България!
  • 14 Га яде европейски и американски

    15 3 Отговор
    кифтета не рева!
  • 15 Професора

    16 4 Отговор
    В централата на ЕК в София са по зле от последователи на свидетели на Йехова
  • 16 Отдавна

    14 1 Отговор
    си за зад решетките , с единствен лукс там , матрак от вътрешно и външно нечистоплътния ти братовчед , безсрамнико безроден ! Милиарди за самолети на картинки , а колко комисионни вкара у търбуха ти , а ?
  • 17 БАНко

    13 1 Отговор
    НАТООООООВЦИ , ПОЛУЧИХТЕ СИ ГО !!!
  • 18 изкуствен интелект

    8 0 Отговор
    и ти се един ветропоказател, но това с палата на женевското езеро е вярно, нищо че отричаш.........
  • 19 НЯКОЙ

    7 2 Отговор
    Колкото и да се пените, ще смените посоката на България, колкото можете да спрете движещ се влак ! Ама нали трябва да покажете че още мърдате ? На кой му пука?
  • 20 Sвинята риве

    8 2 Отговор
    за една боя, а какво ли щеше да е, ако бяха ги запукали с малотвки както правят гърците? Кузяци, сър.
  • 21 Хорхе

    7 2 Отговор
    Пловдивския македонец от Руси пак се издрусал мощно по стара ченгесарска традиция.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Стършел

    5 1 Отговор
    Само да питам-този сайт има ли нещо общо с някои от ДС? Много триете бе другари!
  • 25 Сандо

    4 0 Отговор
    Е друго си е когато не си власт.Ето още едно доказателство.Иначе съм напълно съгласен с Каракачанов.
  • 26 Фурнаджийска лопата

    0 0 Отговор
    Айде, и Шкембе Войвода се изказа по въпроса.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове