Last news in Fakti

20 Юни, 2023 16:47 9 366 41

Любена Петрова, бившата жена на Петьо Еврото се обзавежда, полицаи товарят новите ѝ мебели

  • любена петрова-
  • полиция

С цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките сам единствено с цел по-бързото им оттегляне, потвърждават от МВР

Полицаи са ползвани като хамали от Любена Павлова, бивша съпруга на някогашния следовател Петьо Петров, известен с прякора Еврото.

Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи. От МВР потвърдиха, че Павлова е с денонощна охрана и че служители са ѝ помогнали с покупките.

Снимките на Павлова се появиха в популярна фейсбук група "Squating Slavs in Tracksuits". Няма яснота кой е авторът им, съобщи mediapool.bg.

Таймингът обаче съвпада с промените по върха прокуратурата. Преди няколко дни начело държавното обвинение застана доскорошният заместник на Иван Гешев – Борислав Сарафов. От известно време той е в задочен конфликт с Павлова, която заяви в интервю за организацията "Антикорупционен фонд", че Сарафов е бил "главният проводник" на интересите на Петров в съдебната власт. Преди той да поеме началническия пост във фейсбук бяха публикувани негови снимки от среща с Петров и Павлова в затворения вече ресторант "Осемте джуджета", ползван от бившия следовател като офис. Сарафов обясни, че бил подмамен там от Гешев, за да го снимат и компрометират. Той каза още, че бил станал жертва на "оперативен капан".

Ъгълът на снимките показва, че човекът, който ги е правил, е бил близо до Павлова и полицаите. На единия кадър прилежно са заснети регистрационните номера на двете коли, но хората липсват. Следващата снимка е от процеса на товарене на мебелите.

Павлова е известна в публичното пространство от години. По време на мандата на Сотир Цацаров тя организираше протести в негова защита и срещу тогавашния председател на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Години по-късно бизнесменът Илия Златанов обяви пред "Антикорупционния фонд", че е станал жертва на схема за изнудване и отнемане на бизнес, ръководена от бившия следователи Петров. Тогава ресторант "Осемте джуджета" придоби публична известност. Очаквано, прокуратурата не направи абсолютно нищо въпреки доказателствата за брутално изнудване.

Павлова проговори три години по-късно. Тя обяви, че била скарана с мъжа си, който и взел детето и избягал. И разказа подробности за схемата за влияние в съдебната власт, създадена от него. Тя говори в защита на Гешев, обяснявайки, че бившият ѝ мъж е автор на заплашителното писмо до него. След това прокуратурата обяви, че е започнала дело срещу него, но междувременно той е изчезнал.

Сега от МВР обясняват, че Павлова е с охрана по искане на Софийската районна прокуратура, вероятно по делото срещу бившия ѝ съпруг, по което вероятно е свидетел.

"На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в "Икеа". След това тя среща трудности при натоварването на покупките. Първоначално служителите на МВР отказват, но тъй като дълго време никой не се отзовал да помогне на жената, а подземния гараж е определен като високорисково място, с цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките сам единствено с цел по-бързото им оттегляне", пише в съобщението на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    81 2 Отговор
    Българските полицаи стават само за хамали на мутресите. Защо ли българите
    плащат данъци като хамали ги пазят?
  • 2 БОЦ - ко

    27 0 Отговор
    И тая ще стане
    ЛЮБЕНА - НЕДОЛЮБУНА
  • 3 Тъпоооо

    22 0 Отговор
    Тъпоооо
  • 4 Българин

    34 0 Отговор
    Явно на тази ширина,държава няма как да се състои и си оставаме територия!С тези т...ри,които си избираме и ни назначават да ни управляват,става все по зле и даже непоносимо.
  • 5 Последния Софиянец

    38 1 Отговор
    Сега като Сарафов е на власт Пепи Еврото ще се прибере и ще я пребие.

    Коментиран от #9, #12, #18

  • 6 Вужъст

    54 2 Отговор
    Това вече минава всякакви гранци, вместо въпросната да е в сливенския тя се изживява, като мутреса с държавна охрана!?
  • 7 бай Иван

    46 1 Отговор
    Как точно с покупки в ръце ще изпълнява функциите си по охрана на лицето на високорисково място? Не сме все пак ид.иоти.

    Коментиран от #11

  • 8 Тоз парцал

    30 2 Отговор
    Е за затвора, забравих те много бързо как до онзи ден се правише на мутра, но ще ви дойде и на вас на главата това, къде го лансирате
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пепи еврото

    19 0 Отговор

    До коментар #7 от "бай Иван":

    Не и завиждай!Остава и малко живот.
  • 12 Малко

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    професионални биячи , че за един бой ли да се прибира ?
  • 13 фен

    29 1 Отговор
    И ква стана тя!? Седемте джуджета не бил Гешев, а Сарафов! И сега протестърите се коригираха! Сложиха Сарафов за главен прокурор, за да могат да протестират срещу него! Красота!
  • 14 Шопо

    32 1 Отговор
    МВР е ОПГ ослужва лични интереси.
  • 15 Артилерист

    34 1 Отговор
    Това е действителността в България. Някой си, някоя си, организирали престъпна група(шайка) крали, изнудвали, отнемали бизнеси. Те си имат имена, адреси, но никой не ги преследва, не ги наказва, няма възмездие, няма справедливост за ощетените и те са принудени да си служат също с престъпни начини да се спасяват, да оцеляват. Този Петьо Еврото и компания, сборището "Осемте джуджета" и постоянната клиентела се споменават години наред, но няма реакция от официалната гербаджийска власт. Има ли някой обикновен гражданин съмнение, че голяма част от крадените, от изнудените милиони са отишли в чекмеджето, в джобовете на шайката, за апартаментите на Сарафов и другите, които е трябвало да опандизят ОПГ-ето на Еврото. Вместо това те го предупредиха и той се изниза като мокра връв. Що за ред, що за демокрация е това? И докога ще е така?

    Коментиран от #20, #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тралала

    11 0 Отговор
    Наследството на Гешев....
  • 18 Тралала

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Това ти е от Гешев, кръчмар не..до..е..
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тапа Нар

    8 4 Отговор

    До коментар #15 от "Артилерист":

    ще е така докато реколтата от гъби е по-вълнуваща от това да се замислиш за бъдещето си
  • 21 Кога

    19 0 Отговор
    Ще върнат завода на рекетирани в Златанов.И не само завода,златото,авоарите които му свиха именно Пепи Еврото?Кога това дело ще го разнищват,като всички магистрати са се облажили.С какви доходи сие купила апартаментите в Солун,сама каза,че са 4-ри.А тук колко има.Нищо не се прави в най-корумпираната държава в Европа какъв позор,кога тия мафиоти магистрати КПКОМПИ ще ги разследва и неукия й временен шеф кога ще го освободят.?
  • 22 Коко

    15 0 Отговор
    Гледах и порното, напишете Любена порно и я вижте как по три пищова взима, страшно е
  • 23 а персоната

    7 0 Отговор
    джи джи,биджи лапна ли пердето ?! Тя е отговорна пацавура ...Какъв свят има!Като каже-го лапаго или тахабо,като попска нафора ....Не връща,целия....
  • 24 Факт

    9 0 Отговор
    Тази е безкруполна трябва много да се внимава със нея.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Любито

    11 0 Отговор
    Джипсито Любена съм 100% сигурен че е обдухала ченгето и сега завалията ке мъкне като хамал

    Коментиран от #34

  • 29 Няма такава държава !

    9 0 Отговор
    Другият път да и почистят и тоалетната щото и е задръстена от някоя граната.
  • 30 До "Артилерист"

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Артилерист":

    Това е действителността в България. По време на АТЕНТАТА срещу РАЙФАЙЗЕНБАНК, когато през ноември 2020 г. искаха да я фалират по умишлено предизвикани технически причини, всички основни действащи лица бяха бързо установени, но нищо все още не произтича. Прокурори, по времето на Гешев, си прехвърляха материалите по най-невероятен начин, в разрез с всякакви правила. Правеха всичко възможно да не се образува досъдебно производство. А става въпрос за огромни откраднати и изпрани средства и нанесени щети на банката. Сега вече Гешев не е главен прокурор, но вероятно нещата ще продължат по същия начин. Най-голямата надежда – Европейската прокуратура, доскоро бе саботирана чрез напускане на делегирани български прокурори и нефункциониране на офисите на Раковска 134 и в НДК. От много години България е най-безправовата държава в Европа.
  • 31 Развеселен

    9 0 Отговор
    Защо тази жена все още има средства?!
    В САЩ щяха да й оставят само дрехите с които е, до доказване на произхода на парите!

    Коментиран от #33

  • 32 Любезен лос

    1 3 Отговор
    Ако аз ѝ преместя кашона ставам ли хамалин?
    Ако ѝ подам чаша вода ставам ли сервитьор?
    Ако ѝ направя комплимент ставам ли и интимен партньор?
  • 33 Обективно

    0 3 Отговор

    До коментар #31 от "Развеселен":

    Жената е разведена и не носи отговорност за деянията на бившия ѝ съпруг.

    Коментиран от #36

  • 34 Доховник

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Любито":

    Може и любов да възникне. Не е незаконно. Само дето Ромео трябва да докладва за възникналия конфликт на интереси.
  • 35 Любена

    2 0 Отговор
    После ще направим шведска тройка с милиционерите!
  • 36 Развеселен

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Обективно":

    Става въпрос за произхода на нейните средства, а не на съпруга й?
    Трудови договори, плащания, платени данъци и т.н..
    Тези неща проверени ли са, преди да си плати в ИКЕА?
    Има ли предварителни обезпечителни запори от НАП?
  • 37 тиквенсониада

    2 0 Отговор
    Ами то и уж-бившата любовница на Бойко се обзаведе , при това с цяла къща и бутик в Барселона , а за нея и дума не пишете ! Защо така ? Нали не сте слуги на ТИКВАТА и сте смели ЖУРНАЛЯГИ ? Хайде де , поровете и около нея ! Или ви е страх от божия бойков гняв ???
  • 38 ШЕСТО

    0 0 Отговор
    ТОВА Е МАТА ХАРИ ДО КОЛКОТО ИЗТЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ
  • 39 СТАРТ

    0 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДА ЗНАЕЕ НАРОДА И ГО ПРЕДАВА НА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ ДО КАТО ТИЯ ГИ ИМА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГИВА БАВНО
  • 40 чефо

    0 0 Отговор
    дайте линк от порното на Любена
  • 41 Киро Брейка

    0 0 Отговор
    Тая ако я добарам ще и обърна маатката честно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове