Last news in Fakti

22 Септември, 2023 13:09 2 986 44

Корнелия Нинова: Вицепрезидентът Йотова навръх празника напада и заплашва

  • независимост-
  • корнелия нинова-
  • йотова-
  • спецслужби

Смирете се поне за 24 часа. Замълчете поне днес от уважение към хората, които преди 115 г. са мислили само за България

Корнелия Нинова: Вицепрезидентът Йотова навръх празника напада и заплашва - 1
Снимка: БСП

Лидерът на парламентарната група на БСП Корнелия Нинова разкритикува президентската институция и по-точно - вицепрезидентът Илияна Йотова, за направения от нея политически коментар, в който Йотова бе категорична, че Румен Радев няма да позволи да се "слага ръка на службите".

"Вицепрезидентът Йотова навръх празника напада и заплашва. Темата, разбира се, са службите и кой да ги използва като инструмент, едва ли в името на независимостта на страната ни", пише Нинова.

Нинова отбелязва, че премиерът веднага е отвърнал. Тя призовава както правителството, така и президентската институция, да заровят различията помежду си в празничния ден.

"Смирете се поне за 24 часа. Замълчете поне днес от уважение към хората, които преди 115 г. са мислили само за България", пише още тя.

Цялото послание:

Честит празник, българи. Независимостта е най-голямото богатство. Само независими хора могат да взимат смели решения в полза на народа си. Такива са нашите предци, които преди 115 г. ни направиха свободни. Нека прочетем уроците на историята и те да ни върнат самочувствието на горд и можещ народ. За съжаление разделението и противопоставянето не подмина празника. И днес ли намерихте да се карате за порциите във властта?

Вицепрезидентът Йотова навръх празника напада и заплашва. Темата, разбира се, са службите и кой да ги използва като инструмент, едва ли в името на независимостта на страната ни. Премиерът Денков отговаря. Смирете се поне за 24 часа. Замълчете поне днес от уважение към хората, които преди 115 г. са мислили само за България.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко

    22 4 Отговор
    Ганьо си е ганьо. Написал съм го отдавна
  • 2 Тръмпакис

    33 23 Отговор
    То и Румбакиса на наша земя много лае, ама в ООН мило личице, пишман фалшив образ

    Коментиран от #3, #23

  • 3 Зер

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмпакис":

    не им е ясен ?
  • 4 Дебела приватизаторка

    49 8 Отговор
    Крадлива и лъжлива . Унищожителка на БСП.

    Коментиран от #30

  • 5 Никога

    32 6 Отговор
    не е блестяла с възпитание , дипломация , морал , етика и естетика !

    Коментиран от #31

  • 6 ти нямаш празник робиньо

    34 14 Отговор
    ти искаш както преди да си роб на сссере
  • 7 факт

    13 28 Отговор
    То па един празник,мани,мани.Некаква безлична дата на фона жалката действителност.

    Коментиран от #15

  • 8 На празника

    25 27 Отговор
    Йотова казва истината! А от устата на Курнела текат лъжи и манипулации.

    Коментиран от #18

  • 9 Нинова

    14 13 Отговор
    Наблюдаваш какво се случва в народното събрание, наблюдаваш хлъзгавата политика на твоя президент, наблюдаваш как се сключват сделки за милиарди за военни машини втора класа. Докога само ще наблюдаваш и коментираш? Защо не излезете от този парламент и не поискате нови избори? Не виждате ли колко окаяно е населението, доведено до унижение и унищожение?
  • 10 българка

    21 2 Отговор
    Изхабени "политици" в ненужни и вредни за България битки. Не рушете това, което българите от векове са постигнали и бранили с много усилия и жертви! Срамуваме се от вас !
  • 11 Йотова

    17 17 Отговор
    Ами не съм спокойна изгониха попа ,на кой ще коленича сега и целувам..... ръка де
  • 12 Бамбука

    26 6 Отговор
    Нинова е същата като Йотова, презрели баба, но жадни за власт и пари.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ЕДГАР КЕЙСИ

    19 11 Отговор
    KOPHИ И ПИГИ ЙOTOBA СА ........ ФАШИЗОИДИ ...... ФАКТ !

    Коментиран от #20, #32, #40

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Рая

    17 5 Отговор
    Ами, Корнелио, Йотова беше предложена от теб и БСП за кандидат вице на Радев. Тогава не знаеше ли кого предлагате за президент и вице??? Или, щом са кандидатура на Решетников нито ти, нито БСП можете да я отхвърлите?
  • 17 мдда

    19 4 Отговор
    Злобната женица от СДС си ти... Корнелия и с това небългарско име!
  • 18 Изумена съм от Нинова

    13 5 Отговор

    До коментар #8 от "На празника":

    Това зърно Не съм я схващала като толкова крайна, но за първи път си давам знак, че не й е чиста работата. ДА СЕ СМИРИ Я! Ако имаше доблест и честност, нямаше да се заяде с президента, защото той не върши работата както ТЯ иска. Има място за диалози. Нали се прави на политичка? Жалко, БСП продължава да пропада.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 това, което си написал,

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    е невероятна ПРОСТОТИЯ. Ще ти се, за да не лъснат фашагите от продължаваме провала, гробарите, жълтопазетните болшевики и дпс-то разбира се.
  • 21 НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ КОМУНИЗМА

    11 9 Отговор
    И ЧЕРВEНАТА МУ БАНДА

    Никой не ни е нападал през 1989 г., нито САЩ, нито Германия, а самите комунисти рухнаха строения от тях комунизъм . Комунистите сами се отказаха от комунизма, след като той фалира през 1989 г. за четвърти пореден път за 40 години , сами тръгнаха да правят капитализъм, сами си го строиха , така , че и това което те наричат демокрация по комунистически , самите те я започнаха и строят и в настоящия момент , и САМИТЕ ТЕ ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДРИЯТИЯ , така като откраднаха частните през 1944 г, ама нали са прости и крадливи пак ги фалираха .

    Последните ни два фалита – през 89 г.- 90 г. и през 95-96 г. пак ни ги докараха комунисти - гладните зими на Анрей Луканов (пак към купонна ситема минахме тогава) и Жан Виденов, при който доларът стигна 3000 лева, заплатите станаха 20 долара, пенсиите – 8 долара .

    ТА КОЛКО КОМУНИЗМА ПОСТРОИХА, ТОЛКОВА И ДЕМОКРАЦИЯ МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ ТЕЗИ ПРОСТИ И КРЪВОЖАДНИ БАНДИТИ .

    Единственият период, в който властта не е била в ръцете на комунисти е 91 -92 г., (само за 9 месеца) при правителството на Филип Димитров - единственото демократическо , което беше свалено от БКП и ДПС , през цялото останало време от 1944 г. досега на власт са все комунисти .

    И сегашните и предишните партии в парламента до една са комунистически - Бойковци, Курнелиевци, Атанас Атанасовци, Христо Ивановци , ДПС, Копейкинци, – до един главатарите им все са били комунисти и агенти на ДС

    Коментиран от #26

  • 22 Българка

    11 7 Отговор
    От Президентството на всеки празник има нападки срещу ПП-ДБ. Явно те са единствените, които реално работят за справедливо и реформи на прогнилите, издънени служби, които обслужват мафията и/или Кремъл. Но зависими, инсталирани с помищта на Решетников и дългата ръка на Кремъл, няма как да уважават Деня на независимостта на България

    Коментиран от #27

  • 23 ДРУГО мнение,

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмпакис":

    подкрепено от 67% от българите при избора на Радев за президент.Радев е единственият свестен в момента политик у нас. И избран пряко от народа – единствен той във властта. Служебните правителства той ги избира СЪВСЕМ законно. И Денков сламата или мишока (по избор) нямаше да го знаем, ако не беше министър в служебниште правителство. И шарлатаните не могат да му простят за сносния избор - те се дънеха за редовно правителство и прехвърляха вината на него. НЕКА ГО обвинят за нарушения на конституцията. Когато замълча за конституционната измама на про100киро за канадсото му гражданство, беше ГОТИН, когато каза точната дума, че са шарлатани, мигом го намразиха. СМЕШНИ СА. Животът си има своя логика.
    По същия начин реагира и Корнелия.

    Коментиран от #35

  • 24 оня с коня

    6 3 Отговор
    Както Русия обяви България за "Неприятелска държава" със всички Икономически и Военни последствия от това решение,така и Нинова обяви Радев за "Неприятелски Президент".И докато Руснаците изобщо не се шегуват и съвсем Точно са си насочили Ракетите срещу нас,да каже нинова:При едно гласуване на ИМПИЙЧМЪНТ на Президента в НС ЩЕ ГЛАСУВА ЛИ БСП в подкрепа на сваляне на Президента?А ако Не,значи всичките й Приказки са "ала-бала",което пък закономерно води БСП към Дъното.
  • 25 Иванушка🇺🇲

    7 9 Отговор
    Червената крава която целува ръка на руските кагебисти си позволява на всеки празник да хвърля отрова. Двамата безродници Радев и Йотова са бесни че нямат контрол над службите. Закрийте това президенство гнездо на руски слуги и шпиони.
  • 26 бая си се изложил

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ КОМУНИЗМА":

    И какво всъщност искаш да кажеш? Нещо не ти стига капацитет и познания. Това можеш да кажеш на жена си в кухнята или на приятел на бира. Жалко е, защото само показва ниското интелектуално ниво на много българи като тебе.

    Коментиран от #36

  • 27 ха-ха-ха-ха!!!!

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Отрочето на ДС, посъветвано от менторите си, започва да го играе хард пред коалиционните си партньори за пред публиката. Вече никой не вярва на пп/дб.
    Другото - нашите "харвардци" и пожарникари са срам за страната ни - със сигурност ни карат към хендека, за сметка на българите и в угода на посолствоТО.
    И когато не им отърва, ВЪОБЩЕ не споменават за по-достойните и развити страни от източна Европа, членки на ЕС –Полша, Унгария, Румъния, Чехия, Хърватия дори, от които САМО трябва да се учим.
  • 28 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😁

    3 1 Отговор
    НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА....
    НИ ЗА ЧЕРВЕНАТА ПРИВАТИЗАТОРКА......
    НИ ЗА ЧЕРВЕНАТА НИЩОПРАВКА....
    АПРОПО....САМО НА
    ...РУ.ГЕЧЕ—ФАЛИТОЗАТОРА
  • 29 Българин

    6 3 Отговор
    Нинова издигна Мунчо и биволицата като кандидат президентска двойка, сега да им търпи простотиите.
  • 30 ПФФ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дебела приватизаторка":

    Тлъст демагог! Тулуп!
  • 31 ПРАЗ ГОЛЯМ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Никога":

    Никой от вас не блести!
  • 32 не думай

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Не сме ги виждали с кожени шлифери.
  • 33 българин

    4 2 Отговор
    Мале, мале, червените боклуци здраво са закъсали, щом стигнаха до "другарски" огън, прокремълската "пацифистка" кУрнела да се ербабчи на путинските подлоги в президентстово, сбъркаха се рашистките помияри, не са на себе си.
  • 34 Артилерист

    8 1 Отговор
    Нинова отново лицемерничи. Уж призовава към смирение и почитание към дейците за независимост, но това не й пречи да нападне президентската институция и специално вицепрезидентката Йотова. Нинова е типична политикантка, тя няма идеологическа проекция на водач. Абе, няма няма, ама колко години станаха откакто е яхнала Партията. Е, Партията може да губи позиции, но Нинова позицията си я пази...
  • 35 Иван4о

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "ДРУГО мнение,":

    Радев(БКП) СЪДАДЕ шарлатаните! - сега им сърбаме попарата. Да си дава оставката.
  • 36 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "бая си се изложил":

    Ами, ако не си разбрал какво е казано, жалко за тебе ! Смени си руския чип с български !
  • 37 Две Червени Кукувици!

    3 0 Отговор
    Две Гнусни Пачи!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Никой

    1 0 Отговор
    Преди 115 години русофили не са мислели за незвисимостта на България а са подкрепяли Русия която е бил против този велик момент от българската история. Предателите историята ги е посочила много добре.
  • 40 55 от Козлодуй

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Пишеш това, ама идваш на чашka на ПO3ИTAHO.

    Коментиран от #42

  • 41 Справедлив човек

    1 3 Отговор
    Вади танковете Румене, няма вече накъде. Първо през къщата на сУлЕймАн пУсИ да минат, а от там директно в Банкя.
    България и българския народ стене и изнемогва.
    БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАВИСИМА..........?!?! Хахахахааа
    Не ме разсмивайте, моля ви.
    България е РОБ, повече от които и да е било времена.
    ЖАЛКА КАРТИНКА СМЕ - СТРАХЛИВЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ЛИЖЕЩИ ЕВРЕЙСКИ ПОДМЕТКИ ЗА МАЛКО ПАРИ И ВЛАСТ...........ОБРИЧАЩИ ДЕЦАТА СИ НА ВЕЧНО РОБСТВО.
    ...... КАК СЕ СТИГНА ДО ВСИЧКО ТОВА?.....
  • 42 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "55 от Козлодуй":

    HA "ПOZИTAHO" MAЙ CTE ......... CTAHAЛИ , ПEHCИOHEPCKИ KЛУБ .......
  • 43 Опа

    0 0 Отговор
    Това, точно Нинова ли го казва?Аха, значи идват избори и наглостта и на Нинова се удвоява. Нищо ново
  • 44 АГАТа Кристи

    0 0 Отговор
    И ДВЕТЕ СТЕ КОМУНИСТКИ !!!
    Израснах във време, когато вие, комунистите бяхте на власт, - "до края на света"...
    Изявленията и на двете ви са гну сни...
    Единственото, което ви свързва е "Мъни, мъни, мъни" - песен на "АББА", която ви е ЕМБЛЕМА !... /не песента, а ПАРИТЕ ! /..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове